nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Λογικά ναι, ομως γιατι δεν περιμένεις το gear live με android wear που θα ειναι συμβατο με ολα τα android;; Αν και προσωπικά δεν με επεισε καθόλου το android wear. Που το είδες το Android wear; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Που το είδες το Android wear; Τοσα hands-on κυκλοφορούν :) . Πολυ μπερδεμενο μου φαίνεται και εχει πολυ πολυ...πολυ google. Λογικά εισαι αναγκασμενος να εχεις εκεινο το google now συνεχως μπροστά σου. Το tizen μου φαίνεται πολυ πιο ομορφο, απλο, εύχρηστο. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους δεν θέλουν το s health βγήκε το runtastic pro for gear δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 ....Το tizen μου φαίνεται πολυ πιο ομορφο, απλο, εύχρηστο. Θα συμφωνήσω απόλυτα για το Tizen! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Θα συμφωνήσω απόλυτα για το Tizen! Με το tizen όμως είσαι εξαρτημένος από τη Samsung, ενώ με το Android wear θα δείτε σύντομα πράγματα και εφαρμογές που με το tizen ούτε με κιάλια δεν θα τα βλέπουμε Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Προς το παρον αυτα που μου δινει το Tizen ειμαι super ευχαριστημενος, για αργοτερα βλεπουμε :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Προς το παρον αυτα που μου δινει το Tizen ειμαι super ευχαριστημενος, για αργοτερα βλεπουμε :) Εμένα στο tizen μου τη δίνει που δεν έχει swype down για την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Εμένα στο tizen μου τη δίνει που δεν έχει swype down για την κάμερα. Και εμενα με πειραξε στην αρχη. Τωρα εχω βαλει το ανοιγμα της καμερας με διπλο κλικ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Πάντως μετά τα gear για μένα το χάος. Δε με ενθουσίασε τίποτα απ ότι άλλο βγηκε. Μια εφαρμογή για σύνταξη μηνυμάτων και οταν ερθουν οι here maps που έχει ανακοινώσει η samsung για τα gear και είμαστε κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Λογικά ναι, ομως γιατι δεν περιμένεις το gear live με android wear που θα ειναι συμβατο με ολα τα android;; Αν και προσωπικά δεν με επεισε καθόλου το android wear. Είναι σίγουρο ότι θα είναι συμβατό με όλα τα android;; Προφανώς από 4.0 και πάνω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Είναι σίγουρο ότι θα είναι συμβατό με όλα τα android;; Προφανώς από 4.0 και πάνω. Μετα που το εγραψα αυτο, διάβασα και εμαθα. Απο 4.3 και πάνω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Για άλλη μια φορά φαίνεται η ανάγκη ύπαρξης της νέας έκδοσης του λογισμικού... Επίσης να σχολιάσω ότι θα είναι ασύμβατα πάρα πολλά κινέζικα που έχουν 4.2... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Γειά σας.Θα ήθελα να ξέρω όσοι απο σας έχετε το Galaxy Gear ( το πρώτο ) και έχετε κάνει την αλλαγή του λειτουργικού απο Android σε Tizen, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην σύνδεση του Gear με το τηλέφωνο και επίσης αν έχετε πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας. Προσωπικά απο την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση σε Tizen αντιμετωπίζω καθημερινά πολύ έντονο πρόβλημα αφενός με την σύνδεση του Gear με το τηλέφωνο ( Galaxy S4 ) τόσο όταν ανοίγω το Gear για πρώτη φορά όσο και κατά την διάρκεια της ημέρας όταν χρειαστεί να απομακρυνθώ απο το τηλέφωνο και στην επιστροφή τις περισσότερες φορές δεν ξανασυνδέεται ( εννοείται οτι το Bluetooth στο τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο ). Επίσης έχω παρατηρήσει πολύ χειρότερη διάρκεια της μπαταρίας του Gear μετά την αναβάθμιση. Όπως καταλαβαίνετε το Gear είναι ουσιαστικά άχρηστο γιατί όταν δεν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο δεν μπορώ να απαντήσω και σε τυχόν κλήση και είμαι έτοιμος να το πάω στο service και να ζητήσω την επαναφορά του λειτουργικού σε Android. Όποιος απο σας έχει ανάλογη εμπειρία χρήσης ή έχει να κάνει κάποια πρόταση ας απαντήσει.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Για άλλη μια φορά φαίνεται η ανάγκη ύπαρξης της νέας έκδοσης του λογισμικού... Επίσης να σχολιάσω ότι θα είναι ασύμβατα πάρα πολλά κινέζικα που έχουν 4.2... Μακάρι να ήταν μόνο τα κινέζικα. Πολλά επώνυμα έχουν ακόμα 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μόλις βρήκα στο market New app εν ονόματι gear navigator. Το δοκιμάζω για εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Γειά σας.Θα ήθελα να ξέρω όσοι απο σας έχετε το Galaxy Gear ( το πρώτο ) και έχετε κάνει την αλλαγή του λειτουργικού απο Android σε Tizen, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην σύνδεση του Gear με το τηλέφωνο και επίσης αν έχετε πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας. Προσωπικά απο την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση σε Tizen αντιμετωπίζω καθημερινά πολύ έντονο πρόβλημα αφενός με την σύνδεση του Gear με το τηλέφωνο ( Galaxy S4 ) τόσο όταν ανοίγω το Gear για πρώτη φορά όσο και κατά την διάρκεια της ημέρας όταν χρειαστεί να απομακρυνθώ απο το τηλέφωνο και στην επιστροφή τις περισσότερες φορές δεν ξανασυνδέεται ( εννοείται οτι το Bluetooth στο τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο ). Επίσης έχω παρατηρήσει πολύ χειρότερη διάρκεια της μπαταρίας του Gear μετά την αναβάθμιση. Όπως καταλαβαίνετε το Gear είναι ουσιαστικά άχρηστο γιατί όταν δεν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο δεν μπορώ να απαντήσω και σε τυχόν κλήση και είμαι έτοιμος να το πάω στο service και να ζητήσω την επαναφορά του λειτουργικού σε Android. Όποιος απο σας έχει ανάλογη εμπειρία χρήσης ή έχει να κάνει κάποια πρόταση ας απαντήσει.:( Κάνε ένα recovery στο gear και ένα reset στο κινητό. Εμένα έτσι έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αξίζει να πάρει κάποιος το Gear 2 Neo με 200€ ή απο σκρούτζ το Gear 1 με 130€;; Απόψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αξίζει να πάρει κάποιος το Gear 2 Neo με 200€ ή απο σκρούτζ το Gear 1 με 130€;; Απόψεις; Χρειάζεσαι η όχι την φωτογραφική μηχανή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Χρειάζεσαι η όχι την φωτογραφική μηχανή? Δεν καίγομαι :p Απλά θέλω μια και καλή κάτι σωστό.Αν αξίζει τα παραπάνω το neo ok.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν καίγομαι :p Απλά θέλω μια και καλή κάτι σωστό.Αν αξίζει τα παραπάνω το neo ok.. Η άποψη μου είναι ότι δεν θα έδινα πάνω από 150 ευρώ για smart watch. Σχεδιαστικά μου αρέσει περισσότερο το neo ή το gear 2 αλλά προτίμησα το gear. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν καίγομαι :p Απλά θέλω μια και καλή κάτι σωστό.Αν αξίζει τα παραπάνω το neo ok.. Ανάμεσα στο gear 1 και στο gear 2 neo θα πας στο neo. Δεν υπάρχει καμία διαφορά του neo με το gear 2 περα απ την κάμερα και το κομμάτι μετάλλου. Εσωτερικά πρόκειται για 2 πανομοιοτυπες συσκευές που μια καμερα κοστολογειται 100 ευρω πανω. Υπάρχει βέβαια και το gear fit μολις 100 ευρω αν το κάνεις παραγγελία απο amazon. Δεν ξερω εαν εχει ληξει η προσφορά αλλα εαν σ ενδιαφέρει, δες το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει κανένα θέμα ρολογιού που να dimmαρει και να μένει συνεχώς αναμμένο δείχνοντας έστω αχνά την ώρα χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το κουμπί. Αυτό δηλαδή που κάνει το smartwatch 2 της sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Με την φωτεινότητα έπαιξες καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Με την φωτεινότητα έπαιξες καθόλου; Θέλω να παραμένει συνεχώς αναμμένο,χωρίς να σβήνει η ώρα καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Θέλω να παραμένει συνεχώς αναμμένο,χωρίς να σβήνει η ώρα καθόλου. Γίνεται. Το έχω κάνει pushαροντας με adb commands την εφαρμογή screen on του Έλληνα Πολύχρονη από το playstore. Η μπαταρία έτσι δεν κρατάει ούτε μέχρι το μεσημέρι ακόμα και σε μέτρια φωτεινότητα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Γίνεται. Το έχω κάνει pushαροντας με adb commands την εφαρμογή screen on του Έλληνα Πολύχρονη από το playstore. Η μπαταρία έτσι δεν κρατάει ούτε μέχρι το μεσημέρι ακόμα και σε μέτρια φωτεινότητα Τόσο καλά δηλαδή:( .Κατάλαβα...ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts