achillesgk Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Aκόμη μπερδεμένος. Gear τώρα που είναι σε καλή τιμή ( 130 ευρώ) ή gear 2 neo στα 199 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Aκόμη μπερδεμένος. Gear τώρα που είναι σε καλή τιμή ( 130 ευρώ) ή gear 2 neo στα 199 ευρώ? Περιμένεις δύο μήνες για το Motorola360 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Aκόμη μπερδεμένος. Gear τώρα που είναι σε καλή τιμή ( 130 ευρώ) ή gear 2 neo στα 199 ευρώ? Gear 2 Neo. Αδιάβροχο, φρέσκο, πιο όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 εγώ είμαι root φυσικά, οπότε για να απαντήσω αν συνδέεται χωρίς θα πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση για να το τσεκάρω. αν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω. όπως είμαι τώρα σίγουρα έχω κάνει το gearmanagerstub.apk εφαρμογή συστήματος που θέλει root. δεν ξέρω αν παίζει και χωρίς αυτό. Το gear το συνδέεις στο nexus;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αναβάθμισα και εγώ το λατρεμένο :love: σε tizen :yahoo::yahoo::yahoo: Μέσω kies ,γρήγορα , πολύ εύκολα :D κ το κυριότερο χωρίς να το ανατιναξω:happy::p Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές:cool: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ξέρει κανείς εάν το watch styler δουλεύει στο gear 1 με tizen??? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ξέρει κανείς εάν το watch styler δουλεύει στο gear 1 με tizen??? Λογικά δεν θα δουλέυει.Αυτό ήταν γραμμένο για το Android gear. Όσοι το έχετε με Τιζεν ,ξέρετε μπορεί να περαστεί τώρα custom rom Android ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ξέρει κανείς εάν το watch styler δουλεύει στο gear 1 με tizen??? Λογικά ναι. Απ την στιγμή που υπήρχε εξ αρχής και στα Gear 2/gear 2 neo με Tizen, γιατί να μην δουλεύει στο gear 1 που κι αυτό έχει tizen πια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Δεν υπάρχει πια το watch styler στο Gear 1 με Tizen. Γενικά έχει πολύ λίγες εφαρμογές στο Samsung Apps(24) + κάποια ρολόγια(27) Edited June 3, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Η αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω kies;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Δεν υπάρχει πια το watch styler στο Gear 1 με Tizen. Γενικά έχει πολύ λίγες εφαρμογές στο Samsung Apps(24) + κάποια ρολόγια(27) Δηλαδή εμείς έχουμε άλλες εφαρμογές;;; Πάντως το market μεγαλώνει με νέες εφαρμογές να κάνουν την εμφανισή τους σχεδόν καθημερινά...τα ρολόγια είναι 67 μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Η αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω kies;; Προς το παρόν μόνο μέσω kies:) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Από μπαταρία παιδιά; Για το gear to πρώτο λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τι είναι προτιμότερο στο gear 1? Android ή tizen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 λοιπόν για τα παιδιά που ρώτησαν αν συνδέω το gear 1 με το nexus, έχω κάποια πρώτα αποτελέσματα. χτες έκανα καθαρή εγκατάσταση εργοστασιακού 4.4.3, και αρχικά το άφησα χωρίς root. εγκατέστησα απλά τον τελευταίο gear manager και με ευκολία συνδέθηκα με το gear. ούτε gearmanagerstub.apk εγκατέστησα και φυσικά δεν έκανα τίποτα εφαρμογή συστήματος αφού δεν είχα πρόσβαση χωρίς root. αυτό που δουλεύει είναι φυσικά οι ειδοποιήσεις και οι κλήσεις. για fitness εφαρμογές δεν ασχολήθηκα. στη συνέχεια ρουταρα και ακολούθησα ένα οδηγό στο xda. πλέον έχω και samsung apps για κατέβασμα εφαρμογών αλλά και την εφαρμογή fitness with gear, απλά δεν δοκίμασα ακόμα τι δουλεύει και τι όχι. βέβαια η συσκευή γεμίζει με apk της samsung και φυσικά αλλάζει και το όνομα της στο build.prop. τα ίδια λογικά θα πρέπει να ισχύουν για gear 2/neo. watch styler για το gear 1 δεν υπάρχει ακόμα. είναι θέμα του samsung apps, καθώς και ο developer της εφαρμογής το έχει αναφέρει στην samsung. αυτά προς το παρόν, αν έχω κάτι άλλο θα σας πω. ίσως να κατσω να γράψω τον οδηγό στα ελληνικά για το site μου. τέλος υπάρχει root πλέον για όλα τα gear με tizen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkalimos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 καλησπέρα, ξέρει κανένας γιατί κάποια σκρουτζομάγαζα χωρίζουν τα μοντέλα σε EU και χωρίς.... μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εγγυήσεις , γλώσσες κλπ κλπ. Γιατί στην τιμή έχουν διαφορά!!! ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 καλησπέρα, ξέρει κανένας γιατί κάποια σκρουτζομάγαζα χωρίζουν τα μοντέλα σε EU και χωρίς.... μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με εγγυήσεις , γλώσσες κλπ κλπ. Γιατί στην τιμή έχουν διαφορά!!! ευχαριστώ Το EU είναι ευρωπαικό. Οσα δεν έχουν το συγκεκριμένο σήμα είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα απ οποια χώρα της Ευρώπης κι αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkalimos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ξέρει κανένας ποσο κάνουν και που πωλούνται λουράκια για Gear 2 neo??? ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το EU είναι ευρωπαικό. Οσα δεν έχουν το συγκεκριμένο σήμα είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα απ οποια χώρα της Ευρώπης κι αν είναι. ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) ξέρει κανένας ποσο κάνουν και που πωλούνται λουράκια για Gear 2 neo??? Στο ebay 50 + :blink: Δεν νομιζω οτι συμφέρει... Edited June 7, 2014 by PETROSLEON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Μια ερώτηση προς τους κατόχους. Οι υπέρυθρες του Gear 2 μπορούν να ελέγξουν και άλλες μάρκες τηλεοράσεων εκτός Samsung? Το ρωτάω για σε κάποιο site (νομίζω του ΠΛΑΙΣΙΟ) διάβασα ότι είναι συμβατό με την Samsung τηλεόραση και μάλιστα συγκεκριμένα μοντέλα. EDIT: Βρήκα που το διάβασα, εδώ: http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/gadget/Samsung-Galaxy-Gear-2-Silver-SM-R3800VSAEUR.htm Γράφει επί λέξη: Ξέχνα το χειριστήριο Με τη λειτουργία WatchOn Remote και τον αισθητήρα IrLED σου δίνει τη δυνατότητα να χειριστείς τη Samsung τηλεόρασή σου από το ρολόι σου (ισχύει για συγκεκριμένα μοντέλα που υποστηρίζουν τη λειτουργία Watch On) ! Edited June 9, 2014 by apostolidisathan Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Μια ερώτηση προς τους κατόχους. Οι υπέρυθρες του Gear 2 μπορούν να ελέγξουν και άλλες μάρκες τηλεοράσεων εκτός Samsung? Το ρωτάω για σε κάποιο site (νομίζω του ΠΛΑΙΣΙΟ) διάβασα ότι είναι συμβατό με την Samsung τηλεόραση και μάλιστα συγκεκριμένα μοντέλα. EDIT: Βρήκα που το διάβασα, εδώ: http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/gadget/Samsung-Galaxy-Gear-2-Silver-SM-R3800VSAEUR.htm Γράφει επί λέξη: Ξέχνα το χειριστήριο Με τη λειτουργία WatchOn Remote και τον αισθητήρα IrLED σου δίνει τη δυνατότητα να χειριστείς τη Samsung τηλεόρασή σου από το ρολόι σου (ισχύει για συγκεκριμένα μοντέλα που υποστηρίζουν τη λειτουργία Watch On) ! Είναι συμβατό με κάθε μάρκα τηλεόρασης που υπάρχει εκει έξω. Είναι αδύνατο να τις μετρήσω, υπολογίζω πάνω απο 500 μάρκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Είναι συμβατό με κάθε μάρκα τηλεόρασης που υπάρχει εκει έξω. Είναι αδύνατο να τις μετρήσω, υπολογίζω πάνω απο 500 μάρκες. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Το αγόρασα .. Πήρα το μαύρο χρώμα, το Gold Brown μου φάνηκε κάπως βαρύ για τα γούστα μου. Ίσως αργότερα για αλλαγή να το πάρω. Μου βγήκε μόνο 216.59 ευρώ, είχα κάτι δωροεπιταγές, κάτι από δω και από εκεί. Η τιμή ήταν πρόκληση και δεν του αντιστάθηκα.. Και τώρα σε αναζήτηση του κατάλληλου κινητού για να το ταιριάξω. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Γειά σας.Έχω το Galaxy Gear ( το πρώτο ) και απο την ημέρα που έκανα την αλλαγή του software απο Android σε Tizen αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα.Όταν απομακρυνθώ απο το τηλέφωνο ( Galaxy S4 ) η σύνδεση Bluetooth κόβεται φυσιολογικά αλλά όταν ξαναπλησιάσω το τηλέφωνο δεν ξανασυνδέεται αυτόματα όπως γινόταν μέχρι την αλλαγή του λειτουργικού.Όπως φαντάζεστε το πρόβλημα αυτό είναι πολύ ενοχλητικό.Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος απο σας έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο η αν έχει κάποια ιδέα που μπορεί να οφείλεται.Οποιος θέλει και μπορεί ας απαντήσει.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλορίζικο! Πρόσεχε γιατί δεν είναι όλα τα κινητά συμβατά. Νομίζω μόνο Samsung και από αυτά κάποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts