ktsingos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Για δες στο Mobileuncle tools εκεί που είναι το epo έχει γραφτεί κάτι? Κανονικά θα πρέπει να έχει γράψει εκεί μια ημερομηνία. Δηλαδή κάπως έτσι: Epo file info : 2014-12-18 02:00:01 που το βλεπω αυτο? στην καρτέλα EPO δεν έχω κάτι τέτοιο Στο μεταξυ εκει που λεει "EPO DOWNLOAD" δεν κανει τιποτα! Edited January 19, 2015 by ktsingos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Οταν πατας downlodd δε σου βγάζει τίποτα? Εμένα π.χ βγάζει αυτό. Δεν το κατέβαζε πάντα με ολες τις rom που ειχα αλλά μέτα που έβαλα αυτην την εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chxdev.mtgps&hl=el Αν είσαι με 4.4.2 δεν ειμαι σίγουρος αν κατέβάζει αυτόματα τα epo files αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Οταν πατας downlodd δε σου βγάζει τίποτα? Εμένα π.χ βγάζει αυτό. Δεν το κατέβαζε πάντα με ολες τις rom που ειχα αλλά μέτα που έβαλα αυτην την εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chxdev.mtgps&hl=el Αν είσαι με 4.4.2 δεν ειμαι σίγουρος αν κατέβάζει αυτόματα τα epo files αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Δεν εμφανιζεται η εικονα σου Όχι δεν κάνει τπτ. ROM εχω την 4.2.2 (μια custom που είχε βγει βασισμένη πανω στην official και ειχαν αφαιρέσει τις κινεζιές και προσθέσει g apps και διφορα μικρο-fix To ΜΤ GPS epo fix και αυτο το εχω βαλει αλλά τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Mάλλον τα επαιξε ο δέκτης για τα καλά. Σε άλλους 2 παροπλισμένους κινέζους που εχω στο σπίτι δεν αντιμετωπιζω κάνενα πρόβλημα. Τελευταία μου προσπάθεια θα είναι να του περασω androi 4.4 μπας και. Ποια θεωρειτε την πιο σταθερή και trouble-free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 παιδια καλησπέρα ήθελα να σας ρωτήσω, η πισω φωτογραφική μηχανή δειχνει θολα. δλδ οταν παω να εστιασω σε κατι, το δείχνει θολό. έκανα διάφορες ρυθμίσεις αλλα τπτ. λετε να τα επαιξε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 παιδια καλησπέρα ήθελα να σας ρωτήσω, η πισω φωτογραφική μηχανή δειχνει θολα. δλδ οταν παω να εστιασω σε κατι, το δείχνει θολό. έκανα διάφορες ρυθμίσεις αλλα τπτ. λετε να τα επαιξε; Δοκίμασε και με κάποια άλλη εφαρμογή κάμερας, πχ, A better camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) μολις την δοκίμασα φίλε θαναση, πολύ καλή εφαρμογή αλλα το πρόβλημα παραμένει. τι κάνω? να κάνω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις? και αν ναι πως γινεται? Edited January 20, 2015 by athl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Με παρατεταμένο πάτημα Power + Volume Up θα μπει η συσκευή σου σε recovery mode. Εκεί υπάρχει η επιλογή για factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 το έκανα οκ ολα αλλα με την φωτογραφικη μηχανη τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μήπως είναι λερωμένο το τζαμάκι εσωτερικά / εξωτερικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Όχι Θανάση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstratos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω εδώ και 20 μέρες τοG4S. Τόσο με την «μαμά»*rom, όσο και με την*customπου τρέχει τώρα (4.4.2) παρουσιάζει σοβαρό ζήτημα με τη λειτουργία της μπαταρίας, όσον αφορά το ποσοστό που παρουσιάζει. Συγκεκριμένα ενώ έως το 35% λειτουργεί κανονικά. από εκεί και πέρα ουσιαστικά κάνει ένα σπριντ. όταν δε, φτάσει στο 15%... μένουν 2-3' για να κλείσει..**Έχω παρατηρήσει επίσης ότι πολλές φορές όταν βγει από φόρτιση, αργεί να κατεβάσει το ποσοστό στην αρχή, παρότι το πιέζω.. Η*rom*όπως είπαμε έχει αλλάξει και η μπαταρία έχει καλιμπραριστεί από εφαρμογή, αλλά αποτέλεσμα δεν υπάρχει.. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι επ'αυτού ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 σας επισυναπτω φωτο για να καταλάβετε πως φαινεται οταν πάω να βγα΄λω φωτος και πως βγαίνουν. λετε να τα επαιξε η καμερα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 σας επισυναπτω φωτο για να καταλάβετε πως φαινεται οταν πάω να βγα΄λω φωτος και πως βγαίνουν. λετε να τα επαιξε η καμερα.? επειδη αυτο συναιβει και στις γυναικας μου το τηλεφωνο (σε μικροτερο βαθμο ομως ) μετα απο πτωση του κινητου. μηπως απο σενα η καποιον αλλ ο επεσε ασχημα και επαθε κατι το φοκους της καμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) επειδη αυτο συναιβει και στις γυναικας μου το τηλεφωνο (σε μικροτερο βαθμο ομως ) μετα απο πτωση του κινητου. μηπως απο σενα η καποιον αλλ ο επεσε ασχημα και επαθε κατι το φοκους της καμερας; ειναι γεγονος οτι μου επεσε αν επαθε κατι το φοκους οπως λες τι γινεται? μπορώ να βρω καμερα σαν ανταλακτικο στην Ελλάδα? Edited January 20, 2015 by athl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω εδώ και 20 μέρες τοG4S. Τόσο με την «μαμά»*rom, όσο και με την*customπου τρέχει τώρα (4.4.2) παρουσιάζει σοβαρό ζήτημα με τη λειτουργία της μπαταρίας, όσον αφορά το ποσοστό που παρουσιάζει. Συγκεκριμένα ενώ έως το 35% λειτουργεί κανονικά. από εκεί και πέρα ουσιαστικά κάνει ένα σπριντ. όταν δε, φτάσει στο 15%... μένουν 2-3' για να κλείσει..**Έχω παρατηρήσει επίσης ότι πολλές φορές όταν βγει από φόρτιση, αργεί να κατεβάσει το ποσοστό στην αρχή, παρότι το πιέζω.. Η*rom*όπως είπαμε έχει αλλάξει και η μπαταρία έχει καλιμπραριστεί από εφαρμογή, αλλά αποτέλεσμα δεν υπάρχει.. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι επ'αυτού ??? Ακριβως μα ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και 2 μηνες περιπου. Εχω αλλαξει πολλες ρομ και η μπαταρία έχει καλιμπραριστεί από εφαρμογή αλλα λυση δεν ειδα. Εχει βγει ενα καινουργιος κερνελ που μολις διορθωθουν καποια προβληματα του θα τον εγκαταστησω και λεει οτι αυξανει την συχνοτητα που ελεγχεται το ποσοσυο της μπαταρις απο το συστημα και μαλλον αυτη ειναι η λυση αλλιως μονο την περιπτωση της ελλατωμματικης μπαταριας μπορω να φανταστω Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstratos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλημερα, υπαρχει καποιο link που ανακοινωνει την αφιξη αυτου του νεου kernel!??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλημερα, υπαρχει καποιο link που ανακοινωνει την αφιξη αυτου του νεου kernel!??? Το ειχαν ανεβασει εδω -> http://www.needrom.com/download/kernel-g4skk-tfkernel-0-70/ αλλα επειδη οταν τελειωνει η μπαταρια ή οταν βγαινει απο το κινητο μετα δεν ανοιγει και κολαει στο λογκο της εταιρειας κατεβασαν τα λινκ και μολις το φτιαξουν θα ξανανεβουν Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstratos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ευχαριστω !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis4 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Γεια σας.Κατοχος της συσκευης,την τελευταια βδομαδα αργουσε ν ανοιξει ωσπου τωρα δεν ανοιγει καθολου.Αγορασμενο τον αυγουστο απο το to2c.Εχει κανεις ιδεα περι τινος προκειται?Ηδη δοκιμασα αλλον φορτιστη οποτε δεν ειναι αυτο.Και τι κανουμε εαν ειναι κατι σοβαρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Aρχικά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δε φτιάξει πας για αλλαγή ρομ. Αν και πάλι δε φτιάξει πιθανών να είναι hardware πρόβλημα οπότε συνεννοείσε με το καταστημα που το αγόρασες Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Πλέον με τα από 6 μήνες συμβίωσης με το g4s σταμάτησε πλέον να δουλεύει το gps. Να δοκιμάσω να ξαναβάλω την rom σβήνοντας τα όλα και να κάνω πάλι ότι είχα κάνει όταν μπήκε η 4.4.2 η να μιλήσω με minideal ότι ίσως τα έπαιξε η κεραία το gps τελείως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Κάνε ένα clear την Dalvik Cache και την σκέτη cache... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Από cwm; αυτό δεν θα σβήσει τα πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts