Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα!

Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος ενός μαύρου G4S 2GB/16GB!

Ένα έχω να πω: το κινητό είναι άψογο.

Ήρθε με ελληνικά και Google Play, και με ένα πολύ όμορφο θέμα (έχει κι άλλα για επιλογή)

Το πήρα από ένα παιδί εδώ στο φόρουμ

Δεν πρόλαβα να κάνω εντατικές δοκιμές (όπως gps, κάμερα κλπ) αλλά μέχρι στιγμής με έχει ενθουσιάσει.

Είμαι με τη rom που ήρθε (G4SW 20140609-150354) και νομίζω ότι θα με καλύψει.

Επόμενο βήμα να ελέγξω για root.

Να κάνω τώρα και μια χαζή ερώτηση;

Έχω μερικά mp3 στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Από τις ρυθμίσεις ήχου μπορώ να ορίσω κάποιο από αυτά ως ήχο κλήσης του τηλεφώνου.

Τι γίνεται όμως με τις επαφές;

Θέλω να βάλω άλλους ήχους σε κάποιες επαφές ομως δε μου τα βγάζει στη λίστα με τους ήχους.

Μήπως πρέπει να τα αντιγράψω σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένα άλλο θεματάκι είναι ότι δεν έχει ελληνικό ορθογράφο. Υπάρχει καμιά λύση ή πρέπει να ψαχτώ με άλλες ROM;

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Ήδη το κατέβασα και φαίνεται τρομερό. Και η συνδρομή που ζητάει είναι αστεία...

παρέλαβα σήμερα και άρχισε ο γολγοθάς μου, έβαλα drivers, για να βάλω την 4.4.2 του Νοε, αλλά το τηλέφωνο με το που το βάλω στο usb, συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια, βλέπω στην διαχείριση συσκευών MediaTek preloader USB VCOM port (Com10) ΟΚ και ξαφνικά χάνεται και ακούω τον ήχο αποσύνδεσης, έχει κανείς καμμιά ιδέα? ; έχω φάει το ιντερνετ εγώ και 3,5 ώρες αλλά τζίφος!

δοκίμασα 3 καλώδια, και 1 σταθερό vista x32, 1 pc win7 x64 , ίδια ακριβώς συμπεριφορά.

Edited by a123xxsp

Antony,

------------------------

Dreaming is for FREE

------------------------

Ναι την έχω βγάλει, αν και το δοκίμασα και μια φορά με τη μπαταρία, και μία πατώντας το vol+ or - όπως λένε μερικοί που τους έπαιξε σε κάποια φόρουμ, αλλά τπτ τα ίδια, μένει κανείς Αττική προς βόρεια Ηράκλειο/Μαρούσι κλπ τριγύρω να το δοκιμάσουμε σε υπολογιστή σε σωστά εγκατεστημένους drivers? διαβάζω ότι παίζει να είναι και θέμα των drivers, επίσης έχει κανείς να μου στείλει τους σωστούς; στο username μου εδώ παπι yahoo.gr

το θέμα είναι ότι και μέχρι να εγκαταστήσω driver συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια! :(

θα βοηθούσε αρχικά αν μπορεί κάποιος να μου στείλει τους σωστούς drivers (win7 x64 , or vista, or winxp) το έχω δοκιμάσει και στα 3 χαχαχα

Edited by a123xxsp

Antony,

------------------------

Dreaming is for FREE

------------------------

Ρε παιδια εγω το εχω καιρο , αλλα να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος ..οχι !

Καλο , αλλα...

1) Δε δουλευει ο αισθητηρας φωτος

2) Οι περισσοτεροι με τους οποιους μιλαω ακουνε απιστευτο θορυβο στο ακουστικο τους..ειχα ζητησει αν κανεις εχει καποια λυση για αυτο αλλα δεν ειχα παρει απαντηση

3) Το gps χωλαίνει ασχημα..ειτε εχω faster gps ειτε οτιδηποτε αλλο..μπορει να θελει πολλα μα παρα πολλα λεπτα να πιασει σημα (εννοειται χωρις συνδεση στο internet)

4) To διαφανο πλαστικο καλημα πανω απο το led αποκολληθηκε ! Το κολησα με logo στιγμης

5) Οταν εχω συνδεμενο headset η ενταση αυτοματα στο ακουστικο πηγαινει περιπου στο μισο σε καθε κληση που κανω ή δεχομαι !! φυσικα δεν ακους τιποτα..και πρεπει να εχω συνηχως το κινητο διπλα μου να ανεβαζω την ενταση...Σε καθε νεα κληση ξανατονιζει επανερχεται στο μισο η ενταση

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Ναι την έχω βγάλει, αν και το δοκίμασα και μια φορά με τη μπαταρία, και μία πατώντας το vol+ or - όπως λένε μερικοί που τους έπαιξε σε κάποια φόρουμ, αλλά τπτ τα ίδια, μένει κανείς Αττική προς βόρεια Ηράκλειο/Μαρούσι κλπ τριγύρω να το δοκιμάσουμε σε υπολογιστή σε σωστά εγκατεστημένους drivers? διαβάζω ότι παίζει να είναι και θέμα των drivers, επίσης έχει κανείς να μου στείλει τους σωστούς; στο username μου εδώ παπι yahoo.gr

το θέμα είναι ότι και μέχρι να εγκαταστήσω driver συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια! :(

θα βοηθούσε αρχικά αν μπορεί κάποιος να μου στείλει τους σωστούς drivers (win7 x64 , or vista, or winxp) το έχω δοκιμάσει και στα 3 χαχαχα

ωρέ Κανείς;

Antony,

------------------------

Dreaming is for FREE

------------------------

Ρε παιδια εγω το εχω καιρο , αλλα να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος ..οχι !

Καλο , αλλα...

1) Δε δουλευει ο αισθητηρας φωτος

2) Οι περισσοτεροι με τους οποιους μιλαω ακουνε απιστευτο θορυβο στο ακουστικο τους..ειχα ζητησει αν κανεις εχει καποια λυση για αυτο αλλα δεν ειχα παρει απαντηση

3) Το gps χωλαίνει ασχημα..ειτε εχω faster gps ειτε οτιδηποτε αλλο..μπορει να θελει πολλα μα παρα πολλα λεπτα να πιασει σημα (εννοειται χωρις συνδεση στο internet)

4) To διαφανο πλαστικο καλημα πανω απο το led αποκολληθηκε ! Το κολησα με logo στιγμης

5) Οταν εχω συνδεμενο headset η ενταση αυτοματα στο ακουστικο πηγαινει περιπου στο μισο σε καθε κληση που κανω ή δεχομαι !! φυσικα δεν ακους τιποτα..και πρεπει να εχω συνηχως το κινητο διπλα μου να ανεβαζω την ενταση...Σε καθε νεα κληση ξανατονιζει επανερχεται στο μισο η ενταση

Καλησπερα κι απο μενα και καλες γιορτες σε ολους..

Για τα παραπανω στο δικο μου (που το εχω εδω και 10 περιπου μερες) δεν παρουσιαστηκε το παραμικρο προβλημα.. Βεβαια το εχω μαμα το κινητο με την ROM 4.2.2 απο οταν το εχω παραλαβει..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω αυτους εχω βαλει και δουλευουν μια χαρα..

https://www.dropbox.com/s/xkt83lru8h6hk23/All%20MTK%20USB%20Driver%202014.rar?dl=0

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Εγω αυτους εχω βαλει και δουλευουν μια χαρα..

https://www.dropbox.com/s/xkt83lru8h6hk23/All%20MTK%20USB%20Driver%202014.rar?dl=0

φίλε ευχαριστώ πολύ, ενδιάμεσα μου απάντησε η selina από το vickmall , παίζει ρόλο και ο συνδυσμός driver με την έκδοση SP Flash Tool, σε εμένα έπαιξε μετά από Ν δοκιμές και μόνο με την έκδοση SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1416.00.

Για όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα (συνεχής σύνδεση/αποσύνδεση του κινητού) να ξέρει ότι οφείλεται σε λάθος driver ή λάθος SP_Flassh tool.

Και πάλι ευχαριστώ όμως

Antony,

------------------------

Dreaming is for FREE

------------------------

τελικα ποια απο ολες τις POM να περασω;

να 'σαι καλά ρε Μάρκο χύθηκα στα γέλια, 1ο σου μήνυμα .." τελικά ποια να περάσω"

βάλε αυτή G4S_20141113-154404_[jiayupolska_PL].rar είναι επίσημη και international Και μέχρι στιγμής παίζει πολύ καλά.

Antony,

------------------------

Dreaming is for FREE

------------------------

Παιδιά παίζει να μπορούμε να αγοράσουμε καμιά εξωτερική κεραία ώστε να δυναμώσει το σήμα του GPS και να έχουμε καλύτερη απόδοση;

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

• Administrators
Παιδιά παίζει να μπορούμε να αγοράσουμε καμιά εξωτερική κεραία ώστε να δυναμώσει το σήμα του GPS και να έχουμε καλύτερη απόδοση;

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

https://www.youtube.com/watch?v=JH2bO3C66ts

Modpic.gif

Δηλαδή πρέπει να το κάνω εγχείρηση το κινητό ε;
Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Γεια σας και χρονια πολλα εχω προβλημα με το GPS δε κλειδωνει δορυφορους, εκανα βλακεια και εβαλα εργοστασιακες ρυθμισεις και εχασα το ρουτ με αποτελεσμα τωρα να μη μπορω να το ρυθμισω χωρις ρουτ. Υπαρχει καποιος τροπος χωρις ρουτ?

Οκ, το ρουταρισα, κατεβασα σχεδόν τα πάντα, δε λέει να κλειδωσει δορυφόρους

Μ ενδιαφέρει πολύ το GPS, και δε μου μπορώ να το καταφερω να κλειδωσει δορυφόρο! Έχω δοκιμάσει το faster GPS και πολλά άλλα αν μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει προσπαθώ τρεις μέρες

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Το spemall το έχει 135 ευρώ σε προσφορά και το minideal 138 ευρώ!!!

Hello moto....!

• Administrators
Οκ, το ρουταρισα, κατεβασα σχεδόν τα πάντα, δε λέει να κλειδωσει δορυφόρους

Μ ενδιαφέρει πολύ το GPS, και δε μου μπορώ να το καταφερω να κλειδωσει δορυφόρο! Έχω δοκιμάσει το faster GPS και πολλά άλλα αν μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει προσπαθώ τρεις μέρες

Να υποθέσω ότι τα έχεις κάνει αυτά; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981

Modpic.gif

να 'σαι καλά ρε Μάρκο χύθηκα στα γέλια, 1ο σου μήνυμα .." τελικά ποια να περάσω"

βάλε αυτή G4S_20141113-154404_[jiayupolska_PL].rar είναι επίσημη και international Και μέχρι στιγμής παίζει πολύ καλά.[/QU

Μα με τοσες που παίζουν εδώ έχω μπερδευτει τώρα γιατι σου έφεραν τοσα γέλια η ερώτηση μου δεν μπορώ να καταλαβω ρε μεγάλε.....

Κρασαρει σε κανέναν η ρομ του Νοεμβρίου? Κάνει ένα κουλό το δικό μου και σβεινει που και που στο άσχετο!

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κανένα πρόγραμματακι να μπορείς να δεις τι το χαλάει και κλείνει?