ael1964 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φιλε. Βασικά θα προτιμουσα Ρομ με vanilla android, γιαυτό σκέφτομαι μήπωςδε βάλω την official... Μια χαρά είναι η official και κάνει και καλή διαχείριση της μνήμης χωρίς περιττές εφαρμογές... Δεν την αλλάζω με τίποτε... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masioulis Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Έχει δίκιο ο ΑΕΛ, η ρομ είναι πολύ καλή, μεγάλη διάφορα από την 4.2 και σταθερή. Με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) παιδιά μια ερώτηση, η rom είχε εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές: afternoon, black hole, butterfly love, blue sea, fangge, galaxy5, goldenlife, honor, star diamond.......κλπ, δουλεύουν σε σας? και τι ακριβώς κάνουν? μου εγκατασταθήκανε πακέτο με την rom και μου λέει εκκίνηση μέσο τις κύριας δραστηριότητας, είναι τίποτε wallpapers? και πως ενεργοποιούνται? δε τις ξήλωσα μπας και κάνουν τίποτε μαγκιές τύπου smart wake, και money plant wallpaper Edited November 22, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 παιδιά μια ερώτηση, η rom είχε εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές: afternoon, black hole, butterfly love, blue sea, fangge, galaxy5, goldenlife, honor, star diamond.......κλπ, δουλεύουν σε σας? και τι ακριβώς κάνουν? μου εγκατασταθήκανε πακέτο με την rom και μου λέει εκκίνηση μέσο τις κύριας δραστηριότητας, είναι τίποτε wallpapers? και πως ενεργοποιούνται? δε τις ξήλωσα μπας και κάνουν τίποτε μαγκιές τύπου smart wake, και money plant wallpaper Αυτά όλα έχουν να κάνουν με το κλείδωμα της οθόνης, όταν επιλέξεις άλλου είδους. Είναι με γραφικά. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros68 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 και να μη τι βάλεις δε νομίζω να τρέχει τίποτε είναι κουμπωμένο σε πολλά σημεία. όμως μπορείς να βάλεις λίγες ίνες σπιρτόξυλου στην τρύπα για να σφηνώσει η βίδα προσεκτικά χωρίς πολύ σφίξιμο μη την ξαναπετάξει, η να βουτήξεις τι βίδα σε λίγη βενζινόκολλα η σε σιλικόνη και να την μπήξεις (με ένα τσιμπιδάκι), περιμένεις να στεγνώσει και είσαι οκ, μη βάλεις άλλη ισχυρή κόλα για την περίπτωση που στο μέλλον χρειασθεί να ανοιχτεί, στατιστικά απίθανο (όλα σε σένα θα τύχουν?)βαλε μανο για τα νυχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 ael έχεις δίκιο, τι βρήκα την άκρη, τελικά έχει αρκετές μαγκιές η 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simcards Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπέρα. Επειδή το καλώδιο κάηκε, και δεν μπορώ να δανειστώ από φίλο/γνωστό, μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για να αναβαθμίσω σε kit kat χωρίς τη χρήση καλωδίου; Προσπάθησα να το root-άρω χωρίς αποτέλεσμα... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μόνο καμιά custom που μπορεί να γίνει εγκατάσταση από custom recovery. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλησπέρα. Επειδή το καλώδιο κάηκε, και δεν μπορώ να δανειστώ από φίλο/γνωστό, μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για να αναβαθμίσω σε kit kat χωρίς τη χρήση καλωδίου; Προσπάθησα να το root-άρω χωρίς αποτέλεσμα... Ευχαριστώ. περνα μεσα στην sd το to framaroot, το mobileuncle, το cwm και την ρομ που θελεις και καντα ολα απο εκει, πολυ ευκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoslekkas Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Καλησπέρα. Επειδή το καλώδιο κάηκε, και δεν μπορώ να δανειστώ από φίλο/γνωστό, μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για να αναβαθμίσω σε kit kat χωρίς τη χρήση καλωδίου; Προσπάθησα να το root-άρω χωρίς αποτέλεσμα... Ευχαριστώ. δε θέλει κανένα ειδικό καλώδιο, το απλό usb καλώδιο που χρησιμοποιείς για φόρτιση, όπως τα περισσότερα κινητά πλέον, κοστίζει 1-2 ευρώ και εάν πετύχεις καμιά κινέζα-κινέζο μικροπωλητή παίρνεις με λίγα παζάρια 3 (2+1 δώρο) με 2 ευρώ Edited November 24, 2014 by giorgoslekkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Γεια σας παιδια!Εχω ενα προβλημα οταν παιρνω τηλ. ο αλλος που συνομιλω ακουει παρεμβολες.Οταν βαζω το bluetooth ολα ενταξει.Εαν ειναι το τηλεφωνο με την μια sim την micro δεν εχει προβλημα.Τι μπορει να ειναι ακουστικο η θεμα κεραιας και δεν φτιαχνεται? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Γεια σας παιδια!Εχω ενα προβλημα οταν παιρνω τηλ. ο αλλος που συνομιλω ακουει παρεμβολες.Οταν βαζω το bluetooth ολα ενταξει.Εαν ειναι το τηλεφωνο με την μια sim την micro δεν εχει προβλημα.Τι μπορει να ειναι ακουστικο η θεμα κεραιας και δεν φτιαχνεται? Cosmote είναι η γραμμή με τα παράσιτα; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dahakaa Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Cosmote είναι η γραμμή με τα παράσιτα;η αλήθεια είναι πως και ναι, και όχι! Υπάρχουν περιπτώσεις που φταίει το κινητό και η λύση είναι ένα φύλλο αλουμινόχαρτου γύρο από το μικρόφωνο κάνει τη δουλειά. Αν ψάξεις είτε εδώ (περίπου 50 σελίδες πίσω :P) θα βρεις το πώς γίνεται ειδάλλως ψάξε google μιας και υπάρχει οδηγός καθαρά για το κινητό από έναν Ρώσο που το έκανε. Αν άλλοτε πάλι φτιάχνει με διάφορα "γιατροσόφια" π.χ. 2G αντί 3G ή Data off, εκεί είναι θέμα της cosmote με το hd voice*, ειναι γιατί κάνει κακή χρήση του 2ου μικροφώνου είτε λόγο ασυμβατότητας συχνοτήτων με τη συσκευή είτε δε ξέρω... με άλλες εταιρίες πάντως είναι κρυστάλλινος, από εμπειρία! * Το λέω γιατί προσωπικά στο v987 που είχα έκανε εκκωφαντικούς θορύβους κάθε φορά που σταματούσα να μιλάω- σε επιπεδο καταστροφής του ακουστικού ή του αυτιού του δέκτη Edited November 26, 2014 by Dahakaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εγώ πάντως δεν τα έχω αυτά τα προβλήματα. Ούτε ένα άλλο φιλαράκι μου με το G4s. Τα είχα με το G4A!!! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Όπως και της γυναίκας μου.Κανένα απολύτως πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) Προβληματάκι λεβεντιές Με περασμένη την official 4.4.2 καμιά δεκαπενταριά μέρες τώρα το πυραυλάκι χθες αποφάσισε να κάνει μια επανεκκίνηση. Δεν ξανα άνοιξε ποτέ. Εμφανίζει το Logo της εταιρίας και μένει στο σηματάκι της android που περιστρέφεται γύρω γύρω. Δοκίμασα να μπω σε recovery mode αλλά δεν πιάνει κανένας συνδιασμός . Καμιά ιδέα? Μετα πολλά κατάφερα να μπω στο recovery Το βάζω να κάνει wiping κάνει στο system και κολλάει στο data Edited November 27, 2014 by onastrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Προβληματάκι λεβεντιές Με περασμένη την official 4.4.2 καμιά δεκαπενταριά μέρες τώρα το πυραυλάκι χθες αποφάσισε να κάνει μια επανεκκίνηση. Δεν ξανα άνοιξε ποτέ. Εμφανίζει το Logo της εταιρίας και μένει στο σηματάκι της android που περιστρέφεται γύρω γύρω. Δοκίμασα να μπω σε recovery mode αλλά δεν πιάνει κανένας συνδιασμός . Καμιά ιδέα? Μετα πολλά κατάφερα να μπω στο recovery Το βάζω να κάνει wiping κάνει στο system και κολλάει στο data Έτσι όπως το λες είναι λογισμικό το θέμα, αν έχεις back up και δεν έπιασε ούτε αυτό τότε δοκίμασε με flash tool και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Προσπαθώ να περάσω TWRP για να φλασάρω την νέα MG Rom και αρνείται να δεχτεί το custom recovery. Προσπάθησα με MobileUncle , ManagerRom ... φλάσαρα την recovery.img μέσω FlashTools αλλά τίποτα. Όταν επιλέγω reboot σε recovery απλά κάνει επανεκκίνηση. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Βγήκε νέα ROM Version: 4.4 20141113-154404 Την έχει δοκιμάσει κανένας ? Λένε ότι μάλλον ότι δεν είναι ROOT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Είναι από τους Πολωνούς, την επίσημη αντιπροσωπεία της Jiayu στην Πολωνία. Δεν την βάζω καθόλου. Δεν είναι επίσημη της Jiayu. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλησπέρα Έχω ένα θεματακι με την κάμερα . όταν πήρα το κινητό πριν ένα μήνα δούλευε κανονικά. Τώρα μπαίνει στην εφαρμογή και κρασαρει. Δεν ανοίγει καθόλου. Κατέβασα και άλλες εφαρμογές με κάμερα από το μάρκετ αλλά τα ίδια. Το κινητό δεν έχει χτυπηθεί καθόλου. Αν έχει κάποιος κάποια λύση θα το εκτιμούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Κάνε ένα wipe την Dalvik Cache... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoskr Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παιδιά σήμερα ο γιος μου άφησε το τηλέφωνο λέγοντας μου ότι δεν φορτίζει. Δοκίμασα και εγώ το σύνδεσα στον Η/Υ τίποτα. Τελικά το έβαλα με έναν φορτιστή LG που είχα με μικρότερα χαρακτηριστικά και άρχιζε να φορτίζει. Άφησα το ίδιο καλώδιο του LG και έβαλα τον φορτιστή του και συνέχιζε να φορτίζει. Άρα ή το καλωδιο (USB- miniUSB) ή τα πινακια του τηλεφώνου. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Το τηλέφωνο είναι στην εγγύηση ακόμη αλλά ποιος το στέλνει Κίνα, καμία γνώμη να το αφήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 παιδια γεια σας! επειδη θελω να το παρω μεταχειρισμενο...σαν τηλεφωνο αξιζει? παει καλα? παρουσιαζει κανενα σοβαρο προβλημα?απο υποστηριξη και ρομ? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Επειδή δεν είμαι και πολύ γνώστης του θέματος,πως γίνεται αυτό? ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε ένα wipe την Dalvik Cache... το έκανα αλλά δεν διορθωθηκε το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts