Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σημερα μου ηρθε και μενα το καινουργιο μου παιχνιδακι jiayu jy-g4s με 4.2.2 , μτκ 6592,1280χ720,8 πυρηνο,2ram,16 rom,13p camera με πολυ ωραια θηκη τιμη 159 eyro

πρωτη εντυπωση

Καμμια σχεση με οτι ειχα μεχρι τωρα ,τα σπαει τα κατεβαζει γρηγορα ολα ,παιδευομε απο το πρωι μεσα απο τις απαντησεις σας ,το μονο μου παραπονο ειναι δεν μπορω να βαλω να δουλεψει το gps ,εχω φαει μεγαλη πικρα ,μεχρι που σκεφτομε να το δωσω αυριο κιολας ,ειναι δυνατον να εχουν βγαλει τετοιο φοβερο κινητο οι κινεζοι που υποκλινομε για τις αποδοσεις τους και να μην δουλευει το gps , αν μπορει καποιος φιλος απο εδω μεσα να με καθοδηγησει με απλα ελληνικα ομως παρακαλω δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις καθοτι ειμαι και καποιας ηλικιας (57) και δεν θα μπορεσω να κανω πολλα ,αλλα με απλα ελληνικα θα τα καταφερω ,

Edited by noemi
κεφαλαια ηταν και δεν το ηξερα

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα, παιδια καλμια καλη και οικονομικη θηκη παιζει για το κινητο?! Βρηκα καποιες αλλα εχουν μια περιεργη πλατη... δεν ειναι η κλασσικη που "αγκαλιαζει" το κινητο και κλεινει και απο μπροστα!

Ευχαριστω.

Έκανα κάτι με το mobile Intel tools και δεν πιάνει καθόλου το GPS τι κάνω;;;;

εχει intel επεξεργαστη και το χρησιμοποιησες; δε ξερω σιγουρα αλλα μηπως να δικιμαζες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;

Καλησπερα σημερα μου ηρθε και μενα το καινουργιο μου παιχνιδακι jiayu jy-g4s με 4.2.2 , μτκ 6592,1280χ720,8 πυρηνο,2ram,16 rom,13p camera με πολυ ωραια θηκη τιμη 159 eyro

πρωτη εντυπωση

Καμμια σχεση με οτι ειχα μεχρι τωρα ,τα σπαει τα κατεβαζει γρηγορα ολα ,παιδευομε απο το πρωι μεσα απο τις απαντησεις σας ,το μονο μου παραπονο ειναι δεν μπορω να βαλω να δουλεψει το gps ,εχω φαει μεγαλη πικρα ,μεχρι που σκεφτομε να το δωσω αυριο κιολας ,ειναι δυνατον να εχουν βγαλει τετοιο φοβερο κινητο οι κινεζοι που υποκλινομε για τις αποδοσεις τους και να μην δουλευει το gps , αν μπορει καποιος φιλος απο εδω μεσα να με καθοδηγησει με απλα ελληνικα ομως παρακαλω δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις καθοτι ειμαι και καποιας ηλικιας (57) και δεν θα μπορεσω να κανω πολλα ,αλλα με απλα ελληνικα θα τα καταφερω ,

ξερεις γιατι δ μ αφεινει να το πειραξω το gps.conf

κατι παιζει απο τα permisions αλλα δ με κοβει μπορεις να το πεις λιγο λιανα

επαιξα λιγο και παιζει τωρα αρκετα καλα μπορω να πω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πρωτη εντυπωση

απλα κατεβασε το fastergps απο το store και βαλε europe-greece κανε μια επανακινηση κ αυτο ηταν

αν 8ελεις κατεβασε και το gps test για να βλεπεις ποσους κ ποσο γρηγορα κλειδωνει!!!

Ναι.......

σε ευχαριστω παρα πολυ μιλαμε για το jiayu g4s ,αλλα μαλλον απο οτι ειδα θα χρειαστω καποιον πιο ειδικο για να μου το φτιαξει

σε ευχαριστω παρα πολυ μιλαμε για το jiayu g4s ,αλλα μαλλον απο οτι ειδα θα χρειαστω καποιον πιο ειδικο για να μου το φτιαξει

Φιλε noemi μην απογοητευεσαι,τα πραγματα ειναι απλα πιστεψε με.Τωρα μολις το τσεκαρα και η μεθοδος λυνει το προβλημα.Το gps κλειδωνει μεσα στο σπιτι μου 12 δορυφορους σε ''.

Xiaomi Mi4c

Huawei Honor 9

iPad mini 4

ευχαριστω για την στηριξη φιλε μου ,ενοοεις να κανω αυτο που λεει ο φιλος minotavros να δηλ ""απλα κατεβασε το fastergps απο το store και βαλε europe-greece κανε μια επανακινηση κ αυτο ηταν

αν 8ελεις κατεβασε και το gps test για να βλεπεις ποσους κ ποσο γρηγορα κλειδωνει!!! ""

ή

αυτο που αναφερει ο minotavros να κανω αλλαγες απο http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=372981 που για μενα ειναι απο δυσκολο μεχρι απιθανο

ευχαριστω για την στηριξη φιλε μου ,ενοοεις να κανω αυτο που λεει ο φιλος minotavros να δηλ ""απλα κατεβασε το fastergps απο το store και βαλε europe-greece κανε μια επανακινηση κ αυτο ηταν

αν 8ελεις κατεβασε και το gps test για να βλεπεις ποσους κ ποσο γρηγορα κλειδωνει!!! ""

ή

αυτο που αναφερει ο minotavros να κανω αλλαγες απο http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=372981 που για μενα ειναι απο δυσκολο μεχρι απιθανο

Στειλε μου μεσω π.μ το τηλεφωνο σου να σε παρω ή αν θελεις σου γραφω το δικο μου και παρε με

Xiaomi Mi4c

Huawei Honor 9

iPad mini 4

σε ευχαριστω απλα αν θελεις να σε παρω εγω μονο πες μου τι ωρα αυριο γιατι το αφησα στο αλλο το σπιτι γιατι δεν μπορω να το λειτουργησω τηλ 2510245800 ,6942249000 ,γραψε μου το δικο σου να σε καλεσω εγω οτι ωρα σε βολευει ,ευχαριστω για την βοηθεια και παλι

σε ευχαριστω απλα αν θελεις να σε παρω εγω μονο πες μου τι ωρα αυριο γιατι το αφησα στο αλλο το σπιτι γιατι δεν μπορω να το λειτουργησω τηλ 2510245800 ,6942249000 ,γραψε μου το δικο σου να σε καλεσω εγω οτι ωρα σε βολευει ,ευχαριστω για την βοηθεια και παλι

Μην τα γραφεις φορα παρτιδα,μεσω π.μ παντα.Θα τα πουμε γυρω στης 15.00 το μεσημερι αυριο.

Xiaomi Mi4c

Huawei Honor 9

iPad mini 4

Δεν το καταλαβα φιλε ειμαι πολυ καινουργιος εδω δεν πειραζει ,σε ευχαριστω τωρα σου εστειλα και π.μ. σε ευχαριστω παρα πολυ

Δεν το καταλαβα φιλε ειμαι πολυ καινουργιος εδω δεν πειραζει ,σε ευχαριστω τωρα σου εστειλα και π.μ. σε ευχαριστω παρα πολυ

Το φορουμ γιαυτο ειναι.Και εμενα με εχουν βοηθησει αλλες φορες(να ειναι καλα τα παλικαρια) που ειχα πελαγωσει.

Xiaomi Mi4c

Huawei Honor 9

iPad mini 4

παίδες, έχοντας χάσει αρκετά επεισόδια (λόγω δουλειάς) να ρωτήσω ίσως μια χαζή ερώτηση ??

το G4S βγαίνει σε λεπτή μπαταρία (1850 ή 2000) ή μόνο σε χοντρή 3000 ??

εχω το απλο (πρωτη κυκλοφορια) G4 με λεπτη μπαταρια και θα ηθελα να παρω το G4S, αλλα παλι σε λεπτο

υπαρχει σε λεπτο ?!

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Καλησπέρα! Αύριο παραλαμβάνω το κινητό με το καλό!

Έχετε να προτείνετε εγγυημένα μια καλή Kit Kat ROM για να βάλω;

Βλέπω ότι αυτή είναι αρκετά διάσημη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να την εμπιστευτώ...

Με προβληματίζει αυτό το μήνυμα...

"This rom stay here in download just for members who've problems with screen.

Jiayu have deleted this ROM because many problems.

DON'T install this rom OK OK OK !!!!"

Κι επίσης βλέπω ότι σε μερικά κινητά έχει εμφανίσει θέματα στην οθόνη (;)

Καλησπέρα! Αύριο παραλαμβάνω το κινητό με το καλό!

Έχετε να προτείνετε εγγυημένα μια καλή Kit Kat ROM για να βάλω;

Βλέπω ότι αυτή είναι αρκετά διάσημη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να την εμπιστευτώ...

Με προβληματίζει αυτό το μήνυμα...

"This rom stay here in download just for members who've problems with screen.

Jiayu have deleted this ROM because many problems.

DON'T install this rom OK OK OK !!!!"

Κι επίσης βλέπω ότι σε μερικά κινητά έχει εμφανίσει θέματα στην οθόνη (;)

Πριν 2 σελίδες θα βρεις την τελευταία original 4.4.2 KitKat από την Jiayu, πως να την βάλεις και που θα την βρεις και αναφορές από χρήστες που την έβαλαν...

Το θέμα είναι ότι άμα το πάρεις και έχεις την 4.2.2 και πας στην 4.4.2 δεν μπορείς να γυρίσεις πάλι πίσω, γιατί γίνεται αναβάθμιση του firmware της οθόνης και δεν παίζει στην 4.2.2, για αυτό και η αναφορά επάνω για την οθόνη.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φιλε. Βασικά θα προτιμουσα Ρομ με vanilla android, γιαυτό σκέφτομαι μήπωςδε βάλω την official...