noemi Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Καλησπερα σημερα μου ηρθε και μενα το καινουργιο μου παιχνιδακι jiayu jy-g4s με 4.2.2 , μτκ 6592,1280χ720,8 πυρηνο,2ram,16 rom,13p camera με πολυ ωραια θηκη τιμη 159 eyro πρωτη εντυπωση Καμμια σχεση με οτι ειχα μεχρι τωρα ,τα σπαει τα κατεβαζει γρηγορα ολα ,παιδευομε απο το πρωι μεσα απο τις απαντησεις σας ,το μονο μου παραπονο ειναι δεν μπορω να βαλω να δουλεψει το gps ,εχω φαει μεγαλη πικρα ,μεχρι που σκεφτομε να το δωσω αυριο κιολας ,ειναι δυνατον να εχουν βγαλει τετοιο φοβερο κινητο οι κινεζοι που υποκλινομε για τις αποδοσεις τους και να μην δουλευει το gps , αν μπορει καποιος φιλος απο εδω μεσα να με καθοδηγησει με απλα ελληνικα ομως παρακαλω δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις καθοτι ειμαι και καποιας ηλικιας (57) και δεν θα μπορεσω να κανω πολλα ,αλλα με απλα ελληνικα θα τα καταφερω , Edited November 15, 2014 by noemi κεφαλαια ηταν και δεν το ηξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noemi Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 συγνωμμη δεν το ηξερα ,θα το αφαιρεσω αν θελεται να το ξαναγραψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλημερα, παιδια καλμια καλη και οικονομικη θηκη παιζει για το κινητο?! Βρηκα καποιες αλλα εχουν μια περιεργη πλατη... δεν ειναι η κλασσικη που "αγκαλιαζει" το κινητο και κλεινει και απο μπροστα! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Έκανα κάτι με το mobile Intel tools και δεν πιάνει καθόλου το GPS τι κάνω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Έκανα κάτι με το mobile Intel tools και δεν πιάνει καθόλου το GPS τι κάνω;;;; εχει intel επεξεργαστη και το χρησιμοποιησες; δε ξερω σιγουρα αλλα μηπως να δικιμαζες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noemi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλησπερα σημερα μου ηρθε και μενα το καινουργιο μου παιχνιδακι jiayu jy-g4s με 4.2.2 , μτκ 6592,1280χ720,8 πυρηνο,2ram,16 rom,13p camera με πολυ ωραια θηκη τιμη 159 eyro πρωτη εντυπωση Καμμια σχεση με οτι ειχα μεχρι τωρα ,τα σπαει τα κατεβαζει γρηγορα ολα ,παιδευομε απο το πρωι μεσα απο τις απαντησεις σας ,το μονο μου παραπονο ειναι δεν μπορω να βαλω να δουλεψει το gps ,εχω φαει μεγαλη πικρα ,μεχρι που σκεφτομε να το δωσω αυριο κιολας ,ειναι δυνατον να εχουν βγαλει τετοιο φοβερο κινητο οι κινεζοι που υποκλινομε για τις αποδοσεις τους και να μην δουλευει το gps , αν μπορει καποιος φιλος απο εδω μεσα να με καθοδηγησει με απλα ελληνικα ομως παρακαλω δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις καθοτι ειμαι και καποιας ηλικιας (57) και δεν θα μπορεσω να κανω πολλα ,αλλα με απλα ελληνικα θα τα καταφερω , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noemi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 minotavros αυτη η απαντηση ειναι για μενα για το πως θα φτιαξω το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 minotavros αυτη η απαντηση ειναι για μενα για το πως θα φτιαξω το gps Ναι....... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 ξερεις γιατι δ μ αφεινει να το πειραξω το gps.conf κατι παιζει απο τα permisions αλλα δ με κοβει μπορεις να το πεις λιγο λιανα επαιξα λιγο και παιζει τωρα αρκετα καλα μπορω να πω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σημερα μου ηρθε και μενα το καινουργιο μου παιχνιδακι jiayu jy-g4s με 4.2.2 , μτκ 6592,1280χ720,8 πυρηνο,2ram,16 rom,13p camera με πολυ ωραια θηκη τιμη 159 eyro πρωτη εντυπωση Καμμια σχεση με οτι ειχα μεχρι τωρα ,τα σπαει τα κατεβαζει γρηγορα ολα ,παιδευομε απο το πρωι μεσα απο τις απαντησεις σας ,το μονο μου παραπονο ειναι δεν μπορω να βαλω να δουλεψει το gps ,εχω φαει μεγαλη πικρα ,μεχρι που σκεφτομε να το δωσω αυριο κιολας ,ειναι δυνατον να εχουν βγαλει τετοιο φοβερο κινητο οι κινεζοι που υποκλινομε για τις αποδοσεις τους και να μην δουλευει το gps , αν μπορει καποιος φιλος απο εδω μεσα να με καθοδηγησει με απλα ελληνικα ομως παρακαλω δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις καθοτι ειμαι και καποιας ηλικιας (57) και δεν θα μπορεσω να κανω πολλα ,αλλα με απλα ελληνικα θα τα καταφερω , απλα κατεβασε το fastergps απο το store και βαλε europe-greece κανε μια επανακινηση κ αυτο ηταν αν 8ελεις κατεβασε και το gps test για να βλεπεις ποσους κ ποσο γρηγορα κλειδωνει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Eγω το gps.conf δεν το έχω πειράξει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noemi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ναι....... σε ευχαριστω παρα πολυ μιλαμε για το jiayu g4s ,αλλα μαλλον απο οτι ειδα θα χρειαστω καποιον πιο ειδικο για να μου το φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 σε ευχαριστω παρα πολυ μιλαμε για το jiayu g4s ,αλλα μαλλον απο οτι ειδα θα χρειαστω καποιον πιο ειδικο για να μου το φτιαξει Φιλε noemi μην απογοητευεσαι,τα πραγματα ειναι απλα πιστεψε με.Τωρα μολις το τσεκαρα και η μεθοδος λυνει το προβλημα.Το gps κλειδωνει μεσα στο σπιτι μου 12 δορυφορους σε ''. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noemi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 ευχαριστω για την στηριξη φιλε μου ,ενοοεις να κανω αυτο που λεει ο φιλος minotavros να δηλ ""απλα κατεβασε το fastergps απο το store και βαλε europe-greece κανε μια επανακινηση κ αυτο ηταν αν 8ελεις κατεβασε και το gps test για να βλεπεις ποσους κ ποσο γρηγορα κλειδωνει!!! "" ή αυτο που αναφερει ο minotavros να κανω αλλαγες απο http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=372981 που για μενα ειναι απο δυσκολο μεχρι απιθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 ευχαριστω για την στηριξη φιλε μου ,ενοοεις να κανω αυτο που λεει ο φιλος minotavros να δηλ ""απλα κατεβασε το fastergps απο το store και βαλε europe-greece κανε μια επανακινηση κ αυτο ηταν αν 8ελεις κατεβασε και το gps test για να βλεπεις ποσους κ ποσο γρηγορα κλειδωνει!!! "" ή αυτο που αναφερει ο minotavros να κανω αλλαγες απο http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=372981 που για μενα ειναι απο δυσκολο μεχρι απιθανο Στειλε μου μεσω π.μ το τηλεφωνο σου να σε παρω ή αν θελεις σου γραφω το δικο μου και παρε με Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noemi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 σε ευχαριστω απλα αν θελεις να σε παρω εγω μονο πες μου τι ωρα αυριο γιατι το αφησα στο αλλο το σπιτι γιατι δεν μπορω να το λειτουργησω τηλ 2510245800 ,6942249000 ,γραψε μου το δικο σου να σε καλεσω εγω οτι ωρα σε βολευει ,ευχαριστω για την βοηθεια και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 σε ευχαριστω απλα αν θελεις να σε παρω εγω μονο πες μου τι ωρα αυριο γιατι το αφησα στο αλλο το σπιτι γιατι δεν μπορω να το λειτουργησω τηλ 2510245800 ,6942249000 ,γραψε μου το δικο σου να σε καλεσω εγω οτι ωρα σε βολευει ,ευχαριστω για την βοηθεια και παλι Μην τα γραφεις φορα παρτιδα,μεσω π.μ παντα.Θα τα πουμε γυρω στης 15.00 το μεσημερι αυριο. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noemi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δεν το καταλαβα φιλε ειμαι πολυ καινουργιος εδω δεν πειραζει ,σε ευχαριστω τωρα σου εστειλα και π.μ. σε ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δεν το καταλαβα φιλε ειμαι πολυ καινουργιος εδω δεν πειραζει ,σε ευχαριστω τωρα σου εστειλα και π.μ. σε ευχαριστω παρα πολυ Το φορουμ γιαυτο ειναι.Και εμενα με εχουν βοηθησει αλλες φορες(να ειναι καλα τα παλικαρια) που ειχα πελαγωσει. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 να και το σκορ μου http://i40.photobucket.com/albums/e207/black1180/Screenshot_2014-11-17-14-10-16_zpsef046393.png http://i40.photobucket.com/albums/e207/black1180/Screenshot_2014-11-17-14-09-58_zpsffd05d94.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Και το δικο μου Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 παίδες, έχοντας χάσει αρκετά επεισόδια (λόγω δουλειάς) να ρωτήσω ίσως μια χαζή ερώτηση ?? το G4S βγαίνει σε λεπτή μπαταρία (1850 ή 2000) ή μόνο σε χοντρή 3000 ?? εχω το απλο (πρωτη κυκλοφορια) G4 με λεπτη μπαταρια και θα ηθελα να παρω το G4S, αλλα παλι σε λεπτο υπαρχει σε λεπτο ?! Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RamberStilskin Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλησπέρα! Αύριο παραλαμβάνω το κινητό με το καλό! Έχετε να προτείνετε εγγυημένα μια καλή Kit Kat ROM για να βάλω; Βλέπω ότι αυτή είναι αρκετά διάσημη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να την εμπιστευτώ... Με προβληματίζει αυτό το μήνυμα... "This rom stay here in download just for members who've problems with screen. Jiayu have deleted this ROM because many problems. DON'T install this rom OK OK OK !!!!" Κι επίσης βλέπω ότι σε μερικά κινητά έχει εμφανίσει θέματα στην οθόνη (;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Καλησπέρα! Αύριο παραλαμβάνω το κινητό με το καλό! Έχετε να προτείνετε εγγυημένα μια καλή Kit Kat ROM για να βάλω; Βλέπω ότι αυτή είναι αρκετά διάσημη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να την εμπιστευτώ... Με προβληματίζει αυτό το μήνυμα... "This rom stay here in download just for members who've problems with screen. Jiayu have deleted this ROM because many problems. DON'T install this rom OK OK OK !!!!" Κι επίσης βλέπω ότι σε μερικά κινητά έχει εμφανίσει θέματα στην οθόνη (;) Πριν 2 σελίδες θα βρεις την τελευταία original 4.4.2 KitKat από την Jiayu, πως να την βάλεις και που θα την βρεις και αναφορές από χρήστες που την έβαλαν... Το θέμα είναι ότι άμα το πάρεις και έχεις την 4.2.2 και πας στην 4.4.2 δεν μπορείς να γυρίσεις πάλι πίσω, γιατί γίνεται αναβάθμιση του firmware της οθόνης και δεν παίζει στην 4.2.2, για αυτό και η αναφορά επάνω για την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RamberStilskin Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φιλε. Βασικά θα προτιμουσα Ρομ με vanilla android, γιαυτό σκέφτομαι μήπωςδε βάλω την official... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts