ael1964 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Αξίζει και πολύ μάλιστα. Απλά μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε busybox για πλήρη δικαιώματα root. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Προσπάθησα να βάλω τη καινούργια ρομ Αλλά μου έβγαλε μήνυμα λάθους το φλας τουλ. Υπάρχει περίπτωση να μη κατέβηκε σωστά; το φλας το κάνετε με το preloaded ατσεκαριστο σωστά; Edited November 2, 2014 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Προσπάθησα να βάλω τη καινούργια ρομ Αλλά μου έβγαλε μήνυμα λάθους το φλας τουλ. Υπάρχει περίπτωση να μη κατέβηκε σωστά; Χωρίς μπαταρία να φανταστώ και επιλογή firmware update? Κάποιος driver δεν θα φορτώθηκε σωστά. Εγώ πάντως έκανα full format πρώτα το κινητό και μετά την πέρασα. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Δε έκανα φορματ πριν. Και με επιλογή download. Δε φοραω οφισιαλ τώρα Αλλά custom kit Kat edit. th ebala με full wipe - filmwear update. τωρα πρεπει να κατεβασω το super user? Edited November 2, 2014 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Έχω στείλει πίσω για επισκευή εδώ και 20 μέρες, ένα G4S που αγόρασα από to2c. Το κινητό έκανε επανεκκινήσεις ξαφνικά και κυρίως όταν έσβηνε η οθόνη (standby) δεν άνοιγε ποτέ εκτός αν έβγαζα/έβαζα μπαταρία και ενεργοποιούσα ξανά το κινητό (Sleep of Death?) Μόλις έφτασε Κίνα, με ενημέρωσε το to2c ότι το έστειλαν στο Jiayu factory για επισκευή. Μετά από 2-3 μέρες μου στέλνει email το to2c και μου λέει ότι φταίει μια γρατζουνιά στην οθόνη για το πρόβλημα και ότι πρέπει να πληρώσω 38$ για να το επισκευάσουν. Γρατζουνιά στην οθόνη δεν είχε όταν το έστειλα πίσω και ζήτησα αποδείξεις μέσω φωτογραφιών. Περιμένω τις φωτογραφίες για να δω τι θα γίνει... Έχει πάθει κάποιος το ίδιο πρόβλημα να μου πει τι έκανε; Επίσης σε αυτή την περίπτωση που έγινε η γρατζουνιά από αυτούς και την χρεώνουν σε εμένα τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Έχω στείλει πίσω για επισκευή εδώ και 20 μέρες, ένα G4S που αγόρασα από to2c. Το κινητό έκανε επανεκκινήσεις ξαφνικά και κυρίως όταν έσβηνε η οθόνη (standby) δεν άνοιγε ποτέ εκτός αν έβγαζα/έβαζα μπαταρία και ενεργοποιούσα ξανά το κινητό (Sleep of Death?) Μόλις έφτασε Κίνα, με ενημέρωσε το to2c ότι το έστειλαν στο Jiayu factory για επισκευή. Μετά από 2-3 μέρες μου στέλνει email το to2c και μου λέει ότι φταίει μια γρατζουνιά στην οθόνη για το πρόβλημα και ότι πρέπει να πληρώσω 38$ για να το επισκευάσουν. Γρατζουνιά στην οθόνη δεν είχε όταν το έστειλα πίσω και ζήτησα αποδείξεις μέσω φωτογραφιών. Περιμένω τις φωτογραφίες για να δω τι θα γίνει... Έχει πάθει κάποιος το ίδιο πρόβλημα να μου πει τι έκανε; Επίσης σε αυτή την περίπτωση που έγινε η γρατζουνιά από αυτούς και την χρεώνουν σε εμένα τι μπορώ να κάνω; Πάγια τακτική των Κινέζων. Θα τους πεις ότι έχει έναν χρόνο εγγύηση, δεν αποδέχεσαι την δήθεν βλάβη, θα τους πεις "υποτίθεται σας επέλεξα επειδή είσαστε αξιόπιστοι" και θα τονίσεις ότι θα διαμαρτυρηθείς στο paypal. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Πάγια τακτική των Κινέζων. Θα τους πεις ότι έχει έναν χρόνο εγγύηση, δεν αποδέχεσαι την δήθεν βλάβη, θα τους πεις "υποτίθεται σας επέλεξα επειδή είσαστε αξιόπιστοι" και θα τονίσεις ότι θα διαμαρτυρηθείς στο paypal. Τους ζήτησα την Παρασκευή να μου στείλουν φωτογραφίες από την γρατζουνιά και μου είπαν ότι περιμένουν απάντηση από το εργοστάσιο της Jiayu γιατί εκείνοι το έχουν το κινητό. Πριν λίγο τους έστειλα email το παρακάτω κείμενο: "OK, let me understand. They say that there is a scratch on the screen. They mean from the backside of the screen? Is there a scratch from the internal of the phone? Are they sure that this scratch causes the random shutdowns/sleeps and restarts? I don't wanna pay for a screen replacement or for an external scratch that i haven't made and the phone come back to me with the problem unsolved. Please specify what is going on and let me know as soon as possible" Εννοείται ότι αν δω καμιά μούφα γρατζουνιά θα αναφέρω ακριβώς ότι μου είπες περί αξιοπιστίας και παραπόνων στο paypal. Αλλά αυτό θα βγάλει κάπου; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση, αν τους φοβερίσω να το επισκευάσουν τσάμπα; Και στην τελική που αποφασίσω να τα δώσω τα διαολεμένα 38$ που ζητάνε, πως θα τους πληρώσω; Μέσω paypal gift; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Πέρσι τέτοιο καιρό, στις 9 Νοέμβρη για την ακρίβεια παρέλαβα το G4A. Το οποίο σε 40 περίπου μέρες "απεβίωσε". Το έστειλα πίσω στο Minideal και ενώ το παρέλαβαν σε 5 ημέρες (27 Δεκεμβρίου), η Jiayu το παρέλαβε στα μέσα Γενάρη, λόγω αργιών που είχαν για το νέο έτος. Τέλος Φλεβάρη επικοινώνησαν από το Minideal και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η οθόνη και πρέπει να αλλαχθεί και το κόστος είναι 85 $. Φυσικά το αρνήθηκα με τις προφάσεις που παρέθεσα. Μου είπαν ότι το επισκεύασαν τζάμπα το πρόβλημα της οθόνης, την μητρική την άλλαξε η Jiayu στα πλαίσια της εγγύησης. Όταν ήρθε διαπίστωσα ότι η οθόνη δεν είχε αλλαχθεί γιατί σε ένα σημείο είχε μια ανεπαίσθητη γρατσουνιά που την είχα κάνει καταλάθος... Τέλος πάντων ευτυχώς απαλλάχθηκα με το προβληματικό G4a και τώρα απολαμβάνω το G4s που είναι ίσως το καλύτερο της σειράς G4... Θα στείλεις e-mail στο paypal με το ID της αγοράς και τα συναφή το οποίο θα το κοινοποιήσεις και στο To2c. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 το τηλ εινα ροοτ και με buy box. η ρομ ειναι πολυ καλη και το τηλεφωνο τελειο. προσπαθω ομως να μπω στο recovery apo to mobiluencle tools αλλα δε μπαινει και κανει επανεκινηση. δοκιμασα με το ιδιο προγραμα να περασω τη twrp που ειχα πριν αλλα δε το καταφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Συγνώμη παιδιά για την ερώτηση αν επαναλαμβάνομαι , αλλα θα ήθελα μια γρήγορη απάντηση για το αν το κινητο αξίζει την αγορά για ένα φίλο μου που θέλει κατι φθηνό και αξιόπιστο για ιντερνετ και ομιλία με καλή μπαταρία και δυο σιμ. Εγώ είχα το G4 ΤΗΙΝ με τη μικρή μπαταρία για κάποιους μήνες (εκλάπη) του είχα περάσει miui και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος εκτος φυσικά απο gps και το γεγονός πως ξεφτιζε το μαύρο πλαίσιο στο μαύρο χρώμα.Ακόμη και στο θέμα μπαταρίας δεν θυμάμαι να είχα παράπονο παρά το μεγεθός της. Τώρα κάνοντας μια έρευνα για κάποιο κινητό για το φίλο μου εώς 180 ευρώ με 2 σιμ και μεγάλη μπαταρία μετά απο πολύ ψάξιμο έφτασα στο THL T11 και στο jiayu που ούτε καν το είχα σκεφτεί αρχικά αλλά τελικά μου φαίνεται η πιο λογική επιλογή! Φαντάζομαι λοιπόν πως με τον οκταπύρινο , τα 2 gb ram τη μεγάλη μπαταρία και σε λευκό χρώμα (να μη χαλάσει το πλαίσιο σε μαύρο) και το γεγονός πως τόσο καιρό μετά θα έχουν λυθεί όποια προβλήματα στη ρομ , θα είναι ένα πολυ καλό VFM κινητό. Δώστε μου μια επιβεβαίωση να κάνω την παραγγελία σήμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Συγνώμη παιδιά για την ερώτηση αν επαναλαμβάνομαι , αλλα θα ήθελα μια γρήγορη απάντηση για το αν το κινητο αξίζει την αγορά για ένα φίλο μου που θέλει κατι φθηνό και αξιόπιστο για ιντερνετ και ομιλία με καλή μπαταρία και δυο σιμ. Εγώ είχα το G4 ΤΗΙΝ με τη μικρή μπαταρία για κάποιους μήνες (εκλάπη) του είχα περάσει miui και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος εκτος φυσικά απο gps και το γεγονός πως ξεφτιζε το μαύρο πλαίσιο στο μαύρο χρώμα.Ακόμη και στο θέμα μπαταρίας δεν θυμάμαι να είχα παράπονο παρά το μεγεθός της. Τώρα κάνοντας μια έρευνα για κάποιο κινητό για το φίλο μου εώς 180 ευρώ με 2 σιμ και μεγάλη μπαταρία μετά απο πολύ ψάξιμο έφτασα στο THL T11 και στο jiayu που ούτε καν το είχα σκεφτεί αρχικά αλλά τελικά μου φαίνεται η πιο λογική επιλογή! Φαντάζομαι λοιπόν πως με τον οκταπύρινο , τα 2 gb ram τη μεγάλη μπαταρία και σε λευκό χρώμα (να μη χαλάσει το πλαίσιο σε μαύρο) και το γεγονός πως τόσο καιρό μετά θα έχουν λυθεί όποια προβλήματα στη ρομ , θα είναι ένα πολυ καλό VFM κινητό. Δώστε μου μια επιβεβαίωση να κάνω την παραγγελία σήμερα! Πολύ καλό κινητό και σφεράτο. Τα μειονεκτήματα του είναι η μπροστινή κάμερα, οι φωτογραφίες την νύχτα, το gps που δεν κλειδώνει και πολύ γρήγορα, όταν έχεις ανοιχτό μεγάφωνο και μιλάς ο άλλος σε ακούει με δυσκολία και κάποιοι θόρυβοι κάποιες φορές κατά την διάρκεια κλήσης. Εγώ μόλις μου έρθει θα περάσω την MG ROM από το needrom που ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν πρόλαβα να την χαρώ γιατί έβγαλε πρόβλημα με επανεκκινήσεις που αναφέρω πιο πάνω. Πέρσι τέτοιο καιρό, στις 9 Νοέμβρη για την ακρίβεια παρέλαβα το G4A. Το οποίο σε 40 περίπου μέρες "απεβίωσε". Το έστειλα πίσω στο Minideal και ενώ το παρέλαβαν σε 5 ημέρες (27 Δεκεμβρίου), η Jiayu το παρέλαβε στα μέσα Γενάρη, λόγω αργιών που είχαν για το νέο έτος. Τέλος Φλεβάρη επικοινώνησαν από το Minideal και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η οθόνη και πρέπει να αλλαχθεί και το κόστος είναι 85 $. Φυσικά το αρνήθηκα με τις προφάσεις που παρέθεσα. Μου είπαν ότι το επισκεύασαν τζάμπα το πρόβλημα της οθόνης, την μητρική την άλλαξε η Jiayu στα πλαίσια της εγγύησης. Όταν ήρθε διαπίστωσα ότι η οθόνη δεν είχε αλλαχθεί γιατί σε ένα σημείο είχε μια ανεπαίσθητη γρατσουνιά που την είχα κάνει καταλάθος... Τέλος πάντων ευτυχώς απαλλάχθηκα με το προβληματικό G4a και τώρα απολαμβάνω το G4s που είναι ίσως το καλύτερο της σειράς G4... Θα στείλεις e-mail στο paypal με το ID της αγοράς και τα συναφή το οποίο θα το κοινοποιήσεις και στο To2c. Δηλαδή το πρόβλημα ήταν στην μητρική και αυτοί σου είπαν για γρατζουνιά στην οθόνη; Λύθηκε το πρόβλημα που είχες όταν στο έστειλαν πίσω, άσχετα αν δεν άλλαξαν την οθόνη; Εμένα μου λένε ότι η γρατζουνιά προέκυψε από ανθρώπινο λάθος δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Αξίζει και πολύ μάλιστα. Απλά μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε busybox για πλήρη δικαιώματα root. Που βρισκεται το busybox φιλε.Μολις το κατεβασουμε το πεταμε μεσα στον φακελο της ρομ και μετα κανουμε install με flash tools; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Έκανα εγκατάσταση την 4.4.2 μέσω recovery απο το jiayu.es και μολις εκανα επανεκκίνηση στο τηλέφωνο εχει κολλησει στην αρχική οθόνη να φωτίζετε και αναβοσβήνει το logo adroid αλλά δεν κάνει τίποτα περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Το busybox από playstore, εγώ κατέβασα αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.busybox.installer&hl=el το έτρεξα και το ενεργοποίησα. Κατάφερα με MTK Droid Tools να επαναφέρω το IMEI, άλλωστε το ζητάει το πρόγραμμα. Μην ξεχνάτε να ενεργοποιήσετε και το Superuser από τις ρυθμίσεις. onastrom δοκίμασε Flash Tool και κατέβασε την ROM από το Needrom. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Το busybox από playstore, εγώ κατέβασα αυτό : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.busybox.installer&hl=el το έτρεξα και το ενεργοποίησα. Κατάφερα με MTK Droid Tools να επαναφέρω το IMEI, άλλωστε το ζητάει το πρόγραμμα. Μην ξεχνάτε να ενεργοποιήσετε και το Superuser από τις ρυθμίσεις. onastrom δοκίμασε Flash Tool και κατέβασε την ROM από το Needrom. Εξηγησε μας φιλε τι εκανες.Κατεβασες την ρομ και απλως αποσυμπιεσες την ρομ και την περασες με flashtools;Το αρχειο Boot.img δεν το περασες στην ρομ πριν το φλασαρισμα; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Κατέβασα αυτό το αρχείο : http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/11/G4S-20141022-222444-4.4.zip , το αποσυμπίεσα και το πέρασα με flash tool αφού έκανα format και την συσκευή μέσω flash tool για να είμαι σίγουρος ότι σβήστηκαν όλα από το κινητό! Προσοχή ο φάκελος να μην έχει κινέζικους χαρακτήρες. Δεν επέλεξα κανένα άλλο ξεχωριστό αρχείο. Μετά επειδή το κινητό έχασε το IMEI, εγκατέστησα το busybox μέσω playstore, ενεργοποίησα τον superuser και με το MTK Droid Tools 2.5.3 επανέφερα το IMEI. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Κατέβασα αυτό το αρχείο : http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/11/G4S-20141022-222444-4.4.zip , το αποσυμπίεσα και το πέρασα με flash tool αφού έκανα format και την συσκευή μέσω flash tool για να είμαι σίγουρος ότι σβήστηκαν όλα από το κινητό! Προσοχή ο φάκελος να μην έχει κινέζικους χαρακτήρες. Δεν επέλεξα κανένα άλλο ξεχωριστό αρχείο. Μετά επειδή το κινητό έχασε το IMEI, εγκατέστησα το busybox μέσω playstore, ενεργοποίησα τον superuser και με το MTK Droid Tools 2.5.3 επανέφερα το IMEI. Ωραιος.Και μια τελευταια ερωτηση.Με το MTK Droid Tools 2.5.3 ειναι ευκολο να επαναφερουμε το ΙΜΕΙ; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Η εφαρμογή της jiayu έχει επιλογή backup- restore imei. Δοκίμασες από εκεί να δεις αν δουλεύει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Ωραιος.Και μια τελευταια ερωτηση.Με το MTK Droid Tools 2.5.3 ειναι ευκολο να επαναφερουμε το ΙΜΕΙ; Πανεύκολο! Αφού ενεργοποιήσουμε τον superuser και εγκαταστήσουμε το busybox, τρέχουμε το MTK Droid Tools που κατεβάζουμε από εδώ : http://forum.gsmhosting.com/vbb/f606/mtk-droid-tools-2-5-3-mt6592-support-1770571/ , μπορεί να σας βγάλει κάτι το antivirus κατά την αποσυμπίεση και να το σβήσει αλλά δεν υπάρχει θέμα, το τρέχουμε και μετά συνδέουμε το κινητό. Μετά θα πατήσουμε ROOT στην εφαρμογή και θα συνδεθεί και θα αντικαταστήσουμε τα ΙΜΕΙ με τον πραγματικό αριθμό ή όποιον θέλουμε και θα κάνουμε reboot. Απλό είναι. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Δεν χρειάζεται να κάνετε format. Επιλέγετε firmware upgrade για να μην ξανά περνάτε το IMEI. Ότι χρειάζεται να σβηστεί το σβήνει το flash tool. Αύριο το παραγγέλνω να δω τι ψάρια πιάνει, μια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα F1 και G2F. Edited November 2, 2014 by VRaCh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Δεν χρειάζεται να κάνετε format. Επιλέγετε firmware upgrade για να μην ξανά περνάτε το IMEI. Ότι χρειάζεται να σβηστεί το σβήνει το flash tool. Αύριο το παραγγέλνω να δω τι ψάρια πιάνει, μια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα F1 και G2F. Εμένα και με Firmware upgrade πάλι χάνει το IMEI... Όντως το G2F εκπληκτικό το 'χω πάρει για δυο, τρεις φίλους... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Πηγα να περασω την ρομ μεσω flashtools,αλλα δεν γινεται τιποτα,γιατι δεν εχω τους drivers.Ποιο παλικαρι θα μου τους δωσει; Τελικα την περασα αλλα εχω προβλημα.Δεν μπορω να κανω τιποτα πανω στην οθονη.το ιντερνετ σερνεται Edited November 3, 2014 by gkpapad Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ψάχνω το G4S με το 1G ram και δεν μπορώ να το βρω στα γνωστά μαγαζιά, έχει κανείς υπόψη κάποιο που να το έχει; Το διαθέσιμο ποσό είναι αυστηρά μέχρι 120€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ψάχνω το G4S με το 1G ram και δεν μπορώ να το βρω στα γνωστά μαγαζιά, έχει κανείς υπόψη κάποιο που να το έχει; Το διαθέσιμο ποσό είναι αυστηρά μέχρι 120€ Σε αυτά τα λεφτά θα πρότεινα να κοιτάξεις και το Xiaomi Hongmi 1S. Διαβάζω πολύ καλά λόγια γενικά γι'αυτό το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ξανά πέρασα την rom και όλα μια χαρά. Δεν μπορώ όμως με το vroot που είχα κάνει πριν να κάνω root το τηλέφωνο. Έχω δοκιμάσει το root Genius και το vroot αλλά τίποα Έχει άλλο προγραμματάκι η 4.4.2 για να ροοταριστεί το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts