ael1964 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Κοπέλια καλησπέρα κι απο μένα! Πριν μερικές μέρες παρέλαβα κι εγώ το κινητό και είναι απλά τέλειο!! Είναι όμορφο γενικά και φέρνει αρκετά στο iphone(αν και λιγο πιο βαρύ απ'ότι περίμενα!'Όλα τέλεια ήταν μέχρι σήμερα το πρωί που πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε!Ξεκινούσε μόνο κι έβγαζε το logo της jiayu και κολλούσε εκεί!Και απλά έμενε εκεί και δεν έκανε τίποτα άλλο!Το χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες χωρίς sim λόγω της δουλειάς μου επειδή δεν θέλω να λερωθεί στα χώματα και απο βδομάδα που σταματάω έχω σκοπό να τη βάλω πάλι αλλα δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα! Ούτε μπαταρίας πρέπει να είναι γιατί χτες το βράδυ που το έκλεισα είχε 24% και σήμερα το φόρτιζα αλλά και πάλι ακόμα μόνο το λογότυπο το αρχικό της εταιρείας δείχνει και τίποτα άλλο! Τι μπορεί να φταίει? Κάπου θα κόλλησε, ίσως καμιά εφαρμογή που εγκατέστησες; Μου το έκανε και μένα μια φορά και αναγκάστηκα να περάσω firmware με Flash tool. Είναι εύκολη διαδικασία. Εδώ θα βρεις την τελευταία του Ιουνίου 4.2.2 που είναι η πιο σταθερή απ' όλες, link για το flash tool και στην περιγραφή έχει και οδηγίες. Την ROM, Update 06/09/2014 - FL http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4s/ Ναι κάπου διάβασα στο bbs της Jiayu με μεταφραστή ότι θα κυκλοφορήσουν 4.4.2 βελτιωμένη. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ελληνικά μιλάμε ή πετάμε αετό? Πάνε ρώτα εκεί ρε παλικάρι μου ότι θες και μην ανοίγεις νέα θέματα. Δηλαδή επειδή θες άμεση βοήθεια κάνεις ότι γουστάρεις? Πάνε πλήρωσε αν θες να έχεις άμεση βοήθεια. Έλεος Υ.Γ Να τα διαβάσεις καλό θα σου κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 καταφερα και το ανοιξα αλλα δε λειτουργει η σιμ δε περασε το imei πως το περναμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Με το MTK Droid Tools, ψάξε στο google. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Πρόβλημα με το gps, δοκιμασα το mtk fix gps, έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει μέσα στο αντίστοιχο forum, Έχω δοκιμάσει πια τα πάντα. ωστόσο όποτε το ανοίγω εμφανίζει πολλούς δορυφόρους in view 14-16 αλλά δεν κλειδώνει κανένα, in view πάντα 0 μου εμφανίζει τη θέση μου αλλά δεν εμφανίζει κανένα κλειδωμένο δορυφόρο. θέλω να πιστεύω οτι είναι πρόβλημα του software και όχι hardware γιατί αλλιώς δεν θα εμφάνιζε in use δορυφόρους. το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος κάτοχος?έχετε να προτείνετε κάποια λύση? Edited August 12, 2014 by sakis75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πρόβλημα με το gps, δοκιμασα το mtk fix gps, έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει μέσα στο αντίστοιχο forum, Έχω δοκιμάσει πια τα πάντα. ωστόσο όποτε το ανοίγω εμφανίζει πολλούς δορυφόρους in view 14-16 αλλά δεν κλειδώνει κανένα, in view πάντα 0 μου εμφανίζει τη θέση μου αλλά δεν εμφανίζει κανένα κλειδωμένο δορυφόρο. θέλω να πιστεύω οτι είναι πρόβλημα του software και όχι hardware γιατί αλλιώς δεν θα εμφάνιζε in use δορυφόρους. το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος κάτοχος?έχετε να προτείνετε κάποια λύση? Το έχεις κάνει δηλαδή αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Το έχεις κάνει δηλαδή αυτό; Ναι κ αυτό κ κάποιες άλλες λύσεις που προτείνονται σε επόμενες σελίδες αυτού του φόρουμ. ελπίζω ωστόσο να είναι πρόβλημα του software , γιατί αλλιώς δεν θα έβλεπε καθόλου δορυφόρους, απλά δεν μπορεί να τους κλειδώσει. είμαι με την official 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 καλο μεσημερι.Σημερα το παρελαβα και εγω.Η ρομ εχει πολλες κινεζιες.Τι μπορω να κανω; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 καλο μεσημερι.Σημερα το παρελαβα και εγω.Η ρομ εχει πολλες κινεζιες.Τι μπορω να κανω; Root και μετά με titanium backup ή με κάτι σαν αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp ξεκινάς το καθάρισμα. Αν και άποψη μου βρες καμιά ROM που κυκλοφορεί στο needrom prerooted κιόλας. Πέρνα την και είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Root και μετά με titanium backup ή με κάτι σαν αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumobile.manager.systemapp ξεκινάς το καθάρισμα. Αν και άποψη μου βρες καμιά ROM που κυκλοφορεί στο needrom prerooted κιόλας. Πέρνα την και είσαι κομπλέ ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε.Προσπαθω να περασω αλλη ρομ,αλλα πατωντας το download δεν γινεται τιποτα.Τσεκαροντας στην διαχειριση συσκευων στα windows 8.1 βλεπω το κιτρινο τριγωνο που σημαινει οτι χρειαζομαι τους drivers της συσκευης.Αυτους που θα τους βρω; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δοκίμασε αυτούς τους drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoskr Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Γεια σας , παράγειλα ενα Huawei Honor 3c απο minideal αλλά λόγω μη διαθεσιμότηητας μου δίνουν στην ιδια τιμη το JIAYU G4S Smart Phone MTK6592 Octa Core Android 4.2 With 4.7inch IPS Screen Ram 2GB Rom 16GB και 16gb εξτρα δώρο. Τι παίζει με το τηλέφωνο? Είναι αξιόπιστο? Το θέλω για τον γιο μου τι SAR έχεί? Έχει πρόβληματα με facebook όπως διάβασα κάπου? Γενικά προβλήματα software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δοκίμασε αυτούς τους drivers. Ευχαριστω πολυ.Μια αλλη ερωτηση τωρα.Το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα λεβεντιές Ήρθε και το δικό μου G4S μια χαρά από Minideal. Τι βλακεία έχουν κάνει οι Κινέζοι και όταν ανοίγω το τηλ μου βγάζει αν πάω να δω την μνήμη του διαθέσιμη 392ΜΒ από τα 2 GB? Από ότι βλέπω η συσκευή δεν είναι ρουταρισμένη και έχει μέσα κάποιες Κινεζικοεφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα λεβεντιές Ήρθε και το δικό μου G4S μια χαρά από Minideal. Τι βλακεία έχουν κάνει οι Κινέζοι και όταν ανοίγω το τηλ μου βγάζει αν πάω να δω την μνήμη του διαθέσιμη 392ΜΒ από τα 2 GB? Από ότι βλέπω η συσκευή δεν είναι ρουταρισμένη και έχει μέσα κάποιες Κινεζικοεφαρμογές Βγαίνει και έκδοση με 1GB ram..για τσέκαρε κάποιο προγραμματάκι...antutu, CpuZ κτλ.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 γεια σας και παλι και χρονια πολλα.Επειδη εκανα την βλακεια και δεν το πηρα ρουταρισμενο,μπορειτε νσ μου υποδειξεται ενα τροπο για να το ρουταρω;.Ευχαριστω Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Δοκίμασε το root genius. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Δοκίμασε το root genius. merci Αθανασιε. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsdelta Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπερα. Ολα καλα με το δικό μου g4s το μόνο που βλέπω και με χαλάει για να μην είναι τέλειο είναι ότι η μπαταρία σε πλήρη φόρτιση δεν ξεπερνάει ποτέ το 93%. Έχω και εξωτερικό φορτιστή και 2 μπαταρίες αλλα πάντα όταν βάζω την μπαταρία full φορτισμένη ποτέ δεν έχει δείξει πάνω απο 93% Συμβαίνει και σε άλλους αυτο? μπορει να λυθεί με κάποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_koufalia Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδες σας κραταει η μπαταρια πανω απο μια με κανονικη χρηση facebook internet wifi/3g κτλ; Εμενα παντα με βγαζει γυρω στις 20ωρες με χρηση παντα οχι να το αφησω και να το κοιταω, κατα τα αλλα το κινητο τελειο και η οθονη του μαζι με την καμερα του φανταστικη, ακομα με gps δεν εχω ψαχτει! ενα προγραμμα που εχει πλοηγησης απο το android ειναι απλα για τον σκουπιδοτοπο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδια μου ηρθε σημερα mail απο spemall και μου λενε να επικοινωνησω με το τελωνειο κ αν μου ζητησουν εγγραφα να γινει επιστροφη σ αυτους .. Τι κανω τωρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδια μου ηρθε σημερα mail απο spemall και μου λενε να επικοινωνησω με το τελωνειο κ αν μου ζητησουν εγγραφα να γινει επιστροφη σ αυτους .. Τι κανω τωρα ? Κάνε ότι προβλέπεται. Οποιαδήποτε συζήτηση για παράκαμψη του τελωνείου απαγορεύεται βάσει των κανονισμών για τον από λόγο ότι είναι παράνομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Τελικα πρεπει να εχεις βαλει micro sim για να εχεις 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kteu95 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Μου ηρθε και μενα. Απο το to2c δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το μαγαζί. Αλλα τους εγγραφα άλλα έκανα.. Η ROM έχει πολλα κινεζικα apps πως τα πετάω εκτος;Θα ήθελα να ρωτησω και πως εγκαθιστουμε αλλη rom. Κατέβασα και to jiayu es αλλά δεν βλέπω τίποτα. Εχω τεραστιο προβλημα με τον κινεζικο browser. Τι να κάνω ρε αδέλφια; Edited August 18, 2014 by Kteu95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Εδώ θα βρεις όλες τις διαθέσιμες rom για τη συσκευή σου. Εκεί υπάρχουν και οδηγίες πως θα τις περάσεις. Εναλλακτικά κάνεις root τη συσκευή σου και με το titanium backup αφαιρείς ότι δεν χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts