minotavros Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Αρχικά πρέπει να σιγουρευτείς ότι εισα ρουτ ή να χρειάζεται ενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις. Χωρίς ρουτ άδικα παιδεύεσαι. Απ'οτι φαίνεται το recovery που έχεις είναι το εργοστασιακό το οποίο αν είναι έτσι δεν κάνει. Πρέπει να βάλεις cwm που θα βρεις στην εφαρμογή της jiayu στο playstore. Η εφαρμογή αυτή θα σου δείξει επισης αν είναι ρουτ το τηλέφωνο. Αυτά από μένα. Ίσως κάποιος που την έχει περάσει να μπορεί να σου πει περισσότερα Edited July 12, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos1910 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Καλήσπερα σε όλους είμαι νέος στην παρέα παρέλαβα εχθές το jiayu g4s το άνοιξα ολο χαρά αλλά έχει δυστυχώς θέμα δεν αποκρίνεται κάτω κάτω το touch screen μια πιάνει και δέκα οχι ο πωλητής μου λέει οτι φταίει η rom και θέλει root μου έστειλε ενα link (media fire) κτλπ για να περάσω άλλη rom απλά όμως δεν έχω ιδέα πως αυτό γίνεται και εαν βέβαια ισχύει κάτι τέτοιο ,μπορεί κανείς να βοηθήσει ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλημέρα, Ποιος το περίμενε πως θα δώσω εγώ οδηγίες για το πως θα περαστεί μία rom. Φίλε wolf εάν δεις 2-3 ποστ παραπάνω είχα και γω το ίδιο πρόβλημα και ο μακρινός συγγενής σου, ο Μινώταυρος (:D) έδωσε τη λύση: Κατεβάζεις από το playstore την εφαρμογή: jiayu.es. Μέσα από αυτή θα κάνεις root το κινητό σου με το framaroot και θα κατεβάσεις & εγκαταστήσεις το cwm recovery. Μετά θα κάνεις ότι γράφω εγώ παραπάνω και ότι λένε οι οδηγίες της rom. Δοκίμασε τη rom που πέρασα και γω (laek17), φαίνεται αρκετά καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Και σε εμένα το ίδιο. ampalos95 όπως γράφω και λίγο πιο πάνω το έχω δοκιμάσει. ΔΕΝ έχει enable epo option στο mobile uncletools. Μόνο EPO download. Γενικά κάτι δεν παίζει σωστά. Ειναι καθαρα θεμα rom.το ιδιο συμβαινει και σε εμενα στο zte v967.καποιες rom εχουν ηδη τα gps fix.δν εμφανιζουν την επιλογη αλλα lockaroun ταχυτητα το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Παρατήρησα όταν τους καλώ από την sim της Wind δεν μου παραπονέθηκε κανείς για θόρυβο και παράσιτα. Ακόμη και η φίλη μου με το S3 που ακούει με το WhatsUp. Το πρόβλημα υπάρχει τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση όταν καλώ μέσω της sim της Cosmote. Το έχει διαπιστώσει και κάποιος άλλος αυτό; Κάποιος νομίζω είχε αναφέρει ότι έχει να κάνει με το HD Voice της Cosmote. Edited July 13, 2014 by ael1964 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos1910 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ευχαριστώ πολύ θα το προσπαθήσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Το κινητό δεν αναγνωριζει την σιμ και εχω αλλαξει πολλες ρομ για να δω μπας και φταει αυτο. Η σιμ ειναι κανονικι και οχι μινι Ακυρο παιδια. Την εβαλα αναποδα Edited July 13, 2014 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 :lol::lol: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 ποια ρομ προτείνετε με ελληνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos1910 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ερώτηση ,πως μπαίνει στο recovery γιατί το κλείνω και παταω volume up και το κουμπί που ανοίγει αλλά τίποτα αυτό ανοίγει κανονικά υπάρχει άλλος τρόπος ? Ούτε και με το jiayu.es που κατέβασα μπαίνει στο recovery ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Παιδιά, όποιος έχει συγκρίνει και ξέρει, από οθόνη πώς είναι σε σύγκριση με το Redmi Note? Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Ερώτηση ,πως μπαίνει στο recovery γιατί το κλείνω και παταω volume up και το κουμπί που ανοίγει αλλά τίποτα αυτό ανοίγει κανονικά υπάρχει άλλος τρόπος ? Ούτε και με το jiayu.es που κατέβασα μπαίνει στο recovery ! Δεν αρκει να κατεβασεις την εφαρμογη μονο Πρεπει να περαεις την αγγλικη recovery Εχεις περασμενη ρικοβερι στο τηλεφωνο? Ενας ευκολος τροπος για να μπεις σε ρικοβερι μενου ειναι να εγκαταστησεις την εφαρμογη quickboot απο το playstore, που σου δινει την επιλογη να κανεις reboot σε recovery Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos1910 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δεν αρκει να κατεβασεις την εφαρμογη μονο Πρεπει να περαεις την αγγλικη recovery Εχεις περασμενη ρικοβερι στο τηλεφωνο? Ενας ευκολος τροπος για να μπεις σε ρικοβερι μενου ειναι να εγκαταστησεις την εφαρμογη quickboot απο το playstore, που σου δινει την επιλογη να κανεις reboot σε recovery κατά αρχήν ευχαριστώ πολύ , αλλά δεν μπαίνει ούτε έτσι σε recovery κατέβασα και το quick boot και τίποτα θα τρελαθώ και το κακό ειναι ότι πρέπει όπως και δήποτε να άλλάξω rom γιατί δεν λειτουργεί το κινητό, δεν πατιούνται τα κάτω πλήκτρα στην touch οθόνη καθόλου και το τηλέφωνο το εχω πάρει για φίλη που το χρειάζεται, εγω εχω ενα xiaomi mi3 w και σκοτώνει δεν είχα τέτοια προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 κατά αρχήν ευχαριστώ πολύ , αλλά δεν μπαίνει ούτε έτσι σε recovery κατέβασα και το quick boot και τίποτα θα τρελαθώ και το κακό ειναι ότι πρέπει όπως και δήποτε να άλλάξω rom γιατί δεν λειτουργεί το κινητό, δεν πατιούνται τα κάτω πλήκτρα στην touch οθόνη καθόλου και το τηλέφωνο το εχω πάρει για φίλη που το χρειάζεται, εγω εχω ενα xiaomi mi3 w και σκοτώνει δεν είχα τέτοια προβλήματα Δεν μου απαντησες αν εχεις περασει την αγγλικη ρικοβερι ομως Υποθετω πως δεν το εχεις κανει λοιπον Πηγαινε στο needrom και κατεβασε την english recovery της cwm που υπαρχει εκει Δεν ξερω αν μπορεις να κατεβασεις το αρχειο και απο την εφαρμογη της jiayu γιατι πλεον δεν εχω το τηλεφωνο στα χερια μου Εγκατεστησε και το mobileuncle tools απο play store και περασε την Υπαρχουν οδηγιες και μεσα στο παρον νημα για το πως, αν δεν κανω λαθος Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykos1910 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δεν μου απαντησες αν εχεις περασει την αγγλικη ρικοβερι ομως Υποθετω πως δεν το εχεις κανει λοιπον Πηγαινε στο needrom και κατεβασε την english recovery της cwm που υπαρχει εκει Δεν ξερω αν μπορεις να κατεβασεις το αρχειο και απο την εφαρμογη της jiayu γιατι πλεον δεν εχω το τηλεφωνο στα χερια μου Εγκατεστησε και το mobileuncle tools απο play store και περασε την Υπαρχουν οδηγιες και μεσα στο παρον νημα για το πως, αν δεν κανω λαθος Οκ θα το δοκιμασω και αυτό και ο θεός βοηθός και θα ενημερωσω και πάλι ευχαριστώ πολύ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εχει βγει Kitkat στο needrom ή βλεπω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εχει βγει Kitkat στο needrom ή βλεπω λαθος; Ναι είναι επίσημη. 4.4.2 για την ακρίβεια. http://bbs.ejiayu.com/thread-1206301-1-1.html Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ναι είναι επίσημη. 4.4.2 για την ακρίβεια. http://bbs.ejiayu.com/thread-1206301-1-1.html Το λινκ δεν παιζει ή τουλαχιστον εγω δεν μπορω να το ανοιξω Μπορεις να το διορθωσεις? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Το λινκ δεν παιζει ή τουλαχιστον εγω δεν μπορω να το ανοιξω Μπορεις να το διορθωσεις? http://www.needrom.com/mobile/4-4-official-g4s-kitkat/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsbirk Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 http://www.needrom.com/mobile/4-4-official-g4s-kitkat/ διαβαζω οτι η kitkat rom δεν αναγνωριζει την SD card ... ισχυει αυτο ? αν ναι μεγαλο μειονεκτημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 τι handsfree να αγορασω(εκτος απο τα jiayu); Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το λινκ που παρέθεσα λειτουργεί κανονικά και μια χαρά βλέπει η KitKat την SD. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 τι handsfree να αγορασω(εκτος απο τα jiayu); Για Samsung S3, S4, Note παίζουν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 διαβαζω οτι η kitkat rom δεν αναγνωριζει την SD card ... ισχυει αυτο ? αν ναι μεγαλο μειονεκτημα ... υποστηρίζει ελληνική γλώσσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Όλες οι επίσημες ROMS του G4s έχουν ελληνικά. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts