Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παω σημερα παραλια.

μετα απο 5 λεπτα λειτουργιας μου εβγαλε το κινητο ειδοποιηση να αφαιρεσω τη μπαταρια...

Ειχε πιασει 50 βαθμους.......!!!!

To χτυπουσε ο ηλιος Ευθυμη λογικα, το ειχε παθει ο φιλος μου με i-phone!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To χτυπουσε ο ηλιος Ευθυμη λογικα, το ειχε παθει ο φιλος μου με i-phone!

Aπλα ενας φιλος που εχει το LG G2 εφτανε μεχρι 35....!!!

Τελος παντων!!!

δεν ειναι και για πολυ χρηση σε εξωτερικους χωρους με τετοιο καιρο αυτες τις ωρες...

Μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις...Προσπαθουσα αλλα δε μπορουσα να βρω,πως να συγχρονισω τις φωτογραφιες απ το φμπ να φαινονται στη Συλλογη!

ξερει κανεις?

το Xperia Neo V που ειχα καποτε το εκανε,οπως και το S3 του πατερα μου!

Στο δικο μας γινεται?

Παιδες γνωριζει κανεις απο που μπορω να το παρω το g4s σε ΛΕΥΚΟ ομως, με τα δωρα που δινει το to2oc;

Δεν το βρισκω πουθενα, πλεον μονο σε μαυρο υπαρχει!

Παιδες γνωριζει κανεις απο που μπορω να το παρω το g4s σε ΛΕΥΚΟ ομως, με τα δωρα που δινει το to2oc;

Δεν το βρισκω πουθενα, πλεον μονο σε μαυρο υπαρχει!

http://www.aliexpress.com/item/3000mAh-Original-JIAYU-G4-G4T-G4C-Advanced-MTK6589T-Quad-Core-1-5GHz-Smart-Mobile-Phone-Android/712476939.html

εσείς που το παραγγέλνετε τους ρωτατε για το πρόβλημα με τον θόρυβο στο ακουστικό ;

Γιατί να ρωτήσεις κάτι τέτοιο; Δεν γίνεται συνέχεια αυτό, δεν γίνεται σε όλες τις συσκευές και δεν το έχουν όλοι το πρόβλημα. Είναι τυχαίο και το βουητό το ακούει ο συνομιλητής και όχι εσύ.

Hello moto....!

κάποιος από εδώ μέσα αν θυμάμαι καλά είπε πως διορθώνεται με μια μόνωση από αλουμινόχαρτο αν θυμάμαι καλά , και το πρόβλημα αυτό το έχουν αρκετοί δεν χρειάζεται να το έχουν όλοι για να είναι πρόβλημα , δεν χάνεται τίποτα να τους το αναφέρεται , και το ότι ο θόρυβος ακούγεται στον συνομιλητή τι σημαίνει αυτό ; ότι δεν πειράζει η κοπέλα μου ακούει τον θόρυβο όχι εγώ .... ίσως το διορθώσουν με κάποιο update , ποτε δεν ξέρεις

καλημερα,

το προβλημα με τον τηλ.καταλογο πως αλλιως λυνεται? βασικα εχω 2 καρτες μεσα και εμφανιζονται συγκεκριμενα νουμερα μονο. καμια ιδεα?

δοκιμασα με το my number fixer αλλα δεν εγινε κατι.

ευχαριστω

καλημερα,

το προβλημα με τον τηλ.καταλογο πως αλλιως λυνεται? βασικα εχω 2 καρτες μεσα και εμφανιζονται συγκεκριμενα νουμερα μονο. καμια ιδεα?

δοκιμασα με το my number fixer αλλα δεν εγινε κατι.

ευχαριστω

Εγω προσωπικά εχω διπλές εγγραφές σε καθε ονομα, δηλαδη μια εγγραφη με +3069ΧΧΧΧΧΧΧΧ και μια 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ ετσι παντα δειχνει ποιος καλει. Εχει να κανει με το πως στελνει η εταιρεια κινητης τηλεφωνιας το caller id δηλαδη στην μια καρτα που εχω ειναι Cosmote οταν καλει καποιος εμφανιζει τον αριθμο του σαν 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ ενω στην αλλη που εχω της Wind εμφανιζει το caller id σαν +3069ΧΧΧΧΧΧΧΧ. Με αυτο τον τρόπο βολεψα το πρόβλημα της εμφανισης.

Αντώνης

Να κανω μια ερωτηση σε ολους οσους αντιμετωπιζουν το προβλημα με το caller id bug.

Τις επαφες σας τις εχετε περασμενες στο gmail ή στο τηλεφωνο/σιμ ?

Και εαν χρησιμοποιειται παραπανω του ενος, ποια απο ολες εχετε επιλεξει σαν τροπο εμφανισης των επαφων?

Να κανω μια ερωτηση σε ολους οσους αντιμετωπιζουν το προβλημα με το caller id bug.

Και εαν χρησιμοποιειται παραπανω του ενος, ποια απο ολες εχετε επιλεξει σαν τροπο εμφανισης των επαφων?

τις επαφες τις εχω σε τηλ/μινι σιμ/σιμ και στις ρυθμισεις να εμφανιζονται ολες οι επαφες.

ο καταλογος της μινι σιμ φαινεται να εχει θεμα, δεν καταλαβαινω...

τις επαφες τις εχω σε τηλ/μινι σιμ/σιμ και στις ρυθμισεις να εμφανιζονται ολες οι επαφες.

ο καταλογος της μινι σιμ φαινεται να εχει θεμα, δεν καταλαβαινω...

Δοκιμασε αν θελεις να συγχρονισεις τις επαφες με το gmail και δες αν το προβλημα παραμενει

Οι υπολοιποι που αντιμετωπιζετε το ιδιο, πως εχετε ρυθμισει τις επαφες σας?

Δοκιμασε αν θελεις να συγχρονισεις τις επαφες με το gmail και δες αν το προβλημα παραμενει

Ο συγχρονισμός αυτός πως γίνεται; Ξέρει κανείς να δώσει αναλυτικές οδηγίες;Είτε στο g mail είτε το outlook?

θα σου πω για το gmail που έχω εγώ , εννοείτε ότι πρέπει να έχεις λογαριασμό gmail έτσι ; μετά πας στο τηλέφωνο σου στις ρύθμισις - λογαριασμοί - προσθήκη λογαριασμού και βάζεις τα στοιχεια του gmail , μετά πατάς στον λογαριασμό που έκανες από το κινητό σου και σου βγάζει μια λίστα με το τι μπορείς να συγχρονίσεις , παράδειγμα , drive, gmail , βιβλία google , δεδομένα , επαφές , ημερολόγιο , περίπτερο και αλλα (αυτά έχει σε μένα με samsung galaxy) εσύ θέλεις να συγχρονίσεις τις επαφές σου οποτε πατάς εκεί που λέει , συγχρονισμός επαφές , άφησε το 5 λεπτά και μετά πάνε στο pc σου και μπες στο gmail , εκεί θα βρείς όλες τις επαφές του τηλεφώνου σου

για ότι δεν κατάλαβες εδώ είμαστε πάλι ;)

Στο gmail τις έχω, όχι στη sim.
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

θα σου πω για το gmail που έχω εγώ , εννοείτε ότι πρέπει να έχεις λογαριασμό gmail έτσι ; μετά πας στο τηλέφωνο σου στις ρύθμισις - λογαριασμοί - προσθήκη λογαριασμού και βάζεις τα στοιχεια του gmail , μετά πατάς στον λογαριασμό που έκανες από το κινητό σου και σου βγάζει μια λίστα με το τι μπορείς να συγχρονίσεις , παράδειγμα , drive, gmail , βιβλία google , δεδομένα , επαφές , ημερολόγιο , περίπτερο και αλλα (αυτά έχει σε μένα με samsung galaxy) εσύ θέλεις να συγχρονίσεις τις επαφές σου οποτε πατάς εκεί που λέει , συγχρονισμός επαφές , άφησε το 5 λεπτά και μετά πάνε στο pc σου και μπες στο gmail , εκεί θα βρείς όλες τις επαφές του τηλεφώνου σου

για ότι δεν κατάλαβες εδώ είμαστε πάλι ;)

Πάω Λογαριασμοί- Προσθήκη Λογαριασμού και μου βγάζει τα εξής: facebook, google, skype, εταιρικός και μήνυμα ηλεκτρ. ταχυδρομείου

Σε ποιο καταχωρώ τον λογαριασμό gmail?

Και ένα τελευταίο έχω και λογαριασμό στο hotmail μπορώ να κάνω την ίδια δουλειά και μ΄αυτόν ή είναι καλύτερα να καταχωρήσω τις επαφές στο gmail?

Πάω Λογαριασμοί- Προσθήκη Λογαριασμού και μου βγάζει τα εξής: facebook, google, skype, εταιρικός και μήνυμα ηλεκτρ. ταχυδρομείου

Σε ποιο καταχωρώ τον λογαριασμό gmail?

Και ένα τελευταίο έχω και λογαριασμό στο hotmail μπορώ να κάνω την ίδια δουλειά και μ΄αυτόν ή είναι καλύτερα να καταχωρήσω τις επαφές στο gmail?

Το google θα επιλέξεις και θα του πεις να μπει με υπάρχων λογαριασμό.

Με το hotmail δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μεταφέρεις τις επαφές στο gmail.

... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

θελω να παρω το τηλ για τη γυναικα μου. τωρα εχει το g3t αλλα μετα απο πτωση χαλασε η οθονη. αξιζει η εχει βγαλει προβληματα;

κατι βλεπω για αλουμινοχαρτα και ηχους αλλα δε μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες. να προχωρησω σε αγορα η να κοιταξω καποιο αλλο; και αν υπαρχει καποια προταση θα το εκτιμουσα πολυ. ευχαριστω.

• Administrators
Αν διαβάσεις στο παρόν θέμα θα ππάρεις και μια εικόνα για τα της συσκευής. Για επιλογή συσκευής αυτού του τύπου γενικότερα απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911

Modpic.gif

Παίδες το tracking number στο singpost μου λέει arrived at overseas...Πότε να το περιμένω σπίτι?

Βάλτο και εδώ

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

και δες σε ποιο κέντρο διαλογής είναι κάθε στιγμή...Αλλά σε 2-3 μέρες γενικά το στέλνουν...

ΤΟ ΒΡΗΚΑ !

δοκιμάστε το ''go contacts pro'' ειναι freeware και σε μενα δουλευει απόλυτα! ούτε συγχρονισμους ουτε τπτ.

Βάλτο και εδώ

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

και δες σε ποιο κέντρο διαλογής είναι κάθε στιγμή...Αλλά σε 2-3 μέρες γενικά το στέλνουν...

Έχει θέμα το tracking των ελτα ή μονο εγω το βλέπω?