ael1964 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 δεν εχει προεγκατεστημενο όχι μονο ελληνικο, αλλα κανένα αλλο πληκτρολόγιο. δλδ EN & CN ισως υπαρχει και στο Baidu αυτό δυνατότητα προσθήκης άλλων γλωσσών, αλλά εγώ δεν ξερω κινέζικα :) Πήγαινε στο playstore και κατέβασε το google keyboard. Μετά θα σου βγάλει να επιλέξεις και ποια γλώσσα θέλεις. Το baidu πληκτρολογεί Λατινικά - Αγγλικά. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viewer Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδιά, πως διαβάζετε? :shock: κανένα αλλο πληκτρολόγιο. δλδ EN & CN Το baidu πληκτρολογεί Λατινικά - Αγγλικά. κινέζικα οχι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Staf1988i Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδιά έχει Wifi Display? Να πάρω αυτό η το Coolpad f1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viewer Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Wifi Display εχει. δείχνει όλα, όσα και η οθόνη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r00 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδια το πληκτρολογιο δεν ειναι θεμα απλα εχει κατι συμβολα κινεζικα σε μερικα σημεια..ολα τα αλλα ειναι με αγγλικα εγω εβαλα το touchpal , αλλα υπαρχουν και αλλα πχ greek keyboard κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ρε παιδιά τι αγχώνεστε; Το κινητό έχει ελληνική γλώσσα για τα μενού. Για πληκτρολόγιο έχει το baidu το οποίο πληκτρολογεί και στα Αγγλικά. Για να προσθέσετε ελληνικό πληκτρολόγιο θα πρέπει να κατεβάσετε το google keyboard από το playstore, απλά τα πράγματα. Εγώ πως το έκανα; Γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Για να αποδείξω ότι το κινητό έχει καλύτερη ασύρματη λήψη και γενικότερα λειτουργία του WiFi παραθέτω και φωτογραφίες ισχύς σημάτων από το ίδιο σημείο και ενός Xperia Ray (του αδελφού μου). Να σημειώσω δε ότι το G4A που είχα στο ίδιο σημείο μετά βίας έβλεπε το δικό μου δίκτυο (CCCP). http://s29.postimg.org/qxmxu0t07/xperia.png http://s28.postimg.org/580xvdw99/G4_S.png Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Hotspot έχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvinos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-06-2014 07:20 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ'' άντε ρεεεεεεε, λίγο ακόμα... και να φανταστείς οτι είμαι επαγγελματικό ταξίδι και δεν θα υποδεχτώ τον ταχυδρόμο προσωπικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoioanid Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Hotspot έχουν όλοι οι Πομποδέκτες wi-fi απ' όσο ξέρω, αρκεί να το υποστηρίζει και το software. Αφού έχει android 4.2.2 έχει σίγουρα.(προσωπική εκτίμηση) Edited June 4, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Hotspot έχει; Φυσικά και υποστηρίζει. Μια δωρεάν εφαρμογή υπάρχει στο playstore, το Hotspot Control που είναι από το XDA. Χωρίς διαφημίσεις, χωρίς τίποτε. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εγω ακομα περιμενω εκανα παραγγελεια απο vickmall στις 14/5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Staf1988i Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Από που να παραγγειλω παιδιά; μου είπαν για Μerimobiles..Είναι αξιοπιστο; κανουν και ρουτ αυτο το site κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvinos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εγω ακομα περιμενω εκανα παραγγελεια απο vickmall στις 14/5 κι εγώ 14/05 το παρήγγειλα και μέχρι χθες στο tracking είχε μόνο την αποστολή από κίνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μην βγαίνετε εκτός θέματος με συζητήσεις για το που βρίσκεται το πακέτο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδιά έχει Wifi Display? Να πάρω αυτό η το Coolpad f1? για πιο λογο να παρεις το coolpad? το jiayu εχει 3000 mAh ενω το coolpad 2500. Επισης το Jiayu ειναι 4.7 ιντσες ενω το coolpad 5... Οσον αφορα τα bugs που διαβασες εδω περα οπως βλεπεις ειναι θεμα της mediatek οποτε θα τα συναντησεις και στο coolpad. Θα επερνα το coolpad μονο εαν μου αρεσε παραπανω εξωτερικα και οχι για καποιον αλλο λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Υπαρχει εφαρμογη Hotspot που να μοιραζει internet με usb; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 για πιο λογο να παρεις το coolpad? το jiayu εχει 3000 mAh ενω το coolpad 2500. Επισης το Jiayu ειναι 4.7 ιντσες ενω το coolpad 5... Οσον αφορα τα bugs που διαβασες εδω περα οπως βλεπεις ειναι θεμα της mediatek οποτε θα τα συναντησεις και στο coolpad. Θα επερνα το coolpad μονο εαν μου αρεσε παραπανω εξωτερικα και οχι για καποιον αλλο λογο. Η Coolpad ειναι πολυ πιο μεγαλη εταιρεια απο την Jiayu και το F1 εχει 2GB ram. Παντως αν το G4s ελυσε τα προβληματα που ειχε το G4 ειναι κορυφαιο VFM. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Η Coolpad ειναι πολυ πιο μεγαλη εταιρεια απο την Jiayu και το F1 εχει 2GB ram. Παντως αν το G4s ελυσε τα προβληματα που ειχε το G4 ειναι κορυφαιο VFM. και το G4s 2gb ram εχει... απλως υπαρχει και η εκδοση με το 1g για αυτους που θελουν να γλιτωσουν 30 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 και το G4s 2gb ram εχει... απλως υπαρχει και η εκδοση με το 1g για αυτους που θελουν να γλιτωσουν 30 ευρω. Για την εκδοση με το 1GB λεω οτι θεωρω VFM.Οχι με τα 2.Αν ηθελα 2GB ram προσωπικα θα πηγαινα σε Coolpad F1 ή Honor 3C στα 180$.Πολυ πιο μεγαλες μαρκες και οι δυο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Για την εκδοση με το 1GB λεω οτι θεωρω VFM.Οχι με τα 2.Αν ηθελα 2GB ram προσωπικα θα πηγαινα σε Coolpad F1 ή Honor 3C στα 180$.Πολυ πιο μεγαλες μαρκες και οι δυο. Το να θεωρεις την coolpad και την honor πολυ πιο μεγαλες μαρκες απο thn jiayu μου φενεται αστειο... Και οι 3 ειναι τις ιδιας κατηγοριας καθαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Το να θεωρεις την coolpad και την honor πολυ πιο μεγαλες μαρκες απο thn jiayu μου φενεται αστειο... Και οι 3 ειναι τις ιδιας κατηγοριας καθαρα... Η ημιμάθεια, είναι χειρότερη της αμάθειας... Honor ειναι σειρά της Huawei, BTW... http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prCN24344613 Μια γευση μόνο... http://www.idc.com/getfile.dyn?sectionId=prCN24344613_pressrelease&containerId=prCN24344613&elementId=prCN24344613-F-1&attachmentId=47065873 Αλλα να φτάσει η Jiayu να συγκρίνεται με τους κολοσσούς, δεν το φανταζόμουνα Α, ρίξε μια ματια στο google: Jiayu factory photos, θα γελάσει το χειλάκι σου.... και ενα ... Edited June 5, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Γι' αυτά που προσφέρει η Jiayu μια χαρά είναι! Υπέροχη είναι για την ακρίβεια. Βέβαια απέχει πολύ μακρυά από το να φτάσει τους άλλους Κολοσσούς της Κίνας, αλλά αργά και σταθερά μπορεί και να τα καταφέρει. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλά τι δείχνει ο πίνακας ακριβώς? Το 8,7% δε λέει και πολλά.Αντίθετα το 41% λέει πολύ περισσότερα. Είναι και το προμοταρισμα στη μέση. Άσε που δεν υπάρχουν μεγάλες και μικρές εταιρείες, αλλά πιο πλούσιες και πιο φτωχές. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Παιδιά την Jiayu την έμαθα πριν 1 μήνα και αγόρασα το G4S, από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σαν όνομα δεν συγκρίνεται με Lenovo, Huawei & ZTE που είναι premium κινεζιές (την Coolpad να πω την αλήθεια δεν την ξέρω). 2 ερωτήσεις. i)Έχει βρει κανείς τα "πραγματικά" Ευρωπαϊκά SAR του G4S; ii) Από που μπορώ να κατεβάσω την τελευταία έκδοση Facebook που δεν κρασάρει; Νομίζω είναι η v8 αλλά δεν την βρίσκω. ΥΓ. mods , πότε θα βάλετε avatar το μάυρο G4S; ;) Edited June 5, 2014 by deNordic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Το να θεωρεις την coolpad και την honor πολυ πιο μεγαλες μαρκες απο thn jiayu μου φενεται αστειο... Και οι 3 ειναι τις ιδιας κατηγοριας καθαρα... Eγω να δεις τι γελιο εριξα μολις ειδα το ποστ σου... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts