CrazyAnt Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Και οι 2 σου δεινουν 3g αλλα οχι ταυτοχρονα. Εριξα και γω μια παραγγελεια για φιλο, απο vickmall, και τους ζητησα να το ρουταρουν και να μου περασουν την τελευταια oficial rom της jiayu οπως και εκαναν ,( μου εστειλαν screenshot) και μου ειπαν πως θα την περασουν και σε οποια αλλη συσκευη εχουν σε αποθεμα Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Μπορούν οι κάτοχοι να ανεβάσουν μερικές φωτογραφίες για να δούμε ποιότητα; Και επίσης να πείτε αν έχει τα θέματα του G4 με το GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Μόλις το πήρα!!! Δεν κάνεις μια σύντομη παρουσίαση κάποια στιγμή, τι λέει από μπαταρία, κάμερα λήψεις νύχτα-μέρα, ποιότητα κατασκευής, σήμα wifi.... Αν σου είναι εύκολο ανέβασε και κάποιες εικόνες νυχτερινής λήψης σε εξωτερικό χώρο με χαμηλό φωτισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Σ/Κ θα μπορέσω να ασχοληθώ εκτενέστερα μαζί του. Θα γράψω. Πάντως. Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thatan Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 δες στις πιο πανω σελιδες, ανεβασα φωτογραφίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Δεν είναι rooted. Πως μπορώ να το κάνω; Είναι από minideal. Το vroot δεν φαίνεται να πιάνει σε αυτό. Επίσης δυο προβλήματα που εντόπισα. Το πρώτο είναι ότι δεν φαίνεται να δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα. Το δεύτερο είναι ότι στα SMS δεν βγαίνει το όνομα της επαφής αλλά ο αριθμός. Αυτό είναι λίγο σπαστικό. Έχει βρει κανένας λύση χωρίς τρίτη εφαρμογή (hangouts ); Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Δεν είναι rooted. Πως μπορώ να το κάνω; Είναι από minideal. Το vroot δεν φαίνεται να πιάνει σε αυτό. Επίσης δυο προβλήματα που εντόπισα. Το πρώτο είναι ότι δεν φαίνεται να δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα. Το δεύτερο είναι ότι στα SMS δεν βγαίνει το όνομα της επαφής αλλά ο αριθμός. Αυτό είναι λίγο σπαστικό. Έχει βρει κανένας λύση χωρίς τρίτη εφαρμογή (hangouts ); Εκανα τις επαφες Google κ εστρωσαν τα μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Δεν είναι rooted. Πως μπορώ να το κάνω; Είναι από minideal. Το vroot δεν φαίνεται να πιάνει σε αυτό. Επίσης δυο προβλήματα που εντόπισα. Το πρώτο είναι ότι δεν φαίνεται να δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα. Το δεύτερο είναι ότι στα SMS δεν βγαίνει το όνομα της επαφής αλλά ο αριθμός. Αυτό είναι λίγο σπαστικό. Έχει βρει κανένας λύση χωρίς τρίτη εφαρμογή (hangouts ); Το προβλημα με τις επαφες στα sms (caller id missmatch) σου εμφανιζεται με τις επαφες στη sim ή στη συσκευη? Ή τις εχεις αποθηκευμενες/συγχρονισμενες στο gmail? Υπαρχει fix στο xda αν σε ενδιαφερει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2268120 ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και υπαρχει και το αντιστοιχο θεμα στο xda για την συσκευη , οπου εχει αναφερθει το ιδιο θεμα και σε καποιους λυθηκε με αναβαθμιση στην rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2746900 Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 το xda παντως μονο καλα λογια δε λεει το παρειγγειλα 15-5 και το περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Πως μπορω να βαλω ηχο κλησης-ειδοποιησης mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Πως μπορω να βαλω ηχο κλησης-ειδοποιησης mp3? Με μια εφαρμογη σαν αυτην.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.herman.ringtone Υπαρχουν κι αλλες παρομοιες με διαφορετικα ονοματα.Ειναι πολυ ευκολη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viewer Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Χαίρεται! http://www.to2c.com/jiayu-g4s-2gb-16gb-basic-mtk6582-quad-core-1-3ghz.html Αυτό είναι το ίδιο κινητό που μιλάτε ? Έπεσε στα 138,00 ευρώ mtk6592 για οκταπυρινο εχω την εντυπωση οτι μιλαμε. εγω τουλαχιστον αυτο περιμενω. :) Δυστυχος δεν το εχω παρει ακομα. Τοσες μερες ειναι στο αεροδρομιο. Το'χουν θαψει φαινετε βαθια στος σακκους τους (( φιλε μου το θεμα με τις οθονες που το ανακαλυψες και κατα ποσο ισχυει?? εχεις βρε κανα σχετικο λινκ να μας δωσεις? αυτο με τις οθονες το'χω δει στο forum 4pda.ru (ειμαι κ'εγω ρωσσοφωνος :) μεχρι τωρα οσοι πηραν το μαυρο ειχαν την οθονη LG, ενω στα λευκα ειχαν την AUO όμως καποια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ τους δεν υπαρχει απ'οσα εχω διαβασει. λιγο διαφερουν στο παραμορφωμα των χρωματων απο διαφορετικες γωνιες σε μπορειτε να τις δειτε και τις δυο αυτες οθονες. το LG ειναι απ'αριστερα, και το AUO δεξια. επισης ενας απ'τους πωλητές μας εχει δώσει τις εξης πληροφορειες: Jiayu G4s black 2/16 AUO Jiayu G4s white 2/16 LG Jiayu G4s black/white 1/4 LG ...θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο σκληρα τα κουμπια εντασης και on-off γραφουνε επισης οτι στα ασπρα μοντελα αυτα τα κουμπια ειναι πιο σκληρα. ίσως για καποιους η λευκη εκδοση θα'ναι προτιμότερη λογο των μη φωτιζομενων πληκτρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 το xda παντως μονο καλα λογια δε λεει Σίγουρα ναι, απ' ό,τι τουλάχιστον διαβάζω. Υπάρχει το caller id bug και το sms bug, καθώς και ασυμβατότητες με εφαρμογές. Με βλέπω να παίρνω κάτι άλλο αφού έχω 2 sim και επίσης θέλω κάτι που να δουλεύει άψογα όπως έρχεται από τον κατασκευαστή και όχι να παιδεύομαι. Κρίμα όμως γιατί από hardware και μπαταρία είναι άριστο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Πως μπορω να βαλω ηχο κλησης-ειδοποιησης mp3? συνδεεις το τηλεφωνο στον υπολογιστη σου, περνας τα αρχεια-mp3 που θελεις μεσα σε ενα φακελο και επειτα επιλεγεις το συγκεκριμενο αρχειο που θελεις για ηχο κλισης Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις το Zedge σαν εφαρμογη για να κατεβασεις ετοιμα ringtones απο τραγουδια κτλ. Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Δεν σχολιαζω την απαντηση σου... οσοι λαμβανετε mp3 μεσω bluetooth δεν τα εμφανιζει για να τα επιλεξετε για ηχο κλησης οποτε πρεπει να τα μεταφερετε στον φακελο Ringtones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Δεύτερη μέρα χρήσης... Εντυπώσεις. Η μπαταρία έφτασε στο 50% μετά από 13 ώρες με: 4 ώρες και 27 λεπτά κλήσεων. Ανοιχτό wifi, GPS, sync, δεδομένα και bluetooth ακουστικό για τις κλήσεις. 1ώρα και 42 λεπτά οθόνη (surfing, e-mail). Εγκατάσταση πάνω από 10 εφαρμογές. Άρα είναι καλά από θέμα μπαταρίας. Σήμα μέχρι στιγμής τέλειο. Το πρόβλημα με το caller ID για μένα το έλυσα με hangouts. Προσωπικά με ικανοποιεί σαν workaround. Το πρόβλημα με την φωτεινότητα σε επόμενη ROM. Πρόβλημα με ασυμβατότητα εφαρμογών ΚΑΜΙΑ... Το πήρα από minideal. Φοράει το G4S 20140410-165225 πάνω. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με facebook, google play, chrome, firefox που λένε στο XDA. Δεν κράσαρε ποτέ καμία εφαρμογή. Για το caller ID και την φωτεινότητα θα το λύσουμε σε εμάς με κάποια επόμενη ROM και περιμένω επίσημα σιγά σιγά και την MIUI. Για 140ευρώ κατά μέσω όρο κινητό, φαίνεται χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα. Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Δεν σχολιαζω την απαντηση σου... οσοι λαμβανετε mp3 μεσω bluetooth δεν τα εμφανιζει για να τα επιλεξετε για ηχο κλησης οποτε πρεπει να τα μεταφερετε στον φακελο Ringtones ??? Για ποιον λογο η ειρωνεια και η επιθετικοτητα? Ενδιαφερον.... Επρεπε να μοιρισω τα χερια μου για να καταλαβω τι ακριβως θελεις να κανεις? Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Πως μπορω να βαλω ηχο κλησης-ειδοποιησης mp3? Ο ευκολότερος τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ είναι με χρήση ES File Explorer(ο βολικότερος file manager που έχω βρει), διαλέγω το αρχείο mp3 και το παίζω με τον player που έχει ο ES και εκεί μου βγάζει επιλογή να γίνει ήχος κλήσης. Άσχετα με τον φάκελο που βρίσκεται το mp3 κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ο ευκολότερος τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ είναι με χρήση ES File Explorer(ο βολικότερος file manager που έχω βρει), διαλέγω το αρχείο mp3 και το παίζω με τον player που έχει ο ES και εκεί μου βγάζει επιλογή να γίνει ήχος κλήσης. Άσχετα με τον φάκελο που βρίσκεται το mp3 κλπ. Ευχαριστω αλλα βρηκα λυση αν μου τυχει κατι παρομοιο ισως δοκιμασω κ τον δικο σου τροπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Καλησπερα, ρε παιδια να ρωτησω, για ποια εκδοση μιλαμε εδω μεσα ? για το 1GB ή για τα 2GB Ram ? Θελω να πω οτι υπαρχουν 2 μοντελα και αναφερονται ως G4S (ειναι τσεκαρισμενο), με 1GB RAM και με 2GB RAM. Οσον αφορα το performance και τα 2 εχουν ιδια βαθμολογια (περιπου 27100), εννοειται οτι με 2GB Ram θα δουλευει καλυτερα παιχνιδια και εφαρμογες αλλα μπορει καποιος να μας πει αν υπαρχουν αλλες διαφορες μεταξυ τους ? Ακομα και στη λειτουργια τους, φυσικα αν υπαρχει η δυνατοτητα.. Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Πρόβλημα με ασυμβατότητα εφαρμογών ΚΑΜΙΑ... Το πήρα από minideal. Φοράει το G4S 20140410-165225 πάνω. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με facebook, google play, chrome, firefox που λένε στο XDA. Δεν κράσαρε ποτέ καμία εφαρμογή. Άκυρο. Το facebook μετά από λίγη ώρα κρασάρει... Όχι όμως το messenger. Για κανά λεπτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά μετά από λίγο κολλάει. Το google play, firefox και chrome που λένε δεν είχα θέμα. Θα το ψάξω και με άλλες εφαρμογές να δω τι παίζει. Τελικά όμως χρειάζεται νέα ROM. Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Άκυρο. Το facebook μετά από λίγη ώρα κρασάρει... Όχι όμως το messenger. Για κανά λεπτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά μετά από λίγο κολλάει. Το google play, firefox και chrome που λένε δεν είχα θέμα. Θα το ψάξω και με άλλες εφαρμογές να δω τι παίζει. Τελικά όμως χρειάζεται νέα ROM. από ποιο μαγαζί το αγόρασες?βρήκες κάποια λύση με το facebook? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Άκυρο. Το facebook μετά από λίγη ώρα κρασάρει... Όχι όμως το messenger. Για κανά λεπτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αλλά μετά από λίγο κολλάει. Το google play, firefox και chrome που λένε δεν είχα θέμα. Θα το ψάξω και με άλλες εφαρμογές να δω τι παίζει. Τελικά όμως χρειάζεται νέα ROM. Ειχα κ γω αυτο το θεμα με το facebook κατεβασα τελικα την εκδοση 8.0.0.26.24 απο το chrome και δουλευει κανονικοτατα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpl Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) γεια σας και πάλι το παρήγγειλα και γω χθες από vickmall και αναμένω! "The item will be declared at low value"$15-$30", "home and garden" as gift to help you avoid customs tax. If you want buy it, we can give you an earphone not original but good quality, we will send plug dust and mini phone stand, silicone case and screen film as gifts" αυτή ήταν η προσφορά που μου κάνανε!!! Σε πόσες μέρες δείχνει το tracking number που βρίσκεται το δέμα? Edited May 23, 2014 by gpl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viewer Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Το πρόβλημα με το caller ID για μένα το έλυσα με hangouts. Φοράει το G4S 20140410-165225 πάνω. Τι ακριβως ειναι αυτο το προβλημα; Μονο στην λαθος απεικόνιση ονοματος; Αν είναι μόνο αυτο το εχουν διορθώσει στην 20140422-121442 Ειχα κ γω αυτο το θεμα με το facebook κατεβασα τελικα την εκδοση 8.0.0.26.24 απο το chrome και δουλευει κανονικοτατα :lol: ΣΩΣΤΟΣ!!! Υ.Γ. το δικό μου ξεκόλλησε απο την conta IPS :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts