manolis Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παιδιά καλημέρα έχω ένα πρόβλημα μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει με βοηθήσει... Έχω εγκαταστήσει το exdialer με διάφορα θέματα ενώ στο S4 δούλευε κανονικά στο S5 δεν μπορώ να βρω πως το ρυθμίζω. Μήπως ξέρετε να μου πείτε γιατί με έχει βολέψει πολύ αυτό το προγραμματακι ευχαριστώ πολύ Κάποιες εφαρμογές αν δεν έχουν αναβαθμιστεί για το s5 και δεν έχουν πάνω δεξιά τις τελειες δεν δουλεύουν σωστά και ειναι ακομα αρκετές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το αριστερό soft key, εκεί που στο s4 έβγαζε τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. .. Θέλω να ρωτήσω το εξής.... Χθές στην αυλή με το λάστιχο και με το νερό "έγινε πάρτι" Σήμερα όταν με παίρνουν τηλέφωνο και απαντώ δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό. Πρέπει να βάλω το ηχείο για να ακούσω τον άλλον. Επίσης το ηχείο στην ανοιχτή ακρόαση ακούγεται κανονικά καθώς και σαν ήχος κλήσης αλλά σε βιντεάκια ή μουσική τίποτα... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. .. Θέλω να ρωτήσω το εξής.... Χθές στην αυλή με το λάστιχο και με το νερό "έγινε πάρτι" Σήμερα όταν με παίρνουν τηλέφωνο και απαντώ δεν ακούω τίποτα από το ακουστικό. Πρέπει να βάλω το ηχείο για να ακούσω τον άλλον. Επίσης το ηχείο στην ανοιχτή ακρόαση ακούγεται κανονικά καθώς και σαν ήχος κλήσης αλλά σε βιντεάκια ή μουσική τίποτα... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Σου δείχνει οτι έχεις συνδεδεμένα ακουστικά? Δοκίμασε να καθαρίσεις την υποδοχή ακουστικών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το αριστερό soft key, εκεί που στο s4 έβγαζε τις ρυθμίσεις. Δε χρειάζεται να το δοκιμάσει, αυτή είναι η λύση για τον ex προς το παρόν. :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Σου δείχνει οτι έχεις συνδεδεμένα ακουστικά? Δοκίμασε να καθαρίσεις την υποδοχή ακουστικών. Μία μου δείχνει, μία δεν μου δείχνει... Προσπάθησα όμως να καθαρίσω την υποδοχή δουλεύει κανονικά το ηχείο σε μουσική απλά στις κλήσεις απο το ακουστικό απο εκεί που δεν άκουγα καθόλου, τώρα τον ακούω τον αλλόν με μπουρμπουλίθρες :lol: Ελπίζω να καθαρίσει κι αυτό... Σε ευχαριστώ όμως... Να σαι καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το αριστερό soft key, εκεί που στο s4 έβγαζε τις ρυθμίσεις. Φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 εγω το εκανα το πειραμα και το εβαλα και στην πισινα .... αλλα φωτο δεν μπορεσα να βγαλω! προσπαθησα να βγαλω και εβγαζε ενα κοκκινο χρωμα σαν εικονα Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Θα αναφέρω ένα παράδειγμα και θέλω την γνώμη σας... Στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια λειτουργώ με την κοσμοτε και στα δύο νούμερα που έχω και ποτέ μα ποτέ στο s5 από τότε που το έχω δεν είχα δει μπαταρία πάνω από 5:30 ώρες οθόνη με χρήση wifi σε 18 ώρες λειτουργίας... Από χθες είμαι Αυστρία για δουλειά και η κοσμοτε που έχω έχει περιαγωγη με την the mobile εδώ και από χθες με χρήση wifi έχει φτάσει τις 6:30 ώρες... Πέρα από την πλάκα τι λέτε να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στην μπαταρία από την στιγμή που δεν χρεισιμοποιω καθόλου τα data και η χρήση της οθόνης είναι καθαρά με wifi... Να πω επίσης πως και στην Ελλάδα αλλά και εδώ το σήμα που έχω είναι πάντα στο φουλ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Θα αναφέρω ένα παράδειγμα και θέλω την γνώμη σας... Στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια λειτουργώ με την κοσμοτε και στα δύο νούμερα που έχω και ποτέ μα ποτέ στο s5 από τότε που το έχω δεν είχα δει μπαταρία πάνω από 5:30 ώρες οθόνη με χρήση wifi σε 18 ώρες λειτουργίας... Από χθες είμαι Αυστρία για δουλειά και η κοσμοτε που έχω έχει περιαγωγη με την the mobile εδώ και από χθες με χρήση wifi έχει φτάσει τις 6:30 ώρες... Πέρα από την πλάκα τι λέτε να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στην μπαταρία από την στιγμή που δεν χρεισιμοποιω καθόλου τα data και η χρήση της οθόνης είναι καθαρά με wifi... Να πω επίσης πως και στην Ελλάδα αλλά και εδώ το σήμα που έχω είναι πάντα στο φουλ... Ξέρω και από άλλα άτομα που στο εξωτερικό έχουν πιο καλή μπαταρία. Οι 'επιστήμονες' στους δήμους που ξηλωνουν τις κεραίες φταίνε. Το κινητό ξοδεύει παραπάνω ενέργεια η κεραία ξοδεύει και αυτή πιο πολλή ενέργεια και εκπέμπει μεγαλύτερη ακτινοβολία. Και αυτό γιατί πρέπει να καλύψει μεγάλη περιοχή. Η λύση είναι πολλές κεραίες σε μικρή απόσταση να εκπέμπουν σε πολύ χαμηλή ενέργεια. Όλοι στο εξωτερικό έτσι τις έχουν εκτός από εδώ που κλασικά όλοι ξέρουν τα πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Πλεον ειμαι κατοχος s5 και εγω :P Ηδη μου εβγαλε μια αναβαθμιση 104mb για improved stability (ιταλικης αντιπροσωπειας) Μηπως γνωριζετε πως γινεται να γινει αυτοματο κατεβασμα των εφαρμογων που εχω στο google account απο το προηγουμενο κινητο μου? Δεν βρισκω καποιο τροπο οσο εχω ψαξει στο ιντερνετ μεχρι τωρα (non rooted παντα) Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Πλεον ειμαι κατοχος s5 και εγω :P Ηδη μου εβγαλε μια αναβαθμιση 104mb για improved stability (ιταλικης αντιπροσωπειας) Μηπως γνωριζετε πως γινεται να γινει αυτοματο κατεβασμα των εφαρμογων που εχω στο google account απο το προηγουμενο κινητο μου? Δεν βρισκω καποιο τροπο οσο εχω ψαξει στο ιντερνετ μεχρι τωρα (non rooted παντα) Θα μπεις στο play store όταν έχεις wifi στις ρυθμίσεις και θα τσεκάρεις την αυτόματη ενημερωση:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αξίζει να πάρει κάποιος το Gear 2 Neo με 200€ ή απο σκρούτζ το Gear 1 με 130€;; Απόψεις;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Πλεον ειμαι κατοχος s5 και εγω :P Ηδη μου εβγαλε μια αναβαθμιση 104mb για improved stability (ιταλικης αντιπροσωπειας) Μηπως γνωριζετε πως γινεται να γινει αυτοματο κατεβασμα των εφαρμογων που εχω στο google account απο το προηγουμενο κινητο μου? Δεν βρισκω καποιο τροπο οσο εχω ψαξει στο ιντερνετ μεχρι τωρα (non rooted παντα) οταν το πρώτο άνοιξες σε ρώτησε αν θέλεις να κρατάει backup απο αυτο το κινητό και να σου περάσει τις εφαρμογές απο προηγούμενο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Αξίζει να πάρει κάποιος το Gear 2 Neo με 200€ ή απο σκρούτζ το Gear 1 με 130€;; Απόψεις;:worry: Σχετικά με το Galaxy Gear στο ανάλογο θέμα . ;-) Μηπως γνωριζετε πως γινεται να γινει αυτοματο κατεβασμα των εφαρμογων που εχω στο google account απο το προηγουμενο κινητο μου? Δεν βρισκω καποιο τροπο οσο εχω ψαξει στο ιντερνετ μεχρι τωρα (non rooted παντα) Ότι σου είπαν παραπάνω τα παιδιά. Επίσης θα βοηθούσε εάν στη προηγούμενη σου συσκευή είχες ενεργοποιημένη την επιλογή Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας της Google και στη νέα σου συσκευή την επαναφορά αντίστοιχα, έτσι μάλλον λογαριασμοί, εφαρμογές κτλ τα βασικά τουλάχιστον θα μπορούσαν να μεταφερθούν αυτόματα από τη μια συσκευή στην άλλη. Edited July 7, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παρολο που τα εχω κανει αυτα δεν βλεπω κατι να γινεται αυτοματα. Εκανα remove του gmail λογαριασμου καθως και σβησιμο δεδομενων του play store αλλα τζιφος... Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλησπερα παιδια ενας γνωστος μου που ειναι αμερικη ζει εκει μου ειπε πως πειρε για αυτον s5 198$ για εκεινον να επισημάνω οτι το πειρε χωρις συμβολαιο οπως μου ειπε αρκετες φορες οταν τον ρωτησα... μου φενεται παρα πολυ καλη η τιμη για να ειναι αλληθινη γνωριζει κανεις κατι πανω στο θεμα ωστε να μπορει να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Καλησπερα παιδια ενας γνωστος μου που ειναι αμερικη ζει εκει μου ειπε πως πειρε για αυτον s5 198$ για εκεινον να επισημάνω οτι το πειρε χωρις συμβολαιο οπως μου ειπε αρκετες φορες οταν τον ρωτησα... μου φενεται παρα πολυ καλη η τιμη για να ειναι αλληθινη γνωριζει κανεις κατι πανω στο θεμα ωστε να μπορει να βοηθησει? Αποκλείεται χωρίς συμβόλαιο μόνο τόσο. Λογικά καμιά μαϊμού θα του έδωσαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Παρολο που τα εχω κανει αυτα δεν βλεπω κατι να γινεται αυτοματα. Εκανα remove του gmail λογαριασμου καθως και σβησιμο δεδομενων του play store αλλα τζιφος... Πήγαινε στις εφαρμογές στο store και πάτα δίπλα που σου γράφει "όλες".Εκεί κράτα παρατεταμένα σε μία εφαρμογή και θα σου βγάλει επιλογή να πατάς όποια θές (σαν να την καρφιτσώνεις) και επιλέγεις πολλές μαζί,στο τέλος πατάς εγκατάσταση και της εγκαθιστά όλες μαζί.:) Βέβαια αν θές να γίνει την επομενη φορά αυτόματα πρέπει να κάνεις factory reset το κινητό και όταν το ρυθμίσεις από την αρχή να έχεις τικαρισμένο το αντίγραφο ασφαλείας και επαναφορά.;) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλημέρα στην ομάδα. Τελικά το πάρτι με το νερό της Κυριακής οδήγησε στο να μπουκώσουν όλα, ηχείο και ακουστικό. Σήμερα (2 μέρες μετά) το πρόβλημα λύθηκε κατά το ήμισυ. Αφού του καθάρισα υποδοχή για ακουστικά και αφου το τίναξα καλά καλά, το ηχείο έφτιαξε. Το ακουστικό, τίποτα. Βουβάθηκε!!! Επόμενη κίνηση:Service. Ελπίζω να μην μου κάνουν κανένα θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 ... Σίγουρα θα το βοηθούσαν τα 3 giga αλλά για τις πιο πολλές εργασίες δε θα το καταλάβεις, γιατί κ να κλείσει 1 εφαρμογή από μη επάρκεια RAM ο snap 801 τη κάνει και ανοίγει ακαριαία οπότε μικρό το κακό... Επίσης και ποια εφαρμογή μπορεί να κλείσει; αυτή που είχε ανοιχθεί πρώτη πρώτη και είχε σειρά π.χ. 35η και μπορεί να είχε ανοιχθεί και πριν από 3 ημέρες. Γενικά θα σου κλείσει μία εφαρμογή που δεν θα την χρειάζεσαι πια αλλά ακόμα και όταν γίνει αυτό με τους γρήγορους επεξεργαστές που έχουμε θα ανοίξει πάλι γρήγορα. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πήγαινε στις εφαρμογές στο store και πάτα δίπλα που σου γράφει "όλες".Εκεί κράτα παρατεταμένα σε μία εφαρμογή και θα σου βγάλει επιλογή να πατάς όποια θές (σαν να την καρφιτσώνεις) και επιλέγεις πολλές μαζί,στο τέλος πατάς εγκατάσταση και της εγκαθιστά όλες μαζί.:) Βέβαια αν θές να γίνει την επομενη φορά αυτόματα πρέπει να κάνεις factory reset το κινητό και όταν το ρυθμίσεις από την αρχή να έχεις τικαρισμένο το αντίγραφο ασφαλείας και επαναφορά.;) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Δυστυχώς ομως τις έκανα μια μια install :P Πάντως την επιλογή που λες θυμάμαι οτι την ειχα τσεκαρισμενη στο s4 που αλλαξα με αυτό :/ Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά. μπορεί να έχει ερωτηθεί (το πιθανότερο), όμως επειδή είμαι ήδη σε κίνηση αγοράς του, υπάρχει κάποιος τρόπος να προσδιοριστεί από το κουτί (κάποιο διακριτικό?) για ποια χώρα προορίζονταν? Ευχαριστώ, αν είναι δυνατόν μια σύντομη απάντηση θα ήμουν υπόχρεος! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά. μπορεί να έχει ερωτηθεί (το πιθανότερο), όμως επειδή είμαι ήδη σε κίνηση αγοράς του, υπάρχει κάποιος τρόπος να προσδιοριστεί από το κουτί (κάποιο διακριτικό?) για ποια χώρα προορίζονταν? Ευχαριστώ, αν είναι δυνατόν μια σύντομη απάντηση θα ήμουν υπόχρεος! δεν σε ενδιαφερει πολυ απο ποια χωρα θαναι αλλα αν θαναι ευρωπαικο... οποτε εχουμε και λεμε τα ευρωπαικα ειναι ΜΟΝΟ ΤΑ SM-G900F οτιδηποτε αλλο μετα το SM-G900 δεν ειναι ευρωπαικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 δεν σε ενδιαφερει πολυ απο ποια χωρα θαναι αλλα αν θαναι ευρωπαικο... οποτε εχουμε και λεμε τα ευρωπαικα ειναι ΜΟΝΟ ΤΑ SM-G900F οτιδηποτε αλλο μετα το SM-G900 δεν ειναι ευρωπαικο OK. Κατάλαβα. Οπότε προσοχή στο "F" ;) Tnx. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts