geokou Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Όχι. Είναι άλλο κινητό που είχε η κόρη μου, και πήγε για αντικατάσταση του μπρικαρισμενου. Geokou Το ότι έχεις τα αρχεία της cm11 το γράφεις στο 2158 ποστ. Δε θυμάμαι ποιο ακριβώς ήταν το σάιτ. Είχα ενα ολόκληρο απόγευμα που έψαχνα. Αν δε το βρω θα την ανεβάσω και θα δώσω λινκ. Για περισσότερες λεπτομέρειες δε ξέρω, απλά ρυθμισα το τηλέφωνο και το έδωσα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι είχε χωρίς εφαρμογές γύρω στο 1.5 γιγα χώρο σε σχέση με τα 650 που είχε η άλλη. Παράπονα έως τώρα δε είχα :) Εσυ ποια ρομ έχεις τώρα; edit: http://www.htcmania.com/showthread.php?t=907586&page=4 το σαιτ https://yadi.sk/d/uG5pSVcHgLcgX λινκ για το κατεβασμα. εγω κατεβασα τη 6/7/15 αλλα τωρα βλεπω οτι παρχον και μεταγενεστερες. οπως και να εχει κανε τη δοκιμη σο και μπορει να φλασαρω και εγω τη τελευταια πανω απο η αλλη. λογικα δε θα θελει wipes . τη εγκατασταση τη εκανα με custom recover και δε ηταν το twrp οπως λεει στις οδηγιες. Ναι το κατάλαβα μετά, με το cm11... Μπερδευτηκα γιατί έχει περάσει κανένας μήνας! Αν θέλετε ακόμα τη cm11 θα την προσθέσω στο megadrive μου με τα άλλα (https://mega.nz/#F!H0Fk2QjZ!Dgn5u8z__TXH5ELCmcd81Q) Τι gapps και SU εβαλες? Τα ίδια με την resurrection? Θα την δοκιμάσω σίγουρα! Τώρα έχω resurrection αλλά περιμένω έτσι κι αλλιώς να μου έρθει screen&digitizer γιατι μου εσπασε ασχημα! Ευχαριστώ για τα links.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Ναι το κατάλαβα μετά, με το cm11... Μπερδευτηκα γιατί έχει περάσει κανένας μήνας! Αν θέλετε ακόμα τη cm11 θα την προσθέσω στο megadrive μου με τα άλλα (https://mega.nz/#F!H0Fk2QjZ!Dgn5u8z__TXH5ELCmcd81Q) Τι gapps και SU εβαλες? Τα ίδια με την resurrection? Θα την δοκιμάσω σίγουρα! Τώρα έχω resurrection αλλά περιμένω έτσι κι αλλιώς να μου έρθει screen&digitizer γιατι μου εσπασε ασχημα! Ευχαριστώ για τα links.. :) gapps from open gapps το ιδιο ουσιαστικα με τη αλλη μια και ειναι 5.1 η ρομ. και su αυτο που ειναι στη πρωτη σελιδα αυτο UPDATE-SuperSU-v2.46 (αν και μετα τη εγκατασταση πηρε 2 αναβαθμισεις) και αυτο open_gapps-arm-5.1-pico-20151115. κατεβαζω τη τελευταια εκδοση 21/11/15 για να δοκιμασω. edit. δε δοκιμασα πολλα. αυτο που ειδα ειναι οτι αν μετακινησεις στη καρτα μια εφαρμογη δε εμφανιζετε το εικονιδιο τηε στη θεση που το ειχες βαλει μετα απο επανεκιννηση/ μικρο το προβλημα . ελαλα nova luncher και καθαρισα. Edited July 6, 2016 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός με download links για να περάσω εξαρχής κάποια rom που να παίζει σωστά? Είδα αυτόν: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5804748#post5804748 αλλά.. 1. Kάποια λινκ δεν παίζουν (πχ root+recovery) 2. Eπίσης λέει ότι καλύτερα να περάσουμε την τελευταία stock rom, αλλά δεν ξέρω σε ποιο ακριβώς στάδιο 3. Από ότι καταλαβαίνω είανι λίγο παλαιότερος και πιθανώς να έχουν βγει άλλες καλύτερες rom Θα μου κάνει μεγάλη χάρη όποιος μπορέσει να βοηθήσει.. Είμαι τώρα με: nubia UI: v.2.5 v5 android version: 4.4.2 kernel version: 3.4.0-g1520d93-00069-g95f6b68 nubia @swlab-1t043 #1 wed mar 25 11:01:38 SYOT 2015 Build number ZTE V9180_CNCommon_V1.19 Edited July 19, 2016 by s2117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokou Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός με download links για να περάσω εξαρχής κάποια rom που να παίζει σωστά? Είδα αυτόν: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5804748#post5804748 αλλά.. 1. Kάποια λινκ δεν παίζουν (πχ root+recovery) 2. Eπίσης λέει ότι καλύτερα να περάσουμε την τελευταία stock rom, αλλά δεν ξέρω σε ποιο ακριβώς στάδιο 3. Από ότι καταλαβαίνω είανι λίγο παλαιότερος και πιθανώς να έχουν βγει άλλες καλύτερες rom Θα μου κάνει μεγάλη χάρη όποιος μπορέσει να βοηθήσει.. Είμαι τώρα με: nubia UI: v.2.5 v5 android version: 4.4.2 kernel version: 3.4.0-g1520d93-00069-g95f6b68 nubia @swlab-1t043 #1 wed mar 25 11:01:38 SYOT 2015 Build number ZTE V9180_CNCommon_V1.19 !!!!!!!!!!!!! Παιδιά λοιπόν!!! Εδώ (->>>> https://mega.nz/#F!H0Fk2QjZ!Dgn5u8z__TXH5ELCmcd81Q <<<<-) έχω root+recovery και τις 2 τελευταίες βασικές ROMS (1.19stock και Resurrection) μαζί με ό,τι χρειάζεται η κάθε μία (gapps + superUser)!! Μόλις τεστάρω και την cm12 την απλή, θα την προσθέσω! Οπότε άμα θέλετε κάτι απο αυτά, μην τα ψάχνετε αλλού! Αυτό το link θα το έχω καιρο συνδεδεμενο!! !!!!!!!!!!!!! Τώρα φίλε μου εσύ, ποια ακριβώς ρομ θέλεις να περάσεις? Κοιτάς αναλυτικά τους οδηγούς του πρώτου post, που κατα την άποψη μου τα κάνουνε αρκετά λιανά, αλλά αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, με χαρά να σε εξυπηρετήσω!! Μερικά posts πίσω αν κοιτάξεις (συγκεκριμένα το #2141, σελ.143) ξαναλέω αναλυτικά σε κάποιον άλλο φίλο την διαδικασια για την resurrection!!! ( 1.λινκ πιο πάνω 2.είναι η πρώτη ρομ που βάζεις, είτε την κρατάς, είτε βάζεις μια custom απο πάνω στη συνέχεια 3.1.19 η τελευταία STOCK, CM12 & resurrection οι τελευταίες custom-νομίζω είναι σχεδόν ίδιες, υπάρχουν και άλλες custom και κατι απο miui που δεν έχω δοκιμάσει, δεν τα έχω κατεβασμένα και θα πρέπει να ψαχτείς λίγο) Edited July 20, 2016 by geokou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 !!!!!!!!!!!!! Παιδιά λοιπόν!!! Εδώ (->>>> https://mega.nz/#F!H0Fk2QjZ!Dgn5u8z__TXH5ELCmcd81Q <<<<-) έχω root+recovery και τις 2 τελευταίες βασικές ROMS (1.19stock και Resurrection) μαζί με ό,τι χρειάζεται η κάθε μία (gapps + superUser)!! Μόλις τεστάρω και την cm12 την απλή, θα την προσθέσω! Οπότε άμα θέλετε κάτι απο αυτά, μην τα ψάχνετε αλλού! Αυτό το link θα το έχω καιρο συνδεδεμενο!! !!!!!!!!!!!!! Τώρα φίλε μου εσύ, ποια ακριβώς ρομ θέλεις να περάσεις? Κοιτάς αναλυτικά τους οδηγούς του πρώτου post, που κατα την άποψη μου τα κάνουνε αρκετά λιανά, αλλά αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, με χαρά να σε εξυπηρετήσω!! Μερικά posts πίσω αν κοιτάξεις (συγκεκριμένα το #2141, σελ.143) ξαναλέω αναλυτικά σε κάποιον άλλο φίλο την διαδικασια για την resurrection!!! ( 1.λινκ πιο πάνω 2.είναι η πρώτη ρομ που βάζεις, είτε την κρατάς, είτε βάζεις μια custom απο πάνω στη συνέχεια 3.1.19 η τελευταία STOCK, CM12 & resurrection οι τελευταίες custom-νομίζω είναι σχεδόν ίδιες, υπάρχουν και άλλες custom και κατι απο miui που δεν έχω δοκιμάσει, δεν τα έχω κατεβασμένα και θα πρέπει να ψαχτείς λίγο) Σ ευχαριστώ πολύ! Το κινητό είναι του πατέρα μου και πήγε στο χωριό οπότε θα το δοκιμάσω μόλις επιστρέψει και αν έχω απορία θα σε ενοχλήσω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiataniotis Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Καλημέρα. Μετά από πέσιμο και σπάσιμο οθόνης, παρέλαβα αυτό το σετ http://www.aliexpress.com/item/Lcd-screen-display-Touch-screen-digitizer-with-frame-For-ZTE-V5-U9180-V9180-N9180-black-free/32229532698.html?spm=2114.01020208.3.43.rlPJdZ&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_4 αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει 2 συνδέσεις ενώ η δικιά μου έχει 3. Τι μπορώ να κάνω; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. http://s000.tinyupload.com/?file_id=20591845388796590299 Edited July 22, 2016 by kiataniotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλησπερα! Ενας φιλος εχει την εκδοση του κινητου με 1gb ram η οποια εχει αρκετα θεματακια (βγαινουν κατι notifications με sms συνεχεια) ειναι γεματη κινεζιες,κολαει αρκετα ακομα και για να παρεις τηλ κτλ. Το ota update δεν το εκανε οποτε ψιλιαζομαι οτι ειναι πειραγμενη απο το μαγαζι που το πηρε. Επειδη ομως εχω μπερδευτει με τις 100 εκδοσεις που εχει το κιν(1/2 gb ram u/v/n 9180) θελω να ρωτησω η 1.19 απο εδω https://mega.nz/#F!H0Fk2QjZ!Dgn5u8z__TXH5ELCmcd81Q ειναι για την εκδοση με το 1gb ; Επισης χρειαζεται προηγουμενως σαν bottom να φλασαρω με καποιον τροπο την real official rom 1.19 για να μην παιχτει κανα θεμα με το baseband; Γιατι αυτη που υπαρχει στο λινκ στο mega καταλαβαινω οτι θα φλασαριστει απο cwm. Ρωταω κυριως γιατι πιο παλια σε ενα jiayu g2 που εχει επισης διαφορετικες εκδοσεις ειχα κανει μια ζημια και μεχρι να το φτιαξω παιδευτηκα αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokou Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα. Μετά από πέσιμο και σπάσιμο οθόνης, παρέλαβα αυτό το σετ http://www.aliexpress.com/item/Lcd-screen-display-Touch-screen-digitizer-with-frame-For-ZTE-V5-U9180-V9180-N9180-black-free/32229532698.html?spm=2114.01020208.3.43.rlPJdZ&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_4 αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχει 2 συνδέσεις ενώ η δικιά μου έχει 3. Τι μπορώ να κάνω; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. http://s000.tinyupload.com/?file_id=20591845388796590299 το βλέπω τωρα και απορώ! προσφάτως άλλαξα και γώ οθόνη και είχε 2 συνδεσεις... τι εγινε τελικα? Καλησπερα! Ενας φιλος εχει την εκδοση του κινητου με 1gb ram η οποια εχει αρκετα θεματακια (βγαινουν κατι notifications με sms συνεχεια) ειναι γεματη κινεζιες,κολαει αρκετα ακομα και για να παρεις τηλ κτλ. Το ota update δεν το εκανε οποτε ψιλιαζομαι οτι ειναι πειραγμενη απο το μαγαζι που το πηρε. Επειδη ομως εχω μπερδευτει με τις 100 εκδοσεις που εχει το κιν(1/2 gb ram u/v/n 9180) θελω να ρωτησω η 1.19 απο εδω https://mega.nz/#F!H0Fk2QjZ!Dgn5u8z__TXH5ELCmcd81Q ειναι για την εκδοση με το 1gb ; Επισης χρειαζεται προηγουμενως σαν bottom να φλασαρω με καποιον τροπο την real official rom 1.19 για να μην παιχτει κανα θεμα με το baseband; Γιατι αυτη που υπαρχει στο λινκ στο mega καταλαβαινω οτι θα φλασαριστει απο cwm. Ρωταω κυριως γιατι πιο παλια σε ενα jiayu g2 που εχει επισης διαφορετικες εκδοσεις ειχα κανει μια ζημια και μεχρι να το φτιαξω παιδευτηκα αρκετα. χωρίς να είμαι σίγουρος, νομιζω εχουμε πει εδω μεσα ότι αυτές οι rom ειναι και για τις 2 εκδοσεις (1/4 & 2/8)! Πρέπει να το σιγουρέψει κάποιος που εχει το 1/4 ή googlaρε το μπας και βρεις κατι! Πολύ σωστά, θα περάσεις πρώτα την τελευταια μαμίσια, 1.19! Κατέληξες ότι θα βάλεις ressurection? Αυτη τη στιγμή έχει και ελληνικά η rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiataniotis Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Φιλε geokou εγώ παράτησα την προσπαθεια ,δεν ξέρω αν γίνεται καμμία πατέντα,εσύ θα μου πεις τι έκανες; Τζάμπα τα 30€ Edited August 8, 2016 by kiataniotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Καλησπερα! Ενας φιλος εχει την εκδοση του κινητου με 1gb ram η οποια εχει αρκετα θεματακια (βγαινουν κατι notifications με sms συνεχεια) ειναι γεματη κινεζιες,κολαει αρκετα ακομα και για να παρεις τηλ κτλ. Το ota update δεν το εκανε οποτε ψιλιαζομαι οτι ειναι πειραγμενη απο το μαγαζι που το πηρε. Επειδη ομως εχω μπερδευτει με τις 100 εκδοσεις που εχει το κιν(1/2 gb ram u/v/n 9180) θελω να ρωτησω η 1.19 απο εδω https://mega.nz/#F!H0Fk2QjZ!Dgn5u8z__TXH5ELCmcd81Q ειναι για την εκδοση με το 1gb ; Επισης χρειαζεται προηγουμενως σαν bottom να φλασαρω με καποιον τροπο την real official rom 1.19 για να μην παιχτει κανα θεμα με το baseband; Γιατι αυτη που υπαρχει στο λινκ στο mega καταλαβαινω οτι θα φλασαριστει απο cwm. Ρωταω κυριως γιατι πιο παλια σε ενα jiayu g2 που εχει επισης διαφορετικες εκδοσεις ειχα κανει μια ζημια και μεχρι να το φτιαξω παιδευτηκα αρκετα. ιδια ρομ φοράνε ολα. Η ρομ που υπαρχει μέσα ειναι κομπλε για 1/4 μαλλον αλλά ίσως είναι γεμάτη κινεζιές. Στο 4pdα ισως βρεις καθαρή stock rom ετοιμη χωρις κινεζιες και με gapps περασμενο. Να ξερεις οτι πριν περάσεις οποιαδηποτε ρομ, αν κανεις wipe system, θα πρεπει να περάσεις την stock rom ή καποια full ρομ και μετά απο πάνω την custom rom (πχ στην περιπτωση σου στον φακελο του λινκ, περνάς την 1.19 στοκ ρομ και απο πανω την resurrection rom.) Tελος να αναφερω οτι καλο ειναι να κανεις ΠΑΝΤΑ τα απαραιτητα wipes για να μην μεινουν "σκουπιδια" απο την προηγουμενη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Έβαλα στης γυναίκας μου το κινητό την 12.1. Το βλέπω να δουλεύει μια χαρα αλλα χωρίς σημαντικές διαφορές με το 12 που είχε πριν. Ενώ με καθαρη εγκατάσταση και με τα gapps μαζί μένει 1,5 gb ελεύθερο το πρόβλημα είναι ότι όλα τα βάζει στην μνήμη του κινητού από εφαρμογές, με αποτέλεσμα μετά από λίγες εγκαταστάσεις να γεμίζει η ram. Επειδή μπερδεύτηκα με αυτά που διάβασα πιο πριν , υπάρχει κάποιος τρόπος έστω με άλλο λογισμικό να κάνει προεπιλογή την εγκατάσταση εφαρμογών σε άλλο χώρο αποθήκευσης; Τελικά χρησιμοποίησα το link2sd. Φαίνεται να δουλεύουν όλα σωστά. Το ενοχλητικό πάντως είναι πως με τον τρόπο που διαχειρίζεται από μονο του το λειτουργικό (cyanogenmod 12.1 αλλά και 12) τον αποθηκευτικό χώρο με τις εφαρμογές γεμίζει όλη η εσωτερική μνήμη και μένουν άδειες οι εσωτερική sd και η εξωτερική. Δηλαδή αν απλά μπορούσες να επιλέξεις τα 4gb της εσωτερικής όλα θα ήταν μια χαρά.. Edited August 9, 2016 by miltossat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Μπορεις να βαλεις σε παρακαλω ενα link της cm12.1? Και πες μου αν γινετε για τι android ειναι Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 η cm12.1 ειναι android 5.1 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Αρα πρεπει να περασω πρωτα official 5.1 και μετα την cm γιατι ειμαι με 4.4.2 τωρα Πως γινεται να παω απ το android 4.4.2 στο 5.1? Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 11, 2016 by arnaia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Αρα πρεπει να περασω πρωτα official 5.1 και μετα την cm γιατι ειμαι με 4.4.2 τωρα Πως γινεται να παω απ το android 4.4.2 στο 5.1? Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mα δεν υπαρχει official 5.1 ... Κανεις καθαρή εγκατασταση. κανεις τα απαραιτητα wipes, περνάς την πιο προσφατη stock rom σαν baseband (δλδ την 1.19) και μετά απο πάνω περνάς την cm12.1 που είναι η 5.1. και τελος περνάς τα αντιστοιχα gapps για 12.1 και το αντιστοιχο root. αυτό που δεν μπορεις να κάνεις είναι να κάνεις dirty install apo cm12->cm12.1. θα σου ξεσκισει την ρομ και θα ειναι μεσα στα προβλήματα. επισης καλο ειναι ΠΑΝΤΑ με καθαρή εγκατασταση, να κανετε και ένα wipe στην sdcard σας αφου πρωτα κανετε backup φωτο και βιντεακια κ λοιπα αρχεια που χρειαζεστε. Iσως χρειαστει να περασεις και καποιον αλλον kernel(θα στο γραφει στις οδηγιες της ρομ ΑΝ χρειαζεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Πραγματικά δεν εχω καταλάβει γιατί το νήμα του συγκεκριμένου κινητου έχει ατονήσει τόσο. Η χάλασε ή το βαρεθήκατε, δεν εξηγείται αλλιώς. Πραγματικά τα specs του ακόμα στεκονται κανονικότατα μέσα στα σημερινά δεδομένα, εκτός αν κάποιος αποφάσισε να πάει σε 3GB ram. Ή αν η μετάβαση σε 5.1 (CM, mokee, resurrection) δεν αφηνει χωρο για πολλές εφαρμογές σε κάποιον που δεν κατάφερε ή δεν προσπάθησε να στήσει το link2sd. Προσωπικά το έχω ακόμα και όσο δε χαλάει θα το κρατήσω γιατί μια χαρα μου στέκεται. Εχω 5.1 με link2sd, 2GB εξτρα για εφαρμογές σε μια 32αρα καρτα SAMSUNG EVO και κανενα σοβαρό θεμα. Ολα τα κινέζικα του κατοστάρικου με 2GB ram παίζουν και με 4core snapdragon. Βρίσκει κανείς και 8core αλλα mtk, όχι snap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Το κινητό μια χαρά είναι! Κι εγώ έχω cm12.1 με 111 εφαρμογές στο κινητό και με Xposed Framework εγκατεστημενο.. Απλά περιμένω να βγει η cm13 για να αρχίσω να γράφω ξανά στο forum εντυπώσεις.. Τα περισσότερα είναι γνωστά, έχουν γραφτεί αρκετές φορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokou Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Πραγματικά δεν εχω καταλάβει γιατί το νήμα του συγκεκριμένου κινητου έχει ατονήσει τόσο. Η χάλασε ή το βαρεθήκατε, δεν εξηγείται αλλιώς. Πραγματικά τα specs του ακόμα στεκονται κανονικότατα μέσα στα σημερινά δεδομένα, εκτός αν κάποιος αποφάσισε να πάει σε 3GB ram. Ή αν η μετάβαση σε 5.1 (CM, mokee, resurrection) δεν αφηνει χωρο για πολλές εφαρμογές σε κάποιον που δεν κατάφερε ή δεν προσπάθησε να στήσει το link2sd. Προσωπικά το έχω ακόμα και όσο δε χαλάει θα το κρατήσω γιατί μια χαρα μου στέκεται. Εχω 5.1 με link2sd, 2GB εξτρα για εφαρμογές σε μια 32αρα καρτα SAMSUNG EVO και κανενα σοβαρό θεμα. Ολα τα κινέζικα του κατοστάρικου με 2GB ram παίζουν και με 4core snapdragon. Βρίσκει κανείς και 8core αλλα mtk, όχι snap. Γιατί δεν υπάρχει κάτι νέο και τα προβλήματα εχουν χιλιοειπωθει και λυθεί! Φιλε geokou εγώ παράτησα την προσπαθεια ,δεν ξέρω αν γίνεται καμμία πατέντα,εσύ θα μου πεις τι έκανες; Τζάμπα τα 30€ Σορρυ που απανταω τόσο αργα... Εχω κατασταλαξει πλεον με το κιντητο και δεν πειραματιζομαι πια και ξεχαστηκα! Λοιπον εγω δεν ειχα το θεμα σου! Οσες ηταν οι υποδχες στη μητρικη, τοσες ηταν και οι συνδεσεις και στην οθονη που εσπασε και στην καινουρια και συγκεκριμενα 2, οπως και αυτης που αγορασες! Την 3(συνδεση) δεν την θυμαμαι! Κάτι μου λεει οτι εχεις καποιο διαφορετικο version του κινητου κι οτι αγορασες το λαθος προ'ι'ον αλλα πολύ περιεργο μου φαινεται! Αν ενδιαφερεσαι ακομα να δεις τι γινεται, κανε μια ερευνα να σιγουρευτουμε τι ακριβως κιντητο εχεις, μηπως βρουμε καποια διαφορα στις εκδοσεις ή κατι τετοιο... και βγαλε φωτο τις 2 οθόνες παλι και την μητρικη σου, να κοιταξω και εγω τη δικη μου να δουμε τι γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Προς ενημέρωση,εχει βγει η MIUI V8 για το κινητο μας, με android 6.0.1! Δεν το εχω δοκιμασει ακομη βεβαια..:p http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=683484&st=1160#entry55244099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Προς ενημέρωση,εχει βγει η MIUI V8 για το κινητο μας, με android 6.0.1! Δεν το εχω δοκιμασει ακομη βεβαια..:p http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=683484&st=1160#entry55244099 Τελικα την δοκιμασα και εχει προβλημα η ROM..Κρασαρει συνεχως οταν ανοιγει το τηλεφωνο..Για οτιδηποτε νεο,θα σας κραταω ενημερους!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ευγε !!!!!! περιμενω με αγωνια να το τουμπανιασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η έκδοση, πάντως, του κινητού με 1gb ram είναι προς αποφυγή. Το έχει η μητέρα μου (με cm lollipop) και κολλάει 2-3 φορές την μέρα με απλό browsing σε chrome ή στον dialer. Εντάξει είπαμε, λίγη μνήμη, αλλά ούτε τα βασικά δεν μπορεί να κάνει. Φαντάζομαι αυτό με τα 2gb ram στέκεται καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Η έκδοση, πάντως, του κινητού με 1gb ram είναι προς αποφυγή. Το έχει η μητέρα μου (με cm lollipop) και κολλάει 2-3 φορές την μέρα με απλό browsing σε chrome ή στον dialer. Εντάξει είπαμε, λίγη μνήμη, αλλά ούτε τα βασικά δεν μπορεί να κάνει. Φαντάζομαι αυτό με τα 2gb ram στέκεται καλά. Από όταν ήταν στα ντουζένια του το φωνάζαμε ότι προτιμήστε την 2gb ram εκδοση επειδη ειναι πιο futureproof. Παντως θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την mokee. To κινητό το εχω δωσει πλεον στον αδερφο μου και του πέρασα την mokee και ειναι σαν νεα συσκευή.Παιζει να ειναι το ιδιο σταθερη σαν να φορουσε μαμά ρομ. http://trueandroid.com/en/how-to-update-zte-v5-redbull-to-android-5-1-1-lollipop-with-mokee-rom/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Thanks, θα την δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 καλήμερα και χρόνια πολλά, μια μικρή βοήθεια αν είναι εύκολο μια μέτρηση των διαστάσεων μπαταρίας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts