Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άσχετο, druides φοράς 48; Και σε τέτοια ηλικία; Που θα πας βρε παιδί μου; :p

Καλά βρίσκεις παπούτσια στο μέγεθος σου;

Όσα για τα ζευγάρια που παραθέτεις, αν και προσωπικά δεν είναι του γούστου μου, τα τελευταία δεν είναι άσχημα...

viazomouna na megalwsw :p

eh.. psilopaleyete to "vriskw".. exw katanthsei na paraggelnw.. fysika gia an8rwpino pappoutsi pou 1/100 8a exei tis dikies mou diastaseis podiou kai synepws dn vgainei, to 3exnaw :(

ara kyriws a8lhtika kai pio basket-style pou 8a vrw.. einai kai 8ema kostous.. exw ena filaraki.. 2.10.. 52 noumero.. gia na vrei an8rwpino pappoutsi paraggelnei kai exei na dei timh katw apo 300eyrw xronia twra :p elpizw na mhn ftasw ekei :wacko:

oso gia ta vans ta teleytaia, kai emena mou aresoun perissotero.. dn 3erw an ta exei to detroit.. 8a koita3w mpas kai vrw tpt :)

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι οντως ειναι προβλημα..:( εσυ τι υψος εχεις?

ο shaq oneil να φανταστεις φοραει 56-58 εχω δει σε αντιπροσωπεια της adidas :w00t:..περιπου ενα χερι ειναι :lol:

γιατι τοσα πολλα χρηματα ρε συ?μονο κ μονο επειδη ειναι μεγαλο νουμερο??

παντως..να σου προτεινω να δεις και κατι σε nike low mid ;)

edit:ααα...ριξε και καμια ματια στα ρετρο της adidas..;) μπορει να βρεις και τιποτα συλεκτικο :)

υπαρχουν πολλα στο στυλ των vans..

ριξε μια ματια εδω -->http://www.footlocker.com/footlocker/index.jsp?pageId=flkMensSearchResults&navId=flk_nb_2110&&firstTime=no&navId=flk_nb_2110&navId=flk_nb_2110&N=1427+2025+2027+1431+1538+4294903351

θα βρεις αυτο που σου αρεσει παω στοιχημα!!

ooπαα...εχουμε vans lover εδω δρουιδη????

:cool:

κανενα prime timers δεν εχει εκει που μενεις??φερνουν καταπληκτικα κομματια..;)

prime timers? mpa..alla gia na ta anafereis, 8a xei ekei panw eh? half 8es/nikios, opote sthn epomenh bolta 8a koita3w.. apo times lene tpt? :O

παντως για να πω την αληθεια..κανενα απο αυτα που διαλεξες δεν μου αρεσαν..

gousta einai ayta :p

πανε ριξε μια ματια..εχουν βγει κατι φοβερα παπουτσια..ακριβως οπως τα πρωτα με σχεδια..

any pic na katalavw ti ennoeis? tetoiou typou h ta pio "xamhla"?

επισης δες και τις <<σκακιερες>> που φορεθηκαν και φοριουνται αρκετα φετος..θα τις βρεις και σκετες σε μερικα χρωματα αλλα και με σχεδια

skakieres ennoeis xamhlou typou san to prwto link h pshla san to deytero?

http://skateamerica.com/Skate/showdetl.cfm?&DID=7&Product_ID=7765&CATID=29

http://skateamerica.com/Skate/showdetl.cfm?&DID=7&Product_ID=39207&CATID=29

ta prwta dn mou aresoun.. fantazomai oti ennoeis san ta deytera, afou allwste oti exw dei3ei einai paromoio.. kaloutsika fainontai, alla ligo... :X

EDIT: exoume asygxronistei teleiws me ta posts :p

~95 kg, 1.93, noumero 48.. :)

sto footlocker pou mou edwses, exei kapoia low, alla ti na sou pw.. einai mono low.. ta alla einai kai fouskes.. kati reef eixa spottarei sto addidas cornet ery8raia (g tous a8hnaious).. kapws kala.. kai me polles vans-omoiothtes :)

*απο τιμες γενικως τα vans δεν ειναι πολυ ακριβα..βρισκεις απο 35-100..δεν εχω παρει ποτε αλλα ξερω πανω κατω που κιμαινονται..

*αυτο που σου ειπα οπως τα πρωτα(τα χαμηλα)..τα σκετα μαυρα..εχουνε βγει παρα πολλα σχεδια κ χρωματα...ενα που μου ερχετε τωρα..ηταν κατι μαυρα με πολλες ασπρες νεκροκεφαλες στο κατω μερος..αρκετα πιο ωραια απο τα σκετα...

*τα πρωτα εννοουσα τα χαμηλα αλλα οχι τα κλασικα(υπαρχουν πολλα χρωματα)!!!!!!!!εχει χαρη που δεν εχω φωτος απο κατι σκακιερες που ειδα...μπροστα ειχαν ενα φοβερο σχεδιο με φωτιες κτλ..δεν ξερω πως σου ακουγετε αλλα ειναι πολυ ωραια!!

στο footlocker εχει αριστερα πανω κατηγοριες..εχει ενα σωρο..θα βρεις κατι δεν υπαρχει περιπτωση ;)

*απο τιμες γενικως τα vans δεν ειναι πολυ ακριβα..βρισκεις απο 35-100..δεν εχω παρει ποτε αλλα ξερω πανω κατω που κυμαινονται..

3erw.. kai dw ta idia.. an kai to 1o zeygari pou postara x8es ta eida sto intersport 110.. kai pou einai to magazi ayto? (dromos, klp)

*αυτο που σου ειπα οπως τα πρωτα(τα χαμηλα)..τα σκετα μαυρα..εχουνε βγει παρα πολλα σχεδια κ χρωματα...ενα που μου ερχετε τωρα..ηταν κατι μαυρα με πολλες ασπρες νεκροκεφαλες στο κατω μερος..αρκετα πιο ωραια απο τα σκετα...

666:p dn mou aresoun ayta.. ama einai na foresw kai kati forousa mikros (3-4xronwn) pou perpatages kai anavosbhnan :p

*τα πρωτα εννοουσα τα χαμηλα αλλα οχι τα κλασικα(υπαρχουν πολλα χρωματα)!!!!!!!!εχει χαρη που δεν εχω φωτος απο κατι σκακιερες που ειδα...μπροστα ειχαν ενα φοβερο σχεδιο με φωτιες κτλ..δεν ξερω πως σου ακουγετε αλλα ειναι πολυ ωραια!!

me endiaferei kyriws mayroaspa.. gia na pyhgainoun kai meta perissotera rouxa mou :)

στο footlocker εχει αριστερα πανω κατηγοριες..εχει ενα σωρο..θα βρεις κατι δεν υπαρχει περιπτωση ;)

na kati pou dn eida.. 8a tou ri3w mia matia :) thx! :)

me endiaferei kyriws mayroaspa.. gia na pyhgainoun kai meta perissotera rouxa mou :)

δεν χρειαζετε να ειναι τα παπουτσια σου ασπρομαυρα για να τα συνδιασεις με τα ρουχα σου που πιθανον απ οτι καταλαβαινω ειναι ιδια χρωματα..υπαρχουν πολυ συνδιασμοι που πανε με ασπρο μαυρο...:)

δεν χρειαζετε να ειναι τα παπουτσια σου ασπρομαυρα για να τα συνδιασεις με τα ρουχα σου που πιθανον απ οτι καταλαβαινω ειναι ιδια χρωματα..υπαρχουν πολυ συνδιασμοι που πανε με ασπρο μαυρο...:)

dn einai idia xrwmata.. vasika einai, alla exw kai alla rouxa.. dn to lew g ayto, 3erw oti syndiazontai kai alla xrwmata, alla exw ena kollhma me ta aspromayra :O

isws epeidh meta apo ligo ginontai katamayra:p

Σήμερα αγόρασα τα καινούρια Future της Puma. Τα άσπρα που έχουν το "γάτο" με μαύρες διακεκομμένες γραμμές. Φωτογραφία άλλη φορά. :)
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Και πολύ καλα έκανες.

Το γούστο σου σκίζει πάντως.

Μακάρι να 'ταν όλες οι κοπέλες σαν εσένα.. μη χρειαστεί να ψάχνουμε ψύλλο στ'άχυρα.

It's what you do to me..

Εξαρτάται βέβαια πόσο καθημερινό..

Μάλλον κάτι που να μην κουράζει έτσι κάτι τέτοιο θα ήταν ωραίο.

http://www.neimanmarcus.com/products/mp/NMX7104_mp.jpg

Καθημερινό μπορεί να εννοείς και κάτι με μικρό τακουνάκι [εγώ βρίσκω τα γυναικεία πόδια πιο ελκυστικά όταν έχει λίγο τακούνι το παπούτσι ;) ]

Ειδικά άμα ανοίξει καλά-καλά ο καιρός, αυτό είναι ωραίο.

http://www.neimanmarcus.com/products/mp/NMX7110_mp.jpg

It's what you do to me..

το 2ο και εμενα μου αρεσε παρα πολυ..ετσι με χρωματιστα ρουχα..φουστιτσες πολυχρωμες..να μας δινουν ενεργεια :O

το 2ο και εμενα μου αρεσε παρα πολυ..ετσι με χρωματιστα ρουχα..φουστιτσες πολυχρωμες..να μας δινουν ενεργεια :O
e bre kostakiss

poluxroma rouxa kai poluxromo papoutsaki,sa xromatologio 8a einai...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αυτό το παπούτσι θα μου άρεσε σε μια κοπέλα με στενό τζινάκι και ενα ωραίο [οχι πολύχρωμο] τοπ.

Τα στενά τζίν είναι πολύ κολακευτικά. :)

It's what you do to me..

αα τι μου θυμισατε..ενα τετοιο φορουσε μια κοπελα στο μεγκα(αυτο του αρναουτογλου που βρισκουν μια στο δρομο και την ντινουν βαφουν κτλ)..με τζιν οπως πολυ καλα λεει ο αντρεας...και ηταν κουκλαρα..οχι με φουστα..(το παιρνω πισω)..θα ειναι to much μετα :p

ΥΣ μην με παρεξηγησετε αλλα ημουν αρρωστος και ειδα την συγκεκριμενη εκπομπη :D

http://www.shoes.com/category.asp?c=Womens%7CDress&sc=WOMENS

kai alla polla an psakseis sto google

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*