SERS1612 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Παντως για την καμερα η oppo hellas στο fb μου λεει να ανοιξω rma :p λες να το αφησω σε μπορα να πληθει ο φακος της καμερας; :lol: Oppo hellas??? Υπάρχει oppo hellas ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ε ενα γκρουπακι μωρε στο fb αλλά οταν εκανα το προηγουμενο RMA και δε μπορουσα να συνενοηθω με τους βλακες εκει μου ειπαν οτι το προωθησαν στην Oppo κλπ δε ξερω τι σχεση εχουν με αυτους, πιθανοτατα να μην εχουν καμια σχεση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Στην ουσία το oppostyle είναι ένας resseler που συνεργάζεται με την oppo Και έχει αναλάβει το επίσημο service Και την διανομή της..Δεν είναι κάθε αυτου η oppo ..οπότε τα παιδιά επειδή μιλάνε με το Τμήμα Έρευνας και λογισμικού της oppo προωθούν παράπονα κτλ στην oppo απευθείας Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Καλά το ελληνικό δε παίζει να ειναι ούτε από Oppostyle. Ίσα ίσα που παραπονα εγω εχω απο τα ατομα που απαντανε στην Oppostyle. Παντως και στο επισημο oppostyle support τους ρωτησα σε ενα case που ειχαμε ανοιχτο σχετικα με την καμερα και δε μου ειπαν τιποτε σχετικα με το αν ειναι νορμαλ η οχι, μου ζητησαν να ανοιξω RMA να δουμε εκει το θεμα και οταν εγκριθει να το στειλω... Δε νομιζω να εχουν θεμα να το εγκρινουν δηλαδη, απλα εγω βαριεμαι :p Εσας σας ζεσταινεται πολυ η συσκευη γενικως; Σε απλη λειτουργια ακομα και μετα απο πολυ ωρα παιχνιδι εχω παρατηρησει αρκετο ζεσταμα αλλα το θεωρουσα φυσιολογικο. Πριν λιγο ομως ενιωσα τοση ζεστη που με ανησυχησε. Το εχω στην φορτιση (εχει σταματησει η ταχεια φορτιση γιατι ειναι πανω απο 90%) και επαιζα ενα παιχνιδι. Ε απο την πλευρα της SD καρτας στο πισω μερος ζεματησε. Ακουμπησα και την οθονη απο μπροστα και ηταν υπερβολικα ζεστη ειδικα στο πανω μερος. Μπηκα στο CPUz στην καρτελα thermal και δειχνει πολλες θερμοκρασιες δε ξερω τι ειναι το καθε τι, αλλά η πάνω πάνω ενδειξη που ηταν και η μεγαλυτερη ηταν στους 71 βαθμους (edit: το εφτασα και 85...)! Η μπαταρια παρολαυτα ηταν στους 38 (πολυ καλα μπορω να πω για τις συνθηκες) Edited June 12, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 αρκετουτσικο μου φαινεται το 85:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Ανεβαζει ειδικά τώρα που έχει 30+ εξω..αν το έχεις στην φόρτιση μπορείς να πεις ότι καίει..το one+ και το G3 ειδικά είχαν ίδιες θερμοκρασίες Όταν έπαιζα rr3 χωρίς να είναι στην φόρτιση..Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνεται με τον 810 αν τον βάλουν στο Find9 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παντως πρεπει να εχουν κανει καλη δουλεια στην κατασκευη στο find 7. Απλωνεται αρκετα η θερμοτητα, δε μενει περιορισμενη σε ενα σημειο. Ακομα και το σασι γυρω γυρω μου ζεσταθηκε. Εν μερη δηλαδη ειναι καλο γιατι αν δε γινοταν αυτο ισως δεν προλαβαινε να ψυχθεί τοσο και θα εβγαζε τιποτα warnings... Πιστευω θα βγει αλλος μετα τον 810 μεχρι να βγει το 9. Και βασικα αφου δεν τον βαλανε στο r7 και μεινανε στον (νομιζω κατωτερο) 615 κι απο τον 801 ενω ειναι καινουρια συσκευη δε νομιζω να κανουν τετοιο λαθος. Τραγικο θα ειναι αν πανε σε κανα mediatek. Για καποιο λογο δεν τους εμπιστευομαι καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Μια χαρά είναι η mediatec πλέον..Αφού δίνουν Και drivers..Δεν είναι κορυφαίο τσιπ ο 615 Αλλά είναι νέας εσοδείας 8πύρινος.. Και 64μπιτος..Πολύ πιο οικονομικος σε μπαταρία Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Παιδια να ρωτησω, τα κουμπια σας ειναι ακοκα σκληρα; Εμενα τα κουμπια της εντασης ειναι σκληρα ενω το power button εχει αρχισει να μαλακωνει υπερβολικα. Ηταν λιγο πιο μαλακο εξ αρχης αλλα τωρα παραεγινε. Το παταω με το νυχι κεντραρισμενο στο κεντρο για να πατηθει, και οταν κουνας την συσκευη ακουγετε το κουμπι να κουδουναει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Παιδιά ψαχνω μπαταρια και πισω καπακι για το κινητο αγοράζω αμεσα. Αν εχει καποιος κατι απτα 2 ας μου στειλει ενα π.μ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Καλα εφαγε μια τουμπα σημερα... Πανω απο 40-50 ποντους υψος δεν ηταν παντως, πρεπει να χτυπησε σε γωνιτσα καποιου ξυλου με το κουμπι της εντασης. Περιττο να σας πω οτι μετα απο αυτο θα προτιμουσα να ηταν πλαστικο. Το αλουμινενιο λοιπον κουμπι εγινε σαν αναποδο ****το. Λυγισε και μπηκε μονιμ λα μεσα λιγο πιο κατω απο την μεση και πεταχτηκε πολυ εξω η κατω πλευρα και λιγο η πανω. Το κατω δεν πατιωταν καν. Ξεβιδωσα το κινητο για να το φτιαξω και παλι δεν ισιοσε καλα. Αα ρε που ειναι οι εποχες που ειχαμε πλαστικα κινητα και δε γκρινιαζαμε για ποιοτητα κατασκευης και στην πραγματικοτητα ηταν και πιο ανθεκτικα. Και οχι τιποτε αλλο αλλα δε βρισκω ανταλλακτικα πουθενα! Ενα κουμπι βρηκα στο ebay μεταχειρισμενο και απο Αμερικη +17€ . Τραγικο. Εκει που λες θα πρεπε να ειναι γεματος ο τοπος απο Κινα αφου ειναι κινεζικο, δεν υπαρχει τιποτα. Edited September 2, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλα εφαγε μια τουμπα σημερα... Πανω απο 40-50 ποντους υψος δεν ηταν παντως, πρεπει να χτυπησε σε γωνιτσα καποιου ξυλου με το κουμπι της εντασης. Περιττο να σας πω οτι μετα απο αυτο θα προτιμουσα να ηταν πλαστικο. Το αλουμινενιο λοιπον κουμπι εγινε σαν αναποδο ****το. Λυγισε και μπηκε μονιμ λα μεσα λιγο πιο κατω απο την μεση και πεταχτηκε πολυ εξω η κατω πλευρα και λιγο η πανω. Το κατω δεν πατιωταν καν. Ξεβιδωσα το κινητο για να το φτιαξω και παλι δεν ισιοσε καλα. Αα ρε που ειναι οι εποχες που ειχαμε πλαστικα κινητα και δε γκρινιαζαμε για ποιοτητα κατασκευης και στην πραγματικοτητα ηταν και πιο ανθεκτικα. Και οχι τιποτε αλλο αλλα δε βρισκω ανταλλακτικα πουθενα! Ενα κουμπι βρηκα στο ebay μεταχειρισμενο και απο Αμερικη +17€ . Τραγικο. Εκει που λες θα πρεπε να ειναι γεματος ο τοπος απο Κινα αφου ειναι κινεζικο, δεν υπαρχει τιποτα. Στο oppostyle ρωτησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Παιδιά καλησπέρα..χρειάζομαι βοήθεια...Έχω στην ουσία μείνει από τηλέφωνο,έχει κάνεις 2η μπαταρία και να θέλει να την πουλήσει..εδώ και λίγο καιρό τα έχει παίξει,μπορεί να το Έχω όλη νύχτα στην φόρτιση και το πρωί να το βρω με 0% με το που το βγάζω σβήνει.κάποια στιγμή μπορεί να δείξει 100% και να δουλέψει και μετά από λίγο να σβήσει και να μην ανάβει.να το βάλω στην φόρτιση να ανάψει και να δείχνει ότι είναι στο 73% ενώ πριν δεν ανοιγε..Μετά από 3 λεπτά μπορεί να σβήσει πάλι και μετά να δείχνει ότι είναι στο 2% και να φορτιζει πολύ γρήγορα ακόμη και με απλό φορτιστή..Και στο oppostyle δεν είχαν μπαταριες ενώ θέλει και paypal που δεν παίζει τώρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Κανένας χριστιανός;;παρήγγειλα μπαταρία αλλά ήρθε μούφα.να δοκιμάσω καμία μπαταρία η κάποιος που ξέρει που πουλάν γνήσιες Γιατί το oppostyle δεν λειτουργεί Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Κανένας χριστιανός;;παρήγγειλα μπαταρία αλλά ήρθε μούφα.να δοκιμάσω καμία μπαταρία η κάποιος που ξέρει που πουλάν γνήσιες Γιατί το oppostyle δεν λειτουργεί Τι εννοείς δεν λειτουργεί το oppostyle; Απ ότι είδα δεν έχει διαθεσιμότητα... Εσύ από πού την πήρες; Στο ali βλέπω και πουλάνε κάποιοι. Αυτός π.χ. http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Original-B-DG500C-2800mAh-Battery-for-DOOGEE-DG500C-Smart-Mobile-Phone-Free-Shipping/2032539149.html Υπάρχει η δυσκολία των cc αλλά τις τελευταίες μέρες κάποιοι έχουν κάνει αγορές από κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν μπορώ εδώ και Πόσο καιρό να μπω στο oppostyle.Μου λέει η σελίδα δεν βρέθηκε..άλλαξαν διεύθυνση;;απο eBay υποτίθεται γνήσια αλλά..Επίσης ali δεν εμπιστεύομαι..Πήρα απο amazon 50€...χρυσή την πλήρωσα..στείλε μου την διεύθυνση του oppostyle Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 https://oppostyle.com/ Πολύ ακριβή... 19 ευρώ είχε στο oppostyle https://europe.oppostyle.com/find-7-7a-original-battery Ελπίζω τουλάχιστον να κάνεις δουλειά. Από το eBay τι σού στείλανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Μαϊμού..έβγαζε error το τηλέφωνο..ελέγξτε την μπαταρία σας.δεν ανοιγε.. Τι γίνεται και δεν μπορώ να μπω στο oppostyle ούτε απο Windows ούτε απο Android δεν ξέρω ΥΓ. Μπήκα Τελικά με opara και μετά έκανα μια αλλαγή σε μια ρύθμιση στον dolfhin και μπήκα..τους έκραξα για να δούμε...4 μήνες δεν έχουν μπαταρία για την ναυαρχίδα τους Edited October 1, 2015 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 http://s17.postimg.org/6t9mh47gf/Screenshot_2015_10_19_12_33_40_141.png Hello fellow Oppoers. I have the Find 7a. Lately i see the battery drains battery extremely fast. Is there a way to check if the battery is good or bad? I mean, i wake up like 8.30 a.m charging my phone all night. Get up with 100% and at 14.00 is shut down. i will post battery manager of today usage to see what i mean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Τελικά πήρα μπαταρία απο amazon.δουλεύει αλλά δεν έχει vooc ..ενα 50αρικο βγήκε..εκραξα πάλι το oppostyle ..για Την ώρα το κρατάω και μετα θα το βάλω στο συρτάρι και θα πάρω κάποιο αλλο τηλέφωνο..κρίμα για την oppo..με τέτοια υποστήριξη χαλαςι το όνομα της.. Αν ξαναπάρω oppo θα είναι απο κινεζικο κατάστημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) http://s17.postimg.org/6t9mh47gf/Screenshot_2015_10_19_12_33_40_141.png Hello fellow Oppoers. I have the Find 7a. Lately i see the battery drains battery extremely fast. Is there a way to check if the battery is good or bad? I mean, i wake up like 8.30 a.m charging my phone all night. Get up with 100% and at 14.00 is shut down. i will post battery manager of today usage to see what i mean. If your phone is routed, try installing better battery stats and post screenshots of alarms, kernel wakelocks and alarms. Otherwise try gsam battery from play store and post screenshots.... Edited October 21, 2015 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εχω περίπου 40 εφαρμογές στο τηλέφωνο και μου βγάζει συνεχώς ειδοποίηση πως δεν έχω επαρκή αποθηκευτικό χώρο για να κάνουν οι εφαρμογές αναβάθμιση ή να εγκαταστήσω νέες! Ενώ έχω δεσμευμενα μονάχα 2 με 3 GB αποθηκευτικης μνήμης. Κάτι είχα διαβάσει πως η oppo είχε χωρίσει τον αποθηκευτικό χώρο σε particions και ο χώρος που άφησε για την εγκατάσταση εφαρμογών είναι μικρός. Πως μπορώ να έχω περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για τις εφαρμογές μου; μπορώ τον αποθηκευτικό χώρο να τον κάνω ενιαίο και να χρησιμοποιήσω και τα 16 GB του τηλεφώνου; οκ, εκτός από αυτά που κρατάει το λειτουργικό σύστημα. Είμαι με την Spectrum. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλησπέρα φίλε. Ισχύει αυτό που έχεις ακούσει αλλά για να μπορείς να το εφαρμόσεις θα πρέπει να το επιτρέπει και η ρομ που έχεις. Και οπωσδήποτε κάνε backup πριν κάνεις το οτιδήποτε γιατί τα δεδομένα διαγράφονται την 1η φορά. Στις επιλογές για προγραμματιστές σου βγάζει επιλογή για ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλησπέρα φίλε. Ισχύει αυτό που έχεις ακούσει αλλά για να μπορείς να το εφαρμόσεις θα πρέπει να το επιτρέπει και η ρομ που έχεις. Και οπωσδήποτε κάνε backup πριν κάνεις το οτιδήποτε γιατί τα δεδομένα διαγράφονται την 1η φορά. Στις επιλογές για προγραμματιστές σου βγάζει επιλογή για ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου; Το τηλέφωνο είναι stock, το μονο που έχω κάνει είναι να βάλω την Spectrum. Να υποθέσω μπορώ να κάνω την ενοποίηση με την Spectrum; Θα το δω το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι. Αν θυμάμαι καλά πατάω αρκετές φορές την επιλογή στις ρυθμίσεις κάτω για να βγει η επιλογή για προγραμματιστές, σωστά; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ναι σωστά θυμάσαι. Άμα δεν σου βγάλει επιλογή για ενοποίηση, θα πρέπει να αλλάξεις ρομ για να μπορέσεις να το κάνεις και επιπλέον κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι συμβατή μετά η spectrum με τη νέα διαμόρφωση και δεν θα βλέπει την αλλαγή στον χώρο. Για το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts