charlie_GR Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) η πλάτη ειναι αποσπώμενη? δηλαδή ενα μαυρο μπορείς να το κάνεις ασπρο? ειδα video youtube μπορεις :P Edited April 28, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παιδια ως κατοχος του κινητου τους τελευταιους 5 μηνες εχω να πω μονο τα καλυτερα. Μην κολατε και αγοραστε το. Φοβερο ηχειο, οθονη, καμερα, καλη μπαταρια (καλυτερη του LG G3 και Nokia lumia 930 που ειχα προηγουμενος). Το μονο που θα ηθελα θα ηταν ενα IOS στην καμερα αλλα κατα τα αλλα super το κινητο. Στα μειον μονο οι λιγοστες θηκες που κυκλοφορουν γιαυτο το κινητο. Μια σημειωση μονο στους αγοραστε και κατοχου του κινητου. <<ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ Metal Bumper στο κινητο εμενα λογο αυτου μου εχει κανει μερικα σημαδακια στις γωνιες και μια γρατζουνια 2cm κατω απτο ακριβος απο το skyline LED στην προσοψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Αν το βρω σε καλή τιμή θα το πάρω αν και έχω γεμίσει συσκευές Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Θηκη παιδια εγω δε βαζω πλεον σε κινητο... Το αποφασισα. Υποτιθεται οτι το πηρα επειδη μου αρεσε εμφανισιακα, να του χαλασω τον σχεδιασμο και να το κανω και πιο χοντρο και μεγαλυτερο; Και ακομα και με σιλικονατες θηκες εχω δει ξεφλουδισματα σε bezel. Δηλαδη πιο πολλες ζημιες κανουν οι θηκες. Τουλαχιστον ετσι θα το χαρω να χαλαει στα χερια μου και οχι κατω απο μια θηκη που μεχρι να παρω το επομενο κινητο δε θα εχω νιωσει λιγο την συσκευη γυμνη στα χερια. @bagelismar μαλλον OIS εννοεις :) Αν το βρω σε καλή τιμή θα το πάρω αν και έχω γεμίσει συσκευές Τι σου περισσεύει; Δωσε και καμια απο δω :p η πλάτη ειναι αποσπώμενη? δηλαδή ενα μαυρο μπορείς να το κάνεις ασπρο? ειδα video youtube μπορεις :P ooh yeah :D Απλά η άσπρη συσκευη εχει και ασπρο bezel αντί για γκριζομαυρο. Γνησιο το πηρα 14€. Edited April 28, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 ασπρη το καλοκαιρι astro black το χειμώνα :) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Επειδη η θηκη εσπασε και θα ξαναβαλω το καπακι, υπαρχει καποια οικονομικη προταση για να αγορασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Να αγορασεις καπακι ή θήκη εννοείς; Εγώ το έστειλα σήμερα ελπίζω να φτάσει ακεραιο (γιατί ποιος εμπιστεύεται τα ΕΛΤΑ; ) Μεσα στην αλλη εβδομαδα ελπίζω να έχω ενημέρωση από το oppostyle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Θηκη θελω να αγορασω. Ειτε flip cover ( σαν αυτη που ειχα δλδ, εφοσον λειτουργει ομως το wake up ), ειτε απλη δερματινη που μπαινει μεσα ολοκληρο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Να αγορασεις καπακι ή θήκη εννοείς; Εγώ το έστειλα σήμερα ελπίζω να φτάσει ακεραιο (γιατί ποιος εμπιστεύεται τα ΕΛΤΑ; ) Μεσα στην αλλη εβδομαδα ελπίζω να έχω ενημέρωση από το oppostyle. Τι σού είπαν από το oppostyle; Ποιά είναι η διαδικασία; Τα μεταφορικά θα στα επιστρέψουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 @Lux πλακα πλακα και στο ebay δεν βλεπω πολυ πραμα... Αμα βρεις τιποτα πες μας κι απο δω (γενικοτερα για accessories/ανταλλακτικα) Τι σού είπαν από το oppostyle; Ποιά είναι η διαδικασία; Τα μεταφορικά θα στα επιστρέψουν; Επιτρέφουν μέχρι 20€ μεταφορικά. Το κακο με αυτους ειναι οτι απαντανε μια φορα καθε 24ωρες. Ακομα και χτες που μου ηρθε απαντηση στις 4 το πρωι περιπου και τους απαντησα μετα απο μιση ωρα (που προφανως θα δουλευαν ακομα) ακομα δεν ελαβα απαντηση. Επισης μαλλον κινεζοι απαντανε (για αυτο και οι περιεργες ωρες) γιατι πολλες φορες βλεπω ακυρα λαθακια στα αγγλικα τους και επισης κανουν τους "κινεζους" και αγνοουν μερικες φορες αυτα που ρωτας και πρεπει να ξαναζητησεις διευκρινηση και να περιμενεις αλλες 24 ωρες. Ετσι λοιπον κι εγω βαρεθηκα να περιμενω και απλα το εστειλα, τους εβαλα μεσα στο πακετο το χαρτι RMA που μου στειλανε σε pdf και τους περασα στο RMA μου το tracking number. Μου ειπαν να τους στειλω την αποδειξη για να πληρωσουν τα μεταφορικα στο paypal. Αν εξαιρεσουμε τις αργες απαντησεις τους, γενικως μια χαρα φαινεται η ολη φαση. Εγκρινανε το RMA μολις τους εστειλα αυτα που ζητησαν (φωτογραφιες) και αντε να δουμε τωρα τι θα γινει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ωραιο σερβις τελικά, τι να πω... :X Απορώ γιατί λέγανε όλοι τόσο καλά λόγια για αυτό. Πάλι καλά που δέχονται μεταχειρισμένα και επιστρέφουν τα χρήματα γιατί ίσως αποχωριστώ το κινητακι και ζητησω τα λεφτα μου πισω. Ξεχαστε την oppo κατα την δικη μου αποψη. Θα σας πω λεπτομεροιες αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Μεταχειρισμενα σε τι τιμη τα δεχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Εντος 30 ημερων επιστροφη χρηματων μειον τα αρχικα τους εξοδα αποστολης (γυρω στα 30€ λένε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Το εχω πανω απο 3 μηνες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 και εσυ προβλημα με την οθονη? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Εγώ έχω πρώτη παρτίδα όπως και Ένας φίλος...Κανένα θέμα..το γύρω γύρω είναι μεταλλικά...μιλας για.το service της oppostyle η Κανένα αλλο;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Με oppostyle φυσικά. Μου εχουν βγαλει την παναγια 3 μερες να μου δωσουν λεπτομεροιες στο πως να στειλω το κινητο (άλλα ρωταγα άλλα απανταγε και με μια φορα το 24ωρο σωθηκαμε). Και αφου παιρνω πρωτοβουλια και το στελνω μου λεει μη το στειλεις στο κουτι του γιατι δε το στελνουμε πισω. Εγω του ειπα αν δε λαβω το κουτι του κινητου πισω, απλα να ετοιμαστειτε για refund. Τα στέλνω ολα σε ενα φακελο χυμα και να τα βαλουν εκει που ξερουν. Και **** τα support. Να τον ρωταω ποσες μερες τωρα: να στειλω μονο το κινητο ή στο κουτι του με ολα τα παρελκομενα ετσι ωστε αν γινει αντικατασταση να το παρω ολοκληρωμενο; (μιας και αν υπαρχει DOA σημαινει σφραγισμενη νεα συσκευασια και οχι ενα κινητο ξεκαρφωτο μονο του αλλα τελος παντων) και να μου λεει: εχουν κι αλλα πραγματα προβλημα; Στειλε φωτογραφιες.... Ε βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο να πουμε και οταν πηρα πρωτοβουλια και εστειλα το κινητο μονο του στο πακετο για να ειναι και πιο καλα προστατευμενο μου λεει μη το στειλεις στο κουτι του. Edited April 30, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Όταν πήρα το κινητό μιλούσα στην αρχή με έναν τύπο δεν έβγαζα άκρη..μετά μιλούσα με μια κοπέλα..Εκεί συννενοηθηκα..Βέβαια απαντούσαν συνήθως μια φορά την ημέρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Ο Marco Carusi παντως απλα δεν υπαρχει... Και ο Peter Dundas ηταν καπως, αλλα οχι κι ετσι... Προσοχη λοιπον με αυτους τους ξεμπαρκους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Για να καταλάβω,έχουν παρτίδες με πρόβλημα που θέλουν να τις ξεφορτοθουν η έχουν καποια πρόβλημα κ αν σου κατσει?Δεν τα ελέγχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Για να καταλάβω,έχουν παρτίδες με πρόβλημα που θέλουν να τις ξεφορτοθουν η έχουν καποια πρόβλημα κ αν σου κατσει?Δεν τα ελέγχουν? Δε ξέρω και το πρόβλημα μου δεν ειναι αυτο μιας και δεχτηκαν να το παρουν πισω οταν τους ειπα για κιτρινιλα (βεβαια δε ξερω τι θα πουν οταν το παραλαβουν). Το προβλημα μου ειναι οτι τα ατομα που απαντανε ειναι ηλιθιοι. Δε καταλαβαινουν τι τους λες, απαντανε αλλα απο αυτα που ρωτας και απαντανε και μια φορα καθε 24 ωρες. Εντομεταξυ απο χτες που τον εκραξα για αυτο που μου ειπε οτι θα κρατησουν το κουτι του κινητου μου δε μου απαντησανε σημερα!!! :X Θα τους παρει κανας δι@ολος μου φαινεται. Εχω ηδη στειλει εμαιλ στην oppo (αλλοι κι αυτοι... μεχρι να απαντησουν σωθηκαμε) και εχω κανει και παραπονα στην σελιδα της oppostyle στο facebook αλλά δε φαινεται να τους νοιαζει και καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Το λάβανε το κινητο μου και προχωρησε αμεσα το status του RMA. Αντε να δουμε ποτε θα το λαβω και πως θα το λαβω. Επειδη εκραξα τον βλακα και μου ειπε συγγνωμη για την παρεξηγηση θα σου στειλουμε παρολαυτα καινουριο κουτι... Του ειπα κι εγω συγγνωμη που μιλησα προσβλητικά και για ολη την αναστατωση κλπ κλπ για να ειμαι ενταξει :p Κυκλοφόρησε και beta 1 AOSP lollipop επισημη! Find 7/7a AOSP V1.0 Beta -- Lollipop Based Edited May 6, 2015 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinaki2002 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 http://www.oppomart.com/oppo/find-7.html αξιοπιστο το μαγαζι ?? ξερει κανεις... καλη τιμη να το χτυπησω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Από ότι βλέπω λέει ότι στέλνει με DHL. Αυτό σημαίνει σίγουρο τελωνείο για να φτάσει στα χέρια σου εφόσον είναι εκτός Ευρώπης... Οπότε η τιμή θα φτάσει στο θεό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 http://www.oppomart.com/oppo/find-7.html αξιοπιστο το μαγαζι ?? ξερει κανεις... καλη τιμη να το χτυπησω ???Μουφα μου φαινεται εμενα.. Δε γινεται να το δινουν 100$ φθηνοτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts