Jump to content

Oppo Find 7a

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νυχτερινή 22.00 το βράδυ στην Βόνιτσα αρχες Σεπτεμβρίου..περιμένω κάτι παρόμοιο από Ν8 η G2

φιλε εκτεθηκαμε...:wacko:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 472
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα,ενδιαφερομαι για μια συσκευη ,αν καποιος θελει να το πουλησει ας μου στειλει πμ.
26s by CrisBall :)

Σου είπα lux περιμένω μια καλύτερη η παρόμοια την ίδια ώρα... ποιά είναι Καλή φώτο;;πρόσεξε μήπως στην αναλυση 480 επί 800 μπουκωνει..

Φιλικά Γιώργος

Ξερεις οτι τη νυχτα με το xenon flash του n8 δεν υπαρχει συναγωνισμος.. Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι ισως το δικο μου oppo 7a να ειναι προβληματικο. Τουλαχιστον στη normal λειτουργια ειναι χαλια οι φωτογραφιες. Στην επιλογη ultra κατι γινεται.. To HDR τι ειναι; Το αργο κλειστρο; Τα δειχνει πολυ φωτεινα ολα.

Υπαρχει καποια καλη θηκη για το κινητο; Αυτοι απο το επισημο site ειναι τελειως μαπα. Θελω μια που να εχει μαγνητη και να μην ανοιγει με το παραμικρο η θηκη.

Edited by Lux

Ξερεις οτι τη νυχτα με το xenon flash του n8 δεν υπαρχει συναγωνισμος.. Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι ισως το δικο μου oppo 7a να ειναι προβληματικο. Τουλαχιστον στη normal λειτουργια ειναι χαλια οι φωτογραφιες. Στην επιλογη ultra κατι γινεται.. To HDR τι ειναι; Το αργο κλειστρο; Τα δειχνει πολυ φωτεινα ολα.

Υπαρχει καποια καλη θηκη για το κινητο; Αυτοι απο το επισημο site ειναι τελειως μαπα. Θελω μια που να εχει μαγνητη και να μην ανοιγει με το παραμικρο η θηκη.

Αυτές πως σου φαίνονται: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=oppo+find+7+magnet+case&rt=nc

Η hdr εξισορρόπηση χρωμματων με ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα...το αργό κλειστρο βάζεις το κινητό σε τρίποδο η κάπου σταθερά την νυχτα επιλέγεις χρόνο και πατάς να βγάλει..Όσο λιγότερο φως τόσο περισσότερα δευτερόλεπτα..ειδικά ιδανικό αν θες να βγάλεις ουρανό,αστραπές κτλ

Φιλικά Γιώργος

Πως παιρνω backup τα saves των παιχνιδιων; Σκεφτομαι να κανω root και να βαλω καμια custom rom. Αλλα ποια;

Δεν εχω root. Τα περισσοτερα συνδεονται μεσω google play.

Επισης γιατι μερικες εφαρμογες και παιχνιδια ζητανε τοσα πολλα δικαιωματα στο κινητο; Γινεται να παθω καποια βλαβη;

Οδηγιες για root στα ελληνικα εχουμε;

Η ram ειναι η ιδεα μου ή τελειωνει πολυ γρηγορα;

http://www.kingoapp.com/ για ρουτ..τι βάζεις στον υπολογιστή και συνδεεις το κινητό τρέχοντας το...Αυτά...αν συνδέονται μέσω Google play Μέσα από το παιχνίδι με το που βάλεις τον λογαριασμό σου θα κατέβει αυτόματα Η πρόοδος..Έτσι λειτουργεί το Android ζητάνε Πολλά πράγματα..Έχει μέσα πρόγραμμα Η colors για να δίνεις Εσύ τι πρόσβαση θα ζητά το κάθε πρόγραμμα αλλά δεν θα το πείραζα..Όχι Επίσης Έτσι λειτουργεί το Android κατεβαίνει Μέχρι ένα όριο και μετά σβήνει μόνο του κάποιες παλιές εφαρμογές..πέρασε και από τα oppo forums έχει Ελληνική Κοινότητα που έχει στα ελληνικά τρόπους φλασαρισματος κτλ

Φιλικά Γιώργος

Πληρη αποτυχια και με το titanium backup ( ειμαι root ) και με το google sync. Εκανα restore και εχασα ολα τα δεδομενα μου χωρις να μπορω να τα επαναφερω.. Δε ξερω τι δε πηγε καλα.. Ισως εκανα και εγω λαθος καθως πρωτη φορα εχω android στα χερια μου..

Εχασα ολα τα δεδομενα απο progress save παιχνιδιων, μεχρι φωτογραφιες και επαφες.. Εκτος αν υπαρχει τροπος να τα επαναφερω και δε το γνωριζω.. Το backup στο titanium εγινε, αλλα οταν παταω restore δε λειτουργει. Ο φακελος ειχε κανει το backup μεσα στη μνημη του τηλεφωνου, τον μετεφερα στη sd, εκανα format το κινητο, το μετεφερα ξανα στη μνημη του τηλεφωνου, αλλα τιποτα..

Επισης με το sync τι παιχτηκε; Εκανα συγχρονισμο, αλλα δε βλεπω να γυρισαν πισω οι επαφες,μηνυματα,φωτογραφιες.. Τιποτα!!

Τελικα ειδα οτι το backup γινεται με το o-cloud. Μαλλον το sync που υπαρχει ειναι μονο για το gmail, οποτε και αφορουσε τις αντιστοιχες επαφες, σωστα;

Επισης το titanium backup δε δουλευε, γιατι επρεπε να ενεργοποιησω την επιλογη "αγνωστες πηγες" απο τις ρυθμισεις του κινητου. Τωρα κομπλε.

Απλα εχω μια απορια. Πως θα αποθηκευσω τις τρεχων ρυθμισεις που εχω στο κινητο, ωστε να μη χρειαζεται καθε φορα να τις ρυθμιζω απο την αρχη. Υπαρχει καποιο προγραμμα ή το κανω με το titanium backup;

Με το titanium το κάνεις..Έχει επιλογή για το που θα σώζει τα αρχεία ..επέλεξα κάποιον φάκελο στην κάρτα...Γενικά με το Android δεν το έχεις..ψάξου λίγο γ

Φιλικά Γιώργος

Ποια ειναι η επιλογη; Δε θελω ολα τα αρχεια συστηματος που λεει ( κοντα στα 211 ), αλλα μονο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου ( φοντο, ηχος, γλωσσα κτλ )

Επισης τι σημαινει η επιλογη "μετακινηση στον ιδιωτικο χωρο " που υπαρχει στις ρυθμισεις των εφαρμογων; Να πηγαινει το προγραμμα/παιχνιδι στην καρτα sd; Αξιζει να το κανω;

Τελος, ο περιορισμος που υπαρχει για τα 3gb αφορα μονο εφαρμογες ή και παιχνιδια; Και αφορα μονο τη μνημη της συσκευης;

Επειδή δεν είναι ρουτ δεν θυμάμαι καλά αλλά κάπου στην αρχική σελίδα αν πατήσεις μενού στο titanium σου βγάζει προτιμήσεις Η κάπως έτσι..μενού είναι και το αριστερό πλήκτρο..

Ναι να πας όσες εφαρμογές θες στην κάρτα μνήμης..αφορά και τα παιχνίδια και της εφαρμογές..Επίσης πάνε εκεί που λέει στις ρυθμίσεις αποθηκευτικος χωρίς και τέρμα κάτω επέλεξε χωρίς τηλεφώνου

Φιλικά Γιώργος

Οποτε ειναι καλυτερα ολα να τα εγκαθιστω στην εξωτερικη καρτα μνημης; Να μη ζοριζω και το κινητο, να εχω και απλετο χωρο, καθως 3gb ειναι πολυ λιγα. Μονο ενα καλο παιχνιδι ειναι 0,5-1gb!

Τα δεδομένα του παιχνιδιού πάνε στην κάρτα και μένουν όπως και να έχει καμία 80 mb στο τηλέφωνο..Αυτό είναι προεπιλογή εκτός και αν δεν έχεις κάρτα...οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι λίγα..Και αν το μεταφέρεις και αυτά τα 80 στην κάρτα στην κυρίως μνήμη θα σου καταλαμβάνουν πολύ λίγα..πχ το real racing 3 είναι 2.32 GB Και από αυτά τα 2.24 περίπου πάνε μόνα τους στην κάρτα..αν κάνω και μεταφορά κάποια ακόμη με τον τρόπο που είπαμε..στην κύρια μνήμη αυτήν την στιγμή μου καταλαμβάνει 18mb

Φιλικά Γιώργος

Εχεις unified;

Εχω βαλει την omni Nightlies και παρατηρω ορισμενα προβληματα. Τα ειχα και με αλλες 2 rom που ειχα βαλει.

Δεν υπαρχει το προγραμμα της πυξιδας. Δεν υπαρχει το o-cloud. Αντε αυτα ισως να ειναι της oppo και να υπαρχουν μονο στην color os..

Δεν βρισκω τον app drawer.

Δεν βρισκω τις επιλογες "ultra" και "ωραιοποιηση" οταν θελω να βγαλω φωτογραφιες.

Δεν βρισκω το maxx audio. Ολα τα παραπανω τα εχει η color os.

Στο antutu σκοραρει 41.000 ( οπως και καποιες αλλες rom που ειχα περασει ) ενω η stock 45.000. Επισης παρατηρω λιγο lag σε μερικα παιχνιδια και σχετικη καθυστερηση στο loading time.

Δεν υπαρχουν stable custom rom περα απο color os και cm11; Τοσο δυσκολο ειναι;

Υπαρχει καποιο καλο free gps προγραμμα;

Και αν ξερετε καποιο site με σπασμενα; Παντα μεσω pm βεβαια. ;)

Edited by Lux

Με custom roms τα ξεχνάς όλα αυτά που είπες

Για κάμερα βάλε την Google camera.

Αντί για maxx audio ψάξου για viper4android με καλές ρυθμίσεις.

Με τον app drawer τι εννοείς ? Σε στοκ coloros 2 δεν υπάρχει, είναι σαν τα iPhone .

Όσο για το λαγκ, Μπορεί να βγάζει μικρότερο σκορ στο antutu αλλά εμένα μου φαίνεται πιο γρήγορο σίγουρα από την στοκ. Παιχνίδια Δεν παίζω και Δεν ξέρω.

Κιτκατ έβαλες ή λολιποπ ?

Εγώ είμαι με nameless kitkat Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο που δύσκολα θα πάω σε λολιποπ

Edited by GaleaNatur

Kit kat έχω. Μου έκανε 3 restarts εχθες ενω έπαιζα.

Το chrome ωρες-ωρες τρέλα κολλήματα. Έβαλα firefox τώρα να δω πως θα τα παει.

Απορω γιατί υπάρχει επιλογή για σιγαση στο ξυπνητήρι. Την είχα βάλει καταλάθος και μετα δεν άκουσα το ξυπνητηρι , με αποτέλεσμα να μην ξυπνησω.

Επίσης ενα σπαστικο είναι που δείχνει σε κάθε πατηνα της οθόνης εαν κυκλάκι σαν εφέ και ακολουθεί το δάχτυλο. Δενν βρήκα επιλογή για απενεργοποίηση.

Εχεις unified;

Εχω βαλει την omni Nightlies και παρατηρω ορισμενα προβληματα. Τα ειχα και με αλλες 2 rom που ειχα βαλει.

Δεν υπαρχει το προγραμμα της πυξιδας. Δεν υπαρχει το o-cloud. Αντε αυτα ισως να ειναι της oppo και να υπαρχουν μονο στην color os..

Δεν βρισκω τον app drawer.

Δεν βρισκω τις επιλογες "ultra" και "ωραιοποιηση" οταν θελω να βγαλω φωτογραφιες.

Δεν βρισκω το maxx audio. Ολα τα παραπανω τα εχει η color os.

Στο antutu σκοραρει 41.000 ( οπως και καποιες αλλες rom που ειχα περασει ) ενω η stock 45.000. Επισης παρατηρω λιγο lag σε μερικα παιχνιδια και σχετικη καθυστερηση στο loading time.

Δεν υπαρχουν stable custom rom περα απο color os και cm11; Τοσο δυσκολο ειναι;

Υπαρχει καποιο καλο free gps προγραμμα;

Και αν ξερετε καποιο site με σπασμενα; Παντα μεσω pm βεβαια. ;)

Δοκίμασε την Pacman rom από XDA, αν και eos, nameless είναι επίσης πολύ καλές, καλύτερες από cm, σε θέματα μπαταρίας και επιλογών. Δοκίμασε και custom sensei kernel, άμα είναι συμβατό με τη ρομ είναι σούπερ. Όταν τελειώσω τις δοκιμές θα φτιάξω έναν οδηγό και βίντεο, κυρίως για το 7 που τρέχω όλα αυτά, αλλά τα ίδια περίπου ισχύουν και για το 7α. Επίσης, θα φτιάξω οδηγό για να κάνετε re-partition την εσωτερική μνήμη αντί για unified. καθώς αυτή η μέθοδος είναι συμβατή με όλες τις ρομ, ακόμα και με color και έχεις αποκτάς εξίσου πολύ χώρο. Εξαιρετικό, και όχι απλά καλό πρόγραμμα πλοήγησης, είναι το Here Maps της Nokia. Κατέβασε το από Play Store είναι δωρεάν!

Εγώ δεν έχω βρει κάμερα Σαν της color όπως και ήχο και για αυτό είμαι στοκ..lux και οι δύο broswer έχουνε προβλήματα..Η θα πας σε κάτι ελαφρύ όπως opera Η σε dolphin Ο οποίος είναι ο καλύτερος στο Android

Φιλικά Γιώργος

Δοκίμασε την Pacman rom από XDA, αν και eos, nameless είναι επίσης πολύ καλές, καλύτερες από cm, σε θέματα μπαταρίας και επιλογών. Δοκίμασε και custom sensei kernel, άμα είναι συμβατό με τη ρομ είναι σούπερ. Όταν τελειώσω τις δοκιμές θα φτιάξω έναν οδηγό και βίντεο, κυρίως για το 7 που τρέχω όλα αυτά, αλλά τα ίδια περίπου ισχύουν και για το 7α. Επίσης, θα φτιάξω οδηγό για να κάνετε re-partition την εσωτερική μνήμη αντί για unified. καθώς αυτή η μέθοδος είναι συμβατή με όλες τις ρομ, ακόμα και με color και έχεις αποκτάς εξίσου πολύ χώρο. Εξαιρετικό, και όχι απλά καλό πρόγραμμα πλοήγησης, είναι το Here Maps της Nokia. Κατέβασε το από Play Store είναι δωρεάν!

περιμενουμε φιλε μου ευχαριστουμε :D

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2