sfinaki2002 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 εχει παραλαβει κανεις το κινητακι ??? να πει εντυπωσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 εχει παραλαβει κανεις το κινητακι ??? να πει εντυπωσεις.... Περίμενα να το παραλάβω στο κατάστημα και δεν μου το στειλαν, δεν υπάρχει ούτε στο εργοστάσιο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 παιδιά υπάρχει κάποια αξιόλογη θήκη για το κινητάκι???? Αν οχι ταιριάζει με κάποιου άλλου κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinaki2002 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 εχεις παραλαβει ??? χρωμα ...? εντυπωσεις ?? εμενα εφτασε αεροδρομιο σημερα.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gino27 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 εχεις παραλαβει ??? χρωμα ...? εντυπωσεις ?? εμενα εφτασε αεροδρομιο σημερα.......... ακόμα στην αναμονή είμαι...:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 υπηρχαν καποια λευκα που πηραν καποιοι τυχεροι αλλα μαυρα δεν κυκλοφορησαν σχεδον καθολου και ουτε ξερουν ποτε. εγω το ακυρωσα και περιμενω αλλο τσαμπα η αναμονη που ηταν πανω απο μηνα για να στοκαρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 υπηρχαν καποια λευκα που πηραν καποιοι τυχεροι αλλα μαυρα δεν κυκλοφορησαν σχεδον καθολου και ουτε ξερουν ποτε. εγω το ακυρωσα και περιμενω αλλο τσαμπα η αναμονη που ηταν πανω απο μηνα για να στοκαρουν Κατοχος συσκευης Doogee και τυχερος δεν πανε μαζι.:lol: Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παρέλαβα σήμερα :) μικρό για 5.5 ίντσες η πρώτη εντύπωση Εάν έχω χρόνο θα γράψω απόψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinaki2002 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παρέλαβα σήμερα :) μικρό για 5.5 ίντσες η πρώτη εντύπωση Εάν έχω χρόνο θα γράψω απόψε σε τι χρωμα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Παρέλαβα σήμερα :) μικρό για 5.5 ίντσες η πρώτη εντύπωση Εάν έχω χρόνο θα γράψω απόψε Κι εμενα αυτη την εντυπωση μου εδωσε το κινητο, παρ'οτι το εχω δει μονο απο βιντεο! Ελπιζω να βρεις λιγο χρονο να μας γραψεις περισσοτερα για το κινητο :) Καλοδουλευτο! edit: Παρέλαβε ενας Λιθουανος σημερα (ποστ στο xda-developers), και ανεφερε ενα σοβαρο θεμα...δεν γνωριζω αν αφορα ολα τα dg550 η αν ηταν μονο στο δικο του, αλλα με κατι τετοια που διαβαζω, μαλλον σοφο ηταν οτι εκανα υπομονη περιμενοντας feedback. Ανεφερε λοιπον οτι εμφανιζεται μηνυμα στο κινητο οτι θερμάνθηκε αρκετα και γι αυτο πρεπει να σβησει. Μετα οταν το ανοιξε, με μολις 10-15 λεπτα χρησης εμφανιστηκε παλι το ιδιο μήνυμα χωρις να ειναι ζεστο το κινητο! :worry: Edited July 1, 2014 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Να συμπληρώσω κάποιες πρώτες εντυπώσεις. Λευκό είναι, και μάλιστα είχα συνεννοηθεί να στείλουν ο,τι ήταν σε στοκ.. Το κινητό δεν είναι τόσο λεπτό όσο φανταζόμουν. Ξεγελάει η λεπτή λωρίδα από αλουμίνιο. Αμέσως μετά γίνεται παχύτερο, αλλά η καμπυλότητα στην πλάτη βολεύει στο κράτημα. Κατασκευή καλή, εκτός από το καπάκι που δεν μου έκανε καλή εντύπωση. Οθόνη πολύ καλή σε φωτεινότητα και απόκριση. Γενικά η απόκριση είναι πολύ γρήγορη και όλο το κινητό τρέχει.. Δύο τρεις φωτογραφίες που εβγαλα είναι ωραίες, με ζωντανά χρώματα. Θετικότατη προς στιγμή η γνώμη μου. Θέλω να βρω καμιά λεπτή θήκη για να μην το έχω άγχος.. Edit: μην παρεξηγηθώ, είναι λεπτό το τηλέφωνο! Η κάμερα είναι πολύ καλή. Και μέσα στο σπίτι πολύ καθαρή και με λίγο θόρυβο. Το GPS επίσης, βλέπει 8-9 μέσα στο σπίτι και κλείδωσε 6-7 άνετα με το που βγήκα στο μπαλκόνι. Δεν ζεστάθηκε ιδιαίτερα πουθενά. Edited July 2, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 η μπαταρια τι αυτονομια σου βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 η μπαταρια τι αυτονομια σου βγαζει? Άγνωστο.. Ακόμα στη πρώτη φόρτιση είμαι. Τη μέρα πάντως, τη βλέπω να τη βγάζει άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πρόσεξα πως και στις δύο κάρτες σιμ γράφει WCDMA - δυνατότητα 3G λοιπόν και στις 2 κάρτες - μονο η μία υποστήρίζεται σε όσα άλλα κινητα έχω δει. Το τηλέφωνο είναι πραγματικά πολύ καλό. Τελείωσε και η μπαταρία - επιτέλους ! - την αφήνω γενικά να πέσει πολύ - και πάει για την πρώτη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Costas_v, Δυο ερωτήσεις σε παρακαλώ: -Είσαι ικανοποιημένος από την ποιότητα των βίντεο που τραβάει; -Το εξωτερικό ηχείο είναι δυνατό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Costas_v, Δυο ερωτήσεις σε παρακαλώ: -Είσαι ικανοποιημένος από την ποιότητα των βίντεο που τραβάει; -Το εξωτερικό ηχείο είναι δυνατό; Ναι μια χαρά. Πιθανόν να είναι η καλύτερη κάμερα σε κινεζικό που έχω δοκιμάσει. Το ηχείο δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ικανοποιητικό. Δεν θα έλεγα χρειαζεται επέμβαση η κάτι.. Ενα περίεργο που είδα, καθώς έχω δικά μου ακουστικά που μετακομίζουν απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο: υπάρχει θέμα συμβατότητας. Δεν λειτουργούσε σωστα το μικρόφωνο και η ενταση ηταν πολύ χαμηλή σε κάποιες συχνότητες. Ανησύχησα , αλλά με τα δικά του ηταν μια χαρά, το ίδιο κι αν τραβούσα το βίσμα ελαφρώς προς τα έξω. Προφανώς και μετα τις δοκιμές, θυμηθηκα κάποια αναφορά - κι ας το συμπληρώσει το λινκ οποίος το θυμάται - για 2 standards σε handsfree, σε thread για άλλο κινητό. Δεν το θεωρώ πρόβλημα, αλλά το αναφέρω. Εαν κάποιος θέλει αλλα hands free, ίσως χρειαστεί ψάξιμο. Edited July 3, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Ναι μια χαρά. Πιθανόν να είναι η καλύτερη κάμερα σε κινεζικό που έχω δοκιμάσει. Το ηχείο δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ικανοποιητικό. Δεν θα έλεγα χρειαζεται επέμβαση η κάτι.. Ενα περίεργο που είδα, καθώς έχω δικά μου ακουστικά που μετακομίζουν απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο: υπάρχει θέμα συμβατότητας. Δεν λειτουργούσε σωστα το μικρόφωνο και η ενταση ηταν πολύ χαμηλή σε κάποιες συχνότητες. Ανησύχησα , αλλά με τα δικά του ηταν μια χαρά, το ίδιο κι αν τραβούσα το βίσμα ελαφρώς προς τα έξω. Προφανώς και μετα τις δοκιμές, θυμηθηκα κάποια αναφορά - κι ας το συμπληρώσει το λινκ οποίος το θυμάται - για 2 standards σε handsfree, σε thread για άλλο κινητό. Δεν το θεωρώ πρόβλημα, αλλά το αναφέρω. Εαν κάποιος θέλει αλλα hands free, ίσως χρειαστεί ψάξιμο. Σ'ευχαριστω για τις χρήσιμες διευκρινίσεις! :up: Edit: Κατι τελευταιο...απο που το ειχες παραγγειλει; Ειχες ζητησει να το μαρκαρουν ως δωρο η αξιας κατω των 30$ η μηπως το κανουν ετσι κι αλλιως για να αποφυγουμε χρεωσεις τελωνειου; Και αν θελει οποιοσδηποτε παρακληση να μου αν ειναι ασφαλες να πληρωσω απ'ευθειας με πιστωτικη η πιο ασφαλες με paypal.. ευχαριστω :) Edited July 3, 2014 by Ulysse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinaki2002 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ηρθε και το δικο μου.............μαυρο132 ευρ απο http://www.aliexpress.com/item/new-phone-DOOGEE-DAGGER-DG550-5-5-IPS-OGS-MTK6592-Octa-Core-Cortex-A7-1GB-16GB/1859957209.html σε 12 μερες με ems το εχω μονο 3-4 ωρες και η πρωτη εντυπωση σφαιρατο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ειναι το 3 κινεζικο που αλλαζω.......... σε συγκριση με το inewv3 η συζυγος το εχει πολλα σκαλια πανω αλλη αισθηση στο χερι αλλη ποιοτητα ................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Σ'ευχαριστω για τις χρήσιμες διευκρινίσεις! :up: Edit: Κατι τελευταιο...απο που το ειχες παραγγειλει; Ειχες ζητησει να το μαρκαρουν ως δωρο η αξιας κατω των 30$ η μηπως το κανουν ετσι κι αλλιως για να αποφυγουμε χρεωσεις τελωνειου; Και αν θελει οποιοσδηποτε παρακληση να μου αν ειναι ασφαλες να πληρωσω απ'ευθειας με πιστωτικη η πιο ασφαλες με paypal.. ευχαριστω :) Απο pandawill. Τα μαγαζιά αυτά -βλεπε πχ και minideal,vickmall- γενικώς ξέρουν τι χρειάζεται, αλλά γράψε τους κι εσύ. Προσωπικά μονο με PayPal θα σου έλεγα. Υπάρχει χωριστό θέμα για αποστολές. Δες κι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Απο pandawill. Τα μαγαζιά αυτά -βλεπε πχ και minideal,vickmall- γενικώς ξέρουν τι χρειάζεται, αλλά γράψε τους κι εσύ. Προσωπικά μονο με PayPal θα σου έλεγα. Υπάρχει χωριστό θέμα για αποστολές. Δες κι εκεί. Θενκς! Για την ωρα ψηνομαι να το παρω απο to2c πακετο με μια δερμάτινη θηκη συνολικα στα 164.99 $ http://www.to2c.com/doogee-dagger-dg550-leather-case-solution.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinaki2002 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 case http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Best-Quality-Doogee-Dagger-DG550-Flip-Leather-Case-Cover-For-Doogee-Dagger-DG550-Black/1948299943.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδια τελικα ποσο βαρος εχει? Οσοι το πηραν το αισθανονται βαρυ η ειναι οντως 134 γραμμαρια που γραφουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδια τελικα ποσο βαρος εχει? Οσοι το πηραν το αισθανονται βαρυ η ειναι οντως 134 γραμμαρια που γραφουν? 190 γραμμαρια ανεφερε κατοχος του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Παιδια τελικα ποσο βαρος εχει? Οσοι το πηραν το αισθανονται βαρυ η ειναι οντως 134 γραμμαρια που γραφουν? δεν το έχω ζυγίσει, αλλά το νιώθεις στο χέρι!.. με την καλή έννοια το εννοώ, της ποιότητας, όχι που να ενοχλεί δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos1974 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μολις το παρειγκελα και εγω σημερα απο vickmall για να δουμε... Παντως πρεπει να ναι καλο κινιτακι σε σχεση με το τωρινο μου zopo zp900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts