Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 630

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ή εναλλακτικά θα κατεβάσεις την εφαρμογή Ringtone Maker και θα το κάνεις ringtone μέσω αυτής.

Το σύνδεσα με τον Η/Υ win8 το πέρασα στο ringtone αλλά τίποτα, επίσης δεν συνδέετε στο internet με wifi για να κατεβάσω και την εφαρμογή

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το σύνδεσα με τον Η/Υ win8 το πέρασα στο ringtone αλλά τίποτα, επίσης δεν συνδέετε στο internet με wifi για να κατεβάσω και την εφαρμογή

Όταν το περάσεις στο φάκελο ringtones στο εμφανίζει πάνω πάνω όχι ανακατεμένο με τους υπόλοιπους ήχους κλήσης. Βάζεις τους κωδικούς του ρουτερ και δεν συνδέεται;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

ετσι λεει

σημερα θα το παρω στα χερια μου και εγω

και θα αναφερω αναλογα

κατεβασα την ενταση στο μισο και ολα ΟΚ

επαιξα και κανα δυο ωρες

μια χαρα τηλεφωνο ειναι

κουκουρουκου

Όταν το περάσεις στο φάκελο ringtones στο εμφανίζει πάνω πάνω όχι ανακατεμένο με τους υπόλοιπους ήχους κλήσης. Βάζεις τους κωδικούς του ρουτερ και δεν συνδέεται;

Ναι βάζω τους κωδικούς και δεν μπαίνει

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βάζεις τους κωδικούς του ρουτερ και δεν συνδέεται;

ναι δεν μπαίνει

Denim και μετά ΜΟΝΟ στις σελίδες του φόρουμ μας δεν πάει πίσω στις σελίδες όταν τις γυρνάω με το δάχτυλο! Μόνο με το βελάκι στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Σας κούφανα μάλλον.

Denim και μετά ΜΟΝΟ στις σελίδες του φόρουμ μας δεν πάει πίσω στις σελίδες όταν τις γυρνάω με το δάχτυλο! Μόνο με το βελάκι στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Σας κούφανα μάλλον.

Έχει κουμπάκι και πάνω γωνία αριστερά για να βάλεις όπισθεν.... :ninja:

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Ναι το ξέρω αλλά δεν είναι το θέμα αυτό. Ακόμα και στο αδελφό site δουλεύει κανονικά. Απλά μου κάνει εντύπωση.

Iμπορω να βαλω διαφανα tiles?

Ναι, φυσικά. Ρυθμίσεις, έναρξη+θέμα, φωτογραφία και μετά επιλέγεις μια από τη συλλογή.

Από που γίνεται η αυτόματη ρύθμιση της ώρας, από το δίκτυο κινητής ή από το ίντερνετ;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έχει και μια καλη εφαρμογή στο store για τα tiles. Νομίζω λέγεται tiles art.

Να σημειώσω καποια αλλαγή που είδα με την denim. Μου φαίνεται αρκετά καλύτερη η μπαταρία, ενω το bug που είχε το adobe reader και κόλλαγε μετά από λίγη ώρα που το έβαζες στο παρασκήνιο, χάθηκε!!

Ναι, φυσικά. Ρυθμίσεις, έναρξη+θέμα, φωτογραφία και μετά επιλέγεις μια από τη συλλογή.

το εκανα αλλα μερικα tiles δεν ειναι transparent

ευχαριστω παντως

θα ξαναπροσπαθησω το απογευμα/βραδυ

με εχει κερδισει το τηλεφωνακι (εγω εχω ενα XIAOMI REDMI 1S)

αλλα καλοσκεφτομαι το lumia 640ds

σουπερ ελαφρυ μου φαινεται το OS

κουκουρουκου

το εκανα αλλα μερικα tiles δεν ειναι transparent

ευχαριστω παντως

θα ξαναπροσπαθησω το απογευμα/βραδυ

με εχει κερδισει το τηλεφωνακι (εγω εχω ενα XIAOMI REDMI 1S)

αλλα καλοσκεφτομαι το lumia 640ds

σουπερ ελαφρυ μου φαινεται το OS

Μα δεν είναι όλα τα εικονίδια διάφανα. Ακόμα και της MSN οι εφαρμογές έχουν μεν δυναμικά πλακίδιο αλλά δεν είναι διάφανα, πχ. MSN καιρός, αθλητισμός, ειδήσεις κτλ.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Καλημέρα.

Ενεργοποίησα την παιδική γωνιά και έβαλα κωδικό για να μην μπαίνουν οι κόρες μου στις άλλες λειτουργίες. Δεν μπορώ όμως να τον απενεργοποιήσω.

Γνωρίζετε μήπως πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον κωδικό;

Μα δεν είναι όλα τα εικονίδια διάφανα. Ακόμα και της MSN οι εφαρμογές έχουν μεν δυναμικά πλακίδιο αλλά δεν είναι διάφανα, πχ. MSN καιρός, αθλητισμός, ειδήσεις κτλ.

ευχαριστω

ναι το καταλαβα τελικα

δεν ειναι ολα διαφανα

αλλα εστω και ετσι μια χαρα ειναι

ειναι πιο ελαφρυ το λειτουργικο αυτο απο το αντροιντ? η ειναι η ιδεα μου?

κουκουρουκου

καλημερα σας έχω το κινητο 4 ημερες όλα λειτουργουν αψογα εκτος απο το ακουστικο του που κανει σε ορισμενες συχνοτητες ενα θορυβο σαν σπασμένο ηχείο για παραδειγμα σε κληση οταν λεει ο αλλος σ ή θ ή φ .Το έχει παρατηρήσει καποιος αλλος ?ή να το στειλω για doa?

ευχαριστω!!

καλημερα σας έχω το κινητο 4 ημερες όλα λειτουργουν αψογα εκτος απο το ακουστικο του που κανει σε ορισμενες συχνοτητες ενα θορυβο σαν σπασμένο ηχείο για παραδειγμα σε κληση οταν λεει ο αλλος σ ή θ ή φ .Το έχει παρατηρήσει καποιος αλλος ?ή να το στειλω για doa?

ευχαριστω!!

Γυρισε το.

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.

Έκανα hard reset. Όλα καλά εκτός από κάτι. Όταν είμαι στο one drive και προσπαθώ από εκεί να ανοίξω το σημειωματάριο (OneNote) μου βγάζει ένα μήνυμα ότι το σημειωματάριο ενδέχεται να έχει μετονομαστεί ή διαγραφτεί από τον διακομιστή ή ότι δεν έχω δικαιώματα να το ανοίξω. Το OneNote από μόνο του δουλεύει κανονικά ή μάλλον σχεδόν κανονικά γιατί δεν συγχρονίζει. Αλλά όταν πάω να το ανοίξω μέσα από το OneDrive βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Τι μπορεί να φταίει; Ούτε από το OneDrive στον υπολογιστή μπορώ να ανοίξω το OneNote. Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ δεν την παλεύει με το φόρουμ όσον αφορά την κύλιση στις σελίδες. Με έχει κουφάνει και αυτό μετά την αναβάθμιση σε ντενιμ. Αφορά ΜΟΝΟ τις σελίδες του φόρουμ μας πουθενά αλλού! Έχει συμβεί σε άλλον? Καμιά λύση υπάρχει?

Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ δεν την παλεύει με το φόρουμ όσον αφορά την κύλιση στις σελίδες. Με έχει κουφάνει και αυτό μετά την αναβάθμιση σε ντενιμ. Αφορά ΜΟΝΟ τις σελίδες του φόρουμ μας πουθενά αλλού! Έχει συμβεί σε άλλον? Καμιά λύση υπάρχει?

Γιατί δεν χρησιμοποιείς tapatalk?

Απλά μου κάνει εντύπωση που το παρουσίασε μετά την αναβάθμιση και μόνο στο φόρουμ!. Με ταπατοκ δεν έχει πρόβλημα.

Στις ρυθμισεις, τοποθεσία, γράφει κάτω, παρακολούθηση γεωγραφικών ορίων. Και γράφει τρέχουσα κατάσταση χωρίς παρακολούθηση. Τι είναι αυτό; Μπορώ να το ενεργοποιήσω από κάπου;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Στις ρυθμισεις, τοποθεσία, γράφει κάτω, παρακολούθηση γεωγραφικών ορίων. Και γράφει τρέχουσα κατάσταση χωρίς παρακολούθηση. Τι είναι αυτό; Μπορώ να το ενεργοποιήσω από κάπου;

Τα γεωγραφικά όρια τα επεξηγεί ακριβώς από πάνω, εκεί που λέει "Παρακολούθηση γεωγραφικών ορίων". Είναι για κάποιες λειτουργίες της Cortana (και όχι μόνο) όταν για παράδειγμα θέλεις να σου υπενθυμίσει να κάνεις κάτι όταν φτάσεις σε κάποιο γεωγραφικό σημείο που έχεις ορίσει.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.