sorento1 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ή εναλλακτικά θα κατεβάσεις την εφαρμογή Ringtone Maker και θα το κάνεις ringtone μέσω αυτής. Το σύνδεσα με τον Η/Υ win8 το πέρασα στο ringtone αλλά τίποτα, επίσης δεν συνδέετε στο internet με wifi για να κατεβάσω και την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Το σύνδεσα με τον Η/Υ win8 το πέρασα στο ringtone αλλά τίποτα, επίσης δεν συνδέετε στο internet με wifi για να κατεβάσω και την εφαρμογή Όταν το περάσεις στο φάκελο ringtones στο εμφανίζει πάνω πάνω όχι ανακατεμένο με τους υπόλοιπους ήχους κλήσης. Βάζεις τους κωδικούς του ρουτερ και δεν συνδέεται; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 ετσι λεει σημερα θα το παρω στα χερια μου και εγω και θα αναφερω αναλογα κατεβασα την ενταση στο μισο και ολα ΟΚ επαιξα και κανα δυο ωρες μια χαρα τηλεφωνο ειναι Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorento1 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Όταν το περάσεις στο φάκελο ringtones στο εμφανίζει πάνω πάνω όχι ανακατεμένο με τους υπόλοιπους ήχους κλήσης. Βάζεις τους κωδικούς του ρουτερ και δεν συνδέεται; Ναι βάζω τους κωδικούς και δεν μπαίνει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το σύνδεσα με τον Η/Υ win8 το πέρασα στο ringtone αλλά τίποτα, επίσης δεν συνδέετε στο internet με wifi για να κατεβάσω και την εφαρμογή Βάζεις τους κωδικούς του ρουτερ και δεν συνδέεται; ναι δεν μπαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Denim και μετά ΜΟΝΟ στις σελίδες του φόρουμ μας δεν πάει πίσω στις σελίδες όταν τις γυρνάω με το δάχτυλο! Μόνο με το βελάκι στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Σας κούφανα μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Denim και μετά ΜΟΝΟ στις σελίδες του φόρουμ μας δεν πάει πίσω στις σελίδες όταν τις γυρνάω με το δάχτυλο! Μόνο με το βελάκι στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Σας κούφανα μάλλον. Έχει κουμπάκι και πάνω γωνία αριστερά για να βάλεις όπισθεν.... :ninja: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ναι το ξέρω αλλά δεν είναι το θέμα αυτό. Ακόμα και στο αδελφό site δουλεύει κανονικά. Απλά μου κάνει εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Iμπορω να βαλω διαφανα tiles? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Iμπορω να βαλω διαφανα tiles? Ναι, φυσικά. Ρυθμίσεις, έναρξη+θέμα, φωτογραφία και μετά επιλέγεις μια από τη συλλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Από που γίνεται η αυτόματη ρύθμιση της ώρας, από το δίκτυο κινητής ή από το ίντερνετ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Έχει και μια καλη εφαρμογή στο store για τα tiles. Νομίζω λέγεται tiles art. Να σημειώσω καποια αλλαγή που είδα με την denim. Μου φαίνεται αρκετά καλύτερη η μπαταρία, ενω το bug που είχε το adobe reader και κόλλαγε μετά από λίγη ώρα που το έβαζες στο παρασκήνιο, χάθηκε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Ναι, φυσικά. Ρυθμίσεις, έναρξη+θέμα, φωτογραφία και μετά επιλέγεις μια από τη συλλογή. το εκανα αλλα μερικα tiles δεν ειναι transparent ευχαριστω παντως θα ξαναπροσπαθησω το απογευμα/βραδυ με εχει κερδισει το τηλεφωνακι (εγω εχω ενα XIAOMI REDMI 1S) αλλα καλοσκεφτομαι το lumia 640ds σουπερ ελαφρυ μου φαινεται το OS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 το εκανα αλλα μερικα tiles δεν ειναι transparent ευχαριστω παντως θα ξαναπροσπαθησω το απογευμα/βραδυ με εχει κερδισει το τηλεφωνακι (εγω εχω ενα XIAOMI REDMI 1S) αλλα καλοσκεφτομαι το lumia 640ds σουπερ ελαφρυ μου φαινεται το OS Μα δεν είναι όλα τα εικονίδια διάφανα. Ακόμα και της MSN οι εφαρμογές έχουν μεν δυναμικά πλακίδιο αλλά δεν είναι διάφανα, πχ. MSN καιρός, αθλητισμός, ειδήσεις κτλ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλημέρα. Ενεργοποίησα την παιδική γωνιά και έβαλα κωδικό για να μην μπαίνουν οι κόρες μου στις άλλες λειτουργίες. Δεν μπορώ όμως να τον απενεργοποιήσω. Γνωρίζετε μήπως πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον κωδικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μα δεν είναι όλα τα εικονίδια διάφανα. Ακόμα και της MSN οι εφαρμογές έχουν μεν δυναμικά πλακίδιο αλλά δεν είναι διάφανα, πχ. MSN καιρός, αθλητισμός, ειδήσεις κτλ. ευχαριστω ναι το καταλαβα τελικα δεν ειναι ολα διαφανα αλλα εστω και ετσι μια χαρα ειναι ειναι πιο ελαφρυ το λειτουργικο αυτο απο το αντροιντ? η ειναι η ιδεα μου? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Αν σκεφτείς ότι τρέχει άψογα σε κινητά με 512 μνήμη μάλλον είναι πιο ελαφρυ από android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labakis1 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 καλημερα σας έχω το κινητο 4 ημερες όλα λειτουργουν αψογα εκτος απο το ακουστικο του που κανει σε ορισμενες συχνοτητες ενα θορυβο σαν σπασμένο ηχείο για παραδειγμα σε κληση οταν λεει ο αλλος σ ή θ ή φ .Το έχει παρατηρήσει καποιος αλλος ?ή να το στειλω για doa? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 καλημερα σας έχω το κινητο 4 ημερες όλα λειτουργουν αψογα εκτος απο το ακουστικο του που κανει σε ορισμενες συχνοτητες ενα θορυβο σαν σπασμένο ηχείο για παραδειγμα σε κληση οταν λεει ο αλλος σ ή θ ή φ .Το έχει παρατηρήσει καποιος αλλος ?ή να το στειλω για doa? ευχαριστω!! Γυρισε το. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Έκανα hard reset. Όλα καλά εκτός από κάτι. Όταν είμαι στο one drive και προσπαθώ από εκεί να ανοίξω το σημειωματάριο (OneNote) μου βγάζει ένα μήνυμα ότι το σημειωματάριο ενδέχεται να έχει μετονομαστεί ή διαγραφτεί από τον διακομιστή ή ότι δεν έχω δικαιώματα να το ανοίξω. Το OneNote από μόνο του δουλεύει κανονικά ή μάλλον σχεδόν κανονικά γιατί δεν συγχρονίζει. Αλλά όταν πάω να το ανοίξω μέσα από το OneDrive βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Τι μπορεί να φταίει; Ούτε από το OneDrive στον υπολογιστή μπορώ να ανοίξω το OneNote. Edited April 4, 2015 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ δεν την παλεύει με το φόρουμ όσον αφορά την κύλιση στις σελίδες. Με έχει κουφάνει και αυτό μετά την αναβάθμιση σε ντενιμ. Αφορά ΜΟΝΟ τις σελίδες του φόρουμ μας πουθενά αλλού! Έχει συμβεί σε άλλον? Καμιά λύση υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ δεν την παλεύει με το φόρουμ όσον αφορά την κύλιση στις σελίδες. Με έχει κουφάνει και αυτό μετά την αναβάθμιση σε ντενιμ. Αφορά ΜΟΝΟ τις σελίδες του φόρουμ μας πουθενά αλλού! Έχει συμβεί σε άλλον? Καμιά λύση υπάρχει? Γιατί δεν χρησιμοποιείς tapatalk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Απλά μου κάνει εντύπωση που το παρουσίασε μετά την αναβάθμιση και μόνο στο φόρουμ!. Με ταπατοκ δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Και το δικό μου το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Στις ρυθμισεις, τοποθεσία, γράφει κάτω, παρακολούθηση γεωγραφικών ορίων. Και γράφει τρέχουσα κατάσταση χωρίς παρακολούθηση. Τι είναι αυτό; Μπορώ να το ενεργοποιήσω από κάπου; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Στις ρυθμισεις, τοποθεσία, γράφει κάτω, παρακολούθηση γεωγραφικών ορίων. Και γράφει τρέχουσα κατάσταση χωρίς παρακολούθηση. Τι είναι αυτό; Μπορώ να το ενεργοποιήσω από κάπου; Τα γεωγραφικά όρια τα επεξηγεί ακριβώς από πάνω, εκεί που λέει "Παρακολούθηση γεωγραφικών ορίων". Είναι για κάποιες λειτουργίες της Cortana (και όχι μόνο) όταν για παράδειγμα θέλεις να σου υπενθυμίσει να κάνεις κάτι όταν φτάσεις σε κάποιο γεωγραφικό σημείο που έχεις ορίσει. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts