katcos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το καλύτερο ever Για καποιο λογο δεν μου το βγαζει , παω στις ρυθμισεισ πληκτρολογιου κανει προετοιμασια ληψης ελληνικων αλλα παραμενει εκει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ, από χθες, ενός lumia 630DS. Με τη χαρά του νέου μου "παιγνιδιού" το φόρτισα πλήρως και πήγα να παίξω λίγο να δω πως είναι ένα WP κινητό αλλά ξενέρωσα εντελώς καθώς διαπίστωσα ότι η SIM που έχω δεν χωράει. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πάω σε κάποιο κατάστημα της WIND να μου δώσουν νέα κάρτα πιο μικρή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Φιλε που το ακουσες? Γιατι στο site του cosmote το εχουν 149. Παιδια στην ουσια ειναι 800Χ480 τα 54 (854Χ800) παραπανω ειναι για τα κουμπια της οθονης. Αυτο με τις δακτυλιες πρωτη φορα το ακουω αλλα φανταζομαι να το εχουν το προβλημα και αλλα Lumia αλλα δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου να παραπονιεται κανεις. Δεν έχεις ακούσει να παραπονιέται κανείς, γιατί δεν είναι πρόβλημα. Δαχτυλιές αφήνει αλλά ας πούμε πολύ λιγότερες από το προηγούμενο τηλέφωνο μου (που αν και κορεάτικο, δεν είχε ούτε καν gorilla). Και μην ξεχνάμε πως με το clearblack πράγματι οι δαχτυλιές τονίζονται. Εκτός αν ο άλλος δουλεύει σε μηχανουργείο ή σε συνεργείο οπότε -το πιθανότερο- να του έχει ξανασυμβεί αυτό. Τα υπόλοιπα τα είπαμε- στα 110 ευρώ (πια) ΔΕΝ υπάρχει αντίστοιχο τηλέφωνο ούτε σε χαρακτηριστικά, ούτε σε ποιότητα. Αυτό που από την ΝΟΚΙΑ ζητάμε στα 100 ευρώ να έχει της Παναγιάς τα μάτια αλλά αν ήταν άλλη μάρκα θα αφρίζαμε από τον ενθουσιασμό με 1,9ΜΡ κάμερα και bluetooth 2.0, πρέπει κάποια στιγμή να το κοιτάξουμε (λέω εγώ τώρα...). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ, από χθες, ενός lumia 630DS. Με τη χαρά του νέου μου "παιγνιδιού" το φόρτισα πλήρως και πήγα να παίξω λίγο να δω πως είναι ένα WP κινητό αλλά ξενέρωσα εντελώς καθώς διαπίστωσα ότι η SIM που έχω δεν χωράει. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πάω σε κάποιο κατάστημα της WIND να μου δώσουν νέα κάρτα πιο μικρή; Ναι, αλλά η αντικατάσταση θα σου στοιχήσει 15 ευρώ. Μπορείς πάντα να την κόψεις μόνος σου. Είναι πανεύκολο (το έχω κάνει δεκάδες φορές), και υπάρχουν οδηγοί, ακόμα και "πατρόν" που μπορείς να βρεις στο ιντερνετ με μια απλή αναζήτηση. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 15€ !? Είσαι σίγουρος? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 5 ευρώ είναι η αντικατάσταση SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ναι, αλλά η αντικατάσταση θα σου στοιχήσει 15 ευρώ. Μπορείς πάντα να την κόψεις μόνος σου. Είναι πανεύκολο (το έχω κάνει δεκάδες φορές), και υπάρχουν οδηγοί, ακόμα και "πατρόν" που μπορείς να βρεις στο ιντερνετ με μια απλή αναζήτηση. Που το είδες 15 ευρώ??? 5 ευρώ κοστίζει η micro sim και άλλα 5 ευρώ αν θες και μια κανονική καθώς η προηγούμενη καταργείται... Επίσης να σου αναφέρω ότι στα κινητά που έχουν κομμένες σιμ αναφέρονται πολλά προβλήματα που χάνουν το σήμα και κάνουν συνέχεια επανεκκινήσεις... Δώσε 5 ευρώ φίλε να πάρεις μια μικρή, θα είσαι κομπλέ και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Που το είδες 15 ευρώ??? 5 ευρώ κοστίζει η micro sim και άλλα 5 ευρώ αν θες και μια κανονική καθώς η προηγούμενη καταργείται... Επίσης να σου αναφέρω ότι στα κινητά που έχουν κομμένες σιμ αναφέρονται πολλά προβλήματα που χάνουν το σήμα και κάνουν συνέχεια επανεκκινήσεις... Δώσε 5 ευρώ φίλε να πάρεις μια μικρή, θα είσαι κομπλέ και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο... Έχετε δίκιο, 15 είναι για Twin sim, λάθος μου. Πάντως οι κομμένες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εγγυημένα. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Οι εντυπώσεις μου από το τηλέφωνο: Θετικά έχω βρει τα εξής: +Απλό στη λειτουργία κι απλό UI +Πολύ καλός ήχος σε ένταση και ποιότητα σε μουσική/ράδιο με λίγη παραμόρφωση βέβαια. +Καλή αυτονομία, μία μέρα άνετα +Καλή κάμερα με AF +Καλή λήψη στο ραδιόφωνο +Πολύ καλή οθόνη +Χάρτες offline για πάνω από μία χώρα +ms office +Eπιτρέπει να σβήσουμε ψιλοάσχετες εφαρμογές. +Κάρτα μνήμης microSD +Αφαιρούμενη μπαταρία +Ρολάρει άνετα παρά τα 512 μνήμης Aρνητικά έχω βρει τα εξής: -Χάνει την μέρα/ώρα σε κάθε βγάλσιμο της μπαταρίας. -Δεν δουλεύει η αφύπνιση όταν είναι κλειστό. -Δεν μπορεί να μπει σε 3G only επιλογή δικτύου. (έχει βέβαια βελτιωθεί πολύ η λήψη 3G με την 8.10.12397.945) -Δεν υποστηρίζει USB on the go -Μη ύπαρξη handsfree στο κουτί, αλλά και μη συμβατότητα με παλιότερα NOKIA -Δεν υπάρχει δυνατότητα διαχείρισης των επαφών της SIM -Δεν φορτίζει κλειστό -Δεν υπάρχει LED flash. Edited July 20, 2014 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Πάντως οι κομμένες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εγγυημένα. "Εγγυημένα" είναι για σένα... Όπως σου είπα σε πολλά κινητά έχουν παρουσιάσει προβλήματα στο σήμα και επανεκκινήσεις τα οποία και λύθηκαν με την αλλαγή της κομμένης σιμ (μπορείς να το τσεκάρεις σε όλα τα θέματα κινητών που παίρνουν micro sim)... Επίσης έχω και προσωπική εμπειρία με φίλο και συνεχής επανεκκινήσεις το οποίο όντως λύθηκε με την αποκτηση micro sim... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Aρνητικά έχω βρει τα εξής: -Χάνει την μέρα/ώρα σε κάθε βγάλσιμο της μπαταρίας. -Δεν δουλεύει η αφύπνιση όταν είναι κλειστό. -Δεν μπορεί να μπει σε 3G only επιλογή δικτύου. -Δεν συχρόνισε το ημερολόγιο μου από το ΝΟΚΙΑ λογαριασμό. -Δεν υπάρχει τυχαία αναπαραγωγή στη μουσική. Χωρίς να έχω το συγκεκριμένο μοντελο, σε άλλα Lumia τουλάχιστον δε χάνει την μέρα/ώρα σε κάθε βγάλσιμο της μπαταρίας Περίμενε μετά από κάποιους κύκλους φόρτισης. Επίσης υπάρχει τυχαία αναπαραγωγή στη μουσική. Υπάρχει επιλογή σε έως3G δίκτυο σς WP. (Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε 3G only.) Δεν κατάλαβα το "Δεν συχρόνισε το ημερολόγιο μου από το ΝΟΚΙΑ λογαριασμό." Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) ΟΚ την βρήκα την τυχαία αναπαραγωγή Το 3G only χρειάζεται όταν είναι να κατεβάσεις κάτι. Τι να σου πω την ώρα και μέρα την χάνει. Και στο αυτόματο και στο μη αυτόματο. Την λίστα την τροποποιώ συνεχώς ώστε να γίνει σαν mini review. Από τον λογαριασμό nokia δεν μπορώ να πάρω το ημερολόγιο. Edited July 16, 2014 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 σε κανένα smartphone δεν δουλεύει η αφύπνιση όταν είναι κλειστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Πού είναι η τυχαία αναπαραγωγή; Το 3G only χρειάζεται όταν είναι να κατεβάσεις κάτι. Τι να σου πω την ώρα και μέρα την χάνει. Και στο αυτόματο και στο μη αυτόματο. Την λίστα την τροποποιώ συνεχώς ώστε να γίνει σαν mini review. Από τον λογαριασμό nokia δεν μπορώ να πάρω το ημερολόγιο. H τυχαία αναπαραγωγή είναι ένα κουμπάκι στο στυλ http://cmsresources.windowsphone.com/windowsphone/en-us/How-to/wp7/inline/media-icon-shuffle.png http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/music-and-videos/music-and-videos-on-my-windows-phone Για το ρολόι, περίμενε μήπως στρώσει μετά από κάποιους κύκλους φόρτισης. Κανονικά κρατάει για μερικά λεπτά τις ρυθμίσεις ώρας=ημερομηνίας. Λογαριασμό nokia εννοείς το λογαριασμό Microsoft του κινητού; Για το έως3G, η έννοια είναι πως όποτε θα βρίσκει 3G δίκτυο θα το επιλέγει κατά προτίμηση. USB on the go, είχαν ακουστεί φήμες αλλά τίποτε παραπάνω. Ασυμβατότητα ναι υπάρχει με παλιά handsfree nokia 3,5" που είχαν και πλήκτρα εντολών , διότι δυστυχώς το λειτουργικό που διαμεσολαβεί είναι διαφορετικό. Edited July 16, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Από τον λογαριασμό nokia δεν μπορώ να πάρω το ημερολόγιο. Αν εννοείς την παλιά υπηρεσία της ΝΟΚΙΑ, στο NOKIA Account, νομίζω δεν υποστηρίζετε πια. Κάνε μια είσοδο στο NOKIA Account από τον υπολογιστή σου και θα δεις πως ούτε ημερολόγιο έχει, αλλά ούτε τις επαφές σου μπορείς να δεις (μπορείς όμως να τις κατεβάσεις σε .zip). Πλέον χρησιμοποιείς υπηρεσίες Microsoft (ή Google, δεν υπάρχει πρόβλημα). Επίσης από το NOKIA Account, μπορείς να τα μεταφέρεις όλα (ημερολόγιο και επαφές) στις υπηρεσίες της Microsoft, πατώντας migrate. Edited July 16, 2014 by ozon74 Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλύτερα με Microsoft υπηρεσίες στα WP :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Οι εντυπώσεις μου από το τηλέφωνο: -Χάνει την μέρα/ώρα σε κάθε βγάλσιμο της μπαταρίας. -Δεν δουλεύει η αφύπνιση όταν είναι κλειστό. -Δεν μπορεί να μπει σε 3G only επιλογή δικτύου. -Τη μέρα και την ώρα τις χάνουν όλα τα κινητά αφού βγάζεις τη μπαταρία. Αν το έχεις αυτόματο συγχρονισμό σε 5-10 δευτερόλεπτα το διορθώνει μόνο του (εμένα έτσι κάνει) - Σε κανένα smartphone δε δουλεύει η αφύπνιση όταν είναι κλειστά -Άμα μπει μόνο 3g τι κάνεις σε σημεία που δεν έχει 3g; Δεν έχεις internet; Καλύτερο το να χρησιμοποιεί ότι υπάρχει με προτίμηση στο 3g όταν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Αν εννοείς την παλιά υπηρεσία της ΝΟΚΙΑ, στο NOKIA Account, νομίζω δεν υποστηρίζετε πια. Κάνε μια είσοδο στο NOKIA Account από τον υπολογιστή σου και θα δεις πως ούτε ημερολόγιο έχει, αλλά ούτε τις επαφές σου μπορείς να δεις (μπορείς όμως να τις κατεβάσεις σε .zip). Πλέον χρησιμοποιείς υπηρεσίες Microsoft (ή Google, δεν υπάρχει πρόβλημα). Επίσης από το NOKIA Account, μπορείς να τα μεταφέρεις όλα (ημερολόγιο και επαφές) στις υπηρεσίες της Microsoft, πατώντας migrate. αυτό το migrate μπορεί να γίνει χωρίς pc; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 αυτό το migrate μπορεί να γίνει χωρίς pc; Δεν γνωρίζω. Δοκίμασε να το κάνεις από τον ΙΕ στο τηλέφωνο σου. Πρέπει να λειτουργήσει, λογικά (αλλά πάλι με την ΜΣ, ποτέ δεν ξέρεις :lol:) Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Πάντως ο Γερμανός από προχθές το δίνει δώρο με κάθε lap top Asus transformer... Αξίζει λέτε σαν μια entry συσκευή στα Windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Πάντως ο Γερμανός από προχθές το δίνει δώρο με κάθε lap top Asus transformer... Αξίζει λέτε σαν μια entry συσκευή στα Windows? Όπως το είπες, σαν μια entry συσκευή στα Windows Δηλαδή δε θα έχεις τις απόλυτες απαιτήσεις όχι λόγω των επιδόσεων μόνο αλλά και εξαιτίας της απουσίας του πλήρους πακέτου (σύνολο αισθητήρων&hw πλήκτρων, led, μπροστινή κάμερα κλπ). Αν είσαι ικανοποιημένος και συνειδητοποιημένος στα παραπάνω, θα είσαι μια χαρά για την επιλογή, το λειτουργικό θα τρέχει απροβλημάτιστα και τα 512mb ram θα τα βρεις μπροστά σε κάποιες εφαρμογές μόνο και ίσως σε βαριά χρήση και σε μελλοντικά updates. Είπαμε entry level, βελτιστοποιημένη όμως σχέση sw-HW (Εδώ πάντως ταιριάζει το εξής "Microsoft has been actively working rather hard to make 512 MB of RAM not just a realistic but very viable specification" http://wmpoweruser.com/microsoft-explains-why-the-nokia-lumia-630-only-has-512-mb-ram/ ) Θετικό το χαμηλό σχετικά βάρος της συσκευής, το fm ραδιόφωνο και η παρουσία micro SD slot. Edited July 16, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 3 φορες μου εκανε reboot εκει που μιλουσα, απο το πρωι με πρωτη φορτιση. Τις μπορει να πταιει? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 3 φορες μου εκανε reboot εκει που μιλουσα, απο το πρωι με πρωτη φορτιση. Τις μπορει να πταιει? Που δεν το εκτίμησες. Σε τιμωρεί και μπράβο του! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Που δεν το εκτίμησες. Σε τιμωρεί και μπράβο του! :lol::lol::lol::lol: που να δεις εγω τι θα του κανω αυριο, λοιπον το κινητο ειναι αισχρο, το 520 της δουλειας ειναι καλυτερο...μακρια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 που να δεις εγω τι θα του κανω αυριο, λοιπον το κινητο ειναι αισχρο, το 520 της δουλειας ειναι καλυτερο...μακρια Καλά, εντωμεταξύ, έλεγξε τις επαφές τις μπαταρίας και μήπως η μπαταρία είναι στραβή. Το είχα πάθει σε ένα sony κάποτε αυτό. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογη για διαχείριση των επαφώn της SIM; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts