Jump to content

Πρόγραμμα για συτόματη επαναφορά

NickTheGreek99
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα net cafes υπάρχουν κάτι προγράμματα που κάνεις τη δουλειά σου, κάνεις επανεκκίνηση και επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση.Που μπορω να βρω ένα τέτοιο;; Ενδιαφέρομαι για xp.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

deep freze

stαnd olone να επιλεξεις και στις παλιες εκδοσεις εμφανιζοτανε με τρικ δεξια στο τασκ

νομιζω πατουσες shift πατημενο πριν ανοιξη ο υπολογηστης μεχρη να μπουταρη

καλη επιλογη να ξεμπλεξεις με τα αντιβαριους αλλα θελει και αλλο σκληρο για να σωζεις τα αρχεια σου

και μια στο τοσο το ξεφριζαρεις για πιθανον αλλαγες που θελεις να κανεις

deep freze

stαnd olone να επιλεξεις και στις παλιες εκδοσεις εμφανιζοτανε με τρικ δεξια στο τασκ

νομιζω πατουσες shift πατημενο πριν ανοιξη ο υπολογηστης μεχρη να μπουταρη

καλη επιλογη να ξεμπλεξεις με τα αντιβαριους αλλα θελει και αλλο σκληρο για να σωζεις τα αρχεια σου

και μια στο τοσο το ξεφριζαρεις για πιθανον αλλαγες που θελεις να κανεις

Δεν το χρειάζομαι για τον βασικό μου υπολογιστή.Έχω ένα netbook με xp ίσα ίσα ένα chrome, ένα firefox , media player classic & office '07. Τον έχω για να τον δίνω σε τυχόν παιδάκια που παίζουν friv και τέτοια και σε περίπτωση που κάνουν καμιά χαζομαρούλα με μια επανεκκίνηση να έρθει όπως ήταν.

Το deepfreeze κάνει γι'αυτό που θέλω;;

Edited by NickTheGreek99

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Δεν το χρειάζομαι για τον βασικό μου υπολογιστή.Έχω ένα netbook με xp ίσα ίσα ένα chrome, ένα firefox , media player classic & office '07. Τον έχω για να τον δίνω σε τυχόν παιδάκια που παίζουν friv και τέτοια και σε περίπτωση που κάνουν καμιά χαζομαρούλα με μια επανεκκίνηση να έρθει όπως ήταν.

Κανει αλλά είναι δύσκολο στο σεταρισμα και βαραίνει το σύστημα.

Προτείνω να φτιάξεις ένα λογαριασμό user, χωρίς δικαιώματα στο σύστημα και άσε τα παιδιά να παίζουν όσο θέλουν.

Ναι και το συστήνω ανεπιφύλακτα Deep Freeze. στο κατάστημά μου αυτό έχω. Στείλε μου pm. να σου πω που και πως θα το κατεβάσεις ;);)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Πάω να το κάνω install και ζητάει πολύ χώρο.Εκανα την αφαίρεση και θα μείνουν μόνο 8 Mb ελέυθερα:blink: Να πρωχορίσω ή όχι??

George_Kont: Το αρχείο DFStd πήγα να κάνω εγκατάσταση.

Edited by NickTheGreek99

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Πρέπει να έχεις χώρο 10% ελεύθερο χώρο !!!! Δεν θα παίξει διαφορετικά !!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρέπει να έχεις χώρο 10% ελεύθερο χώρο !!!! Δεν θα παίξει διαφορετικά !!!!

Δηλαδή σε δίσκο 160gb να μου ζητάει για εγκατάσταση 152gb δεν είναι υπερβολικό;;

Αν στο τέλος μείνουν μόνο 8gb, άστο..

*Σημιοτέον:Τα windows μαζί με τα προγράμματα πιάνουν γύρω στο 7.5gb.

Edited by NickTheGreek99

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Δηλαδή σε δίσκο 160gb να μου ζητάει για εγκατάσταση 152gb δεν είναι υπερβολικό;;

Ενεργοποίησε τον λογαριασμό user. Δεν χρειάζεται τπτ άλλο.

Ενεργοποίησε τον λογαριασμό user. Δεν χρειάζεται τπτ άλλο.

Eννοείς τον guest?? Αν λες αυτό, καλύτερα να τον αφήσω έτσι όπως είναι.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Eννοείς τον guest?? Αν λες αυτό, καλύτερα να τον αφήσω έτσι όπως είναι.

Οουπς!! ναι τον guest εννοούσα. Γιατί αν μπαίνει κάποιος εκεί, δεν έχει δικαίωμα διαχείρισης και δεν μπορεί να κάνει ζημιά. Αυτό φτάνει. Γιατί παλεύεις χωρίς λόγο?

Οουπς!! ναι τον guest εννοούσα. Γιατί αν μπαίνει κάποιος εκεί, δεν έχει δικαίωμα διαχείρισης και δεν μπορεί να κάνει ζημιά. Αυτό φτάνει. Γιατί παλεύεις χωρίς λόγο?

Δεν παλεύω χωρίς λόγο, απλώς ρώτησα αν υπάρχει ένα πρόγραμμα που σε κάθε επανεκκίνηση/τερματισμό λειτουργίας, να επιστρέφει σε μία ''default'' κατάσταση.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Δεν παλεύω χωρίς λόγο, απλώς ρώτησα αν υπάρχει ένα πρόγραμμα που σε κάθε επανεκκίνηση/τερματισμό λειτουργίας, να επιστρέφει σε μία ''default'' κατάσταση.

Αυτό το πρόγραμμα (και όλα τα παρόμοια), πρέπει να το απενεργοποιεις ακόμα και για να βάλεις ένα αγαπημένο στο Chrome. Για να μην σβηστεί μια ταινία κλπ κλπ. Είναι χρήσιμο για κάποιο ίντερνετ καφέ ή δημόσιο υπολογιστή. Σε οικιακή χρήση, οι διαφορετικοί χρήστες, με περιορισμένη πρόσβαση, είναι ότι καλύτερο.

Νομίζω ότι το 10 % του 160 είναι 16 ;). Τόσο πρέπει να έχει ελεύθερο στον δίσκο σου για να παίζει σωστά. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα καθώς ούτε ο guest user ''βολεύει'' σε ένα μηχάνημα που θέλεις να το χρησιμοποιούν ελεύθερα στο πρώτο μήνυμα που θα σου πει ο flash πρέπει να ενημερωθεί για να παίξει το youtube. Χώρια που στα reset (διακοπές, κολλήματα) θα 'εχεις θέματα λειτουργικά τα οποία θα πρέπει να είσαι εκεί για να τα λύσεις.

Πρότασή μου. Εαν είσαι σε domain ναι όντως να κάνεις ένα περιορισμένο χρήστη . Ετσι όμως απλά ενα netbook ή ένα dummy μηχάνημα για τον χαβαλέ το DF είναι το πρόγραμμα που χρειάζεσαι. Δική σου η επιλογή :)

Νομίζω ότι το 10 % του 160 είναι 16 ;). Τόσο πρέπει να έχει ελεύθερο στον δίσκο σου για να παίζει σωστά. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα καθώς ούτε ο guest user ''βολεύει'' σε ένα μηχάνημα που θέλεις να το χρησιμοποιούν ελεύθερα στο πρώτο μήνυμα που θα σου πει ο flash πρέπει να ενημερωθεί για να παίξει το youtube. Χώρια που στα reset (διακοπές, κολλήματα) θα 'εχεις θέματα λειτουργικά τα οποία θα πρέπει να είσαι εκεί για να τα λύσεις.

Πρότασή μου. Εαν είσαι σε domain ναι όντως να κάνεις ένα περιορισμένο χρήστη . Ετσι όμως απλά ενα netbook ή ένα dummy μηχάνημα για τον χαβαλέ το DF είναι το πρόγραμμα που χρειάζεσαι. Δική σου η επιλογή :)

Δηλαδή θα μου πιάσει 16gb ή θα μείνω στο τέλος με 16gb ελεύθερα;;

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Δηλαδή θα μου πιάσει 16gb ή θα μείνω στο τέλος με 16gb ελεύθερα;;

16 gb είναι ο χώρος που θέλει ελεύθερο συνολικά στον δίσκο σου (10%) . Δεν σου πιάνει χώρο όπως το εννοείς !!!! :D:D:D