Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρονια πολλα σε ολους!

Ειμαι λοιπον με την 6.10.20. του φιλου jpower73 αλλα εχω ένα προβληματακι που με τον καιρο αρχιζει και μου την δινει ολο και περισσοτερο ,το πρόβλημα είναι ότι δεν μου γυρναει στην αυτοματη περιστροφή παρολου που την εχω ενεργοποιημενη και χρειαζεται να κανω on-off από το μενου για να μου πιασει ,μετα από λιγο όμως ξανα μανα το ιδιο,εχει κανεις άλλος το ιδιο πρόβλημα,υπαρχει καμια λυση?

Αυτό το είχα πάθει κι εγώ, δεν λύνεται.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Αυτό το είχα πάθει κι εγώ, δεν λύνεται.

Aρα παω για 6.12.1.?

Η και αυτή παρουσιαζει το ιδιο θεμα με την περιστροφή?

Aρα παω για 6.12.1.?

Η και αυτή παρουσιαζει το ιδιο θεμα με την περιστροφή?

Όχι, αυτή είναι οκ.

Θα το τσεκάρω, δηλαδή μόνο στο μεγάφωνο παίζει μονοφωνικά, στα ακουστικά είναι εντάξει;

Ναι έτσι είναι.

Δοκιμάζω τώρα μια emui 3 minimal χωρίς kangviptools κλπ, από huawei μονο τα θεματα, κάτι κινεζουλια βγαίνουν ευκολα, γενικά μέχρι τώρα τα πάει καλά, ρολλάρει καλά και είναι ελαφριά (widget καιρού της huawei δουλευει κανονικά αλλά έβαλα το weatherm8, gps Κλπ όλα καλά)

Θέλει φλασάρισμα το supersu για interface, 7 led zip & gapps

κατέβασε αυτό

https://www.sendspace.com/file/wuqa53

άκουσέ το με ακουστικά και με το μεγάφωνο. Το δεξί κάνάλι που έχει τις κιθάρες δεν ακούγεται στο μεγαφωνο. ακούγεται μόνο το αριστερό. Φυσικά στα πιο πολλά τραγούδια που δεν έχουν τέτοια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα 2 κανάλια ή είναι joint mp3 (πάρα πολλά είναι έτσι) δεν ακούς ότι δεν παίζει το ένα κανάλι.

Παίζει μια χαρά και στο μεγάφωνο και στα ακουστικά, είναι και Slayer...:p

και μόνο που ακούς slayer είναι ισοπεδωτικο το τεστ :p

Χαχαχαχαχαχαχα, πάντως στο δικό μου μεγάφωνο ακούγονται και οι κιθάρες, έχω εγκατεστημένο το Viper for Android, μπορεί να παίζει ρόλο.

Χαχαχαχαχαχαχα, πάντως στο δικό μου μεγάφωνο ακούγονται και οι κιθάρες, έχω εγκατεστημένο το Viper for Android, μπορεί να παίζει ρόλο.

Έχεις την 41 ή την 32; Εγώ δοκίμασα μόνο τη 41.

Το viper δεν μπορεί να το διορθώσει αυτό, το έχω δοκιμάσει και σε άλλες ρομ

Στο ζιπ έχει περάσει πολλά αρχεία εκτός του Audio_ver1_Vol_custom και μάλλον χάλασε τον ήχο

Η emui 3 μινιμαλ παει μια χαρά μέχρι τώρα, την έχω καθαρίσει, θα ανεβασω ζιπ για δοκιμές μόλις μπορέσω για να δοκιμάσεις το σημα και τις επαφές.

Στο ζιπ έχει περάσει πολλά αρχεία εκτός του Audio_ver1_Vol_custom και μάλλον χάλασε τον ήχο

Η emui 3 μινιμαλ παει μια χαρά μέχρι τώρα, την έχω καθαρίσει, θα ανεβασω ζιπ για δοκιμές μόλις μπορέσω για να δοκιμάσεις το σημα και τις επαφές.

Έχω αυτή από το Needrom. Δουλεύει τόσο καλά που δεν μπήκα στον κόπο να την αναβαθμίσω. Όλες οι emui 3.0 έχουν το θέμα με τις επαφές, πρέπει το πρώτο που θα κάνεις να είναι η απενεργοποίηση του συγχρονισμού των επαφών από το λογαριασμό Google.

Edited by grgz

Έχω τη 41 by77chedu και παίζει ΜΟΝΟ το ηχείο.

Έχω τη 41 by77chedu και παίζει ΜΟΝΟ το ηχείο.

Δηλαδή τα ακουστικά δεν παίζουν;

MONO= μονοφωνικά, ακουστικά παιζουν κανονικα και ο ήχος άριστος!

Επειδή απ' ότι είδα με ένα dirty flash δεν υπάρχουν διαφορές εκτός από τον dialer, αντίθετα μου χάλασε κι ο ήχος, έμεινα και θα παραμείνω στην έκδοση του Needrom.

Edited by grgz

Επειδή απ' ότι είδα με ενα dirty flash δεν υπάρχουν διαφορές εκτός από τον dialer, αντίθετα μου χάλασε κι ο ήχος έμεινα και θα παραμείνω στην έκδοση του Needrom.

δε νομιζω , θα πας στην emui 3 που δοκιμάζω :lol::lol::lol:

Τα χρώματα της emui δεν παίζονται, ιδίως όταν έρχεσαι από άλλες ρομ

επαναφορά σήματος μετά από ασανσέρ κλπ ΟΚ

συνγχρονισμός επαφές κλπ κανονικά μέσω google account, ΟΚ μέχρι τώρα, με vcf δεν ξέρω τι κάνει.

Πότε χάνονται οι επαφές? τι να τσεκάρω?

Έχεις απόλυτο δίκιο για τα χρώματα , ανεπανάληπτα ;)

συνγχρονισμός επαφές κλπ κανονικά μέσω google account, ΟΚ μέχρι τώρα, με vcf δεν ξέρω τι κάνει.

Χαχαχαχα, ρε συ emui είχα τόσο καιρό, μακράν η καλύτερη σε χρώματα. Δυστυχώς οι επαφές χάνονται σε ανύποπτο χρόνο, δεν ξέρεις πότε θα το κάνει, θα σου στείλω link αργότερα.

Κάποια στιγμή μου έρχεται ένα μήνυμα οτι κάποιος με πήρε τηλ, το ανοίγω - είμαι δηλαδή στον στοκ messager- και πατάω τον αριθμό που εμφανίζεται στη μηνυμα. Δεν τον καλεί, πάω στις επαφές και εχουν κάνει φτερά, πηγαίνω εισερχόμενες κλήσεις τις βλέπω κανονικά, μηνυματα κανονικά. Ριμπούτ το ίδιο, επαναφορά επαφών με τιτανιουμ και εγένετω χάος...

Άντε γειάαα emui...

Guys λέω να την κάνω προς xiaomi μεριά....ακούω προτάσεις...είμαι μεταξύ Mi 5s και Mi 5s plus....λέω να παω σε snapdragon ..

Guys λέω να την κάνω προς xiaomi μεριά....ακούω προτάσεις...είμαι μεταξύ Mi 5s και Mi 5s plus....λέω να παω σε snapdragon ..

Κάποια στιγμή όλοι θα αναβαθμιστούμε. Εγώ αντιπάθησα τόσο πολύ τη miui που πλέον απέκλεισα τα Xiaomi, όσο καλά και να είναι. Για τα δικά μου γούστα η miui είναι ένα μονολιθικό δυσλειτουργικό κτήνος που προσπαθώντας να κάνει τα πάντα δεν κάνει τίποτα σωστά.

Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά για το πρόβλημα της απώλειας των επαφών στις emui 3.0.

https://www.ifixit.com/Answers/View/277053/Contacts+application+has+stopped+working.

https://www.androidpit.com/forum/610052/huawei-ascend-p6-big-problems-in-huawei-ascend-p6-after-update-to-4-4-2-contacts-lags-gps-etc

https://www.cellphones.ca/answers/suddenly-my-contacts-are-not-showing-in-my-honor-4x-can-you-tell-me-the-reason/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=123

Κάποια στιγμή όλοι θα αναβαθμιστούμε. Εγώ αντιπάθησα τόσο πολύ τη miui που πλέον απέκλεισα τα Xiaomi, όσο καλά και να είναι. Για τα δικά μου γούστα η miui είναι ένα μονολιθικό δυσλειτουργικό κτήνος που προσπαθώντας να κάνει τα πάντα δεν κάνει τίποτα σωστά.

Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά για το πρόβλημα της απώλειας των επαφών στις emui 3.0.

https://www.ifixit.com/Answers/View/277053/Contacts+application+has+stopped+working.

https://www.androidpit.com/forum/610052/huawei-ascend-p6-big-problems-in-huawei-ascend-p6-after-update-to-4-4-2-contacts-lags-gps-etc

https://www.cellphones.ca/answers/suddenly-my-contacts-are-not-showing-in-my-honor-4x-can-you-tell-me-the-reason/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=123

η περιγραφη σου με πέθανε αχαχαχα !!!!! :) :) :p

Συμφωνώ με το Γιώργο απολύτως.

Και αν πάρω ποτέ xiaomi θα το ψάξω αν μπορεί να πάρει κάποια άλλη ρομ εκτός miui.

Όσο για το φίλο που θέλει να αναβαθμιστεί... ας κοιτάξει και κάνα oneplus ;)

Συμφωνώ με το Γιώργο απολύτως.

Και αν πάρω ποτέ xiaomi θα το ψάξω αν μπορεί να πάρει κάποια άλλη ρομ εκτός miui.

Όσο για το φίλο που θέλει να αναβαθμιστεί... ας κοιτάξει και κάνα oneplus ;)

δεν θα διαφωνήσω καθόλου, αλλά τόσο καιρό με miui (εδώ και κάνα χρόνο) και έχοντας συσκευές όπως το redmi note 3 και redmi note 2 στο σπίτι με πιτσιρικάδες με απαιτήσεις περισσότερο σε gaming φυσικά που τα στεγνωνει, έχω δει απίστευτη συμπεριφορά και με τις Ελληνικές stable αλλά και με τις dev.

ΟΚ, έχω μονο ενα account, gmail, θα την κρατήσω και βλέπουμε. Ίσως κάποια έκδοση να τη γλίτωσε.

Αν ανεβάσω ζιπ, δεν θα το δοκιμάσεις?

δεν θα διαφωνήσω καθόλου, αλλά τόσο καιρό με miui (εδώ και κάνα χρόνο) και έχοντας συσκευές όπως το redmi note 3 και redmi note 2 στο σπίτι με πιτσιρικάδες με απαιτήσεις περισσότερο σε gaming φυσικά που τα στεγνωνει, έχω δει απίστευτη συμπεριφορά και με τις Ελληνικές stable αλλά και με τις dev.

Αν δεν έχει βγάλει ρομ ο gkalen μην το αγοράζεις καθόλου.

ΟΚ, έχω μονο ενα account, gmail, θα την κρατήσω και βλέπουμε. Ίσως κάποια έκδοση να τη γλίτωσε.

Αν ανεβάσω ζιπ, δεν θα το δοκιμάσεις?

Ανέβασέ το να υπάρχει και θα το τσεκάρω. Γενικά επειδή δεν αλλάζω rom κάθε μέρα έχω βολευτεί με τη HIvE UI γιατί είναι στα μέτρα μου.

Παιδιά να ξαναρωτήσω...

Χάνω το σήμα σε standard σημεία, π.χ. σε ασανσέρ, και μετά δεν επανέρχεται, ενώ το icon δείχνει κανονικό σήμα. Οπότε χρειάζεται airplane mode on και off για να επανέλθει. Υπάρχει κανένα fix για το πρόβλημα;;; Ή παώ για αλλαγή ROM;

(Εμαι σε AOSP Maucat)