Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

όλες οι miui ΔΕΝ αποθηκεύουν σε sd...δεν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις

Kανενας?

Δεν το κατεχω ,αλλα με κατι googlaρισματα μου γραφει για κατι xposed κ.τ.λ.,και ακριβος επειδή δεν το κατεχω ρωταω εδώ μηπως υπαρχει καποιος τροπος και αν γινεται να μου τον εξηγησει καποιος!

Σορρυ για το πρηξιμο παιδια!

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Kανενας?

Δεν το κατεχω ,αλλα με κατι googlaρισματα μου γραφει για κατι xposed κ.τ.λ.,και ακριβος επειδή δεν το κατεχω ρωταω εδώ μηπως υπαρχει καποιος τροπος και αν γινεται να μου τον εξηγησει καποιος!

Σορρυ για το πρηξιμο παιδια!

θα βρεις μια εκδοση του xposed πoυ δουλευει στην miui και θα βαλεις 2 modules,το xinternal και το obb on sd.

Δεν υπαρχει λογος να μην δουλεψει,αρκει να βρεις το xposed framework που δουλευει στην miui.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η 571 προ των πυλών

From sources....

δοκιμασε να μην βαλεις τιποτα αλλο στο zip περα απο a310 patch και gapps,συνηθως οι εξτρα προσθηκες δημιουργουν προβληματα..!

Οκ..

Το μόνο που θα βάλω υα είναι το α310 πατς, το πατς ήχου και το dolby.

Δεν θα φορτώσω εφαρμογές. (σν και αυτές που βάζω, αφενός είναι αθώες, αφετερου, σίγουρα θα σας χρειαστούν..)

. Αυτές θα τις κάνω ένα χωριστο ζιπ. Όποιος θέλει, το Φλασαρει...

Ομοίως και το εξποουσντ.

(αρκεί να δει σιμς διότι αυτή που έδωσες προηγουμένως, δεν....)

Πρόκειται για δικό μου πορτ. Εκτός κι αν με προλάβουν οι ινδοι.. Χαχαχα

Τεσπα, θα δω... :)

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Οκ..

Το μόνο που θα βάλω υα είναι το α310 πατς, το πατς ήχου και το dolby.

Δεν θα φορτώσω εφαρμογές. (σν και αυτές που βάζω, αφενός είναι αθώες, αφετερου, σίγουρα θα σας χρειαστούν..)

. Αυτές θα τις κάνω ένα χωριστο ζιπ. Όποιος θέλει, το Φλασαρει...

Ομοίως και το εξποουσντ.

(αρκεί να δει σιμς διότι αυτή που έδωσες προηγουμένως, δεν....)

Πρόκειται για δικό μου πορτ. Εκτός κι αν με προλάβουν οι ινδοι.. Χαχαχα

Τεσπα, θα δω... :)

εγω ως γνωστον με τις sim δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα αν σου ξανατυχει κατι τετοιο πηγαινε /data σβησε τον φακελο nvram και κανε reboot.

Να αναφερω και κατι ανελπιστα ευχαριστο:Με την τελευταια εκδοση cm13 r54 εχει λυθει το προβλημα με τα data που μετα απο χασιμο σηματος σε μετρο δεν μπορουσαν να ξανασυνδεθουν!

Πλεον δουλευει αψογα!

Oποτε στις νεες rom βασισμενες σε r54 που θα βγουν αυτην την εβδομαδα το bug αυτο δεν θα υπαρχει!

Edited by azuli

εγω ως γνωστον με τις sim δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα αν σου ξανατυχει κατι τετοιο πηγαινε /data σβησε τον φακελο nvram και κανε reboot.

Αυτή ή λύση είναι επιβεβαιωμένη; Σε πολλές rom δεν μου έβλεπε τις sim

Edited by georgeIII

Αυτή ή λύση είναι επιβεβαιωμένη; Σε πολλές τον δεν μου έβλεπε τις sim

οπως ειπα εγω δεν το ειχα ποτε αυτο το θεμα οποτε δεν το χω κανει,αλλα το διαβασα απο ατομο που ξερει απο android σαν λυση.Μπορεις να το δοκιμασεις,δεν εχεις να χασεις τιποτα γιατι ετσι κι αλλιως θα την πεταγες την rom.

οπως ειπα εγω δεν το ειχα ποτε αυτο το θεμα οποτε δεν το χω κανει,αλλα το διαβασα απο ατομο που ξερει απο android σαν λυση.Μπορεις να το δοκιμασεις,δεν εχεις να χασεις τιποτα γιατι ετσι κι αλλιως θα την πεταγες την rom.

Έχεις δίκιο...

Είναι η ίδια που δουλεύω κι εγώ...

Του degrus, upt

Στην δική μου, έχω ενσωματωμένα τα σχετικά πατς.

Επίσης, αυτό με το nvram, τ διάβασα προχτές, αλλά δεν ασχολήθηκα καθότι έχω βολευτεί στην 570

..

Επίσης, έχω βρει λύση για την επανασυνδεση ντατα, χωρίς να χρειάζεται AirPlane on off.

Θα το ενσωματωσω κι αυτό....

ΔλΔ,

Φλασαρισμα ρομ,

Φλασαρισμα γκαπς

Φλασαρισμα xposed (αν θέλετε)

Έτοιμος....

:)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για τα led notification εχεις κάνει τπτ; Σε κάποιες ΜΜ δουλεύει από ότι έχω διαβάσει. Εννοώ χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε το κολπακι σου.

Για τα led notification εχεις κάνει τπτ; Σε κάποιες ΜΜ δουλεύει από ότι έχω διαβάσει. Εννοώ χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε το κολπακι σου.

στις περισσοτερες δουλευουν κανονικα,η μονη που ειχα πετυχει με προβλημα ηταν η rr 5.7.0. και αλλη μια

στις περισσοτερες δουλευουν κανονικα,η μονη που ειχα πετυχει με προβλημα ηταν η rr 5.7.0. και αλλη μια

Για αυτό το λέω μήπως κάποιος που ξερει και όχι εμείς οι ασχετοι (για μένα μιλάω ;) ) πάρει από κάποια ρομ που δουλεύουν τα αρχεία και τα βάλει σε αυτή που δεν δουλεύουν.

Για οποιον θελει κατι πιο σταθερο και bugless απο τις mm --> νεα cm 12.1 lollipop update Ιουλιου.Λογικα δουλευουν τα παντα http://www.mtk-dev.com/2016/07/cm121-july-2016-mt6592.html Edited by azuli

Επειδη εχω χασει επεισοδια και είμαι ακομη με miui βασισμενη σε ΚΚ (δηλ. του kouskous),υπαρχουν bugless lollipop?

Πειτε μου ότι υπαρχουν και bugless MM να τρελαθώ εντελος!

Μιλαμε για bugless bugless,δηλ. όπως είναι η miui του kouskous και όχι bugless να'χαμε να λεγαμε!

Επειδη εχω χασει επεισοδια και είμαι ακομη με miui βασισμενη σε ΚΚ (δηλ. του kouskous),υπαρχουν bugless lollipop?

Μιλαμε για bugless bugless,δηλ. όπως είναι η miui του kouskous και όχι bugless να'χαμε να λεγαμε!

στις "καθαρες" lolli rom οπως cm το μονο bug ειναι το vpn,που φτιαχνεται κι αυτο με workaround.

Τωρα αν πετυχεις αλλο bug ειναι θεμα της rom μετα η του port

http://www.pandawill.com/coolpad-f1-plus-smartphone-64bits-4g-lte-quad-core-1gb-8gb-50-inch-hd-screen-white-p96315.html

νταξ, το μικρό είναι...

καιρό είχα να δω f1 σε μαγαζί.. :p

Redmi Note 9 Pro 6-128

Γνώμη μου να μείνεις εκεί που είσαι όπως έχω μείνει και εγώ.Οταν κάτι δουλευει δεν το πειράζουμε:pΜιά χαρά πάει με του kouskous τόσο καιρο.Να φανταστείς ότι είμαι με την 5.10.22 που μετά από αυτήν βγήκαν άλλες 20 περίπου αναβαθμίσεις τις οποίες και δεν έκανα ακριβώς επειδή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την έκδοση που φοράω.

Αλήθεια ε την κάμερα τι έκανες τελικά? την άλλαξες?

Γνώμη μου να μείνεις εκεί που είσαι όπως έχω μείνει και εγώ.Οταν κάτι δουλευει δεν το πειράζουμε:pΜιά χαρά πάει με του kouskous τόσο καιρο.Να φανταστείς ότι είμαι με την 5.10.22 που μετά από αυτήν βγήκαν άλλες 20 περίπου αναβαθμίσεις τις οποίες και δεν έκανα ακριβώς επειδή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την έκδοση που φοράω.

Αλήθεια ε την κάμερα τι έκανες τελικά? την άλλαξες?

Φιλε τελικα ξεβιδωσα το μεσαιο καπακι και πιεσα προς τα εξω το τζαμακι της καμερα για να βγει (αφου ουτος η άλλος δεν ειχα πισω καμερα δεν με ενοιαζε και να μην ηταν αυτος ο λογος και τζαμπα να το χαλασω δηλ.)και αφου το ξεκολησα (σχετικα ευκολα μιας και είναι κολλημενο με ευκαμπτη κολλα τυπου σιλικόνης από το εργοστασιο) πηρα έναν μεγενθητικο φακο και προς εκπληξη μου ειδα ότι ειχε παραμορφωθεί από μεσα το τζαμακι δηλ. ειχε λιωσει(πραγμα που δεν φαινοταν απ'εξω) ,εβγαλα ένα αλλα πλαστικο τζαμακι από ένα nokia παλιο που ειχα και το εκοψα με φαλτσετα και το περασα με λιη εποξικη και τωρα ειδικα με την lg camera το τηλ. στο θεμα φωτο ξεσκιζει!

Οσο για την ρομ του kouskous φιλε είμαι καταευχαριστημενος δηλ. είναι ότι καλυτερο εχω δοκιμασει(τον πρωτο χρονο ειχα δοκιμασει ότι κυκλοφορουσε από ρομ,μετα την εγκατασταση της ρομ του kouskous εμεινα εδω!)αλλα εχει προκηψει πρόβλημα τωρα γιατι δεν εχω χωρο για εφαρμογες και παιχνίδια!

Φιλε τελικα ξεβιδωσα το μεσαιο καπακι και πιεσα προς τα εξω το τζαμακι της καμερα για να βγει (αφου ουτος η άλλος δεν ειχα πισω καμερα δεν με ενοιαζε και να μην ηταν αυτος ο λογος και τζαμπα να το χαλασω δηλ.)και αφου το ξεκολησα (σχετικα ευκολα μιας και είναι κολλημενο με ευκαμπτη κολλα τυπου σιλικόνης από το εργοστασιο) πηρα έναν μεγενθητικο φακο και προς εκπληξη μου ειδα ότι ειχε παραμορφωθεί από μεσα το τζαμακι δηλ. ειχε λιωσει(πραγμα που δεν φαινοταν απ'εξω) ,εβγαλα ένα αλλα πλαστικο τζαμακι από ένα nokia παλιο που ειχα και το εκοψα με φαλτσετα και το περασα με λιη εποξικη και τωρα ειδικα με την lg camera το τηλ. στο θεμα φωτο ξεσκιζει!

Οσο για την ρομ του kouskous φιλε είμαι καταευχαριστημενος δηλ. είναι ότι καλυτερο εχω δοκιμασει(τον πρωτο χρονο ειχα δοκιμασει ότι κυκλοφορουσε από ρομ,μετα την εγκατασταση της ρομ του kouskous εμεινα εδω!)αλλα εχει προκηψει πρόβλημα τωρα γιατι δεν εχω χωρο για εφαρμογες και παιχνίδια!

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.Αγόρασα το Link2SD plus με 2-3 δολλάρια και μεταφέρω τα data των εφαρμογών στην εξωτερική 32άρα SD που έχω και έτσι κάνω χώρο.Εκάνα και δοκιμή για να είμαι σίγουρος , μετεφερα τα Data του KODI που ήταν περίπου 600 ΜΒ απο την εσωτερική στην εξωτερική κανονικά..

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.Αγόρασα το Link2SD plus με 2-3 δολλάρια και μεταφέρω τα data των εφαρμογών στην εξωτερική 32άρα SD που έχω και έτσι κάνω χώρο.Εκάνα και δοκιμή για να είμαι σίγουρος , μετεφερα τα Data του KODI που ήταν περίπου 600 ΜΒ απο την εσωτερική στην εξωτερική κανονικά..

Φιλε δοκιμασα το Link2SD το απλο όχι το plus και όπως και άλλες εφαρμογες τυπου Link2SD και δεν τα καταφερα ,λες να γινεται μονο με το Link2SD plus ?

Φιλε δοκιμασα το Link2SD το απλο όχι το plus και όπως και άλλες εφαρμογες τυπου Link2SD και δεν τα καταφερα ,λες να γινεται μονο με το Link2SD plus ?

Ναι γιατί με το plus θα ξεκλειδώσει την επιλογη "συνδεση εσωτερικών δεδομένων" που μεταφέρει και τον μεγάλο όγκο εφαρμογών στην εξωτερικη sd. Eγω σου λέω σωθηκα, το πλήρωσα μια φορά και το έχω βάλει σε 4 συσκευές (ταμπλετ και τ/φ) που τα έχω με τον ιδιο λογαρισμο google..

Ναι γιατί με το plus θα ξεκλειδώσει την επιλογη "συνδεση εσωτερικών δεδομένων" που μεταφέρει και τον μεγάλο όγκο εφαρμογών στην εξωτερικη sd. Eγω σου λέω σωθηκα, το πλήρωσα μια φορά και το έχω βάλει σε 4 συσκευές (ταμπλετ και τ/φ) που τα έχω με τον ιδιο λογαρισμο google..

Μολις κατεβασα το plus παω να μεταφερω εφαρμογή στην sd και δεν το δεχεται ,παω να μεταφερω μονο το obb δηλ. παταω συνδεση και μου βγαζει 2 επιλογες move to first partition (που είναι η καρτα sd απ'τον χωρο που εχει μεινει δηλ. το καταλαβαινω)και move to second partition που μου βγαζει μυνημα "δεν βρεθηκε δευτερο διαμερισμα" παταω λοιπον το move to first partition και μου βγαζει μυνημα Link2sd package invalid!

Tι κανω λαθος φιλε?