valsam Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Επειδη αρχισε να κολαει ολο και πιο πολυ με την miui 4.8.3,λεω να βαλω την miui του emjot 4.6.21(η να βαλω καποια αλλη?),πρεπει να κανω ολα τα wipes και factory reset? Σας το'πα, δεν κανει η 4.8.3,υπερβολικα πολλα bugs σε σημειο μη λειτουργειας του τηλ.,εγω ξαναβαλα την v5 του emjot και το τηλ. ειναι αψογο ξανα,κανονικη εγκατασταση με ολα τα wipes οπως στον οδηγο στη σελιδα 12! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Τίποτα, πες μου ποιό λειτουργικό σύστημα έχεις. windows 7 32bit εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Σας το'πα, δεν κανει η 4.8.3,υπερβολικα πολλα bugs σε σημειο μη λειτουργειας του τηλ.,εγω ξαναβαλα την v5 του emjot και το τηλ. ειναι αψογο ξανα,κανονικη εγκατασταση με ολα τα wipes οπως στον οδηγο στη σελιδα 12! Δηλαδη την 4.6.16? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) windows 7 32bit εχω Κατέβασε το Flashtool και τους drivers από εδώ και επίσης εδώ. Edited August 22, 2014 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 φίλε grgz με έσωσες σήμερα..... χίλια ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αν βγάζει 5 ώρες οθόνη είναι super... Πολυ παραπανω βγαζει ;) Εχω ποσταρει ξανα, αρκετες σελιδες πιο πισω. Εγω βγαζω απο 5 μεχρι 8 ωρες οθονη, αναλογα το ποσο 3g θα παιξει Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 φίλε grgz με έσωσες σήμερα..... χίλια ευχαριστώ Αφού πρώτα σε μπέρδεψα....:lol: Έχω πει χίλιες φορές να γράψω ένα tutorial για το πως ακριβώς γίνεται debrick και το έχω αναβάλλει χίλιες μία. :p Υπόσχομαι αύριο να το φτιάξω, πιστεύω ότι θα σωθεί πολύς κόσμος αφού οι οδηγίες που υπάρχουν σε συνδυασμό με τον τρισάθλιο driver της Coolpad, πιο πολύ μπερδεύουν παρά βοηθούν. :) Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παιδιά καλησπέρα... μια ερώτηση... που θα βρω battery cover ( το οποίο είναι ψιλό άθλιο) και έξτρα μπαταρία... στο vickmall δεν μου βγάζει κάτι... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παιδιά καλησπέρα... μια ερώτηση... που θα βρω battery cover ( το οποίο είναι ψιλό άθλιο) και έξτρα μπαταρία... στο vickmall δεν μου βγάζει κάτι... Battery cover και μπαταρία. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδιά καλησπέρα... μια ερώτηση... που θα βρω battery cover ( το οποίο είναι ψιλό άθλιο) και έξτρα μπαταρία... στο vickmall δεν μου βγάζει κάτι... κοιταξε και εδω http://www.aliexpress.com/item/For-Coolpad-F1-8297-8297W-3G-MTK6592-Original-Back-cover-for-Coolpad-f1-cell-phone-Accessory/1753966149.html Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ... φαντάζομαι είναι safe το aliexpress, δεν ειδα κάπου PayPal... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ... φαντάζομαι είναι safe το aliexpress, δεν ειδα κάπου PayPal... Απολύτως ασφαλές είναι αρκεί να επιλέξεις και εσύ αξιόπιστο προμηθευτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marianaan Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ... φαντάζομαι είναι safe το aliexpress, δεν ειδα κάπου PayPal... το aliexpress δεσμευει τα χρηματα μέχρι να επιβεβαιώσεις οτι σ ήρθε το προιον και είναι όπως στην περιγραφή. κ τότε τα δίνει στον πωλητή! σε καμια περιπτωση αν υπαρξει προβλημα δεν κανει συνεννοηση μονο με τον πωλητή, ότι δικαιολογια και να σ δωσει! παιρνεις πισω τα χρήματα κ κανεις απ την αρχη την αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Να και τα δικά μου screenshots.. Μήπως φταίει που έχω τη stock rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Mια χαρα ειναι η μπαταρια του. Καποιοι πετυχαινουν καλυτερη αυτονομια, γιατι τον μισο χρονο εχουν κλειστο ακομα και το wifi......... Oποτε μην αγχωνεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εγώ το wifi στις ρυθμίσεις έχω βάλει να κλείνει οταν κλείνει η οθόνη του τηλεφώνου εξοικονομόντας ενέργεια που θα χανόταν άσκοπα οταν εχω το τηλ κλειστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ενημερωτικά εμένα ο dolphin ρούφαγε απίστευτα ποσά μπαταρίας. Η λύση ήταν να τον αντικαταστησω με άλλον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Mια χαρα ειναι η μπαταρια του. Καποιοι πετυχαινουν καλυτερη αυτονομια, γιατι τον μισο χρονο εχουν κλειστο ακομα και το wifi......... Oποτε μην αγχωνεστε. Νατος: Εγώ το wifi στις ρυθμίσεις έχω βάλει να κλείνει οταν κλείνει η οθόνη του τηλεφώνου εξοικονομόντας ενέργεια που θα χανόταν άσκοπα οταν εχω το τηλ κλειστό Ο rebel λοιπον μπορει να βγαλει και 6 και 7 ωρες οθονη. Εγω δεν μπορω να διανοηθω καν να εχω κλειστο το wifi, και μαλιστα κανει και τα backup του οταν ειμαι σπιτι (πχ photos στο google+) οποτε ειναι λογικο να βγαζω λιγοτερες ωρες. Μην αγχεστε λοιπον, ολα εξαρτωνται απο την χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 στα χαρακτηριστικα του διαβασα για cam sony f2.0. ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Τελικα εβαλα την miui του emjot v5a και το κινητο δουλευει πολυ καλα αν εξαιρεσω βεβαια οτι τα notification led δεν δουλευουν πλεον και τα νουμερα του dialer ειναι οτι ναναι (εβαλα τον ex dialer). Μεχρι στιγμης ολα τα αλλα μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τελικα εβαλα την miui του emjot v5a και το κινητο δουλευει πολυ καλα αν εξαιρεσω βεβαια οτι τα notification led δεν δουλευουν πλεον και τα νουμερα του dialer ειναι οτι ναναι (εβαλα τον ex dialer). Μεχρι στιγμης ολα τα αλλα μια χαρα! Ρε συ, έτσι δεν είναι μια χαρά, είναι δυο τρομάρες...:lol: Λυπάμαι αλλά όλα δουλεύουν μόνο με την official. ;) Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τελικα εβαλα την miui του emjot v5a και το κινητο δουλευει πολυ καλα αν εξαιρεσω βεβαια οτι τα notification led δεν δουλευουν πλεον και τα νουμερα του dialer ειναι οτι ναναι (εβαλα τον ex dialer). Μεχρι στιγμης ολα τα αλλα μια χαρα! Όταν είχα την miui θυμάμαι για τις ειδοποιήσεις έπρεπε να βάλω νομίζω μπλε χρώμα να ανάβει από τις ρυθμίσεις, για να ανάβει το πράσινο ledaki, δοκίμασε το Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ρε συ, έτσι δεν είναι μια χαρά, είναι δυο τρομάρες...:lol: Λυπάμαι αλλά όλα δουλεύουν μόνο με την official. ;) Μα ουτε με την official δουλευαν τα led(μονο με την 4.8.3 δουλευαν)! Για τον dialer εβαλα τον ex και ειναι μια χαρα. Με την 4.8.3 ενω δουλευαν ολα μα ολα οταν εσβηνε η οθονη μετα δεν ανοιγε η ανοιγε μετα απο ωρα ενω στην αρχη δεν το εκανε καθολου. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν είχα την miui θυμάμαι για τις ειδοποιήσεις έπρεπε να βάλω νομίζω μπλε χρώμα να ανάβει από τις ρυθμίσεις, για να ανάβει το πράσινο ledaki, δοκίμασε το Το θεμα ειναι οτι κρασαρει μολις παω να αλλαξω χρωμα στα led! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εχει ξεχειλωσει σε κανεναν η υποδοχη του φορτιστη η μονο σε εμενα τυχαινουν αυτα τα ωραια?? εμενα με το παραμικρο βγαινει ο φορτιστης συγνωμη αλλα εγω δεν το λεω καλη ποιοτητα κατασκευης αυτο..... πρωτη φορα μου τυχαινει σε κινητο αυτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εχει ξεχειλωσει σε κανεναν η υποδοχη του φορτιστη η μονο σε εμενα τυχαινουν αυτα τα ωραια?? εμενα με το παραμικρο βγαινει ο φορτιστης συγνωμη αλλα εγω δεν το λεω καλη ποιοτητα κατασκευης αυτο..... πρωτη φορα μου τυχαινει σε κινητο αυτο!! Το εχω ενα μηνα και δεν εχω τετοιο προβλημα... ισα ισα που ειναι αρκετα σφιχτη η υποδοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts