jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Εκεί είναι το κλειδί.. Στο unmount data. Αν το κάνεις, ολα θα πανε καλά... Επισης, εναλλακτικά, αντι να κάνετε αυτά τα 4 wipes, μπορείτε να κάνετε : - wipe dalvik/art cache - clean to install a new rom Απλά, επειδή πολλοί είναι εξοικιωμενοι με το twrp το οποιο δεν έχει την τελευταία επιλογή, προτείνω την πιο αργή, αλλά στάνταρ λύση. Ώστε να ξέρουμε τι κάνουμε.... Η μη λειτουργία του ραδιοφωνου, δεν έχει να κάνει με την μη εμφάνιση του εικονιδιου των ακουστικων. Το ραδιόφωνο παίζει κανονικά. Το μόνο θέμα που έχει είναι η δυνατή /μη ρυθμιζόμενη ένταση (πράγμα που έχει λύσει ο φιρε) και η μη εκπομπή ηχου απο το εξωτερικό ηχείο (που δεν έχει λύσει ο φιρε). Για το 2ο, εχω βρει λύση ώστε να ορίζεται ο default Storage η external. Η λύση αυτη συνίσταται στο φλασαρισμα, με τημ εφαρμογή flashify διαφορετικου boot.img και επανεκκίνηση. Επανεκκίνηση σε εναλλαγη χωρητικότητας, θυμάμαι, γινόταν και σε κάποια ρομ παλαιότερα, νομίζω στην Α310ν2... Δεν ειμαι σίγουρος. Μόλις βρω χρόνο και εργαλείο, θα παρουσιάσω πρόταση για το θέμα αυτό. Edited January 9, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Εκεί είναι το κλειδί.. Στο unmount data. Αν το κάνεις, ολα θα πανε καλά... Το πιασα...κατάλαβα....thnks Απλά, επειδή πολλοί είναι εξοικιωμενοι με το twrp το οποιο δεν έχει την τελευταία επιλογή, προτείνω την πιο αργή, αλλά στάνταρ λύση. Aρα καταλαβαίνω ότι μπορώ να φλασάρω την ρομ ΚΑΙ με TWRP (όχι μόνο Philz) Τέλος για το ότι είδα γεμάτη στα κόκκινα την εσωτερική μνήμη μετά την εγκατάσταση της CM μήπως έχει να κάνει επειδή δεν έκανα σωστά τα wipes.....οπότε κράτησε ΚΑΙ την official στην μνήμη ή φακέλους της ?.........είχα κάνει πρώτα εγκατάσταση επίσημης ρομ της Coolpad μορφής .cpb με χρήση του YGDP tool και εγκατάσταση Custom recovery. (by mixanikosgr)......και μετά έβαλα την CM.....αλλά μήπως με τα λάθη που έκανα στα wipes και στο ότι δεν έκανα unmount είχε σαν αποτέλεσμα να βλέπω την εσωτερική γεμάτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κάνε σωστά τα wipes και δεν θα χεις πρόβλημα.. Φαντάζομαι, την ρομ, την κατέβασες στην sd.. Ok? Ναι, twrp 2870. Δεν το συμπάθησα, δεν το συστηνω.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 α ωραία μια χαρά ευχαριστώ θα κάνω το update αν κάνω το update χωρίς να φλασάρω χάνω αρχεία? Πας στην εφαρμογή ενημέρωση πατάς 3 τελιτσες επάνω δεξιά του δείχνεις που είναι το αρχείο για ενημέρωση και περιμένεις 5 λεπτά και ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 παιδια 2 ερωτησεις....κουφα που μου ετυχαν.. 1) ειναι η τριτη φορα απο οταν εχω παρει το κινητο που οταν δουλευοντας το κλεινει στα χερια μου απο μπαταρια, οταν το βαζω για φορτιση η οθονη βγαζει καθετες απο πανω προς τα κατω γραμμες σαν οταν εχει σπασει η οθονη..τη πρωτη φορα τα ειχα χρειαστει..αν αφησεις το κινητο σβηστο να φορτιζει,οταν φτανει καπου στο 20% εξαφανιζονται μονες τους αυτες οι γραμμες και ουτε γατα ουτε ζημια..πριν λιγο το ξαναεκανε μετα απο πολυυυυ καιρο...δεν αγχωθηκα γιατι τωρα εμαθα, αλλα γιατι????????????καπου ειχα διαβασει καποτε οτι ευθυνεται η μπαταρια η κατι τετοιο...τι παιζει?? 2) σε φιλου το coolpad εκανε συζευξη μεσω bluetooth με ενα κινεζικο σελφοκονταρο...εκτοτε καθε που ανοιγει τα bluetooth παγωνει το κινητο...πρεπει να βγαλει μπαταρια και να ξαναμπουταρει..γιατι???υπαρχει καμια λυση μηπως και γλιτωσει φλασαρισμα??επειδη δεν ειναι και πολυ γνωστης δεν ειχε κρατησει αντιγραφο και θα χασει ολες τις ρυθμισεις... ΥΓ: αν καποιος θυμαται σε ποια σελιδα ειχαν ποσταριστει τα αρχεια για lg cam 20mp ας τα δωσει μια... Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Για το 2ο, εχω βρει λύση ώστε να ορίζεται ο default Storage η external. Η λύση αυτη συνίσταται στο φλασαρισμα, με τημ εφαρμογή flashify διαφορετικου boot.img και επανεκκίνηση. Επανεκκίνηση σε εναλλαγη χωρητικότητας, θυμάμαι, γινόταν και σε κάποια ρομ παλαιότερα, νομίζω στην Α310ν2... Δεν ειμαι σίγουρος. Μόλις βρω χρόνο και εργαλείο, θα παρουσιάσω πρόταση για το θέμα αυτό. Έχεις κάποιο link να πάρουμε καμιά ιδέα ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 azuli έβαλα την CM που λες. Πες πάλι μια τι ακριβώς θες να κοιτάξω. Προς το παρόν περνάω εφαρμογές και το μόνο που έχω δει είναι ότι: 1. GPS δουλεύει 2. Σε δοκιμαστικό τηλεφώνημα με ακούνε και ακούω μια χαρά 3. Σε FB τα video κάνουν artifacts, θα δοκιμάσω το fix που έχουν δώσει τα παιδιά εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Κάνε σωστά τα wipes και δεν θα χεις πρόβλημα.. Φαντάζομαι, την ρομ, την κατέβασες στην sd.. Ok? Ναι, twrp 2870. Δεν το συμπάθησα, δεν το συστηνω.. Εγώ αγορίνα να τα κάνω τα wipes....αλλά δεν μου είπες που θα βρω τα άλλα 2......στις οδηγίες λες wipe στα (cache,dalvik,system,data). Ενώ μέσα στο μενού "wipe" υπάρχουν μόνο τα cache,dalvik.......system και data δεν υπάρχουν.....άρα ΠΩΣ τα κάνουμε wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εγώ αγορίνα να τα κάνω τα wipes....αλλά δεν μου είπες που θα βρω τα άλλα 2......στις οδηγίες λες wipe στα (cache,dalvik,system,data). Ενώ μέσα στο μενού "wipe" υπάρχουν μόνο τα cache,dalvik.......system και data δεν υπάρχουν.....άρα ΠΩΣ τα κάνουμε wipe? ποιο recovery εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 παιδια 2 ερωτησεις....κουφα που μου ετυχαν.. 1) ειναι η τριτη φορα απο οταν εχω παρει το κινητο που οταν δουλευοντας το κλεινει στα χερια μου απο μπαταρια, οταν το βαζω για φορτιση η οθονη βγαζει καθετες απο πανω προς τα κατω γραμμες σαν οταν εχει σπασει η οθονη..τη πρωτη φορα τα ειχα χρειαστει..αν αφησεις το κινητο σβηστο να φορτιζει,οταν φτανει καπου στο 20% εξαφανιζονται μονες τους αυτες οι γραμμες και ουτε γατα ουτε ζημια..πριν λιγο το ξαναεκανε μετα απο πολυυυυ καιρο...δεν αγχωθηκα γιατι τωρα εμαθα, αλλα γιατι????????????καπου ειχα διαβασει καποτε οτι ευθυνεται η μπαταρια η κατι τετοιο...τι παιζει?? Battery Calibration από Playstore, το εγκαθιστάς και ακολυθείς τις οδηγίες. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εγώ αγορίνα να τα κάνω τα wipes....αλλά δεν μου είπες που θα βρω τα άλλα 2......στις οδηγίες λες wipe στα (cache,dalvik,system,data). Ενώ μέσα στο μενού "wipe" υπάρχουν μόνο τα cache,dalvik.......system και data δεν υπάρχουν.....άρα ΠΩΣ τα κάνουμε wipe? wipe and format options -> custom format options , θα τα βρεις εκει μεσα. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 azuli έβαλα την CM που λες. Πες πάλι μια τι ακριβώς θες να κοιτάξω. Προς το παρόν περνάω εφαρμογές και το μόνο που έχω δει είναι ότι: 1. GPS δουλεύει 2. Σε δοκιμαστικό τηλεφώνημα με ακούνε και ακούω μια χαρά 3. Σε FB τα video κάνουν artifacts, θα δοκιμάσω το fix που έχουν δώσει τα παιδιά εδώ Το φιξ, λύνει το πρόβλημα.. mezger speaking.. :lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εγώ δύο φορές που δοκιμασία να περάσω πριν μέρες την CM μέσω του TWRP έφαγα πόρτα, έτσι δουλεψα με τις οδηγίες που υπάρχουν για τό Philz recovery. Κατά τα αλλά σύμφωνα με ότι προσθήκες έχουν αναφερθεί,για όσες μέρες την χρησιμοποιώ όλα είναι μια χαρά! Χωρίς πολλά πολλά έχει έρθει στα μέτρα μού,είναι γρήγορη όμορφη σέ εμφάνιση με τα θέματα, μόνο να ψαξω μια ρύθμιση για το ηχείο που σε μεγάλη ένταση τσιριζει. Μένει να πάρω ένα backup από recovery για να δοκιμασω την νέα miui με όλα τα έξτρα zip που αναφέρθηκαν ελπίζοντας και με αυτήν να φτάσω στο ίδιο επίπεδο λειτουργικότητας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εγώ αγορίνα να τα κάνω τα wipes....αλλά δεν μου είπες που θα βρω τα άλλα 2......στις οδηγίες λες wipe στα (cache,dalvik,system,data). Ενώ μέσα στο μενού "wipe" υπάρχουν μόνο τα cache,dalvik.......system και data δεν υπάρχουν.....άρα ΠΩΣ τα κάνουμε wipe? Έγραψε ο jpower "clean to install new rom" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Για να μην τσιριζει το ηχείο, βάλε το Volume leverer στο off. Τα 2 πρώτα στο on. Grafic equalizer στο manual και επιλογή music πανω.. Μετά ρυθμίζεις την ένταση από το Volume rocker... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Για να μην τσιριζει το ηχείο, βάλε το Volume leverer στο off. Τα 2 πρώτα στο on. Grafic equalizer στο manual και επιλογή music πανω.. Μετά ρυθμίζεις την ένταση από το Volume rocker... Κοιτά πριν είχα μια αμφιβολία ότι είχα θέμα με το ηχείο αν και με την επισκευή το αλλάξω και αυτό προληπτικά. Τα πρώτα οκ αλλά το Volume rocket που παίζει??:confused: Συγνώμη, αλλά μετά από τόσο καιρό αποχής στο θέμα έχω χάσει επεισόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) azuli έβαλα την CM που λες. Πες πάλι μια τι ακριβώς θες να κοιτάξω. Προς το παρόν περνάω εφαρμογές και το μόνο που έχω δει είναι ότι: 1. GPS δουλεύει 2. Σε δοκιμαστικό τηλεφώνημα με ακούνε και ακούω μια χαρά 3. Σε FB τα video κάνουν artifacts, θα δοκιμάσω το fix που έχουν δώσει τα παιδιά εδώ Για τσεκαρε οταν αλλαξεις θεση στις sim μεταξυ τους και μπουταρεις αν μπορεις να ενεργοποιησεις απενεργοποιησεις τις sim απο τα sim settings χωρις να παθουν εμπλοκη,και αν μετα δουλευουν τα data σωστα.Eπισης αυτο με την ληψη 3g data οταν εισαι σε σημειο χωρις καλυψη οπως ενα υπογειο ας πουμε η μετρο και βγεις σε σημειο με καλυψη,αν γινεται η συνδεση σε 3g αμεσα οπως στις kitkat η αν αργει η δεν συνδεεται χωρις airplane mode. Επισης αν την ωρα που ακους ραδιοφωνο απο τα ακουστικα σκασει ειδοποιηση απο κατι οπως sms,fb,viber,αν σου πεταει τον ηχο απο τα ακουστικα στο ηχειο μονο του τα ιδια θα ηθελα να μαθω αν δουλευουν και σε καποιον με την μονταρισμενη εκδοση του jpower (με το τελευταιο fix περασμενο) Edited January 10, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) η lgcamera στα 21, θα την βρείτε εδω.. Είναι 2 σελίδες νήμα http://www.modaco.com/forums/topic/374871-shooting-at-216-mpixels-6000%CF%873600/ ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτά πριν είχα μια αμφιβολία ότι είχα θέμα με το ηχείο αν και με την επισκευή το αλλάξω και αυτό προληπτικά. Τα πρώτα οκ αλλά το Volume rocket που παίζει??:confused: Συγνώμη, αλλά μετά από τόσο καιρό αποχής στο θέμα έχω χάσει επεισόδια. Σορρυ, volume rocker ηθελα να πω.. Ειναι το κουμπί της έντασης στο πλάι. Νταξ, damn autocorrect... :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τσεκαρε οταν αλλαξεις θεση στις sim μεταξυ τους και μπουταρεις αν μπορεις να ενεργοποιησεις απενεργοποιησεις τις sim απο τα sim settings χωρις να παθουν εμπλοκη,και αν μετα δουλευουν τα data σωστα.Eπισης αυτο με την ληψη 3g data οταν εισαι σε σημειο χωρις καλυψη οπως ενα υπογειο ας πουμε η μετρο και βγεις σε σημειο με καλυψη,αν γινεται η συνδεση σε 3g αμεσα οπως στις kitkat η αν αργει η δεν συνδεεται χωρις airplane mode. Επισης αν την ωρα που ακους ραδιοφωνο απο τα ακουστικα σκασει ειδοποιηση απο κατι οπως sms,fb,viber,αν σου πεταει τον ηχο απο τα ακουστικα στο ηχειο μονο του τα ιδια θα ηθελα να μαθω αν δουλευουν και σε καποιον με την μονταρισμενη εκδοση του jpower (με το τελευταιο fix περασμενο) Πρόβλημα με το 3g δεν υπάρχει, όπως το περιγραφεις. Εχω κάνει πειράματα σε φούρνο μικροκυμάτων τόσο σε βραχυ όσο και σε μεγαλο χρονικό διάστημα αποχής από σήμα. Μεμονωμένη απενεργοποιηση σιμ δεν γινεται. Αντιστροφή σιμ και data, παιζουν απροβληματιστα. Αυτό, είναι περιττό διότι και οι 2 σιμ υποστηριζουν 3g. Δεν χρειάζεται πλέον AirPlane toggle. Απλά αρκεί να το γυρίσεις σε 3g και θα δεις Η+. Και για να μην σπαζεσαι στα μενού, μπορεις να φτιάξεις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας. http://s17.postimg.org/ae6dlrh7z/Screenshot_2016_01_03_23_42_43.png Το προβλημα με το ραδιόφωνο, ισχύει όπως το περιγράφεις... Στο τελευταίο φιξ, περιγραφω τι έχει διορθωθεί... Edited January 10, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Μάγκες ....ΞΑΝΑπέρασα την CM με όλα τα wipes και φορμάτ αυτή την φορά + install new rom για σιγουριά από 3 φορές....+ το unmount data που έλεγε στις οδηγίες (που δεν έκανα την προηγούμενη φορά)αλλά....τα προβλήματα παραμένουν.... 1)Δεν παίζει το ραδιόφωνο.....όταν συνδέω ακουστικά δεν τα βλέπει(δεν βγαίνει καν το εικονίδιο).....άλλαξα ακουστικά , έπαιξε για λίγο αλλά δεν έβγαζε τον ήχο από το ηχείο του τηλεφώνου(δεξιά πάνω στις τελίτσες όταν επιλέγουμε ακουστικά/ηχείο) 2)η εσωτερική μνήμη είναι πάλι φουλ.....δηλαδή σε εσάς μετά την εγκατάσταση ΔΕΝ γεμίζει η εσωτερική μνήμη ? τι μπορεί να κάνω λάθος ?.......υπόψην ότι για ακόμα πιο σίγουρα πριν την εγκατάσταση της ρομ έκανα πρώτα εγκατάσταση official με ΥGDP tools. Πόσο δηλαδή πρέπει να είναι τα ελεύθερα ΜΒ που μένουν στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής ΜΕΤΑ την εγκατάσταση?.....πόσο λέει σε εσάς ?.........ρωτάω μήπως νομίζω ότι είναι πρόβλημα αλλά ισχύει το ίδιο και σε εσάς.....οπότε τι κάνουμε με τις εγκαταστάσεις νέων apps ?.....5-10 εφαρμογές αν βάλω θα γεμίσει.....η sd μου παραμένει άδεια-δεν έστειλε τίποτα εκεί. Edited January 10, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Μάγκες ....ΞΑΝΑπέρασα την CM με όλα τα wipes και φορμάτ αυτή την φορά + install new rom για σιγουριά από 3 φορές....+ το unmount data που έλεγε στις οδηγίες (που δεν έκανα την προηγούμενη φορά)αλλά....τα προβλήματα παραμένουν.... 1)Δεν παίζει το ραδιόφωνο.....όταν συνδέω ακουστικά δεν τα βλέπει(δεν βγαίνει καν το εικονίδιο).....άλλαξα ακουστικά , έπαιξε για λίγο αλλά δεν έβγαζε τον ήχο από το ηχείο του τηλεφώνου(δεξιά πάνω στις τελίτσες όταν επιλέγουμε ακουστικά/ηχείο) 2)η εσωτερική μνήμη είναι πάλι φουλ.....δηλαδή σε εσάς μετά την εγκατάσταση ΔΕΝ γεμίζει η εσωτερική μνήμη ? τι μπορεί να κάνω λάθος ?.......υπόψην ότι για ακόμα πιο σίγουρα πριν την εγκατάσταση της ρομ έκανα πρώτα εγκατάσταση official με ΥGDP tools. Πόσο δηλαδή πρέπει να είναι τα ελεύθερα ΜΒ που μένουν στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής ΜΕΤΑ την εγκατάσταση?.....πόσο λέει σε εσάς ?.........ρωτάω μήπως νομίζω ότι είναι πρόβλημα αλλά ισχύει το ίδιο και σε εσάς.....οπότε τι κάνουμε με τις εγκαταστάσεις νέων apps ?.....5-10 εφαρμογές αν βάλω θα γεμίσει.....η sd μου παραμένει άδεια-δεν έστειλε τίποτα εκεί. Για το θέμα του χώρου, κάνε το εξής: Κατέβασε το Link2sd και πάτα εδω Επέλεξε Total size για να στα βάλει σε σειρά με βάση το μέγεθος Δες αν υπάρχει κάτι που πιάνει πολλά Gb, ενω δε θα έπρεπε. Εάν ναι, κάνε clear data στο συγκεκριμένο. *σίγουρα μπορείς να κάνεις τη διαδικασία και με άλλα προγράμματα, εμένα με βολεύει το link2sd για τη διαχείριση των εφαρμογών μου, για αυτό και την προτείνω. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Louis_K Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλημέρα, Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση από ygdp tools και ενω εχω ακολουθήσει όλα τα βήματα του οδηγού, μόλις πατάω start και συνδεω το κινητο (power off) δεν κάνει τίποτα το πρόγραμμα. Το μόνο περίεργο είναι με το που συνδεω το κινητό κλειστό τότε κάνει boot από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπέρα Μπορεί να μου πει κάποιος αν κάνει το TWRP 2.8.7.0 για το τηλέφωνό μας και (αν ναι) πως το εγκαθιστούμε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Κατέβασε το Link2sd και πάτα εδω.Δες αν υπάρχει κάτι που πιάνει πολλά Gb, ενω δε θα έπρεπε. Εάν ναι, κάνε clear data στο συγκεκριμένο. Σε ευχαριστώ...το έκανα...δεν βλέπω κάτι περίεργο....ξεκινάει με μεγαλύτερο το "Υπηρεσίες Google Play" με 134,61 ΜΒ.....ακολουθεί το "πληκτρολόγιο Android(AOSP)" με 50,46 MB......κτλ.....όλα δηλαδή νορμάλ-του συστήματος.....κάποια παρακάτω που έχουν δυνατότητα μετακίνησης στην sd θα τα κάνω......άρα.....αυτό που με ενδιαφέρει και ρωτάω είναι ότι και σε εσάς μετά την εγκατάσταση ο ίδιος χώρος μένει ελεύθερος σε MB ? http://s11.postimg.org/nrmp5t8lb/capture_01102016_132713.jpg Μήπως έχει να κάνει αυτό που βλέπετε στην παραπάνω φώτο με κάτι που κάνω λάθος κατά την εγκατάσταση της ρομ σύμφωνα με τις οδηγίες του Jpower στο σημείο που λέει......"Πάμε στην επιλογή mounts and storage και παταμε unmount data."......υποτίθεται ότι το έκανα-πάτησα unmount data-και μετά πίσω για το install rom.....μήπως μετά το πάτημα unmount data πρέπει να πατήσω κάτι σαν ok?....για να πάρει δηλαδή-να αποθηκεύσει την εντολή ? Edited January 10, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Μάγκες ....ΞΑΝΑπέρασα την CM με όλα τα wipes και φορμάτ αυτή την φορά + install new rom για σιγουριά από 3 φορές....+ το unmount data που έλεγε στις οδηγίες (που δεν έκανα την προηγούμενη φορά)αλλά....τα προβλήματα παραμένουν.... 1)Δεν παίζει το ραδιόφωνο.....όταν συνδέω ακουστικά δεν τα βλέπει(δεν βγαίνει καν το εικονίδιο).....άλλαξα ακουστικά , έπαιξε για λίγο αλλά δεν έβγαζε τον ήχο από το ηχείο του τηλεφώνου(δεξιά πάνω στις τελίτσες όταν επιλέγουμε ακουστικά/ηχείο) 2)η εσωτερική μνήμη είναι πάλι φουλ.....δηλαδή σε εσάς μετά την εγκατάσταση ΔΕΝ γεμίζει η εσωτερική μνήμη ? τι μπορεί να κάνω λάθος ?.......υπόψην ότι για ακόμα πιο σίγουρα πριν την εγκατάσταση της ρομ έκανα πρώτα εγκατάσταση official με ΥGDP tools. Πόσο δηλαδή πρέπει να είναι τα ελεύθερα ΜΒ που μένουν στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής ΜΕΤΑ την εγκατάσταση?.....πόσο λέει σε εσάς ?.........ρωτάω μήπως νομίζω ότι είναι πρόβλημα αλλά ισχύει το ίδιο και σε εσάς.....οπότε τι κάνουμε με τις εγκαταστάσεις νέων apps ?.....5-10 εφαρμογές αν βάλω θα γεμίσει.....η sd μου παραμένει άδεια-δεν έστειλε τίποτα εκεί. Το ραδιόφωνο παιζει απο τα ακουστικά; Για τον χώρο πάνε στο titanium και δες,εγώ έχω:rom συστηματος 649mb ελεύθερα, Εσωτερική και μέσα 5.01gb ελεύθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Μάγκες ....ΞΑΝΑπέρασα την CM με όλα τα wipes και φορμάτ αυτή την φορά + install new rom για σιγουριά από 3 φορές....+ το unmount data που έλεγε στις οδηγίες (που δεν έκανα την προηγούμενη φορά)αλλά....τα προβλήματα παραμένουν.... 2)η εσωτερική μνήμη είναι πάλι φουλ.....δηλαδή σε εσάς μετά την εγκατάσταση ΔΕΝ γεμίζει η εσωτερική μνήμη ? τι μπορεί να κάνω λάθος ?.......υπόψην ότι για ακόμα πιο σίγουρα πριν την εγκατάσταση της ρομ έκανα πρώτα εγκατάσταση official με ΥGDP tools. Πόσο δηλαδή πρέπει να είναι τα ελεύθερα ΜΒ που μένουν στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής ΜΕΤΑ την εγκατάσταση?.....πόσο λέει σε εσάς ?.........ρωτάω μήπως νομίζω ότι είναι πρόβλημα αλλά ισχύει το ίδιο και σε εσάς.....οπότε τι κάνουμε με τις εγκαταστάσεις νέων apps ?.....5-10 εφαρμογές αν βάλω θα γεμίσει.....η sd μου παραμένει άδεια-δεν έστειλε τίποτα εκεί. κατεβασε αυτο να δεις τι τρωει τον χωρο,με τον αλλο τροπο βλεπεις μονο τα apps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.diskusage&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts