sokolataki Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Νομίζω ότι οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Λειτουργουν,δοκιμασε ξανα.. Θα διορθωσω, λιγο ,το λινκ της ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς JP73. Κατ αρχή ...thanks!!!!!!! Βλέπω ότι αναφέρεις κάποια soft reboot. Ok μέχρι εδώ. Οταν τελειώσει ή όλη διαδικασία, μετά μπορούν να γίνονται κανονικά τα άναψε σβησε και τα reboot του τηλεφώνου, ή πρέπει να προσέξουμε κάτι; Ολα οκ μετα.. Καντε οτι θελετε... Edited December 11, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Για τη rom δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Λοιπόν, Οδηγίες για επισκευή GPS, 3G, MICROPHONE σε CM12 Η ρομ φλασάρεται με PHILZ recovery (το twrp 2860, μου έκανε παλαβά) επιστροφή στην ΑΜΟΙ... Αυτή η Rom είναι πραγματική Lollipop ή είναι Kit kat τύπου lollipop? Αν είναι απροβλημάστιστη όπως φαίνεται, να ξεκινήσουμε φλασαρίσματα! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Νομίζω το ζιπ της ρομ δεν είναι σωστό.Μέσα στο ζιπ υπάρχει ένας φάκελος ,όπου εκει είναι τα αρχεία της ρομ.Τα αρχεία δεν πρέπει να είναι μέσα σε φάκελο στο ζιπ.Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Λοιπόν, Οδηγίες για επισκευή GPS, 3G, MICROPHONE σε CM12 2. φλασάρουμε την ρόμ CyanogenMod 12.1 Lollipop: (μια στιγμη να ανεβασω σωστο λινκ) Link link link! Άντε μέχρι κι εγώ θα τη φλασάρω έτσι :P Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Κ εγω περιμενω το ΟΚ να φλασαρω! Συγχαρητηρια για τον κοπο σου οτι και να γινει J. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 εχει να πεσει φλασαρισμα εγω ειμαι ετοιμοσ μονο τη ρομ θελω αντε jpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Ανεβηκε λινκ.... Σορρυ που σας εστησα... Με πηρε ο υπνος.. Edited December 11, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ανεβηκε λινκ.... αρχισε το κατεβασμα αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 χρειαζεται gapps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Ναι... Γκαπς για 511 Ανεβάζω κι αυτά, αν και νομιζω έχουν ξανά ανέβει... Αν όλα πάνε καλά, θα ανεβασω και xposed. Ανέβηκε λινκ philz Edited December 11, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) δεν εχω gps oυτe data τελικα εχω data και gps βλπει αναποδα τισ καρτεσ σιμ για αυτο δεν ειχα data επειτα μολισ αλλαξα σιμ πηρα data και αμεσως gps o ηχος οταν με περνουν τηλ ειναι απελπιστικα χαμηλος Edited December 11, 2015 by sokolataki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 δεν εχω καλο ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) δεν εχω gps oυτe data τελικα εχω data και gps βλπει αναποδα τισ καρτεσ σιμ για αυτο δεν ειχα data επειτα μολισ αλλαξα σιμ πηρα data και αμεσως gps o ηχος οταν με περνουν τηλ ειναι απελπιστικα χαμηλος https://www.dropbox.com/s/66ni1m1dy80pse6/Increase-Volume-patch.zip?dl=0 Νομιζω αυτό κάνει.. Αν οχι, θα δω... Ανεβασα γκαπς Edited December 11, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 https://www.dropbox.com/s/66ni1m1dy80pse6/Increase-Volume-patch.zip?dl=0 Νομιζω αυτό κάνει.. Αν οχι, θα δω... Ανεβασα γκαπς τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Πείτε μου αν παίζει τζιπιες, 3τζι, μικρόφωνο κλησεων. Τις κάρτες τις βλέπει κανονικά, οχι ανάποδα Το θέμα με την ένταση το χω λύσει αλλά δεν θυμάμαι με ποιο πατς.. Χαμός γίνεται στην σδ... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ολα οκ εκτος του ηχου στις κλησεις που ειναι αθλιος κ πολυ χαμηλος, γυρισα σε MIUI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 https://mega.nz/#!UAASURzI!eM1qaIWHa6enIoFpx2sngE7o50_AC15DyB7qpx-QFPQ Φιξ για ηχο. Αν δεν βγει ακρη, δεν θα ποσταρω άλλο. Θα περάσω ρομ και θα πειραματιστώ πανω στο δικο μου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ολα οκ εκτος του ηχου στις κλησεις που ειναι αθλιος κ πολυ χαμηλος, γυρισα σε MIUI Αν παιζουν όλα εκτός από αυτό.. Τοτε.. Χαίρομαι.. :D:D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Άλλη μια ερωτηση για την cm5.1 Αν περαστούν τα fix και ας πούμε όλα καλά, μετά μπορούμε να τη πάρουμε μπακ απ με ρεκοβερι, να βάλουμε μια άλλη και μετά να ξαναγυρίσουμε στην cm απ το μπακ απ χωρίς να χρειάζεται να ξαναπερναμε fix? Φαντάζομαι ότι έτσι είναι, αλλά το δοκίμασε κανείς; Και κάτι ακόμα Δοκίμασε κάποιος και άλλο ρικοβερι εκτός από ότι λέει ο τζιπι; Πχ twrp2801; Edited December 11, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Άλλη μια ερωτηση για την cm5.1 Αν περαστούν τα fix και ας πούμε όλα καλά, μετά μπορούμε να τη πάρουμε μπακ απ με ρεκοβερι, να βάλουμε μια άλλη και μετά να ξαναγυρίσουμε στην cm απ το μπακ απ χωρίς να χρειάζεται να ξαναπερναμε fix? Φαντάζομαι ότι έτσι είναι, αλλά το δοκίμασε κανείς; Και κάτι ακόμα Δοκίμασε κάποιος και άλλο ρικοβερι εκτός από ότι λέει ο τζιπι; Πχ twrp2801; Ναι.. Είναι εφικτό Αυτή είναι η έννοια του νανροιδ .... Το πρωι που δοκίμασα, οι εντάσεις του ακουστικού ηταν οκ. Και του ηχείου μέτρια που με την χρηση dolby (που υπάρχει στην ρομ, με τους 2 πρωτους διακόπτες στο ΟΝ, ηταν οκ.). Αν υπάρχει θεμα με ρον ήχο στο ακουστικό, θα φλασαρω αργότερα και θα το δω. Νομίζω εχω βρει λύση..) Edited December 11, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδιά ο ήχος είναι πραγματικά μη αντεξιμος στην πρώτη κλήση όλα καλά μετά το χάος το cm12.1 fixer έκανε τα πράγματα πραγματικά χειρότερα μη το περάσετε θα καψετε κανένα ηχείο και θα τρέχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδια, κάντε ενα feedback σχετικά με τις οδηγίες που ποσταρα? Τζιπιες παίζει? Διότι εκεί ηταν το μεγάλο πρόβλημα... 3g πιάνετε? Όσοι ακολουθήσετε τις οδηγίες μου, πείτε μου... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Παιδια, κάντε ενα feedback σχετικά με τις οδηγίες που ποσταρα? Τζιπιες παίζει? Διότι εκεί ηταν το μεγάλο πρόβλημα... 3g πιάνετε? Όσοι ακολουθήσετε τις οδηγίες μου, πείτε μου... Όλα είνα. Μια χαρά εκτός τον ήχο Φλασαρα 2 φορές και όλα ήταν εντάξει εκτός τον ήχο υπάρχει και άλλο ένα πρόβλημα που το έχω συναντήσει σε όλες τις cm όταν περνώ τηλ από την μία κάρτα τότε αυτόματα χάνεται το σήμα της δεύτερης κάρτα αλλά επανέρχεται όταν τελειώσει η κλήση. Ουσιαστικά αυτό δεν είναι πρόβλημα Edited December 11, 2015 by sokolataki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδια, κάντε ενα feedback σχετικά με τις οδηγίες που ποσταρα? Τζιπιες παίζει? Διότι εκεί ηταν το μεγάλο πρόβλημα... 3g πιάνετε? Όσοι ακολουθήσετε τις οδηγίες μου, πείτε μου... Και σε μένα..αφού φλάσαρα το τελευταίο φιξ για τον ήχο,όλοι οι ήχοι ήταν σαν παράσιτα.Κατά τα άλλα όλα κομπλέ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts