axmaniac Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 To NVRAM WARNING έφυγε με το WiFi_Fix.zip αλλά πάλι μου το κάνει. Μήπως φταίει η rom; Στο Needrom ανέβηκε αναβαθμισμένη έκδοση της AOSP iNew V3 Plus την δοκίμασε κανείς; και μια ερωτηση οταν μπαίνω σε recovery μου γραφει αυτά http://i66.tinypic.com/2zgae6d.jpg http://i66.tinypic.com/nqdy6d.jpg ξέρει κανείς τι είναι; Έχω περάσει επίσημη rom με YGDP αλλά δεν διορθώνεται Δοκίμασε να αλλαξεις την Mac address με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelemac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 To NVRAM WARNING έφυγε με το WiFi_Fix.zip αλλά πάλι μου το κάνει. Μήπως φταίει η rom; Στο Needrom ανέβηκε αναβαθμισμένη έκδοση της AOSP iNew V3 Plus την δοκίμασε κανείς; και μια ερωτηση οταν μπαίνω σε recovery μου γραφει αυτά http://i66.tinypic.com/2zgae6d.jpg http://i66.tinypic.com/nqdy6d.jpg ξέρει κανείς τι είναι; Έχω περάσει επίσημη rom με YGDP αλλά δεν διορθώνεται κανε wipe cache και θα φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 και μια ερωτηση οταν μπαίνω σε recovery μου γραφει αυτά ξέρει κανείς τι είναι; Έχω περάσει επίσημη rom με YGDP αλλά δεν διορθώνεται κανε wipe cache και θα φτιαξει. Μου βγάζει και εμένα το ίδιο εδώ και αρκετό καιρό και έχει άλλες 2 γραμμές επιπλέον E:can't open /cache/recovery/last_install Δεν μου έχει φτιάξει ούτε με wipe cache,ούτε με φορμάτ κάρτας ούτε με κάτι άλλο. Το έχω προσπεράσει μιας και από ότι έχω δει δεν μου έχει βγάλει κάποιο bug εκτός από αυτά που έχουν όλοι. Πάντως εάν θυμάμαι καλά, μου το είχε εμφανίσει μετά από ένα unbrick που είχα κάνει με τον οδηγό από την 1η σελίδα. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 κανε wipe cache και θα φτιαξει. Εννοείς θα φτιάξει το ίντερνετ; Γιατί αυτά που γράφει στο recovery δεν φτιάχνουν ούτε με πέρασμα official rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Εννοείς θα φτιάξει το ίντερνετ; Γιατί αυτά που γράφει στο recovery δεν φτιάχνουν ούτε με πέρασμα official rom Οχι..εννοω οτι δεν θα σου γραφει αυτο το πραγμα...εγω σε μια συγκεκριμενη ρομ τ χω δει αυτο...αλλα αμα κανω wipe cache φτιαχνει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερει καποιος αν με το τιτανιουμ μπορω να κανω back up και τα save ενος παιχνιδιου;γιατι οταν αλλαζω ρομ και κανω επαναφορα των παιχνιδιων ξεκινανε απο την αρχη παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) To NVRAM WARNING έφυγε με το WiFi_Fix.zip αλλά πάλι μου το κάνει. Μήπως φταίει η rom; Στο Needrom ανέβηκε αναβαθμισμένη έκδοση της AOSP iNew V3 Plus την δοκίμασε κανείς; και μια ερωτηση οταν μπαίνω σε recovery μου γραφει αυτά ξέρει κανείς τι είναι; Έχω περάσει επίσημη rom με YGDP αλλά δεν διορθώνεται με αυτην τη recovery δεν πας πουθενα..βαλε την 6050 Edited November 18, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pougia Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσα να του παω το κινητο να του ριξει μια ματια.απο την αρχη δεν ενεργοποιει τα δεδομενα,δεν δεχεται ολα τα μηνυματα και τωρα τελευταια δεν μπορω να ψαξω τις επαφες,γραφει contacts are stopped.αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να με βοηθησει θα ηταν υπεροχο.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσα να του παω το κινητο να του ριξει μια ματια.απο την αρχη δεν ενεργοποιει τα δεδομενα,δεν δεχεται ολα τα μηνυματα και τωρα τελευταια δεν μπορω να ψαξω τις επαφες,γραφει contacts are stopped.αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να με βοηθησει θα ηταν υπεροχο.ευχαριστω. Το καλυτερο που μπορείς να κανεις είναι να βάλεις μια custom rom. εφόσον δεν γνωρίζεις εσύ πες εναν φιλο που να γνωρίζει 2-3 πραγματα.Στην πρωτη σελιδα υπάρχουν αναλυτικά οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Amoi rom απο λιουταο. (14-11-15), 4,4 kit kat. File size ~300mb Το σήμα gps το βλέπω πολύ καλό. Ετσι έπιανε και πριν ή έχει τώρα πιο παλλά db ; EDIT emui themes που μάζεψα link https://mega.nz/#!VUIURBoT key !VAFABh095AwT-5zQ-uSjzcyN0ufd0QCzhtp6X3D5Vx8 Edited November 18, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Το σήμα gps το βλέπω πολύ καλό. Ετσι έπιανε και πριν ή έχει τώρα πιο παλλά db ; EDIT emui themes που μάζεψα link https://mega.nz/#!VUIURBoT key !VAFABh095AwT-5zQ-uSjzcyN0ufd0QCzhtp6X3D5Vx8 Να σου πω, κι εμένα μου εκανε εντύπωση αλλά δεν το ανέφερα θεωρώντας οτι προκειται για placebo effect. Ναι, όντως μου φαίνεται ελαφρώς καλύτερα από οποιαδήποτε αλλη ρομ. Θα τα κατεβάσω τα θέματα που παρεχεις, εαν ποτέ ξαναγυρισω στην εμυι. . :) Γιατί.... Για λολλι..... Αστα Edited November 18, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pougia Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 επειδη δεν ξερω κανεναν,υπαρχει καποιος να το κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 επειδη δεν ξερω κανεναν,υπαρχει καποιος να το κανει? Αν έλεγες και την περιοχή σου, μήπως βρεθεί κάποιος να είναι κοντά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nloupet Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Κι εγώ το έδωσα και λόγω του lollipop και γιατί ήθελα 4G και πήγα σε Lenovo K3 Note που τα σπάει. Εγώ έβαλα αγγελία στα 110 και βρήκα αμέσως αγοραστή. Ήταν σε κατάσταση ολοκαίνουριου με tempered glass και θήκη μόνιμα. Οπότε αν είναι σε κατάσταση καινούριου θα το δώσεις άνετα 90-100.... Κάπου εκεί ελεγα και εγώ να το δώσω... 50-60 ειναι ξεφτίλα.... καλύτερα να το χαρίσω... Άσε που πραγματικά είναι άψογο και αγρατσούνιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Πως κανω back up το save των παιχνιδιων σε περιπτωση που αλλαξω ρομ να μην ξεκινανε απο την αρχη..με τιτανιουμ γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) :mad:Προσοχή... Η amoi rom περιέχει malware. Πρόκειται για 2 εφαρμογές που μπορουν να παγώσουν απο τιτανιουμ. Εμφανίζονται ως system server 1.4.2 και system 2.0. Το wakelock detector εγραφε τρελά νούμερα Περισσότερα εδω.. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55315205&postcount=54 Επίσης, περιέχει και μια εφαρμογή "teleyphone 1.4".....? Παγωστε την. Τωρα τα wakelocks έχουν σταματήσει.... Επίσης μια αλλη πιθανη εφαρμογή malware :com.android.share. Την πάγωσε διότι δεν μπορούσε να την φρενάρει το greenify (παροτι του εχω δώσει δικαίωμα για εφαρμογες συστήματος) (αυτή τη φορά ο λιουταο... Το παράκανε...:mad: Edited November 18, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Το σήμα gps το βλέπω πολύ καλό. Ετσι έπιανε και πριν ή έχει τώρα πιο παλλά db ; EDIT emui themes που μάζεψα link https://mega.nz/#!VUIURBoT key !VAFABh095AwT-5zQ-uSjzcyN0ufd0QCzhtp6X3D5Vx8 Προσπαθώ να κατεβάζω τα θέματα και πατώντας στο λινκ με βάζει στην εφαρμογή στο play store Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 :mad:Προσοχή... Η amoi rom περιέχει malware. Πρόκειται για 2 εφαρμογές που μπορουν να παγώσουν απο τιτανιουμ. Εμφανίζονται ως system server 1.4.2 και system 2.0. Το wakelock detector εγραφε τρελά νούμερα Περισσότερα εδω.. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55315205&postcount=54 Επίσης, περιέχει και μια εφαρμογή "teleyphone 1.4".....? Παγωστε την. Τωρα τα wakelocks έχουν σταματήσει.... Επίσης μια αλλη πιθανη εφαρμογή malware :com.android.share. Την πάγωσε διότι δεν μπορούσε να την φρενάρει το greenify (παροτι του εχω δώσει δικαίωμα για εφαρμογες συστήματος) (αυτή τη φορά ο λιουταο... Το παράκανε...:mad: Τα 2 πρώτα είναι σε πάρα πολλές ρομ και στις emui, τα έιχαμε πει και παλιότερα απλά πλέον δεν φλασάρουμε πολύ και τις ξεχάσαμε. Να φανταστείς τις έχει ξαχάσει και ο ισπανός μέσα στη καθαρή του emui265 και τις έβγαλα. πολλά έχουν κάτι ονοματα με αλλαγμένο ένα γράμμα από τις κανονικές εκδόσεις Προσπαθώ να κατεβάζω τα θέματα και πατώντας στο λινκ με βάζει στην εφαρμογή στο play store Από το κινητό ίσως δεν κατεβάζει χωρίς την εφαρμογή του mega, από pc σίγουρα κατεβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Την έχω την εφαρμογή εγκατεστημένη. Με πάει στο play store και μου βγάζει άνοιγμα η κατάργηση. Δεν θα έπρεπε να πάει απ ευθείας στην εφαρμογή; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Την έχω την εφαρμογή εγκατεστημένη. Με πάει στο play store και μου βγάζει άνοιγμα η κατάργηση. Δεν θα έπρεπε να πάει απ ευθείας στην εφαρμογή; την ανακατευθυνση την κάνει το σαιτ του μεγκα και σε πάει στην διευθυνση της εφαρμογής στο πλειστορ. Λογικά αν την ανοίξεις θα κατεβάσεις δίνοντας τον κωδικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 την ανακατευθυνση την κάνει το σαιτ του μεγκα και σε πάει στην διευθυνση της εφαρμογής στο πλειστορ. Λογικά αν την ανοίξεις θα κατεβάσεις δίνοντας τον κωδικό Τα κατέβασα στο PC τελικά αλλά έχω φτιάξει εξ αρχής δικό μου Θέμα και το προτιμω Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 δοκιμασε κανεις inew v3 plus?η καινουργια στο needrom ειναι η v.1.15 ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 δοκιμασε κανεις inew v3 plus?η καινουργια στο needrom ειναι η v.1.15 ετσι δεν ειναι? Ναι αυτή είναι,έχει κανει 2-3 αλλαγές (είδα το changelog ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 δοκιμασε κανεις αυτη; http://www.modaco.com/forums/topic/376531-romcm121-kingzone-k1-port-131115/ δυστυχως δεν εχω χρονο να την δοκιμασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 δοκιμασε κανεις αυτη; http://www.modaco.com/forums/topic/376531-romcm121-kingzone-k1-port-131115/ δυστυχως δεν εχω χρονο να την δοκιμασω... έχει βγάλει το λινκ,διάβασε τα σχόλια από κάτω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 έχει βγάλει το λινκ,διάβασε τα σχόλια από κάτω πιο κατω ξαναδινει το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts