tolis24 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Το Coolpad της συζύγου άρχισε να μου βγάζει λάθος για τα google services και κάνοντας του επανεκκίνηση έπεσε σε bootloop. Για να το επαναφέρω πρέπει να ακολουθήσω την μέθοδο με το flashtools ή μπορεί να φτιάξει και με την εγκατάσταση με τα cpb αρχεία; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) να συμπληρωσω για την iNew3 του needrom οτι απο performance ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε rom σε αυτο το τηλεφωνο.Σε παιχνιδι ημι-απαιτητικο ειχε σχεδον ιδιo performance με το προηγουμενο μου android που ειχε 1ghz cpu και 512mb ram.Kατι που το παρατηρησα και πριν βαλω παιχνιδια στο animation των apps. Edited October 7, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Το Coolpad της συζύγου άρχισε να μου βγάζει λάθος για τα google services και κάνοντας του επανεκκίνηση έπεσε σε bootloop. Για να το επαναφέρω πρέπει να ακολουθήσω την μέθοδο με το flashtools ή μπορεί να φτιάξει και με την εγκατάσταση με τα cpb αρχεία; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Και με flash tools και YGDP Tool οποίο σε βολεύει ή θεωρείς καλυτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να συμπληρωσω για την iNew3 του needrom οτι απο performance ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε rom σε αυτο το τηλεφωνο.Σε παιχνιδι ημι-απαιτητικο ειχε σχεδον ιδιo performance με το προηγουμενο μου android που ειχε 1ghz cpu και 512mb ram.Kατι που το παρατηρησα και πριν βαλω παιχνιδια στο animation των apps. Το παρατήρησα και εγώ όταν "πιεζα" το κινητο λίγο παραπάνω "κολλούσε"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εχει κανεις πρόβλημα με την σύνδεση στο gmail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπέρα τα φώτα σας. Το απόγευμα το F1 έπεσε σε bootloop, το επανέφερα με Flashtools στην Coolui, το ρούταρα πέρασα TWRP με προοπτική να περάσω MIUI, την πέρασα κάνω restart και μου κολλάει στο Logo της Coolpad επ΄άπειρο. Ξανά flash tools, το ίδιο, φλασάρω με YGDP, τα ίδια και τελικά κάνω Format All + Download με flash tools. Από τότε τίποτα, ούτε ανοίγει ούτε led στην φόρτιση εντελώς μαύρο. (Το αναγνωρίζει όμως το Flash tool και το YGDP). Μας άφησε χρόνους το F1 ή μπορεί να το σώσουμε γιατρέ..........; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Meizu MX5 camera..... https://www.dropbox.com/s/cq70wqirklk4heb/Meizu%20mx5%20Camera.apk?dl=0 Ισως η καλύτερη στοκ εφαρμογή κάμερας. Εξαιρετικές φωτογραφίες (μετά την lgcamera, φυσικά.. :)) Παιζουν όλα κανονικά (εκτός από το οτι σώζει μόνο στην ιντερναλ) Edited October 7, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Meizu MX5 camera..... https://www.dropbox.com/s/cq70wqirklk4heb/Meizu%20mx5%20Camera.apk?dl=0 Ισως η καλύτερη στοκ εφαρμογή κάμερας. Εξαιρετικές φωτογραφίες (μετά την lgcamera, φυσικά.. :)) Παιζουν όλα κανονικά (εκτός από το οτι σώζει μόνο στην ιντερναλ) στην εξωτερικη αποθηκευει Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπέρα τα φώτα σας. Το απόγευμα το F1 έπεσε σε bootloop, το επανέφερα με Flashtools στην Coolui, το ρούταρα πέρασα TWRP με προοπτική να περάσω MIUI, την πέρασα κάνω restart και μου κολλάει στο Logo της Coolpad επ΄άπειρο. Ξανά flash tools, το ίδιο, φλασάρω με YGDP, τα ίδια και τελικά κάνω Format All + Download με flash tools. Από τότε τίποτα, ούτε ανοίγει ούτε led στην φόρτιση εντελώς μαύρο. (Το αναγνωρίζει όμως το Flash tool και το YGDP). Μας άφησε χρόνους το F1 ή μπορεί να το σώσουμε γιατρέ..........; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Μάλλον πας για άλλο. Πολλά κρούσματα τώρα τελευταία. Δεν ξέρω αν το έχεις ταλαιπωρήσει με φλασαρίσματα αλλά ίσως καλού κακού αυτοί που του περνούν καμμιά δεκαριά rom την ημέρα πρέπει να κουλάρουν λίγο. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Υπαρχει κανενας που να το χρησιμοποιησε το κινητο εκτος χωρας? Αμερικη ας πουμε ή να ξερει αν δουλευει εκει,προσπαθω να βγαλω ακρη, νομιζω οτι θα δουλεψει με gsm σιμ καρτα σε tmobile αλλα το παιζω κορωνα-γραμματα νομιζω :p Η καμερα σε μενα κανει force close miui τελευταια εκδοση του kouskous. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Καλησπέρα τα φώτα σας. Το απόγευμα το F1 έπεσε σε bootloop, το επανέφερα με Flashtools στην Coolui, το ρούταρα πέρασα TWRP με προοπτική να περάσω MIUI, την πέρασα κάνω restart και μου κολλάει στο Logo της Coolpad επ΄άπειρο. Ξανά flash tools, το ίδιο, φλασάρω με YGDP, τα ίδια και τελικά κάνω Format All + Download με flash tools. Από τότε τίποτα, ούτε ανοίγει ούτε led στην φόρτιση εντελώς μαύρο. (Το αναγνωρίζει όμως το Flash tool και το YGDP). Μας άφησε χρόνους το F1 ή μπορεί να το σώσουμε γιατρέ..........; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Γεια σου Τολη καθαρα στατιστικα ποσες ρομ εχεις αλλαξει και ποσες φορες εχεις χρησιμοποιησει το Flash tool και το YGDP; Για να ξερουμε στο περιπου ποτε θα τα φτυσει και το δικο μας.....το YGDP εγω το χρησιμοποιησα 4 η 5 φορες,Flash tool ποτε,εγκαταστασεις ρομ κοντα στις 20 και επαναφορες image-restore 15 περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Γεια σου Τολη καθαρα στατιστικα ποσες ρομ εχεις αλλαξει και ποσες φορες εχεις χρησιμοποιησει το Flash tool και το YGDP; Για να ξερουμε στο περιπου ποτε θα τα φτυσει και το δικο μας.....το YGDP εγω το χρησιμοποιησα 4 η 5 φορες,Flash tool ποτε,εγκαταστασεις ρομ κοντα στις 20 και επαναφορες image-restore 15 περιπου δεν παιζει ρολο..δεν εχω ακουσει ποτε κινητο να μπρικαρει απο το πολυ φλασαρισμα.Παρα μονο απο το λαθος φλασαρισμα. Εγω φλασαρω συνεχεια rom,και με ygdp και κανονικα.To τηλεφωνο ειναι μια χαρα 13 μηνες.Οπως και το προηγουμενο στα 2 χρονια με φλασαρισμα καθε 2 βδομαδες τουλαχιστον και δουλευει ακομα. Εργαλεια που δουλευουν 100% --> ygdp και cwm .Απο twrp ειδικα μακρια.Ολα τα χαλασμενα φλασαρισματα εδω μεσα απο twrp ηταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 δεν παιζει ρολο..δεν εχω ακουσει ποτε κινητο να μπρικαρει απο το πολυ φλασαρισμα.Παρα μονο απο το λαθος φλασαρισμα. Εγω φλασαρω συνεχεια rom,και με ygdp και κανονικα.To τηλεφωνο ειναι μια χαρα 13 μηνες.Οπως και το προηγουμενο στα 2 χρονια με φλασαρισμα καθε 2 βδομαδες τουλαχιστον και δουλευει ακομα. Εργαλεια που δουλευουν 100% --> ygdp και cwm .Απο twrp ειδικα μακρια.Ολα τα χαλασμενα φλασαρισματα εδω μεσα απο twrp ηταν.. Κάλημερα. Διαφωνώ. Με twrp 2.4.4 εδώ και 13 μήνες και εγώ από την πρώτη στιγμή, κανένα πρόβλημα με πολλα φλασαρισματα backup/restore.και πάνω κάτω ολοι έχουμε περάσει τις ίδιες Ρομ. Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) @parisaktos: το συγκεκριμένο F1 μέχρι το χθεσινο brick είχε αλλάξει 2 φόρες μονό rom σε 1,5 χρόνια που το είχα. Το δικό μου έχει αλλάξει 6 φορές μονό με cwm και 1 με ygdp.Επίσης το πρόβλημα άρχισε προσπαθώντας να φλασάρω miui μέσω twrp βγάζοντας μηνύματα λάθους της μορφής cant mount system at e ,cache κλπ. Τέλος ποιά ή διάφορα του format all + download από το σκέτο download στο flash tools; Edited October 8, 2015 by tolis24 Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 @parisaktos: το συγκεκριμένο F1 μέχρι το χθεσινο brick είχε αλλάξει 2 φόρες μονό rom σε 1,5 χρόνια που το είχα. Το δικό μου έχει αλλάξει 6 φορές μονό με cwm και 1 με ygdp.Επίσης το πρόβλημα άρχισε προσπαθώντας να φλασάρω miui μέσω twrp βγάζοντας μηνύματα λάθους της μορφής cant mount system at e ,cache κλπ. Τέλος ποιά ή διάφορα του format all + download από το σκέτο download στο flash tools; Καλημέρα, δες εδώ γράφει τι κανει το καθένα (flash tools ) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405.Το κινητό αφού πέρασες την επίσημη ηταν οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Ναι μόλις την πέρασα με το flashtools ήταν εντάξει, μετά root, twrp 2.8.1 και προσπάθεια να περάσω την MIUI και άρχισαν τα προβλήματα. Επίσης ευχαριστώ για το link για το θέμα με το flashtools το απόγευμα θα πέσει διάβασμα και προσπάθεια εκτός αν μου χάλασε η flash μνήμη οπότε αποχαιρετούμε το F1 μας. Edited October 8, 2015 by tolis24 Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Υπαρχει κανενας που να το χρησιμοποιησε το κινητο εκτος χωρας? Αμερικη ας πουμε ή να ξερει αν δουλευει εκει,προσπαθω να βγαλω ακρη, νομιζω οτι θα δουλεψει με gsm σιμ καρτα σε tmobile αλλα το παιζω κορωνα-γραμματα νομιζω :p Η καμερα σε μενα κανει force close miui τελευταια εκδοση του kouskous. Μεγάλη Βρετανία δουλεύει κανονικότατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παιδια εχω περασει σε ένα φιλο πριν 1 χρονο την AOSP V4 laek.17 και αρχησε να τα παιζει..... Ειπαμε να αλλαξουμε ρομ μιας και θα φορμαρο... Διαβαζο για την Inew V3(needrom) - Inew V3 Plus(needrom) και την maucat Πια προτείνεται εσεις να βαλω.....ο φιλος μου δεν εχει σχεδόν καθολου απαιτησεις...... Αν προτείνετε την maucat που την βρίσκουμε υπαρχει καποιο λινκ???? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 δεν παιζει ρολο..δεν εχω ακουσει ποτε κινητο να μπρικαρει απο το πολυ φλασαρισμα.Παρα μονο απο το λαθος φλασαρισμα. Εγω φλασαρω συνεχεια rom,και με ygdp και κανονικα.To τηλεφωνο ειναι μια χαρα 13 μηνες.Οπως και το προηγουμενο στα 2 χρονια με φλασαρισμα καθε 2 βδομαδες τουλαχιστον και δουλευει ακομα. Εργαλεια που δουλευουν 100% --> ygdp και cwm .Απο twrp ειδικα μακρια.Ολα τα χαλασμενα φλασαρισματα εδω μεσα απο twrp ηταν.. Επειδή βλέπω έχεις πείρα στα φλασαρίσματα, προσπαθώ να φλασάρω το tablet CUBE TALK 7X με το flash tool και δεν μπορώ (μόλις κάνω browse το scatter.txt δείχνει ότι φορτώνει συνέχεια χωρίς να προχωράει η διαδικασία, πριν καν συνδέσω το τάμπλετ στο pc). Μπορώ να δοκιμάσω το ygdp ή είναι μόνο για COOLPAD? Tι άλλο θα πρότεινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ρε παίδες τελικά ποια είναι μια καλή αξιόπιστη rom με ελληνικά γιατί έχω χαθεί άσχημα δεν έχω απαιτήσεις. Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ρε παίδες τελικά ποια είναι μια καλή αξιόπιστη rom με ελληνικά γιατί έχω χαθεί άσχημα δεν έχω απαιτήσεις. Κατ΄εμέ EMUI262. Απροβλημάτιστη, καθαρή σταθερή. Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παιδια εχω περασει σε ένα φιλο πριν 1 χρονο την AOSP V4 laek.17 και αρχησε να τα παιζει..... Ειπαμε να αλλαξουμε ρομ μιας και θα φορμαρο... Διαβαζο για την Inew V3(needrom) - Inew V3 Plus(needrom) και την maucat Πια προτείνεται εσεις να βαλω.....ο φιλος μου δεν εχει σχεδόν καθολου απαιτησεις...... Αν προτείνετε την maucat που την βρίσκουμε υπαρχει καποιο λινκ???? Γιατί δεν δοκιμαζεις emui και miui?αφού δεν εχεις απαιτήσεις... link για maucat https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Κατ΄εμέ EMUI262. Απροβλημάτιστη, καθαρή σταθερή. Σε ευχαριστώ πολύ flah man Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ρε παίδες τελικά ποια είναι μια καλή αξιόπιστη rom με ελληνικά γιατί έχω χαθεί άσχημα δεν έχω απαιτήσεις. Τσεκαρε emui και miui στις τελευταίες σελίδες υπάρχει αρκετό υλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 (edited) Τσεκαρε emui και miui στις τελευταίες σελίδες υπάρχει αρκετό υλικό. Ευχαριστώ πολύ απαντάτε οπως πυροβολεί ο Λούκυ Λουκ. Edited October 8, 2015 by kbantikos Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ευχαριστώ πολύ απαντάτε οπως πυροβολεί ο Λούκυ Λουκ και κατι ακομα που την βρίσκω στο needrom δεν μπορω να την εντοπίσω κανω κάτι λάθος;;; Miui http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ Emui Unicom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5727683# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts