savvas_p25 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 himax εννοεις την a310 η κατι αλλο? Himax_Polymer_Xolo_Hive_S032...ανεβασα και αλλες δυο φωτο στο dropbox! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Himax_Polymer_Xolo_Hive_S032...ανεβασα και αλλες δυο φωτο στο dropbox! Πρεπει να τις βαλεις στον ιδιο shared φακελο του dropbox για να ειναι ορατες :) Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 σχετικα με το greenify.Εβγαλα εντελως το supersu και το greenify δεν προκαλει πια reboot.Αλλα εβαλα μετα το superuser και ειχα το ιδιο προβλημα.Αρα το συμπερασμα μου ειναι οτι το greenify εχει το προβλημα και οχι τα apps αυτα. Oποτε διαλεγεις,η superSU/Superuser η Greenify Iσως βεβαια φταιει η συγκεκριμενη version του Greenify η οτι το κανω παντα restore και οχι clean install.Θα δοκιμασω και να το ξαναβαλω με clean install και θα ενημερωσω Ρε παιδια πειτε μας και εμας τι θεμα εχετε με τα reboot?αναφορα σε τοσα ποστ και ακομα δεν καταλαβα τι προβλημα υπαρχει Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 ρε παιδια η -HiveUI by parlan gooner δεν ειναι ιδια με την -Himax_Polymer_Xolo_Hive_S032 ?? εγω εχω τωρα την 2η. Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ρε παιδια πειτε μας και εμας τι θεμα εχετε με τα reboot?αναφορα σε τοσα ποστ και ακομα δεν καταλαβα τι προβλημα υπαρχει αν το βαλεις με restore απο titanium παιζει προβλημα με το supersu και κανει πολλαπλα reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Πρεπει να τις βαλεις στον ιδιο shared φακελο του dropbox για να ειναι ορατες :) εκανα edit:D ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ρε παιδια η -HiveUI by parlan gooner δεν ειναι ιδια με την -Himax_Polymer_Xolo_Hive_S032 ?? εγω εχω τωρα την 2η. λογικα ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Azuli εγώ καθαρό το βάζω πάντα το Greenify και πάλι μου κάνει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Με οσες ρομ εχω περασει μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα με το greenify,ουτε τωρα με την maucat. Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 καλησπερα και απο εμενα επιδη χαλασε ο ανταπτορας που δεινει στο φωρτιστη σκεφτομαι να παρω εναν αλλο να ειναι κατευθιαν ευρωπαικος το μονο που πρεπει να κοιταξω ειναι να εχει εξοδο 5v 1amp ??? οσο για το τεραστιο νημα που εχει το τηλ μας εγω θα πρωτηνα το εξεις το 95% των νεων κατοχων ρωταει πια ρομ να βαλει τι καλο εχει και τι κακο προτινω λειπων να χωριστουμε σε ομαδες συμφωνα με πια ρομ εχουμε στο τηλ μας οχι ποιες εχουμε δοκιμασει και με εσωτερικα μυνηματα να γραψουμε μια περιγραφη για τα καλα και τα κακα αυτης της ρομ χωρις σχολεια και συγκρισεις με αλλες μπενει στην πρωτη σελιδα διαβαζει ο νεος κατοχος και αποφασιζει τι θελει.... εαν συμφωνητε και θελετε ξεκινοντας απο εμενα ειμαι με την algo rom .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Azuli εγώ καθαρό το βάζω πάντα το Greenify και πάλι μου κάνει πρόβλημα. εγω σημερα που εβγαλα το supersu και το greenify και εβαλα superuser και greenify απο το play store ειμαι επιτελους κομπλε! ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με οσες ρομ εχω περασει μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα με το greenify,ουτε τωρα με την maucat. το περναγες με install η με restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Σχετικά με την κατανάλωση της Α310ν3. Αν και είναι λιγο νωρίς για συμπέρασμα, το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι η μηδενική κατανάλωση σε συνθήκες standby. Μόνο τηλέφωνο χωρίς ίντερνετ. Το καταθετω αυτό διότι όλες οι προηγούμενες τσιμπουσαν ενα 1,2%, ενα 0,5%, ενα... Κατι.. Οτιδήποτε. Με την ν3 έχω 0% σε standby σε 6 ώρες λειτουργίας. Και οταν λεω 0 εννοώ 0,0%. Ίσως η οποιαδήποτε βελτίωση στην καταναλωση (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς) να εγινε στην λειτουργία της κεραιας gsm. Αν και λιγο νωρις, αυτό παρατηρησα Με του algorithm μηδενική κατανάλωση μπαταρίας σε standby Mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 @savvas_p25 Η Α311 έχει τελικά ελληνικά ή όχι? (γιατί από τις φωτο κατάλαβα το 2ο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 @savvas_p25 Η Α311 έχει τελικά ελληνικά ή όχι? (γιατί από τις φωτο κατάλαβα το 2ο) οχι!αν βρω τροπο να μεταφράσω και τις ρυθμίσεις θα την κρατήσω αλλιως maucat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 οχι!αν βρω τροπο να μεταφράσω και τις ρυθμίσεις θα την κρατήσω αλλιως maucat! Τώρα το έχεις με αγγλικά σκέτα ή έβαλες localemore και τα΄χεις μισά-μισά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Τώρα το έχεις με αγγλικά σκέτα ή έβαλες localemore και τα΄χεις μισά-μισά? εβαλα προγραμματακι αλλα τις ρυθμίσεις δεν τις άλλαξε,ηταν αγγλικά...και το module KitKat SD Card Full Access δεν δουλεψε(φωτο βιντεο αποθηκευονται εγω θελω και download,screenshot) Edited January 6, 2015 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) εγω σημερα που εβγαλα το supersu και το greenify και εβαλα superuser και greenify απο το play store ειμαι επιτελους κομπλε! ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το περναγες με install η με restore? Με install.Παιρνω back up απο τις εφαρμογες με τον es και απο εκει τις εγκαθιστω παλι.απλα καθε τοσο ανανεωνω τα back up για να εχω τις τελευταιες εκδοσεις η για να προσθετω εφαρμογες Edited January 6, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Οριστε και ενα μικρο bug που παρατηρησα στο δικο μου στησιμο τηs Algorom...οταν φορτιζω το κινητο..το πρασσινο ledaki που δηλωνει οτι εχει φορτιση το κινητο full αναβει στο 95..καπου εκει τηs εκατο...πταισμα δεν με ενοχλει καθολου..το αφηνω και παει 100% κανονικα,,και μετα το βγαζω απο την πριζα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Οριστε και ενα μικρο bug που παρατηρησα στο δικο μου στησιμο τηs Algorom...οταν φορτιζω το κινητο..το πρασσινο ledaki που δηλωνει οτι εχει φορτιση το κινητο full αναβει στο 95..καπου εκει τηs εκατο...πταισμα δεν με ενοχλει καθολου..το αφηνω και παει 100% κανονικα,,και μετα το βγαζω απο την πριζα! Σε ολες τις ρομ το κανει αυτο.απο το 90 αναβει πρασινο.απο καπου αλλαζει αλλα δεν θυμαμαι... Edited January 6, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 εβαλα προγραμματακι αλλα τις ρυθμίσεις δεν τις άλλαξε,ηταν αγγλικά...και το module KitKat SD Card Full Access δεν δουλεψε(φωτο βιντεο αποθηκευονται εγω θελω και download,screenshot) θες το foldermount απο το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 θες το foldermount απο το store αμα σου πω οτι αυτη ειναι εφαρμογη του διαβολου?:p...την εβαλα εκανα τα κολπα μου,περασα τα screenshot απο sd σε τηλεφωνο για δοκιμη!ελα μου ντε που μετα τα αφησα εκει....μετα εγιναν τα 3πλα wipes:p ειδα και επαθα για να τα επαναφερω!εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την aosp maucat δεν βλεπω κατι καλυτερο πχ σε A310 η mlais...θα ηθελα να διαβασω και την δικια σας γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Σε ολες τις ρομ το κανει αυτο.απο το 90 αναβει πρασινο.απο καπου αλλαζει αλλα δεν θυμαμαι... Αχααα,,οκ Man!!Αμα βρειs την ρυθμιση να γινετε πρασσινο στο 100% σφυρα!:) Edited January 6, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Αχααα,,οκ Man!!Αμα βρειs την ρυθμιση να γινετε πρασσινο στο 100% σφυρα!:) Με το light manager δοκίμασε εκει που λέει πληρης φορτιση,κάντο ενεργοποίηση και βάλε κατώτατο ποστοστό 100% Επανεκκίνηση και δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δοκιμασε κανείς την α311? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δοκιμασε κανείς την α311? εγω...μου άρεσε,αλλα δεν εχει ελληνικά...αν δεν σε πειράζει δοκίμασε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Με την Maucat 31.12 [ATTACH]55143[/ATTACH] προσθέστε + 30 λεπτά οθόνη γιατί δεν πρόλαβα να βγάλω screenshot πριν κλείσει. Στο 1% κράτησε περίπου 45 λεπτά οθόνη! Έκανα και ένα calibration τώρα και αναμένουμε αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts