danorfias Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Αν είσαι κοντά σε υπολογιστή κατέβασε iroot η vroot μόλις ρουταριστει βάλεις toolhero η mobileuncle tools και περνάς recovery! Edit: έχει ανεβάσει μέλος και εναν τροπο να το ρουταρεις μέσω του μανισιου recovery αλλά δεν το θυμάμαι Τελικά τα κατάφερα!!!!(ή με το iroot η το vroot δεν θυμάμαι ).Όχι όμως μεσώ υπολογιστή (για κάποιο λόγο δεν....) αλλά από το τηλ. Το περίεργο είναι ότι όλες μου οι εφαρμογές εγκαταστάθηκαν από μόνες τους μόλις συνδέθηκα με το wifi. Η LG G3 μοιάζει ιδανική για μένα μιας και σώζει τα πάντα κατευθείαν στην εξωτ sd. Το μόνο θέμα μου είναι ότι στη λειτουργία δικτύου δεν έχει 2g ή 3g only(χρησιμοποιώ το foxfi και δίνω internet από το τηλ στο laptop στην δουλειά) και στην Notification Bar παρόλο που είναι ενεργοποιημένο το κουμπάκι από τα quicksettings στο gravitybox δεν μου το εμφανίζει για να κάνω τουλάχιστον 3g only από εκεί και το κάνω αναγκαστικά από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλησπέρα μόλις δοκιμασα DU, νομίζω ότι φτάνουμε σιγά σιγά σε MM για καθημερινή χρήση. Ένα πρόβλημα που συνάντησα είναι ότι δεν κρατάει μερικές ρυθμίσεις με επανεκκίνηση. Ελπίζω στα επόμενα update να έρθει 100% κουτί στο κινητό μας!! για ποιες ρυθμισεις λες? Root εχεις στην DU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Δεν περασα τιποτα στην DU απλα την τσεκαρα δεν ειδα για root sorry. Απο ρυθμισεις εβαλα την αυτοματη φωτεινοτητα ενεργη κ οταν εκανα επανεκκινηση το κινητο χρειαστηκε να το ξαναρυθμισω. Την εκανα δυο φορες την διαδικασια κ στις δυο το ιδιο πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 καλησπέρα παιδιά...μετά από 2 βδομάδες με την RR δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος...κολλάει σε κάποια σημεία, δεν παίζει video στο twitter, χάνει το wifi και πολλές φορές σκαλώνει στο ξεκλείδωμα της οθόνης με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις...να πάω στην note4 που είχα πριν ή να δοκιμάσω κάτι νέο??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry για το πρήξιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 καλησπέρα παιδιά...μετά από 2 βδομάδες με την RR δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος...κολλάει σε κάποια σημεία, δεν παίζει video στο twitter, χάνει το wifi και πολλές φορές σκαλώνει στο ξεκλείδωμα της οθόνης με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις...να πάω στην note4 που είχα πριν ή να δοκιμάσω κάτι νέο??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry για το πρήξιμο.... Εγω θα έλεγα να περιμένεις,πιστεύω θα έχουμε σύντομα καλη MM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Εγω θα έλεγα να περιμένεις,πιστεύω θα έχουμε σύντομα καλη MM. μάλλον θα πάω στο backup της note που έχω και θα περιμένω MM ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfpack Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 (edited) έβαλα προχθές απο την πρώτη σελίδα την RR 5.7.0 και πάει πολύ καλύτερα το τηλέφωνο απο την 5.5.9 κανένα bug μέχρι στιγμής. το πρόβλημα/παραξενιά μου είναι πως θέλω οι επαφές τις sim να εμφανίζονται χώρίς να τις κάνω import. οπότε,ρωτάω: γίνεται να πάρω το apk του dialer και το contacts απο την μαμίσια 4.4.2 cpb μέσω YGDP, ή αποσυμπιέζοντας τα tar αρχεία, και αφού κάνω freeze με το Titanium αυτά που έχει το τηλέφωνο τώρα , να κανω αντιγραφη τα αρχεία της 4.4.2? οι coders του νηματος τί λέτε για αυτο? εάν γίνεται αυτό το πράγμα,ποιά ακριβώς αρχεία αντιγράφω/παγώνω? dialer.apk και contacts.apk? ευχαριστώ. ΥΓ η ρομ COOLUI 6, VERSION 4.4.069.P1.150904.8297W δέν δουλεύει το λινκ της.δέν είναι καλή και την κατεβάσατε? Edited July 9, 2016 by wolfpack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 έβαλα προχθές απο την πρώτη σελίδα την RR 5.7.0 και πάει πολύ καλύτερα το τηλέφωνο απο την 5.5.9 κανένα bug μέχρι στιγμής. το πρόβλημα/παραξενιά μου είναι πως θέλω οι επαφές τις sim να εμφανίζονται χώρίς να τις κάνω import. οπότε,ρωτάω: γίνεται να πάρω το apk του dialer και το contacts απο την μαμίσια 4.4.2 cpb μέσω YGDP, ή αποσυμπιέζοντας τα tar αρχεία, και αφού κάνω freeze με το Titanium αυτά που έχει το τηλέφωνο τώρα , να κανω αντιγραφη τα αρχεία της 4.4.2? οι coders του νηματος τί λέτε για αυτο? ευχαριστώ ΥΓ εάν γίνεται αυτό το πράγμα,ποιά ακριβώς αρχεία αντιγράφω/παγώνω? dialer.apk και contacts.apk? Λογικα δεν θα πιασει.Κυριως λογω του οτι μιλαμε για διαφορετικες εκδοσεις android αλλα και διαφορετικου τυπου rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfpack Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Λογικα δεν θα πιασει.Κυριως λογω του οτι μιλαμε για διαφορετικες εκδοσεις android αλλα και διαφορετικου τυπου rom. μάλιστα.... και εάν θέλω να δοκιμάσω να το κάνω,αυτά τα δύο που έγραψα παραπάνω είναι? ή μόνο το contacts? να το κάνω έτσι για να μου φύγει η απορία.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 μάλιστα.... και εάν θέλω να δοκιμάσω να το κάνω,αυτά τα δύο που έγραψα παραπάνω είναι? ή μόνο το contacts? να το κάνω έτσι για να μου φύγει η απορία.. :rolleyes: δεν ξερω,μπορει εκτος των apk να ειναι κι αλλα αρχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfpack Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 δεν ξερω,μπορει εκτος των apk να ειναι κι αλλα αρχεια.. είχες δίκιο.δέν τρέχουν.άν θέλει και άλλα αρχεία δέν το γνωρίζω. πήρα απο την mlais του Algorithm τα Contacts.apk και ContactsProvider.apk και τα έβαλα στους αντίστοιχους φακέλους μέσα στο system/priv-app. άλλαξα και τα permissions, και μετά απο reboot,μου έβγαζε κάτι error μνμ για android.acore :blink: μάλλον με βλέπω να κατεβαίνω σε android 4.x.x πάλι. τέσπα.. ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 είχες δίκιο.δέν τρέχουν.άν θέλει και άλλα αρχεία δέν το γνωρίζω. πήρα απο την mlais του Algorithm τα Contacts.apk και ContactsProvider.apk και τα έβαλα στους αντίστοιχους φακέλους μέσα στο system/priv-app. άλλαξα και τα permissions, και μετά απο reboot,μου έβγαζε κάτι error μνμ για android.acore :blink: μάλλον με βλέπω να κατεβαίνω σε android 4.x.x πάλι. τέσπα.. ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον αν θελεις να δουλευουν ολα οι kitkat ειναι μονοδρομος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 CM 13 r54 ,μολις βγηκε απο τον φουρνο,data και στις 2 sim : http://www.mtk-dev.com/2016/07/cm-13-r54-mt6592.html θα την τσεκαρω το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Αλλη μια : SlimAosp (6.0.1) http://www.mtk-dev.com/2016/07/slimaosp-601-mt6592.html Edited July 10, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Η DU δεν έχει GPS. Έχω βάλει το patch (μάλλον δεν έπρεπε πριν δοκιμάσω το GPS καν) και τώρα οι εφαρμογές μου λένε ότι η συσκευή δεν έχει GPS καν. Το έχει λύσει κανείς; Επίσης σε αυτήν την rom πως βάζουμε 2g only; Δεν υπάρχουν profiles για να το ρυθμίσουμε εκεί και δεν δουλεύει κανένα toggle ούτε native ούτε από το gravity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) Λοιπόν, φίλοι. Το σουκου, δοκίμασα du. Γρηγορη, αλλά άδεια Έχει όλα τα καλαμπαλικια της rr και επιπλέον κανα 2 πραγματάκια παραπάνω, όπως wake up phone απο τα κουμπιά της έντασης ( κάτι που ρώτησε ο φίλος ο μηχανικός, για την ρρ, σε παλαιότερο ποστ.) Κατά τ άλλα, η ρομ θέλει συμμαζεμα... Θα την σουλουπωσω, θα διορθωσω την ποιότητα των fb video, θα κάνω απόπειρα για να σιαξω το gps. Θα φορτώσω μερικές εφαρμογές και θα έχουμε απλοαντ. Α, και κατι τελευταίο.. Οτι κι αν σκαλιξετε, μην αγγιξετε το selinux!! Κόλλησε το σύμπαν όλο..... :p Στα της RESSURECTION REMIX, τώρα..... http://s32.postimg.org/v1597bl2d/Screenshot_20160708_223751.png http://s32.postimg.org/ftp9myt7p/Screenshot_20160708_223814.png http://s32.postimg.org/k43xijyat/Screenshot_20160708_224115.png print screen windows xp Ταχύτατο gps με κλείδωμα σε μόλις 1", σε 12 δορυφορους! Ότι καλύτερο έχω δει σε MediaTek! ΧΩΡΊΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! Και κάτι για τον φίλο τον mixanikosgr photo storage ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΥΓ η ρομ COOLUI 6, VERSION 4.4.069.P1.150904.8297W δέν δουλεύει το λινκ της.δέν είναι καλή και την κατεβάσατε? https://mega.nz/#!ER4XkDgR!Jfa3jyy1S3HzXNAc81Hu-OxmTtBLw0o53gtBYj2vajo Περίεργο.. Δεν θυμάμαι να έσβησα τον φάκελο.... :confused: (ζήτησα διόρθωση από τους μπλε...) Edited July 10, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Λοιπόν, φίλοι. Το σουκου, δοκίμασα du. Γρηγορη, αλλά άδεια Έχει όλα τα καλαμπαλικια της rr και επιπλέον κανα 2 πραγματάκια παραπάνω, όπως wake up phone απο τα κουμπιά της έντασης ( κάτι που ρώτησε ο φίλος ο μηχανικός, για την ρρ, σε παλαιότερο ποστ.) Κατά τ άλλα, η ρομ θέλει συμμαζεμα... Θα την σουλουπωσω, θα διορθωσω την ποιότητα των fb video, θα κάνω απόπειρα για να σιαξω το gps. Θα φορτώσω μερικές εφαρμογές και θα έχουμε απλοαντ. Α, και κατι τελευταίο.. Οτι κι αν σκαλιξετε, μην αγγιξετε το selinux!! Κόλλησε το σύμπαν όλο..... :p Στα της RESSURECTION REMIX, τώρα..... http://s32.postimg.org/v1597bl2d/Screenshot_20160708_223751.png http://s32.postimg.org/ftp9myt7p/Screenshot_20160708_223814.png http://s32.postimg.org/k43xijyat/Screenshot_20160708_224115.png print screen windows xp Ταχύτατο gps με κλείδωμα σε μόλις 1", σε 12 δορυφορους! Ότι καλύτερο έχω δει σε MediaTek! ΧΩΡΊΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! Και κάτι για τον φίλο τον mixanikosgr photo storage ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://mega.nz/#!ER4XkDgR!Jfa3jyy1S3HzXNAc81Hu-OxmTtBLw0o53gtBYj2vajo Περίεργο.. Δεν θυμάμαι να έσβησα τον φάκελο.... :confused: Στο λινκ που ανεβασες τώρα είναι οκ,στο λινκ της σελίδας έχει δίκιο ο φίλος (βγάζει link not found) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Η DU δεν έχει GPS. Έχω βάλει το patch (μάλλον δεν έπρεπε πριν δοκιμάσω το GPS καν) και τώρα οι εφαρμογές μου λένε ότι η συσκευή δεν έχει GPS καν. Το έχει λύσει κανείς; Επίσης σε αυτήν την rom πως βάζουμε 2g only; Δεν υπάρχουν profiles για να το ρυθμίσουμε εκεί και δεν δουλεύει κανένα toggle ούτε native ούτε από το gravity. την εχω μερες και το gps δεν.Επισης εχει οπως και η rr αρκετα μικροbugs,δεν δουλευουν ολες οι εφαρμογες.Aπο ram καλυτερη απο την rr,κατω απο 700mb free δεν εμεινε. Επειδη οσο πιο πολλα features τοσο πιο πολλα bugs,θα δωσω λιγο καθαρη cm13 r54 που ειναι και η πιο ελαφρια απο ολες και αν δεν εχει κανα θεμα θα μεινω εκει λιγο καιρο,να κανουμε και κανα μπανιο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δεν έχει βγάλει ακόμα το link ο άλλος στο blog, ανέβασε λάθος λέει. :lol: Καλά ξεκίνησε. Η DU χωρίς το GPS patch βλέπει ότι υπάρχει gps αλλά δεν δουλεύει. Δοκίμασα να περάσω και EPO data αλλά τίποτα. Πάντως με το patch λέει απλά no gps σαν να μην υπάρχει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 την εχω μερες και το gps δεν.Επισης εχει οπως και η rr αρκετα μικροbugs,δεν δουλευουν ολες οι εφαρμογες.Aπο ram καλυτερη απο την rr,κατω απο 700mb free δεν εμεινε. Επειδη οσο πιο πολλα features τοσο πιο πολλα bugs,θα δωσω λιγο καθαρη cm13 r54 που ειναι και η πιο ελαφρια απο ολες και αν δεν εχει κανα θεμα θα μεινω εκει λιγο καιρο,να κανουμε και κανα μπανιο..! και την DU πέρασε, και την cm13 r54 πέρασε, και κάτω από 700mb free ram έπιασε και τα μπανάκια του έκανε ... είχε πρόγραμμα :lol::p:lol: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) και την DU πέρασε, και την cm13 r54 πέρασε, και κάτω από 700mb free ram έπιασε και τα μπανάκια του έκανε ... είχε πρόγραμμα :lol::p:lol: μπανακι ακομα δεν..!Χωρις gps δεν παω πουθενα! Edited July 11, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Λοιπόν, φίλοι. Το σουκου, δοκίμασα du. Γρηγορη, αλλά άδεια Έχει όλα τα καλαμπαλικια της rr και επιπλέον κανα 2 πραγματάκια παραπάνω, όπως wake up phone απο τα κουμπιά της έντασης ( κάτι που ρώτησε ο φίλος ο μηχανικός, για την ρρ, σε παλαιότερο ποστ.) Κατά τ άλλα, η ρομ θέλει συμμαζεμα... Θα την σουλουπωσω, θα διορθωσω την ποιότητα των fb video, θα κάνω απόπειρα για να σιαξω το gps. Θα φορτώσω μερικές εφαρμογές και θα έχουμε απλοαντ. Στα της RESSURECTION REMIX, τώρα..... Και κάτι για τον φίλο τον mixanikosgr photo storage Ευχαριστώ φίλε μου, πάντα πρόθυμος να βοηθήσεις! καλά θυμόμουν ότι κάπου το είχα δει το kill app, αλλά που να το ξαναβρείς εκεί που είναι :lol: Για το gps έχεις ανεβάσει κάποιο αρχείο ? έχεις φτιάξει ζιπ? ή κάτι άλλο? Η DU αφού έχει και αυτό με το volumerocker wake που λες, μου κάνει :) . Το θεωρώ πολύ χρήσιμο για να μην ταλαιπωρείται το κουμπί power που είναι το κυριότερο. Θα πρότεινα τη δικιά σου, να μην τη φορτώσεις με πολλά (κυρίως xposed γιατί δεν βλέπω να τα πηγαίνει καλά) που επηρεάζουν το σύστημα, και να τα αφήσεις για μετά ή σε ζιπάκι για όποιον τα θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Παρακαλώ.. :happy: Έφτιαξα ένα νέο gps.conf. Θα το ανεβάσω. Ορίστε.... https://mega.nz/#!QEQBHKga!hIb9aqNQFc6T3IYXla7PmG_i929l5wQtbX2ryAQIqD8 Ρίξτε το στην διαδρομή αυτην.... image hosting no account Σε αντικατάσταση του παλιού Σχετικά με τα κουμπιά, προσωπικά, χρησιμοποιώ την εφαρμογη automaton locker που ανάβει και σβήνει την οθόνη, περνώντας το χέρι πάνω από τον προξιμιτι. Πάντα το εχω σε θήκη με κάλυμμα. Οκ... Δεν θα βάλω xposed. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, όσοι έχετε δυσκολίες στην συνδεσιμοτητα του bt, πάτε : Settings /apps/ Στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά, επιλέξτε show system Βρίσκετε την εφαρμογη Bluetooth Share photo hosting sites Πάτε Storage και κάνετε Clear cache Clear data image hosting above 5 mb. Έτοιμος....! Edited July 11, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έβαλα του kouskous. Θελω να το κάνω ρουτ. Δοκίμασα vroot, iroot, αλλά τίποτα. Καμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Έβαλα του kouskous. Θελω να το κάνω ρουτ. Δοκίμασα vroot, iroot, αλλά τίποτα. Καμία βοήθεια? H MIUI το root το κάνει μέσα από το Κέντρο Ασφαλειας-Δικαιώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts