spirosalig Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 την εβαλα δυο φορες και με twr και με cwn και μου το εκανε μετα απο μερικες μερες. επρεπε να κλεισω το κινητο για να την δει παλι. συγνωμη την sd ηθελα να πω, οχι την καρτα σιμ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν μπορεις στειλε μου το λινκ. και εγω πιστευω οτι ηταν καλυτερη αυτη. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) δεν την εχω βαλει αλλα ειναι αρκετες rom που δεν μπαινουν με TWRP και μπαινουν με cwm,αν δεν βαριεσαι δοκιμασε! Θα την ξανακατεβασω, μήπως έγινε κάνα κουλο στο d/l. EDIT : Παλαιότερα, είχε αναφερθεί ενα bug της εμυι που ειχε σχέση με την φορτιση του κινητου και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι η συσκευη, οταν ηταν σβηστή, με το που συνδέσεις το καλώδιο για φόρτιση, έκανε εκκίνηση στο λειτουργικό. Λοιπόν, ενω εχω την αμοι ρομ, επειδή το logo της μπαταρίας, οταν ηταν σβηστή η συσκευη, ηταν άθλιο, φλασαρα σπο ρικοβερι το bootlogo της εμυι. Και το πρόβλημα εμφανίστηκε πάλι. Συμπέρασμα, μαλλον έχει να κάνει με αυτό. Θα φλασαρω αυτό της σαμσουνγκ για να δω αν ισχύει η θεωρία μου... Edited November 19, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Θα την ξανακατεβασω, μήπως έγινε κάνα κουλο στο d/l. EDIT : Παλαιότερα, είχε αναφερθεί ενα bug της εμυι που ειχε σχέση με την φορτιση του κινητου και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι η συσκευη, οταν ηταν σβηστή, με το που συνδέσεις το καλώδιο για φόρτιση, έκανε εκκίνηση στο λειτουργικό. Λοιπόν, ενω εχω την αμοι ρομ, επειδή το logo της μπαταρίας, οταν ηταν σβηστή η συσκευη, ηταν άθλιο, φλασαρα σπο ρικοβερι το bootlogo της εμυι. Και το πρόβλημα εμφανίστηκε πάλι. Συμπέρασμα, μαλλον έχει να κάνει με αυτό. Θα φλασαρω αυτό της σαμσουνγκ για να δω αν ισχύει η θεωρία μου... Μου έχει συμβεί και με αλλη ρομ σίγουρα, αυτό που παρατήρησα ηταν οτι δεν το έκανε παντα. Edit: δοκίμασε και γράψε να το εφαρμοσω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rantosp Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Επιτέλους, τα wakelocks της amoi έχουν έρθει στα ίσια τους.. http://s22.postimg.org/4frl9bztt/Screenshot_2015_11_19_15_08_12.png free upload Κάποια μακακια έκανα, έβαλα ένα patch για να βλέπει την sd σαν πρώτη μνήμη και δεν κάνει restore to titanium εφαρμογές από backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τι εννοείς δεν κάνει? Ξεκινάει αλλά κολλάει? Αν ναι.... Ξαναφλασαρε την Μην παιδεύεσαι. Υ. Γ. Η προηγούμενη θεωρία μου για την φόρτιση, δεν ισχύει.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Δοκίμασε να αλλαξεις την Mac address με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelemac Δεν νομίζω ότι την αλλάζει την Mac address. Στις ρυθμίσεις παραμένει η ίδια. Απο εδω δεν το βλέπουμε; http://i67.tinypic.com/dxohhu.png Edited November 19, 2015 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Docs to go Πολύ εύχρηστο Πολύ καλό και το Polaris office Ευχαριστώ τα έβαλα και τα 2 και το word αλλά δεν τα ενεργοποίησα (πολλά δικαιώματα και εγγραφές) Θα μείνω για λίγο με το smart office 2 που δεν ζητάει σχεδόν τίποτα και αν δεν μου κάνει μετά θα πάω σε υποχρεωτική αλλαγή Τελευταία βλέπω υποχρεωτική εγγραφή σε πολλές εφαρμογές, έχει αλλάξει κάτι γενικώς και το ζητάνε ή για το γνωστό φακέλωμα-διαφημίσεις κλπ κλπ Δεν νομίζω ότι την αλλάζει την Mac address. Στις ρυθμίσεις παραμένει η ίδια. Απο εδω δεν το βλέπουμε; http://i67.tinypic.com/dxohhu.png reboot έκανες; αν δεν αλλάζει κάνε τον τρόπο από την 1η σελίδα Edited November 19, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Ευχαριστώ τα έβαλα και τα 2 και το word αλλά δεν τα ενεργοποίησα (πολλά δικαιώματα και εγγραφές) Θα μείνω για λίγο με το smart office 2 που δεν ζητάει σχεδόν τίποτα και αν δεν μου κάνει μετά θα πάω σε υποχρεωτική αλλαγή Τελευταία βλέπω υποχρεωτική εγγραφή σε πολλές εφαρμογές, έχει αλλάξει κάτι γενικώς και το ζητάνε ή για το γνωστό φακέλωμα-διαφημίσεις κλπ κλπ για το docs to go πάτα later, αν και αυτό το θέμα.. λύνεται με "αλλο¨τροπο ;) (όπου αντί για later -> never) ;) Edited November 20, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 reboot έκανες; αν δεν αλλάζει κάνε τον τρόπο από την 1η σελίδα Οκ τώρα αλλαξε ελπίζω να στρώσει. Απο τότε που άλλαξα ρουτερ έχω το θέμα που με πετάει έξω κάθε 5 λεπτά και θέλει επανεκκίνηση το κινητό για να ξαναμπεί. Άλλαξα και rom αλλά τίποτα. Με το παλιό ρουτερ της HOL δεν είχα πρόβλημα αλλά με το ZTE που μου έστειλαν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Οκ τώρα αλλαξε ελπίζω να στρώσει. Απο τότε που άλλαξα ρουτερ έχω το θέμα που με πετάει έξω κάθε 5 λεπτά και θέλει επανεκκίνηση το κινητό για να ξαναμπεί. Άλλαξα και rom αλλά τίποτα. Με το παλιό ρουτερ της HOL δεν είχα πρόβλημα αλλά με το ZTE που μου έστειλαν υπάρχει πρόβλημα. αν σου ξανακανει νερα, όρισε στο τηλέφωνο στατική IP. από το advanced μενου του wifi Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Μπηκε η mystic os 6. Οταν ανοιγει δεν ειναι ρουτ.μπαινεις στο kingroot και ρουταρεις.μικρη γραμματοσειρα,και δεν εχει καθολου ηχο στις εισερχομενες κλησεις.το gps δουλευει.ας τη δοκιμασει και καποιος αλλος μηπως δεν εχω κανει σωστα κατι αν και την φλασαρα δυο φορες,την δευτερη με διπλο φλασαρισμα Edit Εχει ηχο κλησης απλα δεν εχει προκαθορισμενο,πρεπει να μπεις στο προφιλ ηχου και να ορισεις Edited November 20, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Οκ τώρα αλλαξε ελπίζω να στρώσει. Απο τότε που άλλαξα ρουτερ έχω το θέμα που με πετάει έξω κάθε 5 λεπτά και θέλει επανεκκίνηση το κινητό για να ξαναμπεί. Άλλαξα και rom αλλά τίποτα. Με το παλιό ρουτερ της HOL δεν είχα πρόβλημα αλλά με το ZTE που μου έστειλαν υπάρχει πρόβλημα. Έχεις ρυθμίσει το wireless του ρουτερ σε ένα κανάλι, ή τι έχεις και αλλάζει κανάλια αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μπηκε η mystic os 6. Οταν ανοιγει δεν ειναι ρουτ.μπαινεις στο kingroot και ρουταρεις.μικρη γραμματοσειρα,και δεν εχει καθολου ηχο στις εισερχομενες κλησεις.το gps δουλευει.ας τη δοκιμασει και καποιος αλλος μηπως δεν εχω κανει σωστα κατι αν και την φλασαρα δυο φορες,την δευτερη με διπλο φλασαρισμα Edit Εχει ηχο κλησης απλα δεν εχει προκαθορισμενο,πρεπει να μπεις στο προφιλ ηχου και να ορισεις με τι την περασες? cwm /twrp ? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 με τι την περασες? cwm /twrp ? Twrp 2.4.4 Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Twrp 2.4.4 χμμ, με 2.8.1 που δοκιμασα, δεν.... Αν θέλεις κάνε ενα ριβιου με φωτο :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 χμμ, με 2.8.1 που δοκιμασα, δεν.... Αν θέλεις κάνε ενα ριβιου με φωτο :) Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω.δειχνει αναποδα τον αποθηκευτικο χωρο.διορθωνεται αυτο; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 καπου υπάρχει ενα πατσακι που το διορθωνει, αλλά αν δεν σε πειραζει, άστο. Εχουν αναφερθεί θέματα με το ριστορ του τιτανιουμ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 χμμ, με 2.8.1 που δοκιμασα, δεν.... Αν θέλεις κάνε ενα ριβιου με φωτο :) Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω.δειχνει αναποδα τον αποθηκευτικο χωρο.διορθωνεται αυτο; Sorry κατά λάθος ξαναμπηκε Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) αν σου ξανακανει νερα, όρισε στο τηλέφωνο στατική IP. από το advanced μενου του wifi Οπότε συνδέεται την ίδια ΙΡ παίρνει. Το θέμα είναι ότι ενώ είσαι στο ίντερνετ σταματάει να φορτώνει σελίδες αλλά δείχνει ότι είναι συνδεμενο. Αν κλείσεις όμως το WiFi και το ανοίξεις δεν μπορεί να συνδεθεί εκτός και αν κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Έχεις ρυθμίσει το wireless του ρουτερ σε ένα κανάλι, ή τι έχεις και αλλάζει κανάλια αυτόματα; Δεν εχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις του ρουτερ. Αν δεν στρώσει θα σου στείλω μήνυμα να μου πεις τον τρόπο. Edited November 20, 2015 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Μπηκε η mystic os 6. Οταν ανοιγει δεν ειναι ρουτ.μπαινεις στο kingroot και ρουταρεις.μικρη γραμματοσειρα,και δεν εχει καθολου ηχο στις εισερχομενες κλησεις.το gps δουλευει.ας τη δοκιμασει και καποιος αλλος μηπως δεν εχω κανει σωστα κατι αν και την φλασαρα δυο φορες,την δευτερη με διπλο φλασαρισμα Edit Εχει ηχο κλησης απλα δεν εχει προκαθορισμενο,πρεπει να μπεις στο προφιλ ηχου και να ορισεις εβαλες αυτη που ποσταρα η αυτη απο το xda?ειναι διαφορετικα port Λογικα σ αυτη απο το xda δεν θα δουλευει το vol up γιατι ειναι για το a311 Edited November 20, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 εβαλες αυτη που ποσταρα η αυτη απο το xda?ειναι διαφορετικα port τους τα πες, αλλά εκει στο χδα... οτι του φανει του λολοστεφανή Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) εβαλες αυτη που ποσταρα η αυτη απο το xda?ειναι διαφορετικα port Λογικα σ αυτη απο το xda δεν θα δουλευει το vol up γιατι ειναι για το a311 Αυτή που ποσταρες Επίσης ένα θεματακι που έχει είναι ότι οποιαδήποτε ελληνική λέξη στο μενού ξεκινάει από 'Τ' μεταξύ του Τ και του επόμενου γράμματος έχει κενό. Και ενώ στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να αλλάξεις το lcd density παρ όλο που το άλλαξα δεν μεγάλωσαν τα γράμματα. Το ψάχνω. Μαζί με το Τ κεφάλαιο κόλλησαν και ένα κενό που μπαίνει πακέτο ενώ με το μικρό Τ δεν έχει τέτοιο θέμα. (φαίνεται και σ αυτά που γράφω εδώ) Edited November 20, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 τους τα πες, αλλά εκει στο χδα... οτι του φανει του λολοστεφανή πλεον κανω και report! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkatsas Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 ειχα το ιδιο προβλημα με το bootlogo,το απενεργοποιησα με ABS tweaker που"εκλεψα" απο τον azuli και εξαφανιστικε το προβλημα εως τωρα δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 μπορει να ανεβασει καποιος που το εχει κρατησει το patch για οταν οι καρτες εμφανιζονται αναποδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts