Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

την εβαλα δυο φορες και με twr και με cwn και μου το εκανε μετα απο μερικες μερες. επρεπε να κλεισω το κινητο για να την δει παλι. συγνωμη την sd ηθελα να πω, οχι την καρτα σιμ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν μπορεις στειλε μου το λινκ. και εγω πιστευω οτι ηταν καλυτερη αυτη. ευχαριστω

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

δεν την εχω βαλει αλλα ειναι αρκετες rom που δεν μπαινουν με TWRP και μπαινουν με cwm,αν δεν βαριεσαι δοκιμασε!

Θα την ξανακατεβασω, μήπως έγινε κάνα κουλο στο d/l.

EDIT : Παλαιότερα, είχε αναφερθεί ενα bug της εμυι που ειχε σχέση με την φορτιση του κινητου και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι η συσκευη, οταν ηταν σβηστή, με το που συνδέσεις το καλώδιο για φόρτιση, έκανε εκκίνηση στο λειτουργικό.

Λοιπόν, ενω εχω την αμοι ρομ, επειδή το logo της μπαταρίας, οταν ηταν σβηστή η συσκευη, ηταν άθλιο, φλασαρα σπο ρικοβερι το bootlogo της εμυι.

Και το πρόβλημα εμφανίστηκε πάλι. Συμπέρασμα, μαλλον έχει να κάνει με αυτό. Θα φλασαρω αυτό της σαμσουνγκ για να δω αν ισχύει η θεωρία μου...

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Θα την ξανακατεβασω, μήπως έγινε κάνα κουλο στο d/l.

EDIT : Παλαιότερα, είχε αναφερθεί ενα bug της εμυι που ειχε σχέση με την φορτιση του κινητου και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι η συσκευη, οταν ηταν σβηστή, με το που συνδέσεις το καλώδιο για φόρτιση, έκανε εκκίνηση στο λειτουργικό.

Λοιπόν, ενω εχω την αμοι ρομ, επειδή το logo της μπαταρίας, οταν ηταν σβηστή η συσκευη, ηταν άθλιο, φλασαρα σπο ρικοβερι το bootlogo της εμυι.

Και το πρόβλημα εμφανίστηκε πάλι. Συμπέρασμα, μαλλον έχει να κάνει με αυτό. Θα φλασαρω αυτό της σαμσουνγκ για να δω αν ισχύει η θεωρία μου...

Μου έχει συμβεί και με αλλη ρομ σίγουρα, αυτό που παρατήρησα ηταν οτι δεν το έκανε παντα.

Edit: δοκίμασε και γράψε να το εφαρμοσω και εγω

Επιτέλους, τα wakelocks της amoi έχουν έρθει στα ίσια τους..

http://s22.postimg.org/4frl9bztt/Screenshot_2015_11_19_15_08_12.png

free upload

Κάποια μακακια έκανα, έβαλα ένα patch για να βλέπει την sd σαν πρώτη μνήμη και δεν κάνει restore to titanium εφαρμογές από backup

Τι εννοείς δεν κάνει?

Ξεκινάει αλλά κολλάει?

Αν ναι.... Ξαναφλασαρε την

Μην παιδεύεσαι.

Υ. Γ. Η προηγούμενη θεωρία μου για την φόρτιση, δεν ισχύει....

Redmi Note 9 Pro 6-128

Δοκίμασε να αλλαξεις την Mac address με αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelemac

Δεν νομίζω ότι την αλλάζει την Mac address. Στις ρυθμίσεις παραμένει η ίδια.

Απο εδω δεν το βλέπουμε;

http://i67.tinypic.com/dxohhu.png

Edited by pyxta

Docs to go

Πολύ εύχρηστο

Πολύ καλό και το Polaris office

Ευχαριστώ

τα έβαλα και τα 2 και το word αλλά δεν τα ενεργοποίησα (πολλά δικαιώματα και εγγραφές)

Θα μείνω για λίγο με το smart office 2 που δεν ζητάει σχεδόν τίποτα και αν δεν μου κάνει μετά θα πάω σε υποχρεωτική αλλαγή

Τελευταία βλέπω υποχρεωτική εγγραφή σε πολλές εφαρμογές, έχει αλλάξει κάτι γενικώς και το ζητάνε ή για το γνωστό φακέλωμα-διαφημίσεις κλπ κλπ

Δεν νομίζω ότι την αλλάζει την Mac address. Στις ρυθμίσεις παραμένει η ίδια.

Απο εδω δεν το βλέπουμε;

http://i67.tinypic.com/dxohhu.png

reboot έκανες;

αν δεν αλλάζει

κάνε τον τρόπο από την 1η σελίδα

Edited by mixanikosgr

Ευχαριστώ

τα έβαλα και τα 2 και το word αλλά δεν τα ενεργοποίησα (πολλά δικαιώματα και εγγραφές)

Θα μείνω για λίγο με το smart office 2 που δεν ζητάει σχεδόν τίποτα και αν δεν μου κάνει μετά θα πάω σε υποχρεωτική αλλαγή

Τελευταία βλέπω υποχρεωτική εγγραφή σε πολλές εφαρμογές, έχει αλλάξει κάτι γενικώς και το ζητάνε ή για το γνωστό φακέλωμα-διαφημίσεις κλπ κλπ

για το docs to go πάτα later, αν και αυτό το θέμα.. λύνεται με "αλλο¨τροπο ;)

(όπου αντί για later -> never) ;)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

reboot έκανες;

αν δεν αλλάζει

κάνε τον τρόπο από την 1η σελίδα

Οκ τώρα αλλαξε ελπίζω να στρώσει.

Απο τότε που άλλαξα ρουτερ έχω το θέμα που με πετάει έξω κάθε 5 λεπτά και θέλει επανεκκίνηση το κινητό για να ξαναμπεί.

Άλλαξα και rom αλλά τίποτα.

Με το παλιό ρουτερ της HOL δεν είχα πρόβλημα αλλά με το ZTE που μου έστειλαν υπάρχει πρόβλημα.

Απο τότε που άλλαξα ρουτερ έχω το θέμα που με πετάει έξω κάθε 5 λεπτά και θέλει επανεκκίνηση το κινητό για να ξαναμπεί.

Με το παλιό ρουτερ της HOL δεν είχα πρόβλημα αλλά με το ZTE που μου έστειλαν υπάρχει πρόβλημα.

αν σου ξανακανει νερα, όρισε στο τηλέφωνο στατική IP.

από το advanced μενου του wifi

Redmi Note 9 Pro 6-128

Μπηκε η mystic os 6.

Οταν ανοιγει δεν ειναι ρουτ.μπαινεις στο kingroot και ρουταρεις.μικρη γραμματοσειρα,και δεν εχει καθολου ηχο στις εισερχομενες κλησεις.το gps δουλευει.ας τη δοκιμασει και καποιος αλλος μηπως δεν εχω κανει σωστα κατι αν και την φλασαρα δυο φορες,την δευτερη με διπλο φλασαρισμα

Edit

Εχει ηχο κλησης απλα δεν εχει προκαθορισμενο,πρεπει να μπεις στο προφιλ ηχου και να ορισεις

Edited by suzukis
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις ρυθμίσει το wireless του ρουτερ σε ένα κανάλι, ή τι έχεις και αλλάζει κανάλια αυτόματα;

Μπηκε η mystic os 6.

Οταν ανοιγει δεν ειναι ρουτ.μπαινεις στο kingroot και ρουταρεις.μικρη γραμματοσειρα,και δεν εχει καθολου ηχο στις εισερχομενες κλησεις.το gps δουλευει.ας τη δοκιμασει και καποιος αλλος μηπως δεν εχω κανει σωστα κατι αν και την φλασαρα δυο φορες,την δευτερη με διπλο φλασαρισμα

Edit

Εχει ηχο κλησης απλα δεν εχει προκαθορισμενο,πρεπει να μπεις στο προφιλ ηχου και να ορισεις

με τι την περασες? cwm /twrp ?

Redmi Note 9 Pro 6-128

χμμ, με 2.8.1 που δοκιμασα, δεν....

Αν θέλεις κάνε ενα ριβιου με φωτο :)

Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω.δειχνει αναποδα τον αποθηκευτικο χωρο.διορθωνεται αυτο;

καπου υπάρχει ενα πατσακι που το διορθωνει, αλλά αν δεν σε πειραζει, άστο.

Εχουν αναφερθεί θέματα με το ριστορ του τιτανιουμ

Redmi Note 9 Pro 6-128

χμμ, με 2.8.1 που δοκιμασα, δεν....

Αν θέλεις κάνε ενα ριβιου με φωτο :)

Με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω.δειχνει αναποδα τον αποθηκευτικο χωρο.διορθωνεται αυτο;

Sorry κατά λάθος ξαναμπηκε

αν σου ξανακανει νερα, όρισε στο τηλέφωνο στατική IP.

από το advanced μενου του wifi

Οπότε συνδέεται την ίδια ΙΡ παίρνει.

Το θέμα είναι ότι ενώ είσαι στο ίντερνετ σταματάει να φορτώνει σελίδες αλλά δείχνει ότι είναι συνδεμενο. Αν κλείσεις όμως το WiFi και το ανοίξεις δεν μπορεί να συνδεθεί εκτός και αν κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο.

Έχεις ρυθμίσει το wireless του ρουτερ σε ένα κανάλι, ή τι έχεις και αλλάζει κανάλια αυτόματα;

Δεν εχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις του ρουτερ. Αν δεν στρώσει θα σου στείλω μήνυμα να μου πεις τον τρόπο.

Edited by pyxta

Μπηκε η mystic os 6.

Edit

εβαλες αυτη που ποσταρα η αυτη απο το xda?ειναι διαφορετικα port

Λογικα σ αυτη απο το xda δεν θα δουλευει το vol up γιατι ειναι για το a311

Edited by azuli

τους τα πες, αλλά εκει στο χδα... οτι του φανει του λολοστεφανή

Redmi Note 9 Pro 6-128

Λογικα σ αυτη απο το xda δεν θα δουλευει το vol up γιατι ειναι για το a311

Αυτή που ποσταρες

Επίσης ένα θεματακι που έχει είναι ότι οποιαδήποτε ελληνική λέξη στο μενού ξεκινάει από 'Τ' μεταξύ του Τ και του επόμενου γράμματος έχει κενό. Και ενώ στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να αλλάξεις το lcd density παρ όλο που το άλλαξα δεν μεγάλωσαν τα γράμματα. Το ψάχνω. Μαζί με το Τ κεφάλαιο κόλλησαν και ένα κενό που μπαίνει πακέτο ενώ με το μικρό Τ δεν έχει τέτοιο θέμα. (φαίνεται και σ αυτά που γράφω εδώ)

Edited by suzukis

ειχα το ιδιο προβλημα με το bootlogo,το απενεργοποιησα με ABS tweaker που"εκλεψα" απο τον azuli και εξαφανιστικε το προβλημα εως τωρα δλδ