Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν θα βγει το boot logo γιατι δεν εχει το zip δικο του.

αυτο με τον dialer μπορεις να το κανεις σε οποιαδηποτε rom (οχι με το ιδιο dialer.apk,αυτο το εκανα μονο για την iNew,βεβαια το πιο πιθανο ειναι να δουλευει σε ολες τις aosp 4.4.2 γιατι εχουν τον ιδιο default aosp dialer οι περισσοτερες)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εσβησες και το κινεζικο πληκτρολογιο λογικα,το μονο που εχει μεσα η rom.Κανε ενα δικο σου install η restore απο titanium

savvas τι λεει σε ταχυτητα και performance η aosp σε σχεση με την INew?Μια χαρα ειναι η iNew αλλα εχθρος του γρηγορου ειναι παντα το γρηγοροτερο!

Σίγουρα εσβησες το πληκτρολόγιο,βάλε ενα άλλο σε μορφή apk και κάνε αποθήκευση

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με τον dialer όλα οκ, το έβαλα και εγώ.Την aosp δεν την δοκιμασα ακόμα,σήμερα θέλω να την βάλω όπως και την emui!

ευχαριστω πολυ παιδια

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εβαλα πληκτρολογιο ανοιγει τωρα κανονικα αλλα οταν κανω πισω να βγω απο τις ρυθμισεις μου λεει "η εφαρμογη ρυθμισεις σταματησε " και με πεταει στην αρχικη σελιδα.

δεν μου αναβουν τα capasitive (ετσι λεγονται; ) κουμπια. ακυρο τωρα δουλευουν... τι να πω

και μου βγαζει μια κλειδαρια συνεχεια πανω... εχω ανοιξει τα permissions αλλα συνεχιζει και την βγαζει

Edited by georgeIII

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

επειδη δε βλεπω προκοπη με lollipop,για οσουν εχουν aosp προτεινω monsterUI στο xposed --> http://repo.xposed.info/module/com.kuaq.monsterui

τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα,με λιγο παιχνιδι στις ρυθμισεις πολυ καλυτερα και απο τις lollipop themed roms μερικες φορες..!Το βαλα μολις και το κραταω.

μπορεις αν σου ειναι ευκολο να δωσεις παραπανω λεπτομερειες;;; ευχαριστω

μπορεις αν σου ειναι ευκολο να δωσεις παραπανω λεπτομερειες;;; ευχαριστω

κανει την kitkat εμφανισιακα σαν την lollipop.βαλτο και θα καταλαβεις.Μονο για aosp roms

κανει την kitkat εμφανισιακα σαν την lollipop.βαλτο και θα καταλαβεις.Μονο για aosp roms

Το έβαλα στην inew v3 αλλά δεν είδα διαφορά, δεν είναι aosp αυτή; Θέλει τίποτα ρυθμίσεις; Την πρώτη φορά που το έβαλα που θέλει reboot ή οθόνη μου φλασαρε συνέχει και ξαναεκανα reboot και είναι οκ τώρα...

Το έβαλα στην inew v3 αλλά δεν είδα διαφορά, δεν είναι aosp αυτή; Θέλει τίποτα ρυθμίσεις; Την πρώτη φορά που το έβαλα που θέλει reboot ή οθόνη μου φλασαρε συνέχει και ξαναεκανα reboot και είναι οκ τώρα...

το ενεργοποιησες απο το xposed?Αν ναι μετα reboot και μπαινεις στην εφαρμογη και αλλαζεις οτι θελεις,εχει παρα πολλες επιλογες.Αυτο με τα φλασαρισματα που λες δεν ξερω γιατι,εμενα δουλευει χωρις προβλημα.Μετα απο καθε αλλαγη που κανεις,για να δεις το αποτελεσμα θελει reboot οπως ολα τα modules που αλλαζουν το UI

Edited by azuli

Kouskous που εισαι σωσε με,φευγω σε λιγες ωρες! (ειπες θα ανεβασεις τη miui) :p

Φιλαρακι σορρυ αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται οπότε περιμένω να βγει σήμερα το επόμενο update μπας και γίνει δουλειά....σορρυ και πάλι

το ενεργοποιησες απο το xposed?Αν ναι μετα reboot και μπαινεις στην εφαρμογη και αλλαζεις οτι θελεις,εχει παρα πολλες επιλογες.Αυτο με τα φλασαρισματα που λες δεν ξερω γιατι,εμενα δουλευει χωρις προβλημα.Μετα απο καθε αλλαγη που κανεις,για να δεις το αποτελεσμα θελει reboot οπως ολα τα modules που αλλαζουν το UI

το ενεργοποιησα απο το xposed. Δεν το κατεβασα απο το link που εδωσες αλλα απο το xposed κατευθειαν. Εκανα και το reboot . Ανοιγω την εφαρμογη και μου τα δειχνει ετσι και αλλιως ολα τικαρισμενα.... μπορεις να ανεβασεις κανενα screenshot μηπως;

Φιλαρακι σορρυ αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται οπότε περιμένω να βγει σήμερα το επόμενο update μπας και γίνει δουλειά....σορρυ και πάλι

Ελπιζω στο αεροδρομιο στη κωνσταντινουπολη να εχει wifi να το κατεβασω απο κει. :p Με τη πρωτη ευκαρια ανεβασε το αν μπορεις, θα κοιταω συνεχεια μηπως ανεβηκε.

Coolpad F1

Δοκιμασα την aosp liutao και είχε θέμα με το playstore (δεν συνδεόταν ) θα προσπαθήσω να βρω την άκρη.Τώρα έχω την emui 3.0 root ios 8.

Δοκιμασα την aosp liutao και είχε θέμα με το playstore (δεν συνδεόταν ) θα προσπαθήσω να βρω την άκρη.Τώρα έχω την emui 3.0 root ios 8.

Πως την βλέπεις;

Και σε μένα τα ίδια έκανε ή aosp liutao

Θα το ψάξω αυτές τις μέρες να βρω την άκρη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως την βλέπεις;

Δεν βλέπω διάφορα με αλλες emiu ως προς το καλυτερο...επιμένω οτι η inew v3 είναι οτι καλυτερο σε ταχύτητα.

Θα το ψάξω αυτές τις μέρες να βρω την άκρη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βλέπω διάφορα με αλλες emiu ως προς το καλυτερο...επιμένω οτι η inew v3 είναι οτι καλυτερο σε ταχύτητα.

Άρα με βλέπω να βγάζω την Algorom και να βάζω Inew V3 plus

Άρα με βλέπω να βγάζω την Algorom και να βάζω Inew V3 plus

Emui 3.0 έβαλα να ακούσω Ρέμο -νύχτες μοναξιάς και στο ρεφρέν γρυλιζε το ηχείο!!! Χαχαχ πίσω στην aosp.

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ προσπαθώ να βγάλω άκρη με το monsterui

Θέλει προσοχή τι πειραζεις και να κανεις restart,αμα πετύχει βγαίνει ομορφο αποτέλεσμα!

Emui 3.0 έβαλα να ακούσω Ρέμο -νύχτες μοναξιάς και στο ρεφρέν γρυλιζε το ηχείο!!! Χαχαχ πίσω στην aosp.

Χαχαχα. LoL.

Την Emui 3 B262 είχα αλλά μου είχαν βγει τα ματια.

Θέλει προσοχή τι πειραζεις και να κανεις restart,αμα πετύχει βγαίνει ομορφο αποτέλεσμα!

Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα είναι επιλεγμένα default και εγώ δεν βλέπω διαφορά

Ένας χρήστης στο xda με όνομα fire855 έχει φτιάξει μια cm12.1 5.1.1 έχοντας διορθώσει τα bugs των gps fm radio και hotspot. Edited by georgeIII

το ενεργοποιησα απο το xposed. Δεν το κατεβασα απο το link που εδωσες αλλα απο το xposed κατευθειαν. Εκανα και το reboot . Ανοιγω την εφαρμογη και μου τα δειχνει ετσι και αλλιως ολα τικαρισμενα.... μπορεις να ανεβασεις κανενα screenshot μηπως;

κατι δεν εχει γινει σωστα,το module δουλευει κανονικα..

xTremeVanilla 5 Beta 1 για οποιον εχει ορεξη..!

Features:

- Themed KK

- Awesome Performance

- Modded Platlogo (Android M)

- Modded Recents

- Modded Settings

- Modded Signals & SystemUI

- Pure KK Experience

- Clean

- Added ROM Banner

- Modded About Phone

wink emoticon

- No More Signal Issues

tongue emoticon

Bugs/Issues:

- No HINDI Language Support

cry emoticon

Will Add In Next Update (Hope So)

- You Tell Me

ROM: http://is.gd/zKCbkr

NVRAM Fix: http://d-h.st/mJBE

Audio Patch : http://d-h.st/44LE

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένας χρήστης στο xda με όνομα fire855 έχει φτιάξει μια cm12.1 5.1.1 έχοντας διορθώσει τα bugs των gps fm radio και hotspot.

δεν βλεπω κατι,για δωσε link..!

Edited by azuli

κατι δεν εχει γινει σωστα,το module δουλευει κανονικα..

xTremeVanilla 5 Beta 1 για οποιον εχει ορεξη..!

Features:

- Themed KK

- Awesome Performance

- Modded Platlogo (Android M)

- Modded Recents

- Modded Settings

- Modded Signals & SystemUI

- Pure KK Experience

- Clean

- Added ROM Banner

- Modded About Phone

wink emoticon

- No More Signal Issues

tongue emoticon

Bugs/Issues:

- No HINDI Language Support

cry emoticon

Will Add In Next Update (Hope So)

- You Tell Me

ROM: http://is.gd/zKCbkr

NVRAM Fix: http://d-h.st/mJBE

Audio Patch : http://d-h.st/44LE

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν βλεπω κατι,για δωσε link..!

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή επικόλληση από το κινητο. Είναι ο χρήστης fire855 στη συζήτηση που είναι για cm12.1 για συσκευές mtk

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή επικόλληση από το κινητο. Είναι ο χρήστης fire855 στη συζήτηση που είναι για cm12.1 για συσκευές mtk

αν μπορεις γραψε τον τιτλο του thread

Για την Β266 λες;

μήπως θέλει κλείσιμο το dts;

(εγώ το κλείνω γιατί το έχουν προρυθμισμένο σε ότι γουστάρουν, χωρίς δυνατότητα άλλης ρύθμισης,και αντί να βελτιώνει τον ήχο απλα μόνο τον δυναμώνει)

βλεπω αρκετες rom τελευταια με αρπαγμενη την ενταση απο τα μαλλια.Το ιδιο και στα patch που κυκλοφορουν.

Δεν θα τους πω ασχετους απο ηχο γιατι προφανως ειναι,αλλα το ηχειο που ακουγεται μπουκωμενο ετοιμο να ανατιναχτει δεν το ακουνε?!

Το τηλεφωνο εχει ενα ηχειο ρυθμισμενο σε μια αλφα ενταση που εχει δωθει απο τους κατασκευαστες ωστε ακομα και τερμα να το χεις να μην σου μεινει ποτε στο χερι.Το να ανεβαζεις την ενταση παραπανω απο την τιμη ασφαλειας ειναι σαν να πηγαινεις το lada με στροφες στα full κοκκινα και να νομιζεις οτι εχεις αυτοκινητο που τρεχει.Μεχρι να το παρεις στο χερι.

Δηλαδη τηλεφωνο ειναι,το ηχειο του δεν ειναι για party..

Και στην iNew το ιδιο εχουν κανει και θελει κατεβασμα απο mobile uncle,αν το βαλεις στο τερμα ακουγεται χειροτερα απο ντουντουκα ντατσουν

αν μπορεις γραψε τον τιτλο του thread

μάλλον αυτό λέει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2274332&page=407

εδώ η ρομ (περιμένουμε την καινούργια όταν την βγάλει)

http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-cyanogenmod-12-kingzone-k1-turbo-t3119908/page36