Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω υπάρχει ενα patch για την ενταση ήχου.Το δοκιμασες???

οχι δεν το εχω,το φλασαρουμε απο recovery?μηπως ξερεις που να το βρω?

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

οχι δεν το εχω,το φλασαρουμε απο recovery?μηπως ξερεις που να το βρω?

http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ ριξε μια ματια εδω(ειναι η ρομ του kouskous ,recovery και αν δεν κανω λαθος εχει και patchaki)

http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ ριξε μια ματια εδω(ειναι η ρομ του kouskous ,recovery και αν δεν κανω λαθος εχει και patchaki)

οκ να'σαι καλα θα τσεκαρω

Πως την ειδες την inew; Αξιζει να δοκιμαστει σε σχεση με την maucat;

Έβαλα την inew v3 plus και την έβγαλα σε 10 λεπτά... Μπορεί να είμαι ο παράξενος εγώ χααχα. μου έσπασαν τα νεύρα τα κινέζικα και κρασαρε η εφαρμογή της καμερας συνέχεια. Σήμερα θα βάλω την άλλη που ανέβασε ο Σαββας

Ανέβηκαν στο gdrive.

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως την ειδες την inew; Αξιζει να δοκιμαστει σε σχεση με την maucat;

Καλύτερη σε ταχύτητα. Σε γενικές γραμμες είναι κομπλε!απλως έχει 2-3 κινεζιες (τα παγωνεις εύκολα)

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβαλα την inew v3 plus και την έβγαλα σε 10 λεπτά... Μπορεί να είμαι ο παράξενος εγώ χααχα. μου έσπασαν τα νεύρα τα κινέζικα και κρασαρε η εφαρμογή της καμερας συνέχεια. Σήμερα θα βάλω την άλλη που ανέβασε ο Σαββας

Τις κινεζιες τις παγωνεις/διαγραφεις ή κάμερα κρασαρει στην δικιά μας συσκευή αλλά διορθώνεται εύκολα!

Edit: https://mega.nz/#!1o8AlJST!LFgFwcazZ8zu_ECztW4xGmUF20caM3-Pcd4zgdQOKuI αυτή χρησιμοποιώ στην θέση της "προβληματικής"

Edited by savvas_p25

Και σ' εμένα το ίδιο κάνει η τελευταία miui7 του kouskous.....και έκανα update. Κάποια λύση;

σε λιγη ωρα θα ανεβει η ρομ χωρις αυτο το bug

κατι πηγε λαθος στο compile απο τα παιδια της gtv.....

φτιαχνω τεσταρω και αν ειναι ολα οκ ανεβαζω

Τις κινεζιες τις παγωνεις/διαγραφεις ή κάμερα κρασαρει στην δικιά μας συσκευή αλλά διορθώνεται εύκολα!

Edit: https://mega.nz/#!1o8AlJST!LFgFwcazZ8zu_ECztW4xGmUF20caM3-Pcd4zgdQOKuI αυτή χρησιμοποιώ στην θέση της "προβληματικής"

σουπερ ειναι η iNewplus και smooth και γρηγορη,την αφηνω πανω δεν εχω βρει bugs.

Aυτο με την camera δεν το τσεκαρα γιατι την εσβησα καταλαθος.

Βασικα εσβησα ολα τα κινεζικα apps και μαλλον εσβησα και την camera.

Μπορεις να τσεκαρεις στα apps ποιο ειναι το αληθινο ονομα της καμερας οπως το γραφει στο apk της rom?

Παντως εβαλα αλλη camera και δουλευει κανονικα..

Εκανα και μια μοντα στον dialer της για να μην εμφανιζει τις πεταλουδες οταν σε παιρνουν τηλεφωνο..!

http://s21.postimg.org/htjq00mxf/Screenshot_2015_10_01_17_09_57.jpg' alt='Screenshot_2015_10_01_17_09_57.jpg'>

οποιος θελει να το βαλει παει με root explorer (η αντιστοιχο) στον system/priv-app,κανει delete το dialer.apk και paste αυτο --> https://www.sendspace.com/file/5umg27 .Επειτα δινει τα σωστα permissions (οτι εχουν και τα υπολοιπα apk μεσα στον ιδιο φακελο) και reboot.

Edited by azuli

σουπερ ειναι η iNewplus και smooth και γρηγορη,την αφηνω πανω δεν εχω βρει bugs.

Aυτο με την camera δεν το τσεκαρα γιατι την εσβησα καταλαθος.

Βασικα εσβησα ολα τα κινεζικα apps και μαλλον εσβησα και την camera.

Μπορεις να τσεκαρεις στα apps ποιο ειναι το αληθινο ονομα της καμερας οπως το γραφει στο apk της rom?

Παντως εβαλα αλλη camera και δουλευει κανονικα..

Εκανα και μια μοντα στον dialer της για να μην εμφανιζει τις πεταλουδες οταν σε παιρνουν τηλεφωνο..!

http://s21.postimg.org/htjq00mxf/Screenshot_2015_10_01_17_09_57.jpg' alt='Screenshot_2015_10_01_17_09_57.jpg'>

οποιος θελει να το βαλει παει με root explorer (η αντιστοιχο) στον system/priv-app,κανει delete το dialer.apk και paste αυτο --> https://www.sendspace.com/file/5umg27 .Επειτα δινει τα σωστα permissions (οτι εχουν και τα υπολοιπα apk μεσα στον ιδιο φακελο) και reboot.

Είχε την Nubia camera.Την έσβησα και εγώ και έβαλα αλλη πανευκολα!θεωρώ οτι είναι πολύ καλη ρομ και μέχρι τώρα είναι σφαίρα!!!

Πέρασα μια βόλτα απο τη vodafone για να μου ελέγξουν το 3g, και απότι μου είπε ο τυπας, στην χειροκίνητη επιλογή παρόχου έβλεπε wind cosmote και vodafone ΜΟΝΟ 2G. Είπε οτι παιζει να ξεχάσανε να μου βάλουν τη κεραία του 3g.

Το είχα δει και εγω και σε παλιότερες ROM που είχα βάλει αλλα δεν έδωσα σημασία.

EDIT: Εκτος αυτού, με καθε ρομ που βάζω μετα απο καποιο διάστημα παρατηρώ τα ίδια συμπτώματα. Το wi-fi πέφτει όποτε του καθίσει και πρέπει να μπαίνω σε flight mode για να φτιάξει, το gps υπολυτουργεί, οι κλήσεις τερματίζονται πρόωρα, η ανοιχτή ακρόαση δεν δουλεύει πάντα, ψιλοαργεί να ανοίξει οταν το χω σε sleep mode. Αναρωτιέμαι αν είναι κανενα πρόγραμμα που βάζω, τυπου mobile uncle/gravity box.etc.

Τί κάνω; Να επικοινωνήσω με To2c και να απαιτήσω να μου στείλουν καινούργιο;

CPB επίσημη έβαλες;

επειδη δε βλεπω προκοπη με lollipop,για οσουν εχουν aosp προτεινω monsterUI στο xposed --> http://repo.xposed.info/module/com.kuaq.monsterui

τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα,με λιγο παιχνιδι στις ρυθμισεις πολυ καλυτερα και απο τις lollipop themed roms μερικες φορες..!Το βαλα μολις και το κραταω.

Έχω την inew plus από το needrom και είμαι σχετικά ευχαριστημένος , αυτή που ανέβασε ο savvas_p25 έχει κάποιες διαφορές - βελτιώσεις; Κυρίως για μπαταρία ενδιαφέρομαι, πάει καθόλου καλύτερα;

Έχω την inew plus από το needrom και είμαι σχετικά ευχαριστημένος , αυτή που ανέβασε ο savvas_p25 έχει κάποιες διαφορές - βελτιώσεις; Κυρίως για μπαταρία ενδιαφέρομαι, πάει καθόλου καλύτερα;

Αν θέλεις καλύτερη μπαταρία κρατά αυτή που εχεις(απο οτι θυμάμαι είχε καλη αυτονομία ).Η καινούργια έχει καλυτερο performance με οτι αυτό συνεπάγεται.

Αν θέλεις καλύτερη μπαταρία κρατά αυτή που εχεις(απο οτι θυμάμαι είχε καλη αυτονομία ).Η καινούργια έχει καλυτερο performance με οτι αυτό συνεπάγεται.

Σαββα καλημερα το patchaki δουλεψε,μεγαλη διαφορα στον ηχο,δε μου λες η διαδικασια με το mobileuncletool δεν παιζει σε emui μονο σε aosp?ξερεις?

απο τις τρεις ποια προτείνετε; στην inew v3 plus μπορω να κανω την μοντα που εκανε ο azuli;

Σαββα καλημερα το patchaki δουλεψε,μεγαλη διαφορα στον ηχο,δε μου λες η διαδικασια με το mobileuncletool δεν παιζει σε emui μονο σε aosp?ξερεις?

καλημέρα, γενικά σε aosp δουλεύουν τα περισσότερα, σε miui και emui θέλει προσοχή.Στο θέμα ήχου συγκεκριμένα η emui έχει καθαρό και δυνατό ήχο!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απο τις τρεις ποια προτείνετε; στην inew v3 plus μπορω να κανω την μοντα που εκανε ο azuli;

Αμα γουσταρεις aosp δοκίμασε και τις δυο(aosp-inew )και στις δυο θα δουλεψουν λογικα.Την emui θέλω να την δοκιμασω γιατί γράφουν καλά λογια.

καλημέρα, γενικά σε aosp δουλεύουν τα περισσότερα, σε miui και emui θέλει προσοχή.Στο θέμα ήχου συγκεκριμένα η emui έχει καθαρό και δυνατό ήχο!

Αμα γουσταρεις aosp δοκίμασε και τις δυο(aosp-inew )και στις δυο θα δουλεψουν λογικα.Την emui θέλω να την δοκιμασω γιατί γράφουν καλά λογια.

θα δοκιμασω παλι την inew γτ την τελευταια φορα δεν της εδωσα χρονο ... και θελω με καποιο τροπο να βγαλω το boot log που εχει μεινει απο το samsung...

αν την περασω με twrp 2.4.4 πειραζει;

Edited by georgeIII

θα δοκιμασω παλι την inew γτ την τελευταια φορα δεν της εδωσα χρονο ... και θελω με καποιο τροπο να βγαλω το boot log που εχει μεινει απο το samsung...

Λογικά δεν πειράζει,κάνε τα wipe/format που πρεπει και θα είσαι οκ!

Λογικά δεν πειράζει,κάνε τα wipe/format που πρεπει και θα είσαι οκ!

και με το boot logo που εχει μεινει; δεν θελω να το βλεπω χαχαχα

και με το boot logo που εχει μεινει; δεν θελω να το βλεπω χαχαχα

υπάρχει τροπος να φύγει και να βάλεις και άλλο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει!Google it και θα βρεις άκρη!

Συμφωνω και με το patchaki σου λεω εγινε αλλο πραγμα,η συγκεκριμενη εν'τω μεταξυ ειναι γενικα πολυ καλη σε ολα και εχω παθει πλακα με το gps, κλειδωνει αστραπιαια και σε εσωτερικο χωρο,το SG NOTE 3 θελει και 2-3 λεπτα στο δρομο για να κλειδωσει με loilpop αλλα νομιζω δεν ειναι και θεμα ρομ τοσο,οσο ειναι η κεραια.Το μονο ρε Σαββα σε σχεση με το note ειναι η μπαταρια που σε εκεινο ξεχναει να πεσει,κατα τα αλλα το coolpadaki δεν ζηλευει τιποτα.Αφου σκεφτομαι να χτυπησω και ενα F2 COOLPAD και να δωσω αυτο στην κορη μου που το ζαχαρωνει

Γιαννης

Συμφωνω και με το patchaki σου λεω εγινε αλλο πραγμα,η συγκεκριμενη εν'τω μεταξυ ειναι γενικα πολυ καλη σε ολα και εχω παθει πλακα με το gps, κλειδωνει αστραπιαια και σε εσωτερικο χωρο,το SG NOTE 3 θελει και 2-3 λεπτα στο δρομο για να κλειδωσει με loilpop αλλα νομιζω δεν ειναι και θεμα ρομ τοσο,οσο ειναι η κεραια.Το μονο ρε Σαββα σε σχεση με το note ειναι η μπαταρια που σε εκεινο ξεχναει να πεσει,κατα τα αλλα το coolpadaki δεν ζηλευει τιποτα.Αφου σκεφτομαι να χτυπησω και ενα F2 COOLPAD και να δωσω αυτο στην κορη μου που το ζαχαρωνει

Γιαννης

Πραγματικα εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό και πιστεύω οτι υπαρχουν 2-3 καλες rom σίγουρα (emui,miui,aosp ).

εβαλα την inew v3 εσβησα και ολα τα κινεζικα που ειχε μεσα. δεν μου ανοιγει τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου κλεινει η εφαρμογη ρυθμισεις

δεν θα βγει το boot logo γιατι δεν εχει το zip δικο του.

αυτο με τον dialer μπορεις να το κανεις σε οποιαδηποτε rom (οχι με το ιδιο dialer.apk,αυτο το εκανα μονο για την iNew,βεβαια το πιο πιθανο ειναι να δουλευει σε ολες τις aosp 4.4.2 γιατι εχουν τον ιδιο default aosp dialer οι περισσοτερες)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εβαλα την inew v3 εσβησα και ολα τα κινεζικα που ειχε μεσα. δεν μου ανοιγει τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου κλεινει η εφαρμογη ρυθμισεις

εσβησες και το κινεζικο πληκτρολογιο λογικα,το μονο που εχει μεσα η rom.Κανε ενα δικο σου install η restore απο titanium

savvas τι λεει σε ταχυτητα και performance η aosp σε σχεση με την INew?Μια χαρα ειναι η iNew αλλα εχθρος του γρηγορου ειναι παντα το γρηγοροτερο!

Edited by azuli

Σίγουρα εσβησες το πληκτρολόγιο,βάλε ενα άλλο σε μορφή apk και κάνε αποθήκευση

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν θα βγει το boot logo γιατι δεν εχει το zip δικο του.

αυτο με τον dialer μπορεις να το κανεις σε οποιαδηποτε rom (οχι με το ιδιο dialer.apk,αυτο το εκανα μονο για την iNew,βεβαια το πιο πιθανο ειναι να δουλευει σε ολες τις aosp 4.4.2 γιατι εχουν τον ιδιο default aosp dialer οι περισσοτερες)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εσβησες και το κινεζικο πληκτρολογιο λογικα,το μονο που εχει μεσα η rom.Κανε ενα δικο σου install η restore απο titanium

savvas τι λεει σε ταχυτητα και performance η aosp σε σχεση με την INew?Μια χαρα ειναι η iNew αλλα εχθρος του γρηγορου ειναι παντα το γρηγοροτερο!

Με τον dialer όλα οκ, το έβαλα και εγώ.Την aosp δεν την δοκιμασα ακόμα,σήμερα θέλω να την βάλω όπως και την emui!