savvas_p25 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Υπάρχει τρόπος να φορτώσεις χρήματα στο balance του paypal(έχω γράψει έναν και εδώ παλιότερα) αλλά καλύτερα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=424 Φυσικά μπορείς να αγοράσεις από το banggood με κάρτα. Θέλεις να κατέβάσω κάποια που δεν μπορείς ή το έλυσες; Ευχαριστώ πολύ!βρήκα άκρη τελικά και σε λίγο την ανεβαζω στο gdrive! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Inew v3 plus https://drive.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3ucFZNMVBjS1dvUEk/view?usp=docslist_api aosp liutao https://drive.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3udlJtQk9TbUMteG8/view?usp=docslist_api Emui 3.0 root IOS 8 https://drive.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3udEQtNXlWVnVRRkE/view?usp=docslist_api Edited October 1, 2015 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ευχαριστώ πολύ!βρήκα άκρη τελικά και σε λίγο την ανεβαζω στο gdrive! Μήπως μπορείς να κατεβάσεις και την emuiB266 που έδωσα πιο πριν; Κάτι άλλαξαν εκεί γιατί έχω καιρό να κατεβάσω από 7to Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Μήπως μπορείς να κατεβάσεις και την emuiB266 που έδωσα πιο πριν; Κάτι άλλαξαν εκεί γιατί έχω καιρό να κατεβάσω από 7to Φυσικά!την έβαλα και κατεβαίνει (μόλις μπορέσω θα ανέβει και στο gdrive) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Φυσικά!την έβαλα και κατεβαίνει (μόλις μπορέσω θα ανέβει και στο gdrive) Ευχαριστώ. Για το ανέβασμα εννοείται όποτε μπορέσεις, δεν μας έπιασε καμιά βιασύνη (παίρνει και πολύ ώρα άλλωστε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Στην τελευταία έκδοση http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ του kouskous, μου βγήκε ένα πρόβλημα: στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στο πρόσθετες ρυθμίσεις έχω συνεχώς force closed (δοκίμασα και reboot της συσκευής ). Μετά εμφανίστηκε και στις ρυθμίσεις του τηλ καταλόγου. Την έχω περάσει με dirt install όπως όλες εξάλλου και μέχρι την χθεσινή δεν είχα κάποιο θέμα εκτός της έντασης του ήχου που λύνεται με το πέρασμα του http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/03/sound-bass_miui_android-4.4.zip μετά το πέρασμα της rom. Αυτά.. Τώρα το πρόσεξα και εγώ ...ακριβώς τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Στην τελευταία έκδοση http://www.needrom.com/download/miui-v6-twrp/ του kouskous, μου βγήκε ένα πρόβλημα: στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στο πρόσθετες ρυθμίσεις έχω συνεχώς force closed (δοκίμασα και reboot της συσκευής ). Μετά εμφανίστηκε και στις ρυθμίσεις του τηλ καταλόγου. Την έχω περάσει με dirt install όπως όλες εξάλλου και μέχρι την χθεσινή δεν είχα κάποιο θέμα εκτός της έντασης του ήχου που λύνεται με το πέρασμα του http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/03/sound-bass_miui_android-4.4.zip μετά το πέρασμα της rom. Αυτά.. Τώρα το πρόσεξα και εγώ ...ακριβώς τα ίδια... Και σε μενα τα ιδια.... εγω ekana update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Μήπως μπορείς να κατεβάσεις και την emuiB266 που έδωσα πιο πριν; Κάτι άλλαξαν εκεί γιατί έχω καιρό να κατεβάσω από 7to πέρα από το IOS8 θέμα, που έχω περασμένο κι εγώ, η μεταφραση της περιγραφής της, δίνει αυτά: ROM Description : The official end packet -based transplant Huawei 3X Play Version EMUI3.0 Moderate streamline the system application APK, delete unwanted SO Library Runtime file Zipalign all APK files , reduce the memory footprint Global high imitation IOS8 / beautification strengthen Add depth to memory consolidation script Modify the framework , and enhance the ability to accept WIFI Optimization of the underlying system libraries , system more smoothly RF parameters to optimize the phone , reduce phone radiation , strengthen standby time Optimize memory control to improve stability Sqlite database optimization enables faster access Join Super Bluetooth Improve the global touch response Increasing screen slide sensitivity Lock screen too quickly to reduce power loss , more energy-efficient Exclusive shield advertising push technology Built a high- quality imitation Android L topic ( If the volume loud breaking sound , DTS sound can be turned off ) Note : Please open the Brush settings, all settings, developer options, window zoom animation , transition animation zoom, These three options are selected long animation program 0.5X, open GPU rendering mandatory , this will be very smooth , after setting the restart it! http://pan.baidu.com/s/1pJxgBvd edit: υστερα απο καιρο, ενεργοποιησα τον λογαριασμο στο baidu (κατεβαζει με 400).. σε λιγο, θα το εχουμε σε mega Edited October 1, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Και σε μενα τα ιδια.... εγω ekana update Και σ' εμένα το ίδιο κάνει η τελευταία miui7 του kouskous.....και έκανα update. Κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 πέρα από το IOS8 θέμα, που έχω περασμένο κι εγώ, η μεταφραση της περιγραφής της, δίνει αυτά: ROM Description : The official end packet -based transplant Huawei 3X Play Version EMUI3.0 Moderate streamline the system application APK, delete unwanted SO Library Runtime file Zipalign all APK files , reduce the memory footprint Global high imitation IOS8 / beautification strengthen Add depth to memory consolidation script Modify the framework , and enhance the ability to accept WIFI Optimization of the underlying system libraries , system more smoothly RF parameters to optimize the phone , reduce phone radiation , strengthen standby time Optimize memory control to improve stability Sqlite database optimization enables faster access Join Super Bluetooth Improve the global touch response Increasing screen slide sensitivity Lock screen too quickly to reduce power loss , more energy-efficient Exclusive shield advertising push technology Built a high- quality imitation Android L topic ( If the volume loud breaking sound , DTS sound can be turned off ) Note : Please open the Brush settings, all settings, developer options, window zoom animation , transition animation zoom, These three options are selected long animation program 0.5X, open GPU rendering mandatory , this will be very smooth , after setting the restart it! http://pan.baidu.com/s/1pJxgBvd edit: υστερα απο καιρο, ενεργοποιησα τον λογαριασμο στο baidu (κατεβαζει με 400).. σε λιγο, θα το εχουμε σε mega Καλημέρα,κατεβαίνει? Εμένα "κόλλησε"στα 130 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) κολλησε στα 188 :mad: θέλει pause και start για να παρει μπροστα ... στο 50% Edited October 1, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 κολλησε στα 188 :mad: θέλει pause και start για να παρει μπροστα Το ίδιο... φαίνεται μας κανουν καψωνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιδια καλημερα ποια ρομ κρινετε σαν την καλυτερη σε μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιδια καλημερα ποια ρομ κρινετε σαν την καλυτερη σε μπαταρια? Καλημέρα,το καλυτερο είναι να δοκιμασεις και να κρινεις εσύ,όλοι θα σου πούμε διαφορετική rom,εγώ με όλες πανω κάτω τα ίδια βλέπω (αλλά το λιωνω το κινητό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημέρα,το καλυτερο είναι να δοκιμασεις και να κρινεις εσύ,όλοι θα σου πούμε διαφορετική rom,εγώ με όλες πανω κάτω τα ίδια βλέπω (αλλά το λιωνω το κινητό) ποσο σε βγαζει?με τη χρηση που κανεις?γιατι κι εγω το δουλευω πολυ,για να κρινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 ποσο σε βγαζει?με τη χρηση που κανεις?γιατι κι εγω το δουλευω πολυ,για να κρινω 4.5 -5 ώρες οθόνη βλέπω με emui 3.0,unicom,aosp maucat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 4.5 -5 ώρες οθόνη βλέπω με emui 3.0,unicom,aosp maucat. Ωραιος,οποτε κι εγω με xiaomi-miui-GTV-5.8.27 περιπου ιδια βγαζω,οποτε ισχυει αυτο που λες,δεν εχουν μεγαλες διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ωραιος,οποτε κι εγω με xiaomi-miui-GTV-5.8.27 περιπου ιδια βγαζω,οποτε ισχυει αυτο που λες,δεν εχουν μεγαλες διαφορες Αν είσαι ευχαριστημένος κρατά την,εμενα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν βγάζει 6 ώρες οθόνη με ενδιαφέρει να μου "κάτσει"καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Πέρασα μια βόλτα απο τη vodafone για να μου ελέγξουν το 3g, και απότι μου είπε ο τυπας, στην χειροκίνητη επιλογή παρόχου έβλεπε wind cosmote και vodafone ΜΟΝΟ 2G. Είπε οτι παιζει να ξεχάσανε να μου βάλουν τη κεραία του 3g. Το είχα δει και εγω και σε παλιότερες ROM που είχα βάλει αλλα δεν έδωσα σημασία. EDIT: Εκτος αυτού, με καθε ρομ που βάζω μετα απο καποιο διάστημα παρατηρώ τα ίδια συμπτώματα. Το wi-fi πέφτει όποτε του καθίσει και πρέπει να μπαίνω σε flight mode για να φτιάξει, το gps υπολυτουργεί, οι κλήσεις τερματίζονται πρόωρα, η ανοιχτή ακρόαση δεν δουλεύει πάντα, ψιλοαργεί να ανοίξει οταν το χω σε sleep mode. Αναρωτιέμαι αν είναι κανενα πρόγραμμα που βάζω, τυπου mobile uncle/gravity box.etc. Τί κάνω; Να επικοινωνήσω με To2c και να απαιτήσω να μου στείλουν καινούργιο; Edited October 1, 2015 by St4lker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Πέρασα μια βόλτα απο τη vodafone για να μου ελέγξουν το 3g, και απότι μου είπε ο τυπας, στην χειροκίνητη επιλογή παρόχου έβλεπε wind cosmote και vodafone ΜΟΝΟ 2G. Είπε οτι παιζει να ξεχάσανε να μου βάλουν τη κεραία του 3g. Το είχα δει και εγω και σε παλιότερες ROM που είχα βάλει αλλα δεν έδωσα σημασία. Τί κάνω; Να επικοινωνήσω με To2c και να απαιτήσω να μου στείλουν καινούργιο; Δηλαδή δεν εχεις "πιασει"ποτε 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δηλαδή δεν εχεις "πιασει"ποτε 3G? Μονο edge kai G πιάνω τα οποία ειναι απελπιστικά αργα. Ποτε HSPA, και όποτε το πιάσω (1 στο εκατομύριο) διαρκεί για 3-4 δευτερα. Ένας φίλος μου που έχει το coolpad το έφερε, μου έδωσε τη καρτα του cosmote (η οποία έμπαινε κανονικα ιντερνετ στο δικό του), την έβαλα στο δικό μου, και πάλι, δεν έλεγε να πιασει HSPA, οπότε δεν είναι θέμα παρόχου/παλιας ΣΙΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιδια εκανα αυτο που μου ειχε πει ο φιλος azuli πριν μερικα posts (διαγραφεις το Audio_ver1_Vol_custom με root explorer η κατι αντιστοιχο απο data/nvram/APCFG/APRDCL,κανεις reboot και μετα οταν αλλαξεις τις ρυθμισεις μενουν (μετα παλι reboot)),σχετικα με την αυξηση ηχου με τον τροπο μεσω mobileuncletools/engineer mode/engineer mode (MTK),αλλα δεν γινεται τιποτα,δεν κραταει τις ρυθμισεις και μειωνεται κι αλλο ο ηχος σβηνοντας το παραπανω αρχειο.Μηπως δεν δουλυει σε kitkat αυτος ο τροπος?εχει να προτεινει κανεις κατι που να δουλευει?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Παιδια εκανα αυτο που μου ειχε πει ο φιλος azuli πριν μερικα posts (διαγραφεις το Audio_ver1_Vol_custom με root explorer η κατι αντιστοιχο απο data/nvram/APCFG/APRDCL,κανεις reboot και μετα οταν αλλαξεις τις ρυθμισεις μενουν (μετα παλι reboot)),σχετικα με την αυξηση ηχου με τον τροπο μεσω mobileuncletools/engineer mode/engineer mode (MTK),αλλα δεν γινεται τιποτα,δεν κραταει τις ρυθμισεις και μειωνεται κι αλλο ο ηχος σβηνοντας το παραπανω αρχειο.Μηπως δεν δουλυει σε kitkat αυτος ο τροπος?εχει να προτεινει κανεις κατι που να δουλευει?ευχαριστω Με miui είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Με miui είσαι? Ναι με xiaomi-miui-hellas-4.4.2_coolpad-f1_GTV-5.8.27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ναι με xiaomi-miui-hellas-4.4.2_coolpad-f1_GTV-5.8.27 Νομιζω υπάρχει ενα patch για την ενταση ήχου.Το δοκιμασες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts