junior7 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 εχει καποιο bug η inew v3 plus? Την ειχα 6 μηνες και χτες ξαφνικα δεν λειτουργει η μια καρτα σιμ και η δευτερη μια ετσι μια αλλιως , δεν ξερω τι το επιασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 εχει καποιο bug η inew v3 plus? Σε αλλα νεα δοκιμαζω μια απιστευτη rom (την ανακαλυψε o jpower73) και ειμαι ενθουσιασμενος.Θα την τσεκαρω μερικες μερες ακομα μηπως βρω κανενα σοβαρο bug και τοτε θα την ποσταρω.Απλα λεω οτι αν δεν βρω κανενα σοβαρο bug τοτε δεν χρειαζομαι να περιμενω καν την coolpad να βγαλει lollipop.Γιατι ειναι lollipop και cyanogen based κιολας..! Για την AOSP iNew V3 plus μιλάς; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 εβαλα την emui και δεν μ αναγνωριζει παλι την καρτα σιμ vodafone,δειχνει οτι υπαρχει αλλα εχει το χ πανω στο σημα, και η αλλη που λειτουργει δεν εχει H εχει μονο το Ε και σερνεται Φίλε μου, οποία κάρτα και να βάλεις σε αυτήν την υποδοχή έχει χ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 (edited) Φίλε μου, οποία κάρτα και να βάλεις σε αυτήν την υποδοχή έχει χ??? αλλαξα καρτα και νομιζω φταιει η σιμ , παντως δειχνει το ονομα της vodafone αλλα απο σημα τπτ, τη μια εχει ενα Χ κ την αλλη οτι κανει αναζητηση σηματος, αλλα ποτε δεν το βρισκει,θα δοκιμασω και αλλη μετα και θα δω αν οντως φταιει, για το σημα που εχει αυτη που λειτουργει δεν πιανει ποτε H μονο Ε Edited September 15, 2015 by junior7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Για την AOSP iNew V3 plus μιλάς; Όχι, μάλλον για την Mystic OS, post 16118, μιλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 εχει καποιο bug η inew v3 plus? Την ειχα 6 μηνες και χτες ξαφνικα δεν λειτουργει η μια καρτα σιμ και η δευτερη μια ετσι μια αλλιως , δεν ξερω τι το επιασε οχι λεω για την νεα v3plus εγω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, μάλλον για την Mystic OS, post 16118, μιλάει οχι αλλα την δοκιμασα κι αυτη,εχει θεμα με τα notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Με όλες αυτές τις οδηγίες σας θα επιχειρισω και εγώ να αλλάξω τη rom του f1. Πριν από αυτό θα ήθελα να μου πείτε αν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τη λήψη sms από την ανανέωση του χρόνου ομιλίας ή από τη λήψη κωδικών ebanking. Το τηλ το έχω δικαρτο. Ευχαριστώ Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Με όλες αυτές τις οδηγίες σας θα επιχειρισω και εγώ να αλλάξω τη rom του f1. Πριν από αυτό θα ήθελα να μου πείτε αν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τη λήψη sms από την ανανέωση του χρόνου ομιλίας ή από τη λήψη κωδικών ebanking. Το τηλ το έχω δικαρτο. Ευχαριστώ Δημήτρης Με την emui 262 δέχομαι μηνύματα από τράπεζες σε cosmote. Στην άλλη κάρτα (vodafone) δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 οχι λεω για την νεα v3plus εγω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι αλλα την δοκιμασα κι αυτη,εχει θεμα με τα notifications Αυτή που υπάρχει στο needrom?πως την βλέπεις σε σχέση με του maucat? Εχεις δίκιο πάντως με την αλλη,έχει θέμα με τα notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Παιδια με την MIUI 5.9.10 και Antutu v5.7.1 μου βγάζει 28451...... Πολυ χαμηλο δεν είναι?Θέλει καμμιά ρύθμιση το Antutu? Επίσης τη μέτρηση την έκανα φορτίζοντας ταυτόχρονα. Χθές που την ξανάκανα με το κινητό φορτισμένο μου έβγαλε περίπου 30.600 Εσας τί βγάζει πάνω κάτω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 οχι λεω για την νεα v3plus εγω δωσε μας λεπτομερειες να την κατεβασουμε και εμεις... ειναι lolipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 το Google Services Fix από αυτην που μπορώ να το βρούμε https://docs.google.com/file/d/0B8kqC7UkNBLcLWNna00ybE12QjQ/edit?pli=1 και πώς το βάζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Με όλες αυτές τις οδηγίες σας θα επιχειρισω και εγώ να αλλάξω τη rom του f1. Πριν από αυτό θα ήθελα να μου πείτε αν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τη λήψη sms από την ανανέωση του χρόνου ομιλίας ή από τη λήψη κωδικών ebanking. Το τηλ το έχω δικαρτο. Ευχαριστώ Δημήτρης Αν έχεις την εργοστασιακή έχει πρόβλημα και λύνεται έτσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5551658#post5551658 Παιδια με την MIUI 5.9.10 και Antutu v5.7.1 μου βγάζει 28451...... Πολυ χαμηλο δεν είναι?Θέλει καμμιά ρύθμιση το Antutu? Επίσης τη μέτρηση την έκανα φορτίζοντας ταυτόχρονα. Χθές που την ξανάκανα με το κινητό φορτισμένο μου έβγαλε περίπου 30.600 Εσας τί βγάζει πάνω κάτω??? Μην τα πολυκοιτάς αυτά ,δεν λέει τίποτα το antutu. το Google Services Fix από αυτην που μπορώ να το βρούμε https://docs.google.com/file/d/0B8kqC7UkNBLcLWNna00ybE12QjQ/edit?pli=1 και πώς το βάζουμε Τι εννοείς; έβαλες gapps κανονικά και υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windsurf Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Fixed. Ευχαριστώ Μηχανικε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Fixed. Ευχαριστώ Μηχανικε Νάσαι καλά. Την αλλαγή ρομ όμως δεν θα τη γλιτώσεις αφού μπήκες εδώ μέσα :lol: Βάλε την emuiunicom και το root2.0.2 για αρχή, όταν θάχεις όρεξη. (1η σελίδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ποια Ρομ λέει ο azouli ρε παιδιά ότι είναι lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ποια Ρομ λέει ο azouli ρε παιδιά ότι είναι lollipop; δες εδώ http://www.modaco.com/forums/topic/375835-rom511-octos/?page=1 http://www.modaco.com/forums/topic/375835-rom511-octos/?do=findComment&comment=2264627 http://romfree4u.com/rom-5-1-1_sprout-4-candy-os-mt6592-mmx-a310-a311/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 δες εδώ http://www.modaco.com/forums/topic/375835-rom511-octos/?page=1 http://www.modaco.com/forums/topic/375835-rom511-octos/?do=findComment&comment=2264627 http://romfree4u.com/rom-5-1-1_sprout-4-candy-os-mt6592-mmx-a310-a311/ Τα έχω δει αυτά αλλά έχουν θέματα από ότι διάβασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Τα έχω δει αυτά αλλά έχουν θέματα από ότι διάβασα.. Αν βγει μια χωρίς προβλήματα θα το μάθουμε σίγουρα, αλλά δύσκολο να βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Αν βγει μια χωρίς προβλήματα θα το μάθουμε σίγουρα, αλλά δύσκολο να βγει Και χαρηκα τσαμπα χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 εχει καποιο bug η inew v3 plus? Σε αλλα νεα δοκιμαζω μια απιστευτη rom (την ανακαλυψε o jpower73) και ειμαι ενθουσιασμενος.Θα την τσεκαρω μερικες μερες ακομα μηπως βρω κανενα σοβαρο bug και τοτε θα την ποσταρω.Απλα λεω οτι αν δεν βρω κανενα σοβαρο bug τοτε δεν χρειαζομαι να περιμενω καν την coolpad να βγαλει lollipop.Γιατι ειναι lollipop και cyanogen based κιολας..! Αντε ρε azuli...!!!!!....περιμένουμε !!!!!....να είσαι καλά....για να παίξω λίγο πάλι με το κινητό-αλλαγή ρομ(αν αξίζει όπως λες).....γιατί είμαι μήνες και έχω αράξει στην inew v3 και δεν έχω κανένα πρόβλημα....απλά-να.... για καμια αλλαγή. επίσης όπως αναρωτιέσαι παραπάνω με τον φίλο που ρωτάς αν έχει bug η inew , το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ....δεν μπορώ να καταλάβω ΠΟΥ αντιμετώπισε θέματα ο φίλος.....ειλικρινά ενώ άλλαζα αν όχι κάθε μέρα....μέρα-παραμέρα ρομ και δοκίμαζα διάφορες....από τότε που πέρασα την inew v3......ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ξανά με ρομ διότι είναι τελείως απροβλημάτιστη,γιαυτό και άραξα. Αλλά μιλάω για την inew v3......OXI v3 plus !!!! έχει πάρει κάποιος τελευταία από κάπου ....βρήκε δηλαδή coolpad ?.....χρειάζομαι και άλλο και μόνο σε ebay βρίσκω αλλά σε έναν πωλητή μόνο.Εγώ ρωτάω από κάποιο κινεζομάγαζο για να παραγγείλω (πέρα από capital control-εξάλλου τις επόμενες μέρες λύνετε και αυτό και ξαναψωνίζουμε κανονικά με paypal) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Παιδια με την MIUI 5.9.10 και Antutu v5.7.1 μου βγάζει 28451...... Πολυ χαμηλο δεν είναι?Θέλει καμμιά ρύθμιση το Antutu? Επίσης τη μέτρηση την έκανα φορτίζοντας ταυτόχρονα. Χθές που την ξανάκανα με το κινητό φορτισμένο μου έβγαλε περίπου 30.600 Εσας τί βγάζει πάνω κάτω??? 30.940 μου εβγαλε,χαμηλο το βλεπεις? Εχεις δει τιποτα 35,000 ποτε και σου κακοφαινετε το 30.600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ποια ρομ δοκιμάζεις azuli; Για πες να της κάνω ένα torture test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλημερα, για να κανω nandroid backup με το TWRP πως το κανω ; τι πρεπει να επιλεξω; θελω να δοκιμασω την ρομ που δοκιμαζει ο azuli, αλλα εχω στησει καλα το κινητο με την miui του kouskous και θελω να το επαναφερω οπως ηταν ακριβως μετα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Αυτή που υπάρχει στο needrom?πως την βλέπεις σε σχέση με του maucat? Εχεις δίκιο πάντως με την αλλη,έχει θέμα με τα notifications δεν την εχω βαλει την plus γι αυτο ρωτησα,μηπως εχει τιποτα bugs ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δες εδώ http://www.modaco.com/forums/topic/375835-rom511-octos/?page=1 http://www.modaco.com/forums/topic/375835-rom511-octos/?do=findComment&comment=2264627 http://romfree4u.com/rom-5-1-1_sprout-4-candy-os-mt6592-mmx-a310-a311/ την tesla. εχει καποια θεματα που μπορει αλλους να τους πειραζουν,αλλους οχι.Γι αυτους που δεν τους πειραζουν η rom απλα τα σπαει και αν δεν βρω κατι αλλο θα την κρατησω. Τα θεματα ειναι: 1) computer connection δεν δουλευει.Δηλαδη συνδεεις το τηλ και μονο φορτιζει.Εγω χρησιμοποιω samba filesharing οποτε δεν χρησιμοποιω καλωδια για μεταφορα αρχειων,τα εχω ασυρματα σαν partitions στο my computer. 2) τα capasitive buttons δεν εχουν haptic feedback (δονηση).Παλι,καποιους αυτο δεν τους πειραζει (φτιαχνεται με μια αλλαγη στο generic.kl) 3) το usb debugging δεν δουλευει.Δεν το χρησιμοποιω ποτε. 4) ραδιο δεν.Μια απο τα ιδια.Μπορει να δουλεψει με την εφαρμογη spirit fm πιθανον. 5) δεν υπαρχει το engineer mode στα system apps αρα το mtk engineer mode απο mobile uncle tools δεν θα δουλευει. Αυτα.Επισης πρεπει να αντικαταστησεις το media_profiles για να γραφει σε 1080p και να τραβαει 13.3mp.Ευκολο,χρησιμοποιησα ενα που ειχε ποσταρει καποιος εδω παλιοτερα,αλλιως το τραβας απο οποιαδηποτε ρομ τραβαει 1080p και 13mp. Οποτε : αν καποιος δεν χρησιμοποιει κατι απο τα παραπανω,η rom ειναι απιστευτη.Κανονικη lollipop και οχι themed kitkat (με kernel kitkat φυσικα που απ οτι εχω δει δεν επηρεαζει κατι απο τις λειτουργιες). Ειναι βασισμενη σε cyanogen cm12.1 και εχει σχεδον ολες τις ρυθμισεις του gravity box ενσωματωμενες.Επισης δουλευει το xposed για lollipop μια χαρα καθως και ολα τα modules. H rom ειναι πανεμορφη και σφαιρα,πραγματικα η πιο γρηγορη ρομ που εχω δοκιμασει.Επισης υποστηριζει θεματα cm 12.1 Ξαναλεω,η ρομ μπορει να εχει τα bugs που εγραψα αλλα για οποιον δεν χρησιμοποιει τις συγκεκριμενες λειτουργιες η ρομ τα σπαει και την προτεινω ανεπιφυλακτα.Εκτος απο αυτα που εγραψα ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα! (οποτε μη με ρωτατε ενα-ενα αν δουλευουν bt,gps,3g κλπ.Δουλευουν) http://romfree4u.com/rom-5-1-1_tesla-os-mt6592-mmx-a310-a311/ Edited September 16, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts