Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!!

λιγο βοηθεια ρε παιδες...

βαζω το cmw σε .img στην sd , παω με το mobileuncle κανω update rwcovery , μου λεει αν θελω να παει σε recovery mode του λεω ναι , και κανει reboot απλα...

τωρα το χω αλλαξει το recovery η αν μπω με βελακι και power button θα με παει στο κινεζικο και πως βγαινω απο κει μετα.....???:(

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!!

λιγο βοηθεια ρε παιδες...

βαζω το cmw σε .img στην sd , παω με το mobileuncle κανω update rwcovery , μου λεει αν θελω να παει σε recovery mode του λεω ναι , και κανει reboot απλα...

τωρα το χω αλλαξει το recovery η αν μπω με βελακι και power button θα με παει στο κινεζικο και πως βγαινω απο κει μετα.....???:(

Εγω που το εκανα πριν 10 μερες για ενα f1 ενος φιλου μου πηρε 1:30 ωρα γιατι δεν διαβαζε(αναγνωριζε)το αρχειο της custom recovery,και αναγκαστηκα να αλλαξω 3 καρτες sd!

Εγω που το εκανα πριν 10 μερες για ενα f1 ενος φιλου μου πηρε 1:30 ωρα γιατι δεν διαβαζε(αναγνωριζε)το αρχειο της custom recovery,και αναγκαστηκα να αλλαξω 3 καρτες sd![/quote

δηλαδη φυσιολογικα επρεπε να με βαλει σε recovery e?

υπαρχει τροπος να ξερω αν εχει περαστει?

Nομιζω οτι εχει ξαναειπωθει αλλα θα το ρωτησω...

Στην Α310 v2 βγαινει η αλλαζει η οθονη κλειδωματος?ουτε με το zip παιρνει 7 χρωματα στο led?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Nομιζω οτι εχει ξαναειπωθει αλλα θα το ρωτησω...

Στην Α310 v2 βγαινει η αλλαζει η οθονη κλειδωματος?ουτε με το zip παιρνει 7 χρωματα στο led?

Freeze με titanium το video orb plugin

Keep smiling :rolleyes:

Freeze με titanium το video orb plugin

Δεν εχω το τιτανιουμ.το εκανα freeze με link2sd αλλα τιποτα,το βγαζει ακομα(ενοω την μαυρη οθονη με την ωρα και το βελακι που ανεβαινει και το σερνεις προς τα πανω για ξεκλειδωμα)

Εγω που το εκανα πριν 10 μερες για ενα f1 ενος φιλου μου πηρε 1:30 ωρα γιατι δεν διαβαζε(αναγνωριζε)το αρχειο της custom recovery,και αναγκαστηκα να αλλαξω 3 καρτες sd![/quote

δηλαδη φυσιολογικα επρεπε να με βαλει σε recovery e?

υπαρχει τροπος να ξερω αν εχει περαστει?

Ναι ρε συ,μπες απο mobileuncle tools(η power buton+volume up) και into recovery mode και θα σε βαλει σε ρεκοβερυ,αν ειναι Αγγλικο εχει αλλαξει αν ειναι κινεζικο οχι!

Είναι στα KAngviptools,

Η πατάς στα notification το BTN led

ή

Ρυθμίσεις -> advanced settings -> κάπου εκεί μέσα δεν θυμάμαι :lol:

Δεν το βρίσκω με τίποτε! :(

Δεν εχω το τιτανιουμ.το εκανα freeze με link2sd αλλα τιποτα,το βγαζει ακομα(ενοω την μαυρη οθονη με την ωρα και το βελακι που ανεβαινει και το σερνεις προς τα πανω για ξεκλειδωμα)

Όταν κάνεις freeze την εφαρμογή πρέπει να κάνεις και επανεκκίνηση του τηλεφώνου για να πάρει τις αλλαγές

Δεν το βρίσκω με τίποτε! :(

Κατεβάζεις το (notification) ειδοποίηση -> tab ενναλαγή -> πατάς και το βελάκι προς τα κάτω -> τώρα δεν βλέπεις το κουμπί BTN led?

πάτησε το να γίνει μπλε -> τα κλείνεις και εισαι ΟΚ

@ για τη lockscreen στην Α310 πρέπει πρώτα να διαλέξεις το αλλο lockscreen, να περιμένεις να φορτώσει τα βιντεο και μετά να το σταματήσεις από τιτανιουμ ή άλλο

Κατεβάζεις το (notification) ειδοποίηση -> tab ενναλαγή -> πατάς και το βελάκι προς τα κάτω -> τώρα δεν βλέπεις το κουμπί BTN led?

@ για τη lockscreen στην Α310 πρέπει πρώτα να διαλέξεις το αλλο lockscreen, να περιμένεις να φορτώσει τα βιντεο και μετά να το σταματήσεις από τιτανιουμ ή άλλο

Αλλού το έψαχνα...Στις ρυθμίσεις!:p

Σ'ευχαριστώ πολύ! Ευρέθη!:D

Καλημερα.διαλεξα μια εικονα,το εκανα freezei και επανεκινηση αλλα συνεχιζει να το βγαζει.

Οταν ανοιγει αυτη η μαυρη οθονη και συρω το βελος προς τα πανω με παει στην οθονη που εχω τον κωδικο για το ξεκλειδωμα.αυτο που ηθελα να κανω ειναι αντι για μαυρη οθονη να βαλω μια φωτο και αντι για το βελος να βαλω κατι δικο μου.στο xblast εχει αυτη την επιλογη(στη laek δουλευε).η δεν κανω κατι καλα η δεν δουλευει στη συγκεκριμενη ρομ

ποια βιντεο ενοεις να φορτωσει?

Edited by suzukis

Δευτερη μερα με την infocus και ολα κυλανε πολυ καλα,εβαλα και δοκιμασα και τα 9 notification led απο το φιξακι και δουλεύουν ολα.

Δευτερη μερα με την infocus και ολα κυλανε πολυ καλα,εβαλα και δοκιμασα και τα 9 notification led απο το φιξακι και δουλεύουν ολα.

Αν μπορείς τσεκαρε κατά πόσο λειτουργεί το gravity box και πες μας.

Αν μπορείς τσεκαρε κατά πόσο λειτουργεί το gravity box και πες μας.

Τι εννοείς?Γιατι δεν εχω ασχοληθει και πολύ με το αθλημα!

Αν μου πεις τι πρεπει να κανω,για να το δω και να σου πω.

Gravity box δεν ειναι αυτη η μπαρα που κατεβαζεις απο πανω?

Τι εννοείς?Γιατι δεν εχω ασχοληθει και πολύ με το αθλημα!

Αν μου πεις τι πρεπει να κανω,για να το δω και να σου πω.

Gravity box δεν ειναι αυτη η μπαρα που κατεβαζεις απο πανω?

Ευκαιρία να ασχοληθείς, κρίμα είναι να μην! Κάνεις εγκατάσταση το xposed framework και μετά μέσα από αυτό κατεβάζεις το gravity box. Το ενεργοποιείς από το tab modules και μετά το ανοίγεις όπως όλες τις εφαρμογές σου. Πρακτικά είναι ένα πρόγραμμα παραμετροποίησης του Android με πολλές δυνατότητες. Ψαξτο λιγάκι, πίστεψέ με αξίζει!

Αααααυτη ειναι... Μπαταρία..! Ολη η οθονη σε σερφαρισμα + gps

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-12-20-16-19-09_zpsudcv1cvd.png

Με Α310ν2.. :)

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Δε λεει κατι χρησιμο για τους υπολοιπους η μπαταρια απο μονη της . Τι battery save app χρησιμοποιεις και με τι ρυθμισεις ?

Δε λεει κατι χρησιμο για τους υπολοιπους η μπαταρια απο μονη της . Τι battery save app χρησιμοποιεις και με τι ρυθμισεις ?

τι battery save app?Με battery save app θα την εκανε την μετρηση?Bλεπεις απο το status bar τι τρεχει στο τηλεφωνο

Edited by azuli

Πες τα φίλε μου Αζουλι

Δεν χρησιμοποιώ Battery saver ποτέ.

Τα νούμερα στην status ειναι απο την εφαρμογη notification toggles..

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Πες τα φίλε μου Αζουλι

Δεν χρησιμοποιώ Battery saver ποτέ.

Τα νούμερα στην status ειναι απο την εφαρμογη notification toggles..

πχ deep sleep battery saver , amplify η κατι τετοιο . Α και να μας συγχωρείτε που δεν ειμαστε στο επιπεδο σας μια ερωτηση καναμε