Jump to content

myphone VERSUS: HTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2  

861 members have voted

1. 1. ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

• HTC One (M8)
      319
    • Samsung Galaxy S5
      123
    • Sony Xperia Z2
      272
    • Άλλο (πείτε μας ποιο)
      127
    • Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ
      20

Recommended Posts

Είδα απο κοντα το s5. Η απογοήτευση.. Μόνο και μόνο από την απαίσια εμφάνιση και το βάρος του, αρχίζω να γελάω μαζί του..

Περιμένουμε htc και sony να τα δούμε από κοντά λοιπόν..

Πολύ αυστηρός νομίζω είσαι :) Δεν εχω προλάβει να το δω ακόμα απο κοντά αλλά δεν πιστεύω οτι θα με απογοητεύσει.

P.S Το Htc και το Z2 οχι μόνο είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος αλλά και με μεγαλύτερο βάρος. Οπότε περιμένω να τα κράξεις και αυτά, διαφορετικά δεν είσαι αντικειμενικός.

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ αυστηρός νομίζω είσαι :) Δεν εχω προλάβει να το δω ακόμα απο κοντά αλλά δεν πιστεύω οτι θα με απογοητεύσει.

P.S Το Htc και το Z2 οχι μόνο είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος αλλά και με μεγαλύτερο βάρος. Οπότε περιμένω να τα κράξεις και αυτά, διαφορετικά δεν είσαι αντικειμενικός.

κατσε να τα δοκιμασει πρωτα και μετα τα κραζει

Εμενα παντως τετοια ειδους τεστ με αφηνουν αδιαφορο στην επιλογη μιας συσκευης. Επειδη στο χρονο επανω τις αλλαζω δινω εμφαση περισσοτερο στα χαρακτηριστικα και στις δυνατοτητες. Αν ομως ειχα σκοπο να τις παντρευτω και να περασω 2-3 χρονακια μαζι τους εκει θα αλλαζαν τα πραγματα.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Εμενα παντως τετοια ειδους τεστ με αφηνουν αδιαφορο στην επιλογη μιας συσκευης. Επειδη στο χρονο επανω τις αλλαζω δινω εμφαση περισσοτερο στα χαρακτηριστικα και στις δυνατοτητες. Αν ομως ειχα σκοπο να τις παντρευτω και να περασω 2-3 χρονακια μαζι τους εκει θα αλλαζαν τα πραγματα.

μου φαινεται αδιανοητο για μενα να επαιρνα ενα κινητο που δεν θα μου αρεσε εμφανισιακα....βεβαια δεν ειμαι power user αλλα και να ημουν παλι θα ειχα προβλημα

μου φαινεται αδιανοητο για μενα να επαιρνα ενα κινητο που δεν θα μου αρεσε εμφανισιακα....βεβαια δεν ειμαι power user αλλα και να ημουν παλι θα ειχα προβλημα

Καταλαβαινω τι λες και συμφωνω αλλα δεν λεμε για την εμφανιση που ειναι σημαντικο θεμα στην καθημερινη συμβιωση αλλα για την αντοχη των υλικων σε κακουχιες.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Καταλαβαινω τι λες και συμφωνω αλλα δεν λεμε για την εμφανιση που ειναι σημαντικο θεμα στην καθημερινη συμβιωση αλλα για την αντοχη των υλικων σε κακουχιες.

καταλαβα τι λες αλλα εμενα αρκει να μ'αρεσει και να μου προσφερει αυτα που θελω.....απο κει και περα ολα τα αλλα ειναι καλοδεχουμενα αλλα περιττα για μενα

καταλαβα τι λες αλλα εμενα αρκει να μ'αρεσει και να μου προσφερει αυτα που θελω.....απο κει και περα ολα τα αλλα ειναι καλοδεχουμενα αλλα περιττα για μενα

Συμφωνω και παροτι με το s4 σε 1 χρονο μετραω ηδη 11 πληγες και πολυ περισσοτερες με ιδια χρηση απο το s3 απλα επειδη ειμαι ευχαριστημενος σε αλλα πραγματα το προσπερναω, οχι βεβαια οτι δε ριχνω τα μπινελικια μου!!!

Συμφωνω και παροτι με το s4 σε 1 χρονο μετραω ηδη 11 πληγες και πολυ περισσοτερες με ιδια χρηση απο το s3 απλα επειδη ειμαι ευχαριστημενος σε αλλα πραγματα το προσπερναω, οχι βεβαια οτι δε ριχνω τα μπινελικια μου!!!

το s4 παντως ειναι πολυ καλο τηλεφωνο....και αυτο με τα σημαδια συμβαινουν και ειναι κατι που δεν μπορουμε να αποφυγουμε.....τωρα οσον αφορα τα μπινελικια χρειαζονται που και που:D

Μπορεις να μην διαστρευλωνεις τα πραγματα μια φορα; :/

Τι δεν καταλαβαινεις οταν λεμε οτι το Ζ2 εχει μεγαλυτερη μπαταρια αρα και μεγαλυτερο βαρος;

και τι δεν καταλαβαινεις οταν εχεις μεγαλυτερη οθονη αρα και μεγαλυτερο μεγεθος;; αννειχε ιδια οθονη το S5 σου και ιδια μπαταρια θα εβγαινε πιο μεγαλο και πιο βαρυ.

Θα το βαλω υπογραφη σε λιγο μπας και το καταλαβετε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι δεν καταλαβαινεις οταν λεμε οτι το Ζ2 εχει μεγαλυτερη μπαταρια αρα και μεγαλυτερο βαρος;

και τι δεν καταλαβαινεις οταν εχεις μεγαλυτερη οθονη αρα και μεγαλυτερο μεγεθος;; αννειχε ιδια οθονη το S5 σου και ιδια μπαταρια θα εβγαινε πιο μεγαλο και πιο βαρυ.

Δεν μίλησα εγώ για βάρος μιας και δεν με αφορά. Ο άλλος μίλησε για βαρύ και μεγάλο smartphone αναφερόμενος στο S5(το πιο μαζεμένο απ τα 3)...αν λοιπόν απέκλεισε το S5 λόγο μεγέθους και βάρους, για να είναι αντικειμενικός θα πρέπει να κάνει την ίδια κριτική και στα υπόλοιπα 2 καθώς είναι και μεγαλύτερα και βαρύτερα. Αν είχες διαβάσει τι είχα γράψει, δεν θα μου έκανες επίθεση.

Ναι αλλα το Ζ2 εχει την ιδια οθονη με το G2 αλλα ειναι πιο μεγαλο και βαρυ.

Ναι αλλα το Ζ2 εχει την ιδια οθονη με το G2 αλλα ειναι πιο μεγαλο και βαρυ.

ισως επειδη ειναι water proof....(δεν το ξερω απλα κανω μια ικεσια)

εγω ειμαι ερωτευμενος με nexus 5 αλλα εδω θα ψηφισω

HTC One (M8)

εγω ειμαι ερωτευμενος με μια κοπελα αλλα θα ψηφισω z2 :lol::p:D

εγω ειμαι ερωτευμενος με μια κοπελα αλλα θα ψηφισω z2 :lol::p:D

Tα ίδια ακριβώς! Ζ2 (στα κινητά) :p

Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7!

Δεν μίλησα εγώ για βάρος μιας και δεν με αφορά. Ο άλλος μίλησε για βαρύ και μεγάλο smartphone αναφερόμενος στο S5(το πιο μαζεμένο απ τα 3)...αν λοιπόν απέκλεισε το S5 λόγο μεγέθους και βάρους, για να είναι αντικειμενικός θα πρέπει να κάνει την ίδια κριτική και στα υπόλοιπα 2 καθώς είναι και μεγαλύτερα και βαρύτερα. Αν είχες διαβάσει τι είχα γράψει, δεν θα μου έκανες επίθεση.

Ο άλλος έχει και όνομα....

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ο άλλος έχει και όνομα....

Δεν το είπα υποτιμητικά, δεν θυμόμουν το nick απλά! Αλλά δεν βλέπω να απαντάς στα μηνύματά μου..Απορρίπτεις το S5 λόγο μεγέθους και βάρους, μη μου πεις οτι θα εξυμνήσεις τα άλλα 2;;; Γιατί δεν θα έχει καμιά λογική φίλε.

S5: 5.1 ίντσες 142 x 72,5 x 8,1 χιλιοστά και βάρος 145 γραμμάρια.

Z2: 5.2 ίντσες 146,8 x 73,3 x 8,2 χιλιοστά και βάρος 158 γραμμάρια.

HTC One M8: 5 ίντσες 146,4 x 70,6 x 9,4 χιλιοστά και βάρος 160 γραμμάρια.

Ετσι για την ιστορία και το Note 3: 5.7 ίντσες 151,2 x 79,2 x 8,3 χιλιοστά και βάρος 168 γραμμάρια.

Δεν το είπα υποτιμητικά, δεν θυμόμουν το nick απλά! Αλλά δεν βλέπω να απαντάς στα μηνύματά μου..Απορρίπτεις το S5 λόγο μεγέθους και βάρους, μη μου πεις οτι θα εξυμνήσεις τα άλλα 2;;; Γιατί δεν θα έχει καμιά λογική φίλε.

S5: 5.1 ίντσες 142 x 72,5 x 8,1 χιλιοστά και βάρος 145 γραμμάρια.

Z2: 5.2 ίντσες 146,8 x 73,3 x 8,2 χιλιοστά και βάρος 158 γραμμάρια.

HTC One M8: 5 ίντσες 146,4 x 70,6 x 9,4 χιλιοστά και βάρος 160 γραμμάρια.

Ετσι για την ιστορία και το Note 3: 5.7 ίντσες 151,2 x 79,2 x 8,3 χιλιοστά και βάρος 168 γραμμάρια.

Προφανώς και δεν θα εξυμνησω τα αλλά δύο. :)

Προφανώς και δεν θα εξυμνησω τα αλλά δύο. :)

Φημες λενε οτι εχει τον κλασικο λοξιγκα τως Samsung σε gallery και επαφες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι ένα κλικ καλύτερα από s4 αλλά και πάλι υπάρχει :P Με το nexus είχα πάρει ήδη τηλέφωνο χαχαχα :P

Είναι ένα κλικ καλύτερα από s4 αλλά και πάλι υπάρχει :P Με το nexus είχα πάρει ήδη τηλέφωνο χαχαχα :P

Καταλαβα.... ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

No way. Εδω το S4 με την Kitkat τα χαιρέτησε αυτά, θα τα χει το S5;;;

No way. Εδω το S4 με την Kitkat τα χαιρέτησε αυτά, θα τα χει το S5;;;

Με το νοτε 3 υπάρχει καθυστέρηση; σε ρωτάω γιατί έχω ελληνικό και κιτ κατ ακόμα τίποτα....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Για την ακρίβεια ο dimitrssa είπε για το βάρος και την σχεδίαση.... Στην σχεδίαση μια χαρά είναι καλύτερο το m8

Φιλικά Γιώργος

Με το νοτε 3 υπάρχει καθυστέρηση; σε ρωτάω γιατί έχω ελληνικό και κιτ κατ ακόμα τίποτα....

Καμία!! Γιατί υπάρχει καθυστέρηση με την 4.3;; Οταν το πήρα αναβαθμίστηκε αμέσως σε Kitkat και δεν γνωρίζω πως ήταν στην 4.3 το Note 3.