Antonisks99 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δεν γίνετε να αποθήκευσω της εικόνες γιατι οταν πατάω επάνω μονο τις ανοίγει κ μου βγάζει ενα κύκλο που κανει ζουμ στην εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δεν γίνετε να αποθήκευσω της εικόνες γιατι οταν πατάω επάνω μονο τις ανοίγει κ μου βγάζει ενα κύκλο που κανει ζουμ στην εικόνα Έν έχετε iPhone, ανοίξτε την εικόνα και πατήστε παρατεταμένα και στη συνεχεια αποθήκευση. Στις κάτω εικόνες θα πατήσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonisks99 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 IPhone 5s εχω κ δεν γινεται δεν ξερω γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 IPhone 5s εχω κ δεν γινεται δεν ξερω γιατι δεν μπορείτε να ανοίξετε τις εικόνες κάτω μία μία ή δεν μπορείτε να τις αποθηκεύσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonisks99 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Να της αποθήκευσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Οταν κανεις κλικ στις εικονες (σε οποια θες να κατεβασεις που ειναι ξεχωριστες , οχι σε αυτες πουναι ολες μαζι) δε σου βγαζει πανω δεξια ενα συμβολο; Πατωντας το εχει επιλογη "save to camera roll"....[ATTACH]43779[/ATTACH] Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonisks99 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ούτε κατι τετοιο μου βγάζει δεν ξερω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts