Jump to content

Vivodi F.A.Q. & Comments

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες καλά τι σου είπαν οι εταιρίες;

Από τότε που βγήκαν τα πακέτα το λέμε, ότι πρέπει πρώτα να διακοπεί η προηγούμενη ADSL και μετά να πάει νέα αίτηση στον ΟΤΕ ή σε άλλη εταιρία.

Ναι, και μάλιστα πήρα 2 φορές τηλέφωνο σε κάθε εταιρία για να το επαληθεύσω, και επίσης δεν το είπαν μόνο σε εμένα.

τέσπα..θα μου πείτε τι είναι το LLU?

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τέσπα..θα μου πείτε τι είναι το LLU?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=552735#post552735

Ερωτήσεις 5 και 6. Τόση δουλειά έκανε ο lewton. :D

Eυχαριστώ. :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:) για σας κι απο μενα

εγω ειμαι συνδρομιτης στην βιβοντι με γραμμη οτε 384/128

ειδα το σκ που μας περασε οτι ι βιβοντι εχει την 1024 σε full llu 40 ευρο

και σκευτομαι να κανο συνδεση.

ειμαι απο την περιοχη της δαφνης ειναι κανενας που να εχει ειδη την γραμμη για να πει εντιποσεις???

ευχαριστω

(σορι για τα ορθογραφικα)

:) για σας κι απο μενα

εγω ειμαι συνδρομιτης στην βιβοντι με γραμμη οτε 384/128

ειδα το σκ που μας περασε οτι ι βιβοντι εχει την 1024 σε full llu 40 ευρο

και σκευτομαι να κανο συνδεση.

ειμαι απο την περιοχη της δαφνης ειναι κανενας που να εχει ειδη την γραμμη για να πει εντιποσεις???

ευχαριστω

(σορι για τα ορθογραφικα)

Δεν ξέρω από Δάφνη, ούτε αν έχεις διαθεσιμότητα.

Απλά θα σου πω 1. να μην κόψεις τη σύνδεση που έχεις πριν ενεργοποιηθεί και παίξει η full και 2. προσπάθησε να τους δώσεις να καταλάβουν ότι θέλεις η νέα full που θα παραγγείλεις να αντικαταστήσει την παλιά (για να μη χρεωθείς έξτρα την παλιά μέχρι το τέλος του μήνα που γίνονται κανονικά οι διακοπές), αλλά αν αυτό είναι αδύνατο καλύτερα να πληρώσεις την παλιά για λίγες μέρες ακόμα παρά να ρισκάρεις να μείνεις χωρίς ADSL σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τη full.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Vivodi δίνει δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης για συνδέσεις μέσα στο Μάιο, ακόμα και για όσους είναι μέσω δικτύου ΟΤΕ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν λήξει το Cube θα θελα να δοκιμάσω Forthnet.

Exo tin entiposi oti tha exis kalitera apotelesmata me tin forthnet

Exo tin entiposi oti tha exis kalitera apotelesmata me tin forthnet

Ένας κολλητός στο Καματερό με Forthnet έχει αρκετα προβλήματα πάντος... Με το modem κυρίως. Και από εξυπηρέτηση από ότι μου είπε, ΧΑΛΙΑ.

Αυτά...

Μάλλον δεν είχε ποτε Vivodi... :lol: :lol:

Μια χαρά εξυπηρέτηση έχει η Vivodi, και από τις λίγες όπου είναι δωρεάν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά εξυπηρέτηση έχει η Vivodi, και από τις λίγες όπου είναι δωρεάν.

Μιλας για χρονο αναμονης ή πραγματικη εξυπηρετηση/ ικανοποιηση πελατων; :wacko:

Ως προς το πρωτο, εχεις εν μερει δικιο. Το τμημα εξυπηρετησης για λογ/μους, κτλ οντως ειναι σχετικα γρηγοροι. Η τεχνικη εξυπηρετηση ομως ειναι τραγικα αργη. Συγκεκριμενη μερα, χρειαστηκε να παρω 3 φορες και να περιμενω απο 15-20 λεπτα μεχρι που βαρεθηκα και το εκλεισα, και μια το βραδυ οπου περιμενα 45 λεπτα πριν απαντησουν. :mad:

Ως προς ικανοποιηση πελατων...αστο!

(Μπορει να ετυχε σε μενα φυσικα, αλλα παρολα αυτα αξιζει να αναφερθουν εστω και οι προσωπικες εμπειριες)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Μιλας για χρονο αναμονης ή πραγματικη εξυπηρετηση/ ικανοποιηση πελατων; :wacko:

Ως προς το πρωτο, εχεις εν μερει δικιο. Το τμημα εξυπηρετησης για λογ/μους, κτλ οντως ειναι σχετικα γρηγοροι. Η τεχνικη εξυπηρετηση ομως ειναι τραγικα αργη. Συγκεκριμενη μερα, χρειαστηκε να παρω 3 φορες και να περιμενω απο 15-20 λεπτα μεχρι που βαρεθηκα και το εκλεισα, και μια το βραδυ οπου περιμενα 45 λεπτα πριν απαντησουν. :mad:

Ως προς ικανοποιηση πελατων...αστο!

(Μπορει να ετυχε σε μενα φυσικα, αλλα παρολα αυτα αξιζει να αναφερθουν εστω και οι προσωπικες εμπειριες)

H τεχνική υποστήριξη συνήθως αργεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να απαντήσει, αλλά όταν απαντήσει είναι πολύ καλή από ότι λέγεται στο adslgr. Προσωπικά την χρειάστηκα μόνο όταν πρωτοέβαλα το DSLphone, και -εκτός του ότι δεν είχε αναμονή- έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το παιδί που με βοήθησε.

Η εξυπηρέτηση πάντως δεν αργεί να απαντήσει, και συνήθως είναι πολύ καλή. Θυμάμαι πριν 2 χρόνια κάποιοι δεν ξέρανε να μου πουν τι είναι το shared και τι το full LLU, αλλά πλέον είναι πολύ καλοί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vivodi Full LLU 512/128 με DSL Phone.Dslam Πέλοπας Πάτρα.

Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος.

Φιλικά.Γιώργος.

Γεια σας παιδια!!!! Λοιπον σημερα ειδα σε μια εφημεριδα(metro) οτι τι πακετο ADSL CUBE THW VIVODI ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ τΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ πΛΑΙΣΙΟ ΜΟΝΟ 59 ΕΥΡΟ στα 512/128 και 3 μηνη...Αξιζει???????????Στα P2P ΤΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙς ΕΧΕΙ??

θΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ???(σΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟς ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ) Εχω Ο.Τ.Ε....

Παρακαλω απαντηστε το συντομετερο δυνατο HELLLLLLLLPPPPPPP!!!!!

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ???

Γεια σας παιδια!!!! Λοιπον σημερα ειδα σε μια εφημεριδα(metro) οτι τι πακετο ADSL CUBE THW VIVODI ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ τΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ πΛΑΙΣΙΟ ΜΟΝΟ 59 ΕΥΡΟ στα 512/128 και 3 μηνη...Αξιζει???????????Στα P2P ΤΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙς ΕΧΕΙ??

θΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ???(σΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟς ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ) Εχω Ο.Τ.Ε....

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ???

Να το πάρεις το κορίτσι, αλλά μη φωνάζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ???

α) Η προσφορά δεν είναι ΜΟΝΟ για την Τετάρτη οπότε ηρέμησε ;-)

β) Είναι η φθηνότερη λύση (20€ το μήνα για 512 για 3 ή πέντε μήνες -με 99€-)

γ) Όσο αφορά τα P2P η ταχύτητες διαφέρουν (μπορεί να κατεβάζεις με 40Κ μπορεί και με 1Κ)

δ) Τα χρήματα αυτά τα δίνεις ΜΙΑ φορά και δεν πληρώνεις κάτι άλλο. Αν όμως στείλεις την αίτηση εφοδιάσου με υπομονή...

ε) ...και εγώ αυτό έχω (συγκεκριμένα το 5μηνο που πριν λιγους μήνες πλήρωσα 117€ :-( )

Αυτά...

α) Η προσφορά δεν είναι ΜΟΝΟ για την Τετάρτη οπότε ηρέμησε ;-)

β) Είναι η φθηνότερη λύση (20€ το μήνα για 512 για 3 ή πέντε μήνες -με 99€-)

γ) Όσο αφορά τα P2P η ταχύτητες διαφέρουν (μπορεί να κατεβάζεις με 40Κ μπορεί και με 1Κ)

δ) Τα χρήματα αυτά τα δίνεις ΜΙΑ φορά και δεν πληρώνεις κάτι άλλο. Αν όμως στείλεις την αίτηση εφοδιάσου με υπομονή...

ε) ...και εγώ αυτό έχω (συγκεκριμένα το 5μηνο που πριν λιγους μήνες πλήρωσα 117€ :-( )

Mόνο για αυτήν την Τετάρτη το Cube θα κάνει 39€ στο Πλαίσιο. :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mόνο για αυτήν την Τετάρτη το Cube θα κάνει 39€ στο Πλαίσιο. :!:

SORRY 39 ευρο εννοω!!!!

Αρα το παιρνω και ξεμπλεκω και με SPARKNET ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! thanks paides...:) :) :)

SORRY 39 ευρο εννοω!!!!

Αρα το παιρνω και ξεμπλεκω και με SPARKNET ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! thanks paides...:) :) :)

Ενδεχομένως να ξεμπλέξεις με τη Sparknet, γιατί κάποιοι έγραψαν πριν λίγο καιρό ότι αντιμετώπισαν "επιπλοκές" στην προσπάθειά τους να βάλουν νέο ADSL λόγω της Sparknet.

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia kalispera auto to propliromeno paketo pou dinei h vivodi to eksamino me ta 117 euro dineis auta ta leuta kai exeis gia 6 mines internet i prepei na pliroseis kai kati allo?(h syndesh mou einai meso ote)

Όχι όλα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή κ αυτό ισχύει για όλα τα πακέτα

Με γεια με γεια και καλως ηρθα στην οικογενεια της VIVODI!!!!

Αλλα καποιοες αποριες...

1 την αιτηση μπορω να την στειλω με φαξ????

2 ειναι απαραιτητα να δηλωσω στο παιδιο οτι η αιτηση μου πρεπει να ειναι τουλαχιστον 12μηνη???

Εγω για 4 μηνες την θελω...αλλα δεν εχει επιλογη ουτε 4μηνη ουτε 6 μηνη μονο 12μηνη......

PS.τελειως διαφορετικα απο SPARKNET

Με γεια με γεια και καλως ηρθα στην οικογενεια της VIVODI!!!!

Αλλα καποιοες αποριες...

1 την αιτηση μπορω να την στειλω με φαξ????

2 ειναι απαραιτητα να δηλωσω στο παιδιο οτι η αιτηση μου πρεπει να ειναι τουλαχιστον 12μηνη???

Εγω για 4 μηνες την θελω...αλλα δεν εχει επιλογη ουτε 4μηνη ουτε 6 μηνη μονο 12μηνη......

PS.τελειως διαφορετικα απο SPARKNET

1. Όχι.

2. Δε χρειάζεται να δηλώσεις ελάχιστη 12μηνη παραμονή, άλλωστε δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο για να το κάνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Όχι.

2. Δε χρειάζεται να δηλώσεις ελάχιστη 12μηνη παραμονή, άλλωστε δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο για να το κάνεις.

Αρα απλα να μην τσεκαρω την επιλογη 12μηνη δυνδεση....Και τελος ...πως μπορω να στειλω την αιτηση εκτος ταχυδρομειου????:( :(

Αρα απλα να μην τσεκαρω την επιλογη 12μηνη δυνδεση....Και τελος ...πως μπορω να στειλω την αιτηση εκτος ταχυδρομειου????:( :(

...Κούριερ ίσως...

Αυτά...