afilopou Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μήπως είναι θέμα theme? Απ ότι ειδα μπορεις να επιλέξεις κάποια θεματα μεσα από τις ρυθμίσεις.. Εξ αρχής έρχεται με πράσινο out of the box. Τώρα πως έγινε πορτοκαλί μου κάνει εντύπωση. Μήπως έχει γίνει root και αντίστοιχη τροποποίηση στο χρώμα με κάποιο τροπο. Εκτός αν υπάρχει λύση στις ρυθμίσεις να αλλάζει χρωματισμούς που δεν το έχω ψάξει είναι η αλήθεια. Καλημερα.settings-personalize-theme Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μήπως είναι θέμα theme? Απ ότι ειδα μπορεις να επιλέξεις κάποια θεματα μεσα από τις ρυθμίσεις.. Καλημερα.settings-personalize-theme Μίλησε εδώ η εμπειρία μιας και το m8 είναι το πρώτο μου htc κινητο.:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Εχω iPhone 4s και σκεφτομαι να αλλάξω συσκευή. Είμαι ανάμεσα σε Htc One M7 ή M8. Το μέγεθος ειναι το πρώτο που με δυσκολεύει. Απο οτι βλέπω το M8 ειναι και πιο μεγάλο ακόμα. Εσείς τι λέτε που το έχετε ειναι μεγάλο σαν τηλέφωνο; Οι χρήσεις που κάνω ειναι Internet, Viber και μερικές κλήσεις κατα κύριο λόγο αλλα το 4s δεν με βγάζει την ημέρα με μια φόρτιση γιατί είμαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι. Κοιτάω περισσότερο για το M7 λόγο χρημάτων και μεγέθους. Τι λέτε; Δεν λες και λίγα τα 200€ που τα χωρίζουν στην καλύτερη των περιπτώσεων. Μια χαρά θα σε καλύψει το Μ7 σε αυτά που κάνεις και με το παραπάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Εχω iPhone 4s και σκεφτομαι να αλλάξω συσκευή. Είμαι ανάμεσα σε Htc One M7 ή M8. Το μέγεθος ειναι το πρώτο που με δυσκολεύει. Απο οτι βλέπω το M8 ειναι και πιο μεγάλο ακόμα. Εσείς τι λέτε που το έχετε ειναι μεγάλο σαν τηλέφωνο; Οι χρήσεις που κάνω ειναι Internet, Viber και μερικές κλήσεις κατα κύριο λόγο αλλα το 4s δεν με βγάζει την ημέρα με μια φόρτιση γιατί είμαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι. Κοιτάω περισσότερο για το M7 λόγο χρημάτων και μεγέθους. Τι λέτε; Το Μ8 να πάρεις. Δείχνει πολύ πιο ποιοτικό και είναι πιο ο λ ολοκληρωμένο. Το πλάτος δεν είναι πρόβλημα στο κράτημα. Σε ύψος είναι μεγάλο αλλά αυτό επηρεάζει την μεταφορά αν φοράς στενά τζην παντελόνια. Σε νορμάλ αντρικά παντελόνια δεν με ενοχλούσε ακόμα και όταν οδηγούσα και το είχα στην τσέπη μου. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Για το m7 δεν ξέρω,αλλα για το m8 παρ όλο που φαίνεται και είναι μεγάλο σε διαστασεις,είναι ιδιαίτερο βολικό στο χέρι και σε αυτο βοηθάει το σχήμα του με τις καμπύλες και ότι είναι αρκετά λεπτό. Βέβαια σε σχέση με το iPhone 4s σίγουρα θα δεις μεγάλη διάφορα και καλύτερα θα ήταν να πας σε κανά καταστημα να το πιάσεις live να κρίνεις καλύτερα πως σου κάθεται στο χέρι. Εγώ επειδή προέρχομαι απο 5ιντσα κινητά για αυτο και δεν έχω θέμα. Απο αυτονομια πάντως είναι καλύτερο απο το m7. Άνετα θα σου βγάλει μια γεμάτη μέρα. Αλλα το m7 είναι σαφος πιο προσιτό. Τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις. Στα καταστήματα βάζουν απο πίσω εκείνο όλο το πράγμα για το συναγερμό και δεν μπορείς να το πιάσεις. Ασε που μερικά δεν ανοίγουν κιόλας. Θα δω τι θα κάνω. Μια συσκευή θέλω να κάνω 5-6 πράγματα χωρίς προβλήματα ούτε τέλεια κάμερα θέλω ούτε τίποτα. Γι αυτο κοιτάω και το M7 απο οτι διαβάζω ειναι αρκετά αξιόλογο δεν εχει να ζηλέψει κάτι για ένα μέτριο χρήστη σε σχέση με ένα iphone που κανεις αυτά τα 5-6 πράγματα καλά ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Μ8 να πάρεις. Δείχνει πολύ πιο ποιοτικό και είναι πιο ο λ ολοκληρωμένο. Το πλάτος δεν είναι πρόβλημα στο κράτημα. Σε ύψος είναι μεγάλο αλλά αυτό επηρεάζει την μεταφορά αν φοράς στενά τζην παντελόνια. Σε νορμάλ αντρικά παντελόνια δεν με ενοχλούσε ακόμα και όταν οδηγούσα και το είχα στην τσέπη μου. Στην τσέπη ποτε δεν το βάζω. Μονο στο μπουφάν αλλιώς το καλοκαίρι στο χέρι η σε τσαντάκι ώμου. Πήγα πριν 3-4 μέρες στο public Θεσσαλονικη αλλα δεν το είχαν να το δω. Το μονο που θα μου λείψει αν πάρω το M7 ειναι η έξυπνη θήκη του M8 που ειδικά για κλήσεις και ώρα και λοιπά δεν χρειάζεται να ανοίγεις να κλείνεις συνέχεια το καπάκι της θήκης. Φυσικά ειναι και ο επεξεργαστής που ειναι χαμηλής κατανάλωσης αλλα και οι αναβαθμισεις. Πρέπει να βρω κανέναν φίλο να το εχει και να το δουλέψω 1-2 ώρες Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Στα καταστήματα βάζουν απο πίσω εκείνο όλο το πράγμα για το συναγερμό και δεν μπορείς να το πιάσεις. Ασε που μερικά δεν ανοίγουν κιόλας. Θα δω τι θα κάνω. Μια συσκευή θέλω να κάνω 5-6 πράγματα χωρίς προβλήματα ούτε τέλεια κάμερα θέλω ούτε τίποτα. Γι αυτο κοιτάω και το M7 απο οτι διαβάζω ειναι αρκετά αξιόλογο δεν εχει να ζηλέψει κάτι για ένα μέτριο χρήστη σε σχέση με ένα iphone που κανεις αυτά τα 5-6 πράγματα καλά ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην τσέπη ποτε δεν το βάζω. Μονο στο μπουφάν αλλιώς το καλοκαίρι στο χέρι η σε τσαντάκι ώμου. Πήγα πριν 3-4 μέρες στο public Θεσσαλονικη αλλα δεν το είχαν να το δω. Το μονο που θα μου λείψει αν πάρω το M7 ειναι η έξυπνη θήκη του M8 που ειδικά για κλήσεις και ώρα και λοιπά δεν χρειάζεται να ανοίγεις να κλείνεις συνέχεια το καπάκι της θήκης. Φυσικά ειναι και ο επεξεργαστής που ειναι χαμηλής κατανάλωσης αλλα και οι αναβαθμισεις. Πρέπει να βρω κανέναν φίλο να το εχει και να το δουλέψω 1-2 ώρες Αν βρεις κανέναν από Θεσσαλονίκη πείτε κι εμένα. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Αν βρεις κανέναν από Θεσσαλονίκη πείτε κι εμένα. Εγω απο Πτολεμαιδα είμαι. Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μια ερωτηση το μικρόφωνο τελικα που φοραει ειναι το ιδιο με το m7 αυτο σε συνεργασια με την nokia? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερωτηση το μικρόφωνο τελικα που φοραει ειναι το ιδιο με το m7 αυτο σε συνεργασια με την nokia? Το HDR*Dual Membrane*Mic ετσι λέγεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες. Η ελληνική έκδοση των συσκευών της HTC έχει κάποιες βελτιώσεις που αφορούν συγκεκριμένα την ελληνική γλώσσα. Πχ Dialer που υποστηρίζει ελληνικό Τ9, υποστήριξη 160 γραμμάτων στα μηνύματα. Αυτή η Rom μπορεί να βρεθεί και να περαστεί σε μια συσκευή εξωτερικού; Κι αν ναι, απαιτείται s-off ή απλά περνιέται σαν RUU; You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Δεν Υπάρχει Ελληνικό όπως το εννοείς... Είναι WWE δηλαδή world wide English, απλά έχει Ελληνική γλώσσα προεγκατεστημένη... Δεν διαφέρει σε τίποτα άπο τα international (wwe όχι tmobile κτλ)..Όσο για roms, όλες πλέον έχουν full wwe language support..Επίσης τίποτα δεν απαιτεί soff, για σένα το κάνεις, αν δεν θες μένεις s_on απλά σε ένα upgrade firmware θα πρέπει να κλειδώσεις πάλι bootloader, με soff το γλυτώνεις αυτό. Edited May 12, 2014 by Vip3r •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες. Η ελληνική έκδοση των συσκευών της HTC έχει κάποιες βελτιώσεις που αφορούν συγκεκριμένα την ελληνική γλώσσα. Πχ Dialer που υποστηρίζει ελληνικό Τ9, υποστήριξη 160 γραμμάτων στα μηνύματα. Αυτή η Rom μπορεί να βρεθεί και να περαστεί σε μια συσκευή εξωτερικού; Κι αν ναι, απαιτείται s-off ή απλά περνιέται σαν RUU; Όλα ελληνικότατα είναι και 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Κανένα πρόβλημα. Σιγά μην βγάζει η κάθε εταιρεία σισκευή αποκλειστικα για κάθε χώρα. Πεταει ένα φυλλαδιο ελληνικων οδηγιών μέσα και ψαρώνουμε όλοι. Και στο λέω εγώ που είχα τους ίδιους φόβους και από περυσι μονο αγοράζω από μαγαζιά μέσω internet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν Υπάρχει Ελληνικό όπως το εννοείς... Είναι WWE δηλαδή world wide English, απλά έχει Ελληνική γλώσσα προεγκατεστημένη... Δεν διαφέρει σε τίποτα άπο τα international (wwe όχι tmobile κτλ)..Όσο για roms, όλες πλέον έχουν full wwe language support..Επίσης τίποτα δεν απαιτεί soff, για σένα το κάνεις, αν δεν θες μένεις s_on απλά σε ένα upgrade firmware θα πρέπει να κλειδώσεις πάλι bootloader, με soff το γλυτώνεις αυτό. Όλα ελληνικότατα είναι και 160 χαρακτήρες στα μηνύματα. Κανένα πρόβλημα. Σιγά μην βγάζει η κάθε εταιρεία σισκευή αποκλειστικα για κάθε χώρα. Πεταει ένα φυλλαδιο ελληνικων οδηγιών μέσα και ψαρώνουμε όλοι. Και στο λέω εγώ που είχα τους ίδιους φόβους και από περυσι μονο αγοράζω από μαγαζιά μέσω internet Επειδή πέρσι είχαμε αυτή τη συζήτηση για το Μ7 και διάφοροι παραπονιούνταν για το ότι δεν υπήρχαν αυτά που έγραψα. Το συμπέρασμα μου ήταν ότι υπήρχαν στην ελληνική - ισπανική έκδοση. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν το Τ9 δουλεύει κανονικά (ελληνικά) στον dialer στην WWE. Ευχαριστώ. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δουλεύει άψογα. Wwe cid HTC_102 εδω •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Επειδή πέρσι είχαμε αυτή τη συζήτηση για το Μ7 και διάφοροι παραπονιούνταν για το ότι δεν υπήρχαν αυτά που έγραψα. Το συμπέρασμα μου ήταν ότι υπήρχαν στην ελληνική - ισπανική έκδοση. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αν το Τ9 δουλεύει κανονικά (ελληνικά) στον dialer στην WWE. Ευχαριστώ. Κανονικά και όχι μόνο στα ελληνικά αλλά ταυτόχρονα και στα αγγλικά αν έχεις επαφές και στις δύο γλώσσες. Για sms δεν ξέρω. Δεν στέλνω από τον καιρό που διαδόθηκαν τόσο πολύ τα viber και watch up. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Κυκλοφορησε στο πλαισιο οποτε ευκαιρια να φυγει το προς κυκλοφορια. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 παιδια εγω ηρθα london και περασα και απο ενα καταστημα και τσιμπισα μια htc m8 dot view case. τα σπαει,, αλλα δεν καλύπτει ολο το κιν..:worry: 35 λιρονια......ουφ..στο ext mod θα την επερνα πιο φθηνα..:cry: «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα, με αφορμή την κυκλοφορία του Μ8 στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί νέο επίσημο thread για τη συσκευή. Το παρόν θέμα θα κλειδωθεί, οπότε συνεχίζουμε την κουβέντα μας στο νέο. http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts