Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC One 2014 (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα δουλεύει και λέει αυτο από μετάφραση

According to the IMEI number you provide information to the query:

Model: HTC One (M8)

Sales: Germany

Thank you, as always, support for HTC, in order to improve the quality of our services,

We will carry out customer satisfaction surveys when you exit pages, please give your evaluation in order to improve the quality of our service.

Given the existence of mobile phone IMEI number may be forged, the website for informational purposes only. For identification of your query whether the HTC brand mobile phone, China mobile phone produced by HTC brand go to People's Republic of China Ministry of Information Industry and specify "authenticity query" query interface, other countries / regions, please contact your local service Station (http://www.htc.com/support/).

If you have any other questions, please call 400-821-8998 or use the online customer service

Τι σημαίνει αυτο τώρα,οτι είναι unbranded sim free η το αντίθετο.

Σου έβγαλε εσένα αναβάθμιση η όπως το πήρες έτσι είναι έως τωρα.

Μου είχε βγάλει μια αναβάθμιση όταν το ειχα πρωτοσεταρει.Το μέγεθος της αναβάθμισης ήταν περίπου 150mb

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 641
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή έτυχε να το συζητήσω με την HTC. Η συσκευή σου είναι ευρωπαϊκή άρα καλύπτεται από το εδώ σέρβις. Η διαφορά είναι ότι αν χρειαστείς σέρβις το ανταλλακτικό έρχεται από τη χώρα προέλευσης με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στο χρόνο εξυπηρέτησης.

Διαβάζοντας εδώ πάντως κατεβάζοντας το manual με την πολιτική εγγύησης,λογικά δεν θα έχω προβλημα μάλλον διοτι δεν κάνει διαχωρισμό ανάμεσα σε branded και unbranded που αυτός ήταν ο φόβος μου,γιατί ξέρω ότι εντός ΕΕ καλύπτομαι κανονικά εδώ,απλά είχα το φόβο μηπως ότι είναι t-mobile θα έχω θέμα και όχι σκέτη γερμανική απλή έκδοση.

http://www.htc.com/www/support/warranty-statement.html

Μου είχε βγάλει μια αναβάθμιση όταν το ειχα πρωτοσεταρει.Το μέγεθος της αναβάθμισης ήταν περίπου 150mb

Η διάφορα στα mb και στην έκδοση προκύπτει ότι έχουμε διάφορα στην χώρα προέλευσης των συσκευών μας.

Πάντως την πέρασα κανονικά χωρίς να κάνω hard reset μετά.

Καλά εκανα η να κάνω το hard reset τελικά ;

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Διαβάζοντας εδώ πάντως κατεβάζοντας το manual με την πολιτική εγγύησης,λογικά δεν θα έχω προβλημα μάλλον διοτι δεν κάνει διαχωρισμό ανάμεσα σε branded και unbranded που αυτός ήταν ο φόβος μου,γιατί ξέρω ότι εντός ΕΕ καλύπτομαι κανονικά εδώ,απλά είχα το φόβο μηπως ότι είναι t-mobile θα έχω θέμα και όχι σκέτη γερμανική απλή έκδοση.

http://www.htc.com/www/support/warranty-statement.html

Η διάφορα στα mb και στην έκδοση προκύπτει ότι έχουμε διάφορα στην χώρα προέλευσης των συσκευών μας.

Πάντως την πέρασα κανονικά χωρίς να κάνω hard reset μετά.

Καλά εκανα η να κάνω το hard reset τελικά ;

Επειδή δεν το είχα στήσει με εφαρμογες,λογαριασμούς κτλ του είχα κάνει hard reset μετα την αναβάθμιση.Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να κάνεις

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επειδή δεν το είχα στήσει με εφαρμογες,λογαριασμούς κτλ του είχα κάνει hard reset μετα την αναβάθμιση.Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να κάνεις

Τελικά εκανα και εγώ να δέσει 100% η αναβάθμιση.

Έβαλα και nova prime/screen off and lock να έχω το double tap και απο τη start screen.

Θα βάλω σήμερα και sim να τεσταρουμε σε πραγματικές συνθήκες.

Γίνεται να έχω τον ίδιο αριθμό της sim σε micro και nano sim σε wind που έχω η δεν γίνεται αυτό.

Αλεξ δοκίμασες το screen off and lock αν δουλεύει με απλο swype στο home button για να κοιμάται η συσκευή?..κριμα που έβαλες nova..γούστα είναι αυτά βεβαια..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αλεξ δοκίμασες το screen off and lock αν δουλεύει με απλο swype στο home button για να κοιμάται η συσκευή?..κριμα που έβαλες nova..γούστα είναι αυτά βεβαια..

Η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει το nova και μου ταιριάζει καλύτερα στο μάτι.

.....

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

.....

Τι να πει κανεις...

Μπραβο στην google-lg γιατι με 300ευρω παιρνεις κορυφαια σε ταχυτητα συσκευη και μπραβο στην HTC γιατι αν και με "ντυμενο" android ειναι ισαξιο σε ταχυτητα στην πραξη με το καθαρο android του Νεξους. Αυτο κι αν λεγεται software engineering!

Στην πραξη ο SD801 δεν εχει διαφορα απο τον 800αρη, ενω η όποια διαφορά υπερ του One οφειλεται στο εκπληκτικο response time του panel του.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Alex, μόνο η Cosmote δίνει 2 κάρτες με άπαξ χρέωση. Vodafone και Wind το χρεώνουν ως υπηρεσία με πάγιο ανά μήνα.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Παιδία , να ρωτήσω κάτι. Απο οθόνη ειναι κομπλε ? Είδα ενα review στο ιντερνετ και το htc one m7 είχε πιο καλο "ασπρο". Το έχει παρατηρήσει κανεις αλλος αυτό ? ( όσοι είχαν το m7 )

εχει παρει κανεις το flipcover της htc?βολευει?

Βολεύει καλύτερα από το παλιό για το M7 γιατί το καπάκι τώρα λειτουργεί μαζί με την οθόνη όπως στα Samsung. Μια χαρά είναι.

Πάντως με htc που μίλησα μου είπαν ότι αν το πάω εδώ στο service θα το στείλουν Γερμανία και θα παρει μεγάλο χρονικό διάστημα εώς παραλάβω άρα καλύτερα μου είπαν να το στείλω μέσω καταστήματος στην t- mobile μιας και branded συσκευή είναι.

Το ίδιο ισχύει και με unbranded συσκευές μου είπε.

Η μοναδική διαφορετική περίπτωση είναι το εδώ service να αναλάβει να παραλάβει από Γερμανία το οτιδήποτε αφορά τη συσκευή που και εδώ πάλι θα αργήσει η διαδικασία.

Εντωματαξυ ο πωλητής/καταστημα μου ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία μιας και κατάλαβε την προχειρότητα του στην αποστολή της συσκευής και για θετική αξιολόγηση θα ζητήσω δωρεάν μεταφορικά πήγαινε-έλα σε περίπτωση service να το στείλει ο ίδιος στην t-mobile μιας και με arvato δεν επιθυμώ να ασχολειθω αν χρειαστω κάν σε περίπτωση που απαιτηθεί.

Πήγα σε wind και public να κάνω μετατροπή σε nano και δεν είχαν οι άθεοφοβοι τέτοια sim καν:wacko:

Πρέπει να ψάξω σε δεύτερο η τρίτο καταστημα.

http://birdphone.gr/ecs/gr/products/HTC-One-M8-Grey-EU.aspx

Διαθέσιμο - Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπίας

Δηλαδή;; Παίζει να είναι τίποτα Τ-Mobile ή Vodafone branded?

Είτε branded είτε unbranded είναι το ίδιο και το αυτό στην αντιμετώπιση του service απο εδώ,όπως ανέφερα.

Ρωτά να σου πουν το IMEI να το δώσεις στην htc να ξέρεις χώρα προέλευσης συσκευής.

Είτε branded είτε unbranded είναι το ίδιο και το αυτό στην αντιμετώπιση του service απο εδώ,όπως ανέφερα.

Ρωτά να σου πουν το IMEI να το δώσεις στην htc να ξέρεις χώρα προέλευσης συσκευής.

Σωστά..Μετά είδα ότι το έχουν και σε Silver χρώμα στο οποίο αναφέρουν ότι είναι Vodafone EU.

Πήγα σε wind και public να κάνω μετατροπή σε nano και δεν είχαν οι άθεοφοβοι τέτοια sim καν:wacko:

Πρέπει να ψάξω σε δεύτερο η τρίτο καταστημα.

Γιατί δεν πας να την κόψεις απλα και γρήγορα?

Πολύς κόσμος όμως με Μ7 και ΟΝΕ Χ που είχαν συσκευές unbranded από χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης, μια χαρά εξυπηρετήθηκαν από την Arvato και σε λογικούς χρόνους . Φυσικά υπήρξαν κι εξαιρέσεις με κάποιες καθυστερήσεις, αλλά Αρβάτο είναι αυτή.

Για τα branded όμως, ξέρω ότι παραγγέλνουν το ανταλλακτικό από την χώρα προέλευσης και τότε στο επισκευάζουν. Τώρα πόσο θα κάνει το ανταλλακτικό να έρθει, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Γιατί δεν πας να την κόψεις απλα και γρήγορα?

Μου το πρότειναν αλλα φοβομαι μην κάτσει κάτι στραβο όταν επιχειρήσω να το βάλω στην υποδοχή και χαλάσει τίποτα και τρέχω μετά.

Θα πάω σε 2-3 καταστήματα κεντρικά και μεγάλα λογικά θα βρω.

Μπορείς να τυπωσεις ενα template και να την κόψεις πολύ εύκολα, εγώ αυτό έκανα.

Παρελήφθη σήμερα η συσκευή, εχει την λαστιχένια θήκη το πακέτο, δεν το είχα πάρει πρέφα. Λέω να κάνω καμία σύγκριση με το note 3 όσο τα έχω παράλληλα.

Μπορείς να τυπωσεις ενα template και να την κόψεις πολύ εύκολα, εγώ αυτό έκανα.

Παρελήφθη σήμερα η συσκευή, εχει την λαστιχένια θήκη το πακέτο, δεν το είχα πάρει πρέφα. Λέω να κάνω καμία σύγκριση με το note 3 όσο τα έχω παράλληλα.

Απο που αγορα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μια ερώτηση, αν σου φέρουν htc απο την Αγγλία χωρίς αποδειξη, ξέρετε τι γίνετε με την εγγυηση;

Απ'οσο ξερω η εγγυηση ισχυει βασει του serial number.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παντως μετα απο τρεις κυκλους φορτισης που εκανα στο κινητο απο μπαταρια δεν εμεινα ευχαριστημενος.Εκει που το M7 μου εβγαζει μερα τωρα το Μ8 μου βγαζει μιαμιση αλλα τι να το κανω που παλι το βραδυ θα φορτιστει για να αντεξει την ολοκληρη μερα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...