alextrela Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Το τηλέφωνο το έχω 2 εβδομάδες μόνο τα καλύτερα έχω να πω ερχόμενος από note3, έτυχε και είμαι Σαντορίνη για ένα συνέδριο και οι φωτογραφίες και την ημέρα αλλά και το βράδυ σε μένα ειδικά μου αρκουν Μια χαρά τη κόβω. Εμένα πάντως μου κάνει, ψείρας δεν είμαι σε αυτό το τομέα έτσι κι αλλιώς. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ακόμα μερικές .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Πολύ καλές οι φώτο.... nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ποσα περισσότερα να ζητήσεις καποιος απο κάμερα smartphone;δυστυχως η παραφιλολογια δινει και παίρνει.. - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ποσα περισσότερα να ζητήσεις καποιος απο κάμερα smartphone;δυστυχως η παραφιλολογια δινει και παίρνει.. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες. Χωρίς ιδίαν άποψη βγήκε του Μ7 χαλιά, ενώ στις ισχυρότερες των περιπτώσεων τελικά δίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Εδώ βέβαια βλέπομε αρκετή βελτίωση στο λογισμικό της κάμερας για τις ημερήσιες, όπου ήταν το αδύνατο σημείο του. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ψάχνω να βρω κάποιο άρθρο που δείχνει σύγκριση μεταξύ του ΙQ με το sense app και του αντίστοιχου της GPE. Στο Μ7 το GPE τραβούσε οριακά καλύτερες φωτογραφίες (καλύτερη συμπίεση) αλλά το interface ήταν για κλωτσιές. Τώρα έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και είμαι περίεργος να δω πως τα πάει στο θέμα της ποιότητας. http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Παιδιά οι φωτογραφίες του M8 αν μπορούμε να συνοψίσουμε σε 3-4 γραμμές, έχουν ως εξής. Εξωτερικές λήψεις: Όμορφα αποτελέσματα σε χρώματα και εμφάνιση, αρκεί να μην γίνει ζουμ πέρα απο την προσαρμογή στην οθόνη που τις βλέπουμε. (Υπολογιστής η TV). Προτιμάτε το 4:3 γιατι στο 16:9 έχει την τάση να μην κάνει καλό focus στα άκρα. Macro: Πολύ καλό αρκεί να παίξεις λίγο με manual focus. Εσωτερικοί χωροι: Εδώ βρισκει το στοιχείο του, αρκεί να υπάρχει κάπως καλός φωτισμός, ειδικά οταν φωτογραφιζετε πρόσωπα και να βεβαιωθείτε οτι έχει γίνει focus στο σημείο που θελετε. Σε αντικείμενα το αποτέλεσμα ειναι καλό ακόμα και με χαμηλό φωτισμό γιατί δεν απαιτείται η ίδια λεπτομέρεια. Μην επιχειρήσετε να τραβήξετε σε πάρτι με πολυ χαμηλό φωτισμό. Θα σας απογοητεύσει. Τα πρόσωπα αλλοιωνονται σε μεγάλο βαθμό λογο υπερβολικου θορύβου. Το φλας θα έλυνε το αποτέλεσμα αλλά είναι για πολύ κοντινές αποστάσεις και κοκκινίζει τα μάτια στις περισσότερες περιπτώσεις. Θα ήθελα καλύτερο φλας. Η βελτίωση του σε σχέση με το M7 δεν δίνει το αποτέλεσμα που υπόσχεται. Στο iPhone 5s αν και δεν είναι πιο δυνατό, δεν κοκκινίζει τα μάτια και κράτα τα χρωματα πιο φυσικά. Εν κατακλείδι, στις περισσότερες περιπτώσεις δίνει ικανοποιητικες φωτογραφίες για smartphone. Νομίζω σε εσωτερικούς χώρους δίνει πιο καθαρά πρόσωπα απ οτι το S4 Octa, ενώ σε εξωτερικούς η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ του S4. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIP Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Η πρώτη ψηφιακή που είχα΄(KODAK) ήταν 4 MP και εκτύπωνα καταπληκτικές φωτογραφίες. ως εκ τούτου δε νομίζω πως το πρόβλημα είναι τα MP στο HTC ... Πολύ όμορφο πάντως. Αν είχα τα λεφτά θα το χτύπαγα Member of Klinns.com - The traveling search engine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 πρωτες φορτισεις ανοιχτο η κλειστο προτεινετε? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 δεν παιζει ρολο.. - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρε μάγκες τι να πω Για αυτή την κινηταρα. εύκολα η καλύτερη υλοποίηση αυτή τη στιγμή στην αγορά . φέτος έφτιαξαν τη μπαταρία κι η κάμερα για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλή (ειδικά σε εσωτερικές φώτο με Καλό φωτισμό που είναι οι περισσότερες που τραβάω). Έχουμε μέλλον ακόμα αλλά μάλλον είναι keeper... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρε μάγκες τι να πω Για αυτή την κινηταρα. εύκολα η καλύτερη υλοποίηση αυτή τη στιγμή στην αγορά . φέτος έφτιαξαν τη μπαταρία κι η κάμερα για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλή (ειδικά σε εσωτερικές φώτο με Καλό φωτισμό που είναι οι περισσότερες που τραβάω). Έχουμε μέλλον ακόμα αλλά μάλλον είναι keeper... Βαγγελη,αν θες οταν το δουλεψεις αρκετα ενημερωσε σχετικα την μπαταρια και κατα μεσο ορο ποσο βγαζει (χωρις eco κλπ) εχω ηδη παρει καποια στοιχεια αλλα θα ηθελα και απο εσενα... Οχι τιποτε αλλο,αλλα βλεπω καποιες υπερβολες (και δεν αντιλεγω οτι δεν εχει καλη διαχειρηση) αλλα 10ωρο θεωρω οτι δεν γινεται να βγαζει....καλοδουλευτο :) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Βαγγελη,αν θες οταν το δουλεψεις αρκετα ενημερωσε σχετικα την μπαταρια και κατα μεσο ορο ποσο βγαζει (χωρις eco κλπ) εχω ηδη παρει καποια στοιχεια αλλα θα ηθελα και απο εσενα... Οχι τιποτε αλλο,αλλα βλεπω καποιες υπερβολες (και δεν αντιλεγω οτι δεν εχει καλη διαχειρηση) αλλα 10ωρο θεωρω οτι δεν γινεται να βγαζει....καλοδουλευτο :) 4.5-5 ώρες χωρίς eco χρήση.Αντε 5.30 με πολλή προσπάθεια.Ας γραψει και τους χρόνους του ο Βαγγέλης (μεγειες) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 4.5-5 ώρες χωρίς eco χρήση.Αντε 5.30 με πολλή προσπάθεια.Ας γραψει και τους χρόνους του ο Βαγγέλης (μεγειες) εισαι σουπερ Αργυρη και εισαι και δικαιος...απλα μην βλεπω κουλα γιατι τρελαινομαι :p παντως θελω να το δω και απο κοντα,πριν κανω το οτιδηποτε Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ρε παιδια τι sar εχει γιατι με ενδιαφερει το κινητο αλλα εχω ενα κολλημα με την ακτινοβολια.ας δει καποιος που το εχει το βιβλιαρακι του.ευχαριστω θα με βοηθεισετε πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ρε παιδια τι sar εχει γιατι με ενδιαφερει το κινητο αλλα εχω ενα κολλημα με την ακτινοβολια.ας δει καποιος που το εχει το βιβλιαρακι του.ευχαριστω θα με βοηθεισετε πολυ SAR EU 0.42 W/kg (head) * * 0.22 W/kg (body) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Eντάξει, το GPE είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή τώρα που τα HTC apps είναι διαθέσιμα ως standalone. http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 εισαι σουπερ Αργυρη και εισαι και δικαιος...απλα μην βλεπω κουλα γιατι τρελαινομαι :p παντως θελω να το δω και απο κοντα,πριν κανω το οτιδηποτε Ο Αργυρης Κλαιρη μου εχει δικιο - εκει θα πανε οι χρονοι του, μια χαρα δηλαδή συγκριτικα και με το χαλι του one m7. Δεν είναι μονο η αυτονομια παντως, η υλοποιηση είναι εκπληκτικη. Για μια ακομη φορα θυμηθηκα ποιο είναι το iPhone των android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 εισαι σουπερ Αργυρη και εισαι και δικαιος...απλα μην βλεπω κουλα γιατι τρελαινομαι :p παντως θελω να το δω και απο κοντα,πριν κανω το οτιδηποτε Γιατι να μην ειμαι βρε Κλαιρη? ;-) Ουτε μετοχος ουτε τρολ ειμαι Ο Αργυρης Κλαιρη μου εχει δικιο - εκει θα πανε οι χρονοι του, μια χαρα δηλαδή συγκριτικα και με το χαλι του one m7. Δεν είναι μονο η αυτονομια παντως, η υλοποιηση είναι εκπληκτικη. Για μια ακομη φορα θυμηθηκα ποιο είναι το iPhone των android. Οντως, αν δεν ενοχλει καποιον το στενομακρο ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα που εχω δουλεψει.Να πω την αληθεια (και το ξερουν αυτοι που μιλαμε καθημερινα) δεν το περιμενα.Μαλιστα θεωρουσα οτι δεν θα προσφερει τιποτα παραπανω απο το m7.Λαθος και κωλοτουμπα φυσικα :-) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Σε σχεση με το M7 πως είναι σε μέγεθος? είναι το μόνο πράγμα που με κρατάει απο το να το πάρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Σε σχεση με το M7 πως είναι σε μέγεθος? είναι το μόνο πράγμα που με κρατάει απο το να το πάρω. Του ρίχνει μισό κεφάλι.. [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ο Αργυρης Κλαιρη μου εχει δικιο - εκει θα πανε οι χρονοι του, μια χαρα δηλαδή συγκριτικα και με το χαλι του one m7. Δεν είναι μονο η αυτονομια παντως, η υλοποιηση είναι εκπληκτικη. Για μια ακομη φορα θυμηθηκα ποιο είναι το iPhone των android. Δεν διαφωνώ μαζί σου Βαγγέλη...είναι πολύ όμορφο...ειλικρινά ψήνομαι :) Γιατι να μην ειμαι βρε Κλαιρη? ;-) Ουτε μετοχος ουτε τρολ ειμαι Οντως, αν δεν ενοχλει καποιον το στενομακρο ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα που εχω δουλεψει.Να πω την αληθεια (και το ξερουν αυτοι που μιλαμε καθημερινα) δεν το περιμενα.Μαλιστα θεωρουσα οτι δεν θα προσφερει τιποτα παραπανω απο το m7.Λαθος και κωλοτουμπα φυσικα :-) το ξέρω παιδί μου...και άλλοι δεν είναι μέτοχοι,άλλοι όμως κατέβηκαν τώρα από τα δέντρα και νομίζουν ότι κάνουν το επιτυχημένο τρολ (κακίες το ξέρω αλλά...) Για εμένα μένει να το δω και από κοντά και να το δουλέψω λίγο....μόλις μπορέσω θα το πάρω πάντως! Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρε μάγκες τι να πω Για αυτή την κινηταρα. εύκολα η καλύτερη υλοποίηση αυτή τη στιγμή στην αγορά . φέτος έφτιαξαν τη μπαταρία κι η κάμερα για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλή (ειδικά σε εσωτερικές φώτο με Καλό φωτισμό που είναι οι περισσότερες που τραβάω). Έχουμε μέλλον ακόμα αλλά μάλλον είναι keeper... Βαγγέλη ξέρεις οτι το έδωσα γιατί δεν προλάβαινα να πουλήσω το iphone στην τιμή που έπρεπε. Για μένα ηταν κεραυνοβολος έρωτας. Όταν το εδωσα στεναχωρηθηκα. Έψαχνα να βρω αφορμή αλλά δεν μπορούσα να κρατήσω 2 τόσο ακριβά κινητά οταν εχω παράλληλα Note 8, Nexus 4 και πλέον S4 zoom. Όμως ήδη εχω βρει να δώσω το iphone και περιμένω ποτε θα έλθει κάποιος απο Ελλάδα να μου το φέρει. Προσπάθησε να το κρατήσεις ςστω κι αν σου λείπουν καπου οι ευκολίες του Note3. Αν το δώσεις μετά δεν θα μπορείς να κρατήσεις spστα χερια σου άλλο τηλέφωνο και ειδικά samsung. Εδω το iphone μου φαινονταν άσχημο δίπλα του. Έπιασα πολλές φορές τον εαυτό μου να το χαζεύω με κλειστή οθόνη. Τώρα βλέπω την φωτογραφία του :) [ATTACH]44359[/ATTACH] Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Λοιπόν παρέλαβα σήμερα όχι όμως με νορμαλ τροπο αλλα ιδιαίτερα επεισοδιακο λόγω ανικανότητας και προχειρότητας απο πλευράς γερμανικού καταστήματος ups και γενική ταχυδρομική.:ninja: Ο ερασιτεχνισμος στο μεγαλείο του πραγματικά :mad::mad::mad: Πρώτα απο όλα το καταστημα ενώ έλεγε στην παραγγελια μου ότι έχει αποσταλεί με standard shipping και ενώ εγώ περίμενα να παραλάβω από ΕΛΤΑ σε μια εβδομάδα με 10 ημέρες,αυτοί το στείλαμε με express shipping και σε 2 ημέρες ήταν εδώ στην Αθήνα απο τις 18 του μηνός έχοντας φύγει στις 16 από Γερμανία,χωρίς ποτε να με ενημερώσουν κατα την αποστολή με το tracking number,ενώ υπήρχε κανονικά ενώ στον λογαριασμό έλεγε ότι χωρίς tracking έγινε η αποστολή !!! Δεύτερον αφού το παρέδωσε η ups στην γενική ταχυδρομική αυτοί το είχαν επι 10 ημέρες στην κατοχή τους χωρίς να μου το παραδώσουν σε εμενα διοτι άκουσον άκουσον δεν ανέγραφε το δικό μου τηλέφωνο επικοινωνίας !!!!! Και ετοιμάζονταν να το επιστρέψουν πίσω διοτι δεν υπήρχε παραλήπτης να το παραλάβει,ενώ στην συσκευασία ανέγραφε κανονικά διεύθυνση αποστολής αναλυτικά με τα πάντα.:blink: Για πρώτη φορά συναντώ τέτοια ανικονοτητα και προχειρότητα έχοντας παραγγείλει δεκάδες φορές απο εξωτερικο χωρίς σε καμία παραγγελια να αναγραφεί το τηλέφωνο μου αλλα πάντα παραλαμβάνα κανονικά. Και ο άθεοφοβος ο πωλητής αν την Παρασκευή δεν έστελνα email ρωτώντας γιατί αργεί να παραλάβω και απαντώντας μου σήμερα λέγοντας μου καθυστερημένα το tracking number έτσι ώστε να επικοινωνούσα ο ίδιος με ups και γενική ταχυδρομική δεν θα παραλαμβάνα κάν διοτι ετοιμάζονταν να το στείλουν πίσω.!!! Απίστευτα πράγματα:mad::ninja: Τεσπα εφου εκανα το unboxing μέσα στα νεύρα, το κινητό είναι άψογο σε όλα χωρίς το παραμικρό ψεγάδι. Άψογη η οθόνη. Ποιότητα κατασκευής παρά πολυ υψηλή και σε ασήμι χρώμα τα σπάει πραγματικά. Άψογη και στο κράτημα χωρίς να με ενοχλεί κάν τον οτιδήποτε.:) Επισης μου αρέσει που το αισθάνομαι πραγματικά στο χέρι μου και τα 160 γραμμάρια είναι ιδανικά μιας και πούπουλα κινητά όπως το nexus 5/g2 μου φαίνονταν σαν να κράταγαν ψεύτικα παιχνίδια για μικρά παιδιά. Η συσκευή ήταν σφραγισμένο στη συσκευασία και out of the box έρχεται με γερμανικά αλλα στο πρώτο setup σου δίνει επιλογή και ελληνικά μεταξύ πολλών άλλων γλωσσών χωρίς να χρειάζεται να έβαζα κάν SIM card. Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις. Edited April 28, 2014 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts