g4rtz0s Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε. Έρχεται ένας φίλος μου από Η.Π.Α. και θα του πω να μου φέρει να μου το Μ8 από εκεί ($649=475 ευρώ). Εκτός από την εγγύηση, τί άλλο ενδέχεται να χάσω; Για παράδειγμα, δίκτυα 3G, 4G θα είμαι εντάξει; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Να 'στε καλά για τις απαντήσεις. Το έχει το γερμανικό amazon 625 ενώ εδώ θα έρθει 749. Εχει μεγάλη διαφορά στην τιμή και αν όντως με ένα περασμα της κάρτας εχεις ελληνικά δεν είναι τίποτα. Αυτό με την αρβατο Γερμανιας που εγραψε ενας φιλος δεν ξερω τι εννοουσε δηλαδή το στελνουμε πισω αν γινει κάτι ή στην αρβάτο Ελλάδος; Βασικα σορρυ αν σας ζαλίζω αλλα το κινητο που έχω τώρα το xperia z μου ήρθε γερμανικο Vodafone από expansys και πολύ ευκολα το έκανα unbranded ελληνικο χωρις να χάσω εγγύηση(μου έκαναν και αντικατάσταση). Τωρα που θελω να αλλάξω στρατόπεδο έχω αυτούς τους ενδοιασμούς Αν το παρεις απο αμαζον εισαι καλυμενος απο θεμα εγγυηση. Μιλας με αυτους και τελος. Εκει γινονται ολα με συνοπτικες διαδικασιες οχι οπως εδω...να μην αναφερουμε και το doa που αν δεν κανω λαθος ισχυει για ενα μηνα απο την ωρα που παιρνεις το τηλεφωνο..μη σε παρω στο λαιμο μου κιολας οτι ειναι ενας μηνας το doa αλλα δεν ειναι 7 μερες.. - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αν το παρεις απο αμαζον εισαι καλυμενος απο θεμα εγγυηση. Μιλας με αυτους και τελος. Εκει γινονται ολα με συνοπτικες διαδικασιες οχι οπως εδω...να μην αναφερουμε και το doa που αν δεν κανω λαθος ισχυει για ενα μηνα απο την ωρα που παιρνεις το τηλεφωνο..μη σε παρω στο λαιμο μου κιολας οτι ειναι ενας μηνας το doa αλλα δεν ειναι 7 μερες.. Το DOA είναι 14 μέρες. Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Το DOA είναι 14 μέρες. Το ίδιο το amazon de ως πωλητής έχει 30 ημέρες. Πέρσι tv απο εκει 32αρα την επέστρεψα στις 25 ημέρες και πίστωση χρημάτων διότι μου εμφάνισε προβλημα(επανεκκινήσεις) Αλλα έχει ενα πολυ κακό τελευταία αργούν πολυ εώς παραλαβεις(7 εώς 10 εργάσιμες ημέρες μπορεί και παραπάνω) Αλλα γενικώς είναι εγγύηση ότι ψωνίσεις απο εκει τελευταία παράδειγμα bt handsfree αξίας 90 ευρω το γύρισα πίσω και εδώ πίστωση μέσα σε ενα 10 ήμερο Και γενικά εντός ΕΕ έχεις κανονικά εγγύηση απο htc το αναφέρει στο manual τους για την πολιτική εγγύησης της εταιρίας. Edited April 25, 2014 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Το ίδιο το amazon de ως πωλητής έχει 30 ημέρες. Πέρσι tv απο εκει 32αρα την επέστρεψα στις 25 ημέρες και πίστωση χρημάτων διότι μου εμφάνισε προβλημα(επανεκκινήσεις) Αλλα έχει ενα πολυ κακό τελευταία αργούν πολυ εώς παραλαβεις(7 εώς 10 εργάσιμες ημέρες μπορεί και παραπάνω) Αλλα γενικώς είναι εγγύηση ότι ψωνίσεις απο εκει τελευταία παράδειγμα bt handsfree αξίας 90 ευρω το γύρισα πίσω και εδώ πίστωση μέσα σε ενα 10 ήμερο Και γενικά εντός ΕΕ έχεις κανονικά εγγύηση απο htc το αναφέρει στο manual τους για την πολιτική εγγύησης της εταιρίας. Την προηγούμενη εβδομάδα απο HTC εδω στη χώρα μας μου είπαν 14 μέρες. Δεν ξέρω σε άλλες χώρες τι ισχύει. Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Την προηγούμενη εβδομάδα απο HTC εδω στη χώρα μας μου είπαν 14 μέρες. Δεν ξέρω σε άλλες χώρες τι ισχύει. Μα εγώ στην πολιτική επιστροφών και doa του amazon αναφερόμουν. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Να 'στε καλά για τις απαντήσεις. Το έχει το γερμανικό amazon 625 ενώ εδώ θα έρθει 749. Εχει μεγάλη διαφορά στην τιμή και αν όντως με ένα περασμα της κάρτας εχεις ελληνικά δεν είναι τίποτα. Αυτό με την αρβατο Γερμανιας που εγραψε ενας φιλος δεν ξερω τι εννοουσε δηλαδή το στελνουμε πισω αν γινει κάτι ή στην αρβάτο Ελλάδος; Βασικα σορρυ αν σας ζαλίζω αλλα το κινητο που έχω τώρα το xperia z μου ήρθε γερμανικο Vodafone από expansys και πολύ ευκολα το έκανα unbranded ελληνικο χωρις να χάσω εγγύηση(μου έκαναν και αντικατάσταση). Τωρα που θελω να αλλάξω στρατόπεδο έχω αυτούς τους ενδοιασμούς Το στέλνεις κανονικά στην Arvato Ελλάδος, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Γιατι να το κανεις αυτο το λαθος;;;1000 φορες στο αμαζον - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν άντεξα και πολύ τελικά. Το παράγγειλα από Amazon.de και περιμένουμε τώρα. Μου έκαναν βεβαια και μια αλλαγη στην τιμή λόγω ΦΠΑ Ελλάδος αλλά πάλι συμφέρει. Το στέλνει η Amazon η ίδια οπότε ελπίζω να είναι ευρωπαικό μοντέλο και unbranded συμφωνα με αυτά που διάβασα εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν άντεξα και πολύ τελικά. Το παράγγειλα από Amazon.de και περιμένουμε τώρα. Μου έκαναν βεβαια και μια αλλαγη στην τιμή λόγω ΦΠΑ Ελλάδος αλλά πάλι συμφέρει. Το στέλνει η Amazon η ίδια οπότε ελπίζω να είναι ευρωπαικό μοντέλο και unbranded συμφωνα με αυτά που διάβασα εδώ μέσα. Δεν ανησύχεις κάν. Ευρωπαϊκό μοντέλο είναι και unbranded. Παραλαβή την μεθεπόμενη εβδομάδα,εκτός αν είσαι τυχερός και παραλαβεις εώς Παρασκευή. Εγώ ούτε σήμερα παρέλαβα,άρα Δευτέρα-Τρίτη λογικά(έστειλα και email στον πωλητή γιατί αργεί μιας και Μ.Τεταρτη έγινε shipped η παραγγελια μου) Τεσπα αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει να έρθει νορμαλ παρτίδα στα χέρια μου χωρίς κανένα θέμα και ας αργήσει λίγο. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σε ένα δίωρο θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου. Λέτε να κκαταφέρει να με κάνει να ξεφορτωθώ το Note 3 μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σε ένα δίωρο θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου. Λέτε να κκαταφέρει να με κάνει να ξεφορτωθώ το Note 3 μου? Για να δούμε περιμένω αρνητικά θετικά.... nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εμένα τις τελευταίες 3 ημέρες το έχει αντικαταστησει το Note 3 πάντως (μόνιμα ή όχι δεν ξέρω ακόμη... [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εμένα τις τελευταίες 3 ημέρες το έχει αντικαταστησει το Note 3 πάντως (μόνιμα ή όχι δεν ξέρω ακόμη... Δεν το έχω δει ακόμα από κοντά.... Σαν μέγεθος είναι κοντά στο νοτε; nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος περιληπτικά (ή και αναλυτικά αν δεν βαριέται) τι παίζει με το θέμα root + εγγύηση; Είναι κάτι μη αναστρέψιμο; Αφήνει κάποιο "σημάδι" το root και οι παρόμοιες διαδικασίες και δεν το δέχονται στο service; Δεν είχα ποτέ HTC Android (εκτός του HD2 :lol: ). Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν το έχω δει ακόμα από κοντά.... Σαν μέγεθος είναι κοντά στο νοτε; Σε μήκος είναι λίγο μικρότερο. Σε πλάτος είναι η βασική διαφορά. Θα έλεγα ότι το HTC είναι πολύ στενόμακρο για τα γούστα μου. [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σε ένα δίωρο θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου. Λέτε να κκαταφέρει να με κάνει να ξεφορτωθώ το Note 3 μου? Αν δεχτεις ότι δεν υπάρχει stylus, τότε ναι! Απλα η συσκευή τα σπάει σε όλα της! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Όσοι για πρώτη φορά σετάρετε το κινητό και προέρχεστε από Samsung μην περνάτε τις εφαρμογές με τον αυτόματο συγχρονισμό αλλά μια μια manual. Ο λόγος είναι ότι σε πολλά κινητά έχει εμφανιστεί να μην δουλεύουν τα notification led. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σε ένα δίωρο θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου. Λέτε να κκαταφέρει να με κάνει να ξεφορτωθώ το Note 3 μου? Στο note2 το stylus μου χρησίμευε μόνο για διάφορες διεργασίες που εκτελούσε πολύ γρήγορα. Στην πληκτρολόγηση τίποτε δεν είναι πιο γρήγορο απο το swipe. Για μένα το M8 είναι το καλύτερο τηλέφωνο που έχει περάσει απο τα χέρια μου. Μοναδικό μείον το ανύπαρκτο grip που επιβάλει την χρήση θήκης σ αυτό το σχεδιαστικό αριστούργημα. Παρόλα αυτα θα το ξανά πάρω στο τέλος του καλοκαιριού. Δεν συμβιβαζομαι πλέον με επινικελωμενα πλαστικά. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Στο note2 το stylus μου χρησίμευε μόνο για διάφορες διεργασίες που εκτελούσε πολύ γρήγορα. Στην πληκτρολόγηση τίποτε δεν είναι πιο γρήγορο απο το swipe. Για μένα το M8 είναι το καλύτερο τηλέφωνο που έχει περάσει απο τα χέρια μου. Μοναδικό μείον το ανύπαρκτο grip που επιβάλει την χρήση θήκης σ αυτό το σχεδιαστικό αριστούργημα. Παρόλα αυτα θα το ξανά πάρω στο τέλος του καλοκαιριού. Δεν συμβιβαζομαι πλέον με επινικελωμενα πλαστικά. Κωστα ετσι είναι. Δεν αντεχονται άλλο αυτά τα γελοια πλαστικα, μου εχουν κατσει στο στομαχι τοσα χρονια τωρα που τα τρωω στη μαπα. Ευτυχως πλεον εχω καθιερωσει το asus note 8 (Wacom digitizer) στην καθημερινοτητα μου (για PIM), οποτε ισως το Μ8 καταφερει να με κανει να διωξω το νοτελι. Θελω ποιοτητα μεσα (fonts, icons, sense) και εξω (υλικα) πλεον στη βασικη μου συσκευη. @geovass, Pharmex, aris_volos Παιδια είναι κινηταρα πραγματι, για να δουμε. Σε κανα 2 μερες θα πω κι εγω τις εντυπώσεις μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 το s5 εχει ηδη πεσει 150 ευρω απο την τιμη που ξεκινησε ενω το ονε μ8 συνεχιζει ακαθεκτο στα 600+. "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 το s5 εχει ηδη πεσει 150 ευρω απο την τιμη που ξεκινησε ενω το ονε μ8 συνεχιζει ακαθεκτο στα 600+. Και περυσι το αυτο ειχε γινει με s4-m7.Καθολου περιεργο Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Κωστα ετσι είναι. Δεν αντεχονται άλλο αυτά τα γελοια πλαστικα, μου εχουν κατσει στο στομαχι τοσα χρονια τωρα που τα τρωω στη μαπα. Ευτυχως πλεον εχω καθιερωσει το asus note 8 (Wacom digitizer) στην καθημερινοτητα μου (για PIM), οποτε ισως το Μ8 καταφερει να με κανει να διωξω το νοτελι. Θελω ποιοτητα μεσα (fonts, icons, sense) και εξω (υλικα) πλεον στη βασικη μου συσκευη. @geovass, Pharmex, aris_volos Παιδια είναι κινηταρα πραγματι, για να δουμε. Σε κανα 2 μερες θα πω κι εγω τις εντυπώσεις μου. Έφτασε ο καιρός Βαγγέλη μαύρη πέτρα στην Sammy;) Αφού έχεις το Asus καλυμμένος ειςαι με Wacom ultra portable συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και περυσι το αυτο ειχε γινει με s4-m7.Καθολου περιεργο Όπως τα λες. Τα htc δεν πέφτουν οι τιμές πολυ εύκολα,κάτω απο 500 ευρω θα το δούμε μετά απο εξάμηνο. Το ίδιο με το M7 πέρσι. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 υπαρχει τροπος να αποκρυψουμε τα software button στις εφαρμογες?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Το τηλέφωνο το έχω 2 εβδομάδες μόνο τα καλύτερα έχω να πω ερχόμενος από note3, έτυχε και είμαι Σαντορίνη για ένα συνέδριο και οι φωτογραφίες και την ημέρα αλλά και το βράδυ σε μένα ειδικά μου αρκουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts