hrcivic Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Είμαι στην θέση σου ακριβώς. Το μονο που φοβάμαι είναι ότι η κάμερα θα είναι κατώτερη του G2 αν και σίγουρα θα κάνει πιο γρήγορο focus καθώς στο G2 μου αργή πολύ να κάνει focus. Πέραν απ αυτό μου φαίνεται ότι από το G2 μου έχει καλύτερα ηχεία, καλύτερη οθόνη, 1000 φορες πιο όμορφο και ποιοτικό, το sense κάνει κομμάτια το άθλιο skin τις LG, καλύτερη μπροστινή κάμερα, καλύτερη υποστήριξη/updates, SD slot.. θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου αλλα με λιγη επιφυλακτικοτητα στην οθονη γιατι πιστευω οτι το g2 έχει απο τις καλυτερες οθονες με καλη φωτεινοτητα και ζωηρα χρωματα. θα μου λειψουν σιγουρα και τα διαφορα κολπακια της ( one hand modes / Qslide /εφε / quick memo) αλλα ελπιζω το m8 να εχει και αυτο κατι να δωσει. το τελευταιο htc που ειχα ηταν το desire hd απο το οποιο ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος. ελπιζω για τα καλυτερα και τωρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 μόλις είδα αυτό το γρήγορο review ! wow ! wowwwww +ποιότητα κατασκευής +οθόνη +sense , δείχνει απίστευτα γρήγορο , έχει και το double tap gia on/off :) +ήχος δυστυχως 700Ε είναι πολλά , οπότε θα προτιμήσω το G2 που κι αυτό έχει οθονάρα , double tap , πίσω κουμπιά , απίστευτη μπαταρία και φυσικά καλύτερη κάμερα ! τι έπαθε η htc ? μακάρι να υπήρχε το M8 με μπαταρία G2 και κάμερα S5 ! :) :) και φυσικά τιμή γύρω στα 500Ε LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 μόλις είδα αυτό το γρήγορο review ! wow ! wowwwww +ποιότητα κατασκευής +οθόνη +sense , δείχνει απίστευτα γρήγορο , έχει και το double tap gia on/off :) +ήχος δυστυχως 700Ε είναι πολλά , οπότε θα προτιμήσω το G2 που κι αυτό έχει οθονάρα , double tap , πίσω κουμπιά , απίστευτη μπαταρία και φυσικά καλύτερη κάμερα ! τι έπαθε η htc ? μακάρι να υπήρχε το M8 με μπαταρία G2 και κάμερα S5 ! :) :) και φυσικά τιμή γύρω στα 500Ε Αν τα λεφτά είναι πρόβλημα όπως έχει το G2 τώρα είναι τέλειο κινητό. Αλλα θα σου έλεγα να πας προς μεριά NEXUS5 λόγο τον updates. Αν αυτό δεν σε νιαζί τότε G2 με κλειστά τα ματια. Όσο για την κάμερα και την μπαταρία που λες. Η κάμερα του M8 είναι πολύ καλή, σε πολλά reviews μου φάνηκε ισάξια με τα νέα flagships. Απλός σε κάποια αλλα reviews λόγο συνθηκών δεν φαίνεται ισάξια. Η μπαταρία του έχω διάβαση πάει σχεδόν 2 μέρες με άνεση και είναι καλύτερη απ αυτή του S5/Z2 και ας είναι πιο μικρή. NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Μια που δεν έχουμε ακόμα δείγματα από "δικούς μας", μερικές φωτό από το Μ8 και κυρίως από τις δυνατότητες του UFocus και ακόμα ένα σετ εδώ: Edited March 31, 2014 by Sotnem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πάντως έτσι για την ιστορία το αγγλικό expansys που το έχει διαθέσιμο δεν έχει καμία επαφή με το ελληνικό για να τους στείλει κομμάτια. Οπότε περιμένουμε για τις 4 του μήνα από ότι μου είπαν για να παραλάβουν τα πρώτα κομμάτια και αυτοί. Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πάντως έτσι για την ιστορία το αγγλικό expansys που το έχει διαθέσιμο δεν έχει καμία επαφή με το ελληνικό για να τους στείλει κομμάτια. Οπότε περιμένουμε για τις 4 του μήνα από ότι μου είπαν για να παραλάβουν τα πρώτα κομμάτια και αυτοί. Το αγγλικό expansys το οποίο εξυπηρετεί και Κύπρο παραλαμβάνει αύριο τα πρώτα κομμάτια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ιστοσελίδα τους γράφει in stock now αφού οι άνθρωποι δεν τα παρέλαβαν ακόμα. Ελπίζω μόνο να μην επαναληφθεί η ίδια ιστορία με το πρώτο one και να έχουμε καθυστερήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πολύ πιθανό και πιστεύω πολύ σωστό αυτό που λες... Είναι νωπή ακόμα η περισυνη ταλαιπωρία ... Πιστεύω φέτος να μην υποστούμε τα ίδια. Και εμένα από το ελληνικό expansys σήμερα το πρωί που μίλησα μου είπαν ότι στο σύστημα τους η πρώτη παρτίδα τους είναι να έρθει στις 4 του μήνα. Βέβαια δεν έχουν την σιγουριά κυρίως λόγω HTC!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μια που δεν έχουμε ακόμα δείγματα από "δικούς μας", μερικές φωτό από το Μ8 και κυρίως από τις δυνατότητες του UFocus και ακόμα ένα σετ εδώ: κατά τα αλλα χαλια η κάμερα του M8, ότι review ειδα οι φωτός του είναι υπέροχες, απλός σε μερικές στιγμές δεν είναι ακριβώς τόσο καλές όσο σε κάποια αλλα κινητά ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως έτσι για την ιστορία το αγγλικό expansys που το έχει διαθέσιμο δεν έχει καμία επαφή με το ελληνικό για να τους στείλει κομμάτια. Οπότε περιμένουμε για τις 4 του μήνα από ότι μου είπαν για να παραλάβουν τα πρώτα κομμάτια και αυτοί. Το "Κυπριακό" expansys εδώ και 3-4 μέρες το έχει το grey σε stock και μάλιστα λέει 100+ κομμάτια, δεν νομίζω να λένε ψέματα η να έγινε λάθος γιατί το έχουν έτσι εδώ και μέρες. NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αν τα λεφτά είναι πρόβλημα όπως έχει το G2 τώρα είναι τέλειο κινητό. Αλλα θα σου έλεγα να πας προς μεριά NEXUS5 λόγο τον updates. Αν αυτό δεν σε νιαζί τότε G2 με κλειστά τα ματια. Όσο για την κάμερα και την μπαταρία που λες. Η κάμερα του M8 είναι πολύ καλή, σε πολλά reviews μου φάνηκε ισάξια με τα νέα flagships. Απλός σε κάποια αλλα reviews λόγο συνθηκών δεν φαίνεται ισάξια. Η μπαταρία του έχω διάβαση πάει σχεδόν 2 μέρες με άνεση και είναι καλύτερη απ αυτή του S5/Z2 και ας είναι πιο μικρή. To νέο One κάνει φανταστική διαχείριση ενέργειας. Εμένα μου κρατάει με άνεση 2 γεμάτες ημέρες. Θεωρώ πως είναι απλά το καλύτερο Smartphone που διατίθεται αυτή τη στιγμή. Για LG ούτε για αστείο - από το κακό ηχείο μέχρι τα μέτρια, γλιστερά, πλαστικά, είναι πολλές κλάσεις κάτω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 5 μέρες με την συσκευή και δεν την χορταίνω! Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει (και δεν ξέρω εαν φταίει η συσκευή η εγώ) είναι η ένταση του ακουστικού στα incall volume. Στα μηνύματα whatsapp ήταν είμαι εξω δεν ακούω σχεδόν καθόλου... Στα τηλέφωνα είναι πολύ χαμηλό επίσης. θα το παω πίσω σήμερα για να πάρω άλλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 5 μέρες με την συσκευή και δεν την χορταίνω! Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει (και δεν ξέρω εαν φταίει η συσκευή η εγώ) είναι η ένταση του ακουστικού στα incall volume. Στα μηνύματα whatsapp ήταν είμαι εξω δεν ακούω σχεδόν καθόλου... Στα τηλέφωνα είναι πολύ χαμηλό επίσης. θα το παω πίσω σήμερα για να πάρω άλλο. πιο ήταν το προηγούμενο σου κινητό και τι λέει η κάμερα? με χουν σπάσει οι trolls ότι δεν είναι καλή ενώ σε ότι sample ειδα μου φαίνεται υπεροχη NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Είχα-Έχω Nexus 5 και Note 2... Η κάμερα είναι μαγική... τα χρώματα, η γρήγορη εστίαση, τα εφέ, ολα παίζουν σούπερ και αποδίδουν άριστα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 5 μέρες με την συσκευή και δεν την χορταίνω! Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρει (και δεν ξέρω εαν φταίει η συσκευή η εγώ) είναι η ένταση του ακουστικού στα incall volume. Στα μηνύματα whatsapp ήταν είμαι εξω δεν ακούω σχεδόν καθόλου... Στα τηλέφωνα είναι πολύ χαμηλό επίσης. θα το παω πίσω σήμερα για να πάρω άλλο. εννοείς την ένταση του ακουστικού κατά τη διάρκεια συνομιλίας; δεν νομίζω να είναι θέμα συσκευής, μάλλον καμιά πατάτα με το software έκανε η HTC. ενημέρωσε μας να ξέρουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ναι, την ένταση του ακουστικού κατά τη διάρκεια συνομιλίας. Είναι πολύ χαμηλή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Γνωρίζει κάποιος με πια εταιρία θα έχω καλύτερη τύχη όσο αγορά την εγγύηση του M8 αν πάθη κάτι? clove VS handtec VS expansys VS amazon UK(via htc)? Όσο για την expansys έχω διάβαση ότι αν τους στήλης το κινητό και δεν σου το διορθώνει η εταιρία πληρώνεις 35 λίρες για τον κόπο τους που το κοίταξαν και κάτι τέτοιες βλακείες. NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ναι, την ένταση του ακουστικού κατά τη διάρκεια συνομιλίας. Είναι πολύ χαμηλή... Λογικά δεν πρέπει να είναι θέμα hardware αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Δεν χάνεις τίποτα να ζητήσεις αλλη συσκευή. Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη των πραγμάτων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 O humanoid επιβεβαίωσε ότι δεν έχει πρόβλημα και ότι το εσωτερικό ηχείο είναι πολύ δυνατό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 O humanoid επιβεβαίωσε ότι δεν έχει πρόβλημα και ότι το εσωτερικό ηχείο είναι πολύ δυνατό. Οποτε τι φταιει?πες μας και αλλες λεπτομεριες για το κινητο εαν εχεις χρονο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Ελληνικό review Επίσης από τα δείγματα στο flickr , μου φαίνεται βελτιωμένη η ultrapixel αρκετά. Edited March 31, 2014 by giannis12a [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Γνωρίζει κάποιος με πια εταιρία θα έχω καλύτερη τύχη όσο αγορά την εγγύηση του M8 αν πάθη κάτι? clove VS handtec VS expansys VS amazon UK(via htc)? Όσο για την expansys έχω διάβαση ότι αν τους στήλης το κινητό και δεν σου το διορθώνει η εταιρία πληρώνεις 35 λίρες για τον κόπο τους που το κοίταξαν και κάτι τέτοιες βλακείες. Μάλλον δεν έχει σημασία από που θα το πάρεις, αλλά σε ποιας χώρας το σέρβις θα το στείλεις. Και εδώ αν κάνουν διάγνωση για βλάβη, και θεωρήσουν ότι είναι εκτός εγγύησης, και δεν το φτιάξεις, πληρώνεις 20 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 O humanoid επιβεβαίωσε ότι δεν έχει πρόβλημα και ότι το εσωτερικό ηχείο είναι πολύ δυνατό. Μια ερωτηση.....τα νουμερα με τη μπαταρια που ποσταρουν στο xda εχουν σχεση με τη πραγματικοτητα? 6-7 ωρες? http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694719 Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 geovass από θέμα βάρους πως σου φαίνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ελληνικό review Επίσης από τα δείγματα στο flickr , μου φαίνεται βελτιωμένη η ultrapixel αρκετά. Εντάξει για το κινητό πάω κάτω έχω δει πόσο τούμπανο είναι αλλά αυτό που δεν είχα δει ήταν η λειτουργία της θήκης!!! Απίστευτη??? :D:D Μπράβο ρε HTC, σου αξίζει κάτι καλύτερο φέτος!! My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 geovass από θέμα βάρους πως σου φαίνεται; Είναι μια στιβαρή κατασκευή που δικαιολογεί το 'βαρος' της. Δεν με ενοχλεί μιας και μου αρέσει να καταλαβαίνω ότι έχω κάτι στην τσέπη ή στο χέρι. Μια ερωτηση.....τα νουμερα με τη μπαταρια που ποσταρουν στο xda εχουν σχεση με τη πραγματικοτητα? 6-7 ωρες? http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694719 Ή μπαταρία φαίνεται να δίνει ρέστα. Κρατάει άνετα μια μερα με χρήση πολύ. Πήρα νέα συσκευή και επιτέλους ο ήχος είναι τούμπανο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Είμαι λάτρης του άσπρου χρώματος και του μαύρου, κανένα από τα 2 χρώματα δεν είναι έτσι. Eχω σπάσει σε τι χρώμα να καταλήξω και Κύπρο σε κατάστημα θα αργήσει να το δω και έτσι μάλλον από expansys.. Το ασημι μου άρεσε πολύ αλλα το grey έχει αυτό το απίστευτο finish.. ahhh NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts