Jump to content

Lenovo A850+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά δοκιμασα κάποιες εφαρμογές αλλά δεν είχα καλό αποτέλεσμα σε καμια οποτε αντικατεστησα την 118 που είχα με την aosp vanilla και ενεργοποίησα pie controls απο gravity...το περίεργο είναι οτι μετα απο μέρες που ηταν κλειστό το κντ όταν το ανοιξα τα κουμπια δούλεψαν για 2 λεπτα κ μετα νεκρωσαν, το ίδιο διάβασα σε μια περιπτώση σε s650-περιεργα μας τα λέει η λενοβο. 2 ερωτήσεις :

1. Στην aosp λειτουργει το double tap για ενεργοποιηση- απενεργοποίηση της οθόνης;

2. Το blackmart νομιζω πετάει διαφημίσεις , μπορω να το σβήσω άφοβα;

1. Όχι.

2. Ναι.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Thanks για την γρήγορη απαντηση...

Κρίμα νομιζα οτι είχα διαβάσει εδώ μέσα παλιότερα οτι γινόταν . Έχω την λειτουργια αυτή στο k3 note κ βολευει παρα πολύ!

Θέλει ειδικό κερνελ για να δουλέψει το double tap που το a850+ δε διαθετει. Και τα δικά μου κουμπιά δουλεύαν μια φορά το μήνα μέχρι που τα απενεργοποίησα τελειως. Μακάρι να υπήρχε τροπος να δουλέψουν παλι

• 2 weeks later...
Τι γινεται με το κινητακι δεν μπορω να καταλαβω...Μετα τα soft keys που σταματησαν να λειτουργουν τωρα μαζευει υπογραφες και η sim 2... οταν υπαρχει σιμ στην υποδοχη 2 ειτε ειναι μονη της ειτε μαζι με σιμ 1 συχνα πυκνα νεκρωνει και μαλιστα αν υπαρχει και δευτερη σιμ νεκρωνει κ την δευτερη! Το κακο ειναι οτι αργεις να το παρεις χαμπαρι και χανεις κλησεις αφου δειχνει οτι ειναι εκτος σηματος! Αν εχεις μονο μια σιμ στο slot 1 δεν υπαρχει κανενα προβλημα...Το εχει συναντησει κανεις αλλος αυτο το θεμα? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

Τι γινεται με το κινητακι δεν μπορω να καταλαβω...Μετα τα soft keys που σταματησαν να λειτουργουν τωρα μαζευει υπογραφες και η sim 2... οταν υπαρχει σιμ στην υποδοχη 2 ειτε ειναι μονη της ειτε μαζι με σιμ 1 συχνα πυκνα νεκρωνει και μαλιστα αν υπαρχει και δευτερη σιμ νεκρωνει κ την δευτερη! Το κακο ειναι οτι αργεις να το παρεις χαμπαρι και χανεις κλησεις αφου δειχνει οτι ειναι εκτος σηματος! Αν εχεις μονο μια σιμ στο slot 1 δεν υπαρχει κανενα προβλημα...Το εχει συναντησει κανεις αλλος αυτο το θεμα? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω;

Θα ηταν καλό να ξαναφλασαρεις η να φλασαρεις αλλη Ρομ για να δεις τι παιζει.

Σημειωτεο οτι στο 4pda.ru, εχει καμμια 10αρια ported roms, οι περισσοτερες των οποιων δουλευουν μια χαρα στο A850+. Εκτος της εξαιρετικης Vanilla....

Σημειωτεο οτι στο 4pda.ru, εχει καμμια 10αρια ported roms, οι περισσοτερες των οποιων δουλευουν μια χαρα στο A850+. Εκτος της εξαιρετικης Vanilla....

Έννοεις πέρα απο αυτες του needrom?

Ναι, πηγαινε με chrome και αυτοματη μεταφραση.

Σου είναι ευκολο να δώσεις κάποιο λινκ? Δε βρίσκω κάτι στο νήμα του α850+ στο 4pda.ru. δεν ξέρω αν ψαχνω σωστα βεβαια

Σου είναι ευκολο να δώσεις κάποιο λινκ? Δε βρίσκω κάτι στο νήμα του α850+ στο 4pda.ru. δεν ξέρω αν ψαχνω σωστα βεβαια

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=604040&st=0#entry31462052

Έχει κάτι καρτέλες με + πατάς επάνω για να ανοίξουν και θα βρεις σε μια από αυτές και rom's

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=604040&st=0#entry31462052

Έχει κάτι καρτέλες με + πατάς επάνω για να ανοίξουν και θα βρεις σε μια από αυτές και rom's

Α οκ. Ευχαριστώ πολύ. Αξίζει να φλασαρω κάποια εκτός απο miui και vanilla λετε?

Α οκ. Ευχαριστώ πολύ. Αξίζει να φλασαρω κάποια εκτός απο miui και vanilla λετε?

Η Ported απο το T100s, δουλευει μια χαρα.

Επισης και η MIUI v6, που την εχω τωρα, εδω και κανενα διμηνο. Παρόλο που δεν ειμαι φαν της Miui, η συγκεκριμμενη δουλευει υποδειγματικα. Κραταει πολυ λιγη ελευθερη ραμ, σε σχεση με την Vanilla, αλλα παρ ολα αυτα, τρεχει μια χαρα.

Η Color OS, δεν μου δουλεψε, δεν θυμαμαι τι, αλλα δεν ασχοληθηκα περισσοτερο, παροτι το γραφικο περιβαλλον της ειναι εξαιρετικο.

Η Black δεν θυμαμαι καθολου.

Cyanogen δεν δοκιμασα καν.

Καποια απο τις παραπανω, μαλλον η Miui, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, χρειαζεται αλλαγη μοντεμ, δινονται 5-6 που δοκιμαζεις και ειναι οκ.

Οτι αλλο θελεις, εδω ειμαστε.

edit. ο μονος λογος που το εχω ακομα στα χερια μου, ειναι η υποδειγματικη διαχειρηση της μπαταριας του και η αξιοπιστια του. Σε σχεση με το Xiaomi redmi 1S που επισης εχω, δεν εχω καταφερει να πω το ιδιο, παρότι εχω δοκιμασει οτι υπαρχει απο ρομς και κερνελς.

Edited by nininikos

Δοκιμασα κι εγώ χθες τη Ρομ απο το Τ100s και έχω να πω οτι δουλεύει άψογα,μερικά θεματα που αντιμετοπιζω με την aosp vanilla δεν υπηρχαν στην Τ100s. (Ξαναγυρισα βέβαια εδώ γιατί βαριομουν το σεταρισμα πολύ). Ενα πρόβλημα που αντιμετοπιζω είναι οτι μερικες εφαρμογές όπως το snapchat δε δουλεύουν με data παρα μονο με wifi (ανοιγεις την εφαρμογή και είναι σα να μην εχεις καθόλου δίκτυο ),το tapatalk με τις καινούργιες εκδόσεις κανει force stops (το έχω γράψει στο νήμα του ταπατοκ τώρα τελευταια). Αυτά. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας βοηθήσει. Ευχαριστω

Παιδιά καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είμαι offtopic ή αν απαγορεύεται να το ποστάρω αυτό εδώ πέρα, αλλα θέλω να πουλήσω το κινητό μου το οποίο είναι το Lenovo a850+ . Οποίος ενδιαφέρεται ας μου στείλει. Συγγνώμη αν ποστάρω στο πιό άκυρο τοπικ.

Καλημέρα. Έβαλα την port t100s. Με λιγο ψάξιμο είδα οτι τα motification στο messenger δεν δουλεύουν. Εχετε καμια ιδέα το τη μπορεί να φταιει?

Καλημέρα. Έβαλα την port t100s. Με λιγο ψάξιμο είδα οτι τα motification στο messenger δεν δουλεύουν. Εχετε καμια ιδέα το τη μπορεί να φταιει?

Εμένα λειτουργουν κανονικά πάντως. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταιει

• 3 weeks later...

Καλησπερα παιδια δυστηχως λογο χρονο που με πιεζη θα ειμαι παρα πολυ συνοπτικος...και ζηταω συγνωμη,

το προβλημα μου ειναι το εξης και ελπιζω να ειναι στο σωστο post εδω που το βαζω η μητερα μου εχει το Α850+ το εχει παρει απο εξωτερικο δεν γνωριζω 100% απο που αλλα εχει πολλα μεσα απο μαλαισια..... τελος παντων το θεμα ειναι οτι πολλα ειναι στα ελληνικα αλλα και στα αγγλικα και απο εχτες δεν κλεινει με τπτ to wifi και τα δεδομενα καθε φορα που κλεινει η οθονη και ξαναμπαινεις μεσα στο μενου τα ανοιγει ολα αυτοματα.....και τα 2 .....δεν ξερω τι να κανω γενικως εχει πολλα λειτουργικα προφανως θεματα....Μια βοηθεια να μπορεσω να το επιλυσω....Ευχαριστω πολυ

Καλησπερα παιδια δυστηχως λογο χρονο που με πιεζη θα ειμαι παρα πολυ συνοπτικος...και ζηταω συγνωμη,

το προβλημα μου ειναι το εξης και ελπιζω να ειναι στο σωστο post εδω που το βαζω η μητερα μου εχει το Α850+ το εχει παρει απο εξωτερικο δεν γνωριζω 100% απο που αλλα εχει πολλα μεσα απο μαλαισια..... τελος παντων το θεμα ειναι οτι πολλα ειναι στα ελληνικα αλλα και στα αγγλικα και απο εχτες δεν κλεινει με τπτ to wifi και τα δεδομενα καθε φορα που κλεινει η οθονη και ξαναμπαινεις μεσα στο μενου τα ανοιγει ολα αυτοματα.....και τα 2 .....δεν ξερω τι να κανω γενικως εχει πολλα λειτουργικα προφανως θεματα....Μια βοηθεια να μπορεσω να το επιλυσω....Ευχαριστω πολυ

Στην πρωτη σελιδα του νήματος υπάρχει πολύ αναλυτικός οδηγός εγκατάστασης νεας Ρομ που θα κανει το κινητό λειτουργικό και παλι. Διαθετει ελληνικά,το κανει πιο γρήγορο και η αυτονομία της μπαταρίας είναι καλύτερη.

Τωρα τελευταία ενω το έχω να μην ειναι συνδεμενο στο 3g internet αυτο μπαινει μόνο του και ετσι χρεωνομαι καθε μερα 1 ευρώ. Επισης οταν μπαινει κατεβαζει κατι κινεζικα προγράμματα μονο του. Τι εχει γινει? εχω ιό? Πως διορθώνεται αυτό?

Τωρα τελευταία ενω το έχω να μην ειναι συνδεμενο στο 3g internet αυτο μπαινει μόνο του και ετσι χρεωνομαι καθε μερα 1 ευρώ. Επισης οταν μπαινει κατεβαζει κατι κινεζικα προγράμματα μονο του. Τι εχει γινει? εχω ιό? Πως διορθώνεται αυτό?

Αλλαζεις το APN, προσθετοντας μερικους χαρακτηρες στο τελος του, κανεις save και δεν ξαναμπαινει

Πχ. ****.gr σε ****.grrrr.

Αλλαζεις το APN, προσθετοντας μερικους χαρακτηρες στο τελος του, κανεις save και δεν ξαναμπαινει

Πχ. ****.gr σε ****.grrrr.

Δεν καταλαβαίνω και πολλά. Που ειναι το ΑPN για να το αλάξω?

[ATTACH]64205[/ATTACH]

Με aosp vanilla 2.7. 6 ώρες SOT ενω με port t100s γύρω στις 4:30 ώρες SOT.

* με data ανοιχτα όση ωρα ηταν ενεργοποιημένη η οθονη

Edited by nospa12

• 2 weeks later...

Παιδιά γεια σας,

Έχω το Α850+ ενός φίλου με χαλασμένο proximity sensor.

Η συσκευή λειτουργεί κανονικά αλλά όταν κάνει ή δέχεται κλήση η οθόνη σβήνει και δεν ξανανοίγει.

Προσπάθησα με κάποια προγράμματα να απενεργοποιήσω τον αισθητήρα αλλά δεν δουλεύει.

Οι MIUI Roms έχουν τέτοια επιλογή στον dialer που απενεργοποιεί τον proximity.

Βρήκα δύο στο needrom και λειτουργεί, αλλά δεν έχουν Ελληνικά.

Έχετε υπ' όψιν σας κάποια MIUI Rom για το Α850+ με Ελληνικα;

Ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά.Γιώργος.