Rakoyn Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Το ασχημο ειναι οτι χωρις να τα εχεις πιασει και τα 2 στα χερια σου να τα δεις απο κοντα ειναι δυσκολο να διαχωρισεις και να πεις ποιο ειναι ποιο ομορφο και ποιο σου παει ποιο πολυ...Ειχα και μαυρο κινητο και αυτο που εχω τωρα ειναι ασπρο...Φυσικα σε διαστασεις με το τωρινο δεν ειχα ποτε...Πιστευω το ασπρο το κανει λιγο μεγαλυτερο το κινητο και επισης χτυπαει και στο ματι ποιο πολυ ιδικα σε πονηρους...Περιμενω το δικο μου το μαυρο να ερθει και να αρχισω τα πειραματα στο πρωτο μου smart...Ελπιζω λογο ωραριων μου να εχει και αλλους βρυκολακες στο φορουμ αν θελησω βοηθεια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oban Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Το έχω μια μέρα νομιζω δεν έχω αγοράσει κάποια αλλη συσκευή , δεν μιλαω μονο για κινητα, η οποία να με έχει ενθουσιάσει τοσο. Επίσης η ανάλυση της οθόνης μ φαίνεται αρκετά ικανοποιητική. Τελικά η FHD οθόνη είναι υπερβολή σε αυτές τις ίντσες. Edited May 28, 2014 by oban Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 αυτό το κινέζικο recovery πως το αλλάζουμε;;; Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 αυτό το κινέζικο recovery πως το αλλάζουμε;;; Το δοκιμασα και εγω σηεμρα αλλα δεν......μαλλον αλλαξανε την rom και δεν ειναι συμβατο το recovery,το μονο που μου κανει ειναι με το που το φλασαρω να εχει και επολογη στα Αγγλικα,αλλα παντα μενει τις lenovo to recovery.:wacko: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το δοκιμασα και εγω σηεμρα αλλα δεν......μαλλον αλλαξανε την rom και δεν ειναι συμβατο το recovery,το μονο που μου κανει ειναι με το που το φλασαρω να εχει και επολογη στα Αγγλικα,αλλα παντα μενει τις lenovo to recovery.:wacko: το κακό είναι ότι δεν πάει στο αγγλικό όταν κάνεις εκκίνηση το κντ Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 το κακό είναι ότι δεν πάει στο αγγλικό όταν κάνεις εκκίνηση το κντ Οντως ετσι ειναι.......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Eεμένα χτες τη νύχτα έκανε reboot μόνο του. 3:30 τη νύχτα, με ξύπνησε. Υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιήσουμε τον ήχο του boot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Επιτέλους το βρήκα, Αγγλικό recovery με την εκκίνηση του κντ Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Επιτέλους το βρήκα, Αγγλικό recovery με την εκκίνηση του κντ Για πες.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Για πες.:) Λοιπόν πέρασα το recovery μέσω flash tool, έκανα εκκίνηση πατώντας και τα 3 κουμπιά ταυτόχρονα (ένταση + - & power) και τα άφησα αφού μπήκε σε recovery mode. Τώρα αφού το έχεις ήδη μέσα δοκίμασε πρώτα με τα κουμπιά και αν δεν γίνει το περνάς με flash tool. Το κινέζικο δεν χάνετε, το παρακάμπτει. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εχεις δίκιο μπαίνει σε αγγλικό recovery έτσι και σε όσους έχουν βάλει αγγλικό recovery με το mobileuncle. μπράβο pisons.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisabt Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Επιτέλους το βρήκα, Αγγλικό recovery με την εκκίνηση του κντ Ευχαριστούμε pisons. Όταν μεσα απο το recovery επιλέξω reboot μετά βγάζει δυο επιλογές: "yes" και "No". Εγώ εχω πατήσει το "Νο" με το "Yes" τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ευχαριστούμε pisons. Όταν μεσα απο το recovery επιλέξω reboot μετά βγάζει δυο επιλογές: "yes" και "No". Εγώ εχω πατήσει το "Νο" με το "Yes" τι γίνεται; Επανεκκίνηση Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisabt Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Επανεκκίνηση Και με το "Νο" Επανεκκίνηση δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Και με το "Νο" Επανεκκίνηση δεν γίνεται; για κάτσε λίγο τώρα το συνειδητοποίησα, από redoot στο recovery δεν σου βγάζει επιλογές, κάνει απευθείας επανεκκίνηση. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 πειτε μου λιγο για το κινητο.... εχει καποιο αρνητικο? γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο xiaomi hongmi 1s ποιο να διαλεξω? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 πειτε μου λιγο για το κινητο.... εχει καποιο αρνητικο? γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο xiaomi hongmi 1s ποιο να διαλεξω? ευχαριστω!! Φιλε μου εντελως αστοχη η συγκριση των 2 μοντελων,ανοικουν σε διαφορετικες κατηγοριες.Μην τα μπερδευεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 πειτε μου λιγο για το κινητο.... εχει καποιο αρνητικο? γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο xiaomi hongmi 1s ποιο να διαλεξω? ευχαριστω!! είναι 2 διαφορετικά τηλέφωνα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 είναι 2 διαφορετικά τηλέφωνα αν εξαιρεσουμε την οθονη απο θεμα αποδοσης ποιο ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 αν εξαιρεσουμε την οθονη απο θεμα αποδοσης ποιο ειναι καλυτερο? Το ενα 8πυρινο το αλλο 4πυρινο.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Το ενα 8πυρινο το αλλο 4πυρινο.......:) καταλαβα αρα παω για lenovo.... απο θεμα προβληματων δεν εχει παρουσιαστει κατι μεχρι στιγμης ετσι? επισης ξερουμε αν θα παρει καμια αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 καταλαβα αρα παω για lenovo.... απο θεμα προβληματων δεν εχει παρουσιαστει κατι μεχρι στιγμης ετσι? επισης ξερουμε αν θα παρει καμια αναβαθμιση? Σε 6 που εχω φερει μεχρι τωρα δεν ειωα θεματακια.Tωρα εαν σου κατσει το κακο εσενα.....:pΚαι απο οτι διαβαζω και γενικα δεν εχουν προβληματα,εχε υποψην οτι το 850 ειναι ενα αρκετα μεγαλο κντ,οσο το note3 ειναι σε διαστασεις.......αναβαθμηση οτι βγαζουν οι dev. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Σε 6 που εχω φερει μεχρι τωρα δεν ειωα θεματακια.Tωρα εαν σου κατσει το κακο εσενα.....:pΚαι απο οτι διαβαζω και γενικα δεν εχουν προβληματα,εχε υποψην οτι το 850 ειναι ενα αρκετα μεγαλο κντ,οσο το note3 ειναι σε διαστασεις.......αναβαθμηση οτι βγαζουν οι dev. επισημο τιποτα? ξεχασμενο το εχει η lenovo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 επισημο τιποτα? ξεχασμενο το εχει η lenovo? Ενω ολες οι αλλες εταιριες τρεχουν να αναιβαζουν συνεχεια update ε.:) Μονο στα κντ των 600+ ευρω κανουν καμια αναβαθμηση και αν...........:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisabt Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 για κάτσε λίγο τώρα το συνειδητοποίησα, από redoot στο recovery δεν σου βγάζει επιλογές, κάνει απευθείας επανεκκίνηση. Εμένα μου βγάζει. Μάλλον έχω περάσει άλλη έκδοση. Μπορείς να μου στειλεις το link με το recovery που εβαλες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts