achillesgk Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τι προτεινετε οι κατοχοι του?? Εγώ το θεωρώ από τις πιο τιμές προτάσεις στα 300. Μόλις του πέρασα και το tempered glass της nillkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εγώ το θεωρώ από τις πιο τιμές προτάσεις στα 300. Μόλις του πέρασα και το tempered glass της nillkin. και εγω φιλε,σκεφτομαι σοβαρα να το παρω..ελεγα και για το g2 αλλα δεν ξερω...αν δεν ειναι samsung..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis72 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εγώ το θεωρώ από τις πιο τιμές προτάσεις στα 300. Μόλις του πέρασα και το tempered glass της nillkin. Καλησπερα! απο το εξωτερικο εφερες το tempered glass της nillkin??? τιμη? πως σου φαινεται? αλλαξε η ανταποκριση της οθονης? η ολα οκ?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ρε παιδια λετε να το χτυπησω??ελεγα να ξαναπαρω μια το δικο μου(note 2) αλλα το neo ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ...Τι μεταπωλιτικη αξια θα εχει ομως σε σχεση με το note 3 η με το note 2??Eννοω ειναι κινητο ''σφηνα''..δεν το λεω προσβλητικα,καταλαβαινετε τι εννοω...ας πουμε θηκες απο εξωτερικο που παραγγελνω δεν υπαρχει τιποτα...λετε να ανεβει οπως π.χ το grand που δεν το ηξερε κανεις και το εφεραν ολα τα ελληνικα μαγαζια.. Μείνε στο 2 . εμένα μου φάνηκε πολύ αργό. Σε σχέση με το Ν5 μου βέβαια. Οθοναρα όμως.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μείνε στο 2 . εμένα μου φάνηκε πολύ αργό. Σε σχέση με το Ν5 μου βέβαια. Οθοναρα όμως.. Oντως αξιζει να μεινω στο 2????Κατ αρχην εχει πολυ καλυτερη οθονη στον ηλιο....(το 2 ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ). Ειναι μικροτερο εξωτερικα και εχει το ιδιο μεγεθος οθονης(μπορεις και με το 1 χερι σε γενικες γραμμες να το χειριστεις). ΓΙΑΤΙ να μεινω στο 2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Oντως αξιζει να μεινω στο 2????Κατ αρχην εχει πολυ καλυτερη οθονη στον ηλιο....(το 2 ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ). Ειναι μικροτερο εξωτερικα και εχει το ιδιο μεγεθος οθονης(μπορεις και με το 1 χερι σε γενικες γραμμες να το χειριστεις). ΓΙΑΤΙ να μεινω στο 2?? Λογικά ειναι καλύτερο απο το 2αρι σε αρκετους τομεις.. Διαφωνω οτι ειναι τραγικη η οθονη του στον ηλιο.Κατωτερη ναι..Αλλα τραγική σε καμια περιπτωση. Εγω δεν θα εκανα την μεταβαση βεβααια , αφου θεωρω οτι ΚΑΙ παλι δεν αξιζει.Προτιμω τα χριστουγεννα να τσιμπησω το 4αρι. Το 2αρι εχει αποδεχτει σκυλί και με custom rom εχεις ολα τα καλουδια. Να σου και αλλο ενα αρνητικο...δεν υπαρχουν καθολου custom roms/kernels για το Νεο.. Πως θα περνάει η ωρα; :lol: Βεβαια εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Καλησπερα! απο το εξωτερικο εφερες το tempered glass της nillkin??? τιμη? πως σου φαινεται? αλλαξε η ανταποκριση της οθονης? η ολα οκ?:wacko: Περίπου 9 ευρώ από το ebay, έκανε 2 εβδομάδες να έρθει. Άψογη. http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-Note-Neo-N7505-Nillkin-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-New-/291113975156?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item43c7bebd74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Λογικά ειναι καλύτερο απο το 2αρι σε αρκετους τομεις.. Διαφωνω οτι ειναι τραγικη η οθονη του στον ηλιο.Κατωτερη ναι..Αλλα τραγική σε καμια περιπτωση. Εγω δεν θα εκανα την μεταβαση βεβααια , αφου θεωρω οτι ΚΑΙ παλι δεν αξιζει.Προτιμω τα χριστουγεννα να τσιμπησω το 4αρι. Το 2αρι εχει αποδεχτει σκυλί και με custom rom εχεις ολα τα καλουδια. Να σου και αλλο ενα αρνητικο...δεν υπαρχουν καθολου custom roms/kernels για το Νεο.. Πως θα περνάει η ωρα; :lol: Βεβαια εσυ αποφασιζεις. Με δυο λογια...αφηστε τα λεφτα...το θεωρεις καλυτερο το note 2 απο το 3 neo?? Πες οτι μου χαριζουν ενα απο τα δυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Με δυο λογια...αφηστε τα λεφτα...το θεωρεις καλυτερο το note 2 απο το 3 neo?? Πες οτι μου χαριζουν ενα απο τα δυο.. Ετσι οπως το θετεις , θα πηγαινα στο neo. Eιναι και θεμα υποκειμενικο ισως.Καλύπτομαι με το 2 εγω αυτη τη στιγμη. Αν εσυ το εχεις βαρεθει/θες να κανεις μια αλλαγη γιατι σε τρωει , πηγαινε στο ΝΕΟ χαμμενος δεν βγαινεις. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Θα σου πω το εξής. Antutu έπιασε 32 . σχεδόν όσο το ν5.σε ταχύτητα όμως δεν έχουν καμία σχέση... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Να και η φώτο από το tempered glass. [ATTACH]45845[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Θα σου πω το εξής. Antutu έπιασε 32 . σχεδόν όσο το ν5.σε ταχύτητα όμως δεν έχουν καμία σχέση... Σε ταχυτητα ειναι το ν5 αρκετα καλυτερο απο το neo??απο το note 2 γνωριζουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Καλημέρα, Είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και 2 μέρες. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα δικιμάσει και το huawei g750. Η οθόνη στα δικά μου μάτια καμία σχέση πολύ καλύτερο το νεο. Πιο καλή απόκριση το νεο στην αφή. Δεν μετάνιωσα την αλλαγή. Τώρα σε σχέση με το νοτε 2, είναι σίγουρα πιο μαζεμένο. Το είχα να καταλάβεις σε θήκη του νοτε 2 προσωρινά και έμπαινε μέσα άνετα και έμενε κενό. Δυνατό ακουστικό, πιο δυνατό από του νοτε 2, αρκετά δυνατό και το ηχείο, δεν θυμάμαι όμως αν είναι πιο δυνατό από του νοτε 2 γιατί κι εκείνο είχε δυνατό ηχείο. επίσης κάτι σημαντικό για μένα, ενώ μου έχει την 4.3, ιταλικό, μου δίνει την επιλογή στο πληκτρολόγιο για 3χ4 και όχι μόνο qwerty. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος κι η μπαταρία του κρατάει παραπάνω από s4 ας πούμε. Σε καθημερινή χρήση πάντα δεν καταλαβαίνω τις τρελές διαφορές με το μεγάλο αδελφάκι και είναι πιο μαζεμένο. Για φωτο κτλ δεν με ενδιαφέρει δεν βγάζω. Γενικά πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Καλημέρα, Είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και 2 μέρες. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχα δικιμάσει και το huawei g750. Η οθόνη στα δικά μου μάτια καμία σχέση πολύ καλύτερο το νεο. Πιο καλή απόκριση το νεο στην αφή. Δεν μετάνιωσα την αλλαγή. Τώρα σε σχέση με το νοτε 2, είναι σίγουρα πιο μαζεμένο. Το είχα να καταλάβεις σε θήκη του νοτε 2 προσωρινά και έμπαινε μέσα άνετα και έμενε κενό. Δυνατό ακουστικό, πιο δυνατό από του νοτε 2, αρκετά δυνατό και το ηχείο, δεν θυμάμαι όμως αν είναι πιο δυνατό από του νοτε 2 γιατί κι εκείνο είχε δυνατό ηχείο. επίσης κάτι σημαντικό για μένα, ενώ μου έχει την 4.3, ιταλικό, μου δίνει την επιλογή στο πληκτρολόγιο για 3χ4 και όχι μόνο qwerty. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος κι η μπαταρία του κρατάει παραπάνω από s4 ας πούμε. Σε καθημερινή χρήση πάντα δεν καταλαβαίνω τις τρελές διαφορές με το μεγάλο αδελφάκι και είναι πιο μαζεμένο. Για φωτο κτλ δεν με ενδιαφέρει δεν βγάζω. Γενικά πολύ ευχαριστημένος. Οταν λες οτι η μπαταρια του κραταει περισσοτερο απο s4 λογικα συμπαιρενω οτι κραταει λιγοτερο απο του note 2??το 2αρι το φωρτιζω καθε 2 ημερες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μια ερωτηση παιδια. Πιστευετε οτι θα το υποστηριξει η σαμυ απο πλευρας αναβαθμισεων λειτουργικου επειδη ειναι lite μοντελο? Οπως τα πρωτα, οπως πχ το νοτε 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μια ερωτηση παιδια. Πιστευετε οτι θα το υποστηριξει η σαμυ απο πλευρας αναβαθμισεων λειτουργικου επειδη ειναι lite μοντελο? Οπως τα πρωτα, οπως πχ το νοτε 2? Σωστη ερωτηση...Λογικα θα το κανει...απλα το neo για μενα οσο κατεβαινει το 3αρι σε τιμη,θα χανει την αξια του...δηλαδη οταν ξαναπαει το 3αρι κοντα στα 400 ευρω θα αξιζει το παραπανω 100ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Σωστη ερωτηση...Λογικα θα το κανει...απλα το neo για μενα οσο κατεβαινει το 3αρι σε τιμη,θα χανει την αξια του...δηλαδη οταν ξαναπαει το 3αρι κοντα στα 400 ευρω θα αξιζει το παραπανω 100ευρω.. Ευχαριστω για την απαντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Και οταν παει το 3αρι στα 300 ε το lite θα το χαριζουν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Οταν λες οτι η μπαταρια του κραταει περισσοτερο απο s4 λογικα συμπαιρενω οτι κραταει λιγοτερο απο του note 2??το 2αρι το φωρτιζω καθε 2 ημερες ... Κοιτα το εχω 2 μερες. Δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα ακομα για συγκριση με νοτε 2 που ειναι σκυλι στην μπαταρια. Χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια νομιζω οτι θα κραταει λιγοτερο το νεο. Ακομα ομως ειναι νωρις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα με το note 2 βαση με την χρηση που τους κανω.Τωρα με τη δικη σου χρηση ? γιατι εμενα δεν μου κρατουσε το note 2 σχεδον ποτε δυο μερες ...... πρωτο χερι και τα δυο ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το lite το εχω 1 μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Aπο θέμα μπαταρίας μου φαίνεται ότι κρατάει λίγο περισσότερο από το note 2, σίγουρα όμως όχι λιγότερο από το 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Aπο θέμα μπαταρίας μου φαίνεται ότι κρατάει λίγο περισσότερο από το note 2, σίγουρα όμως όχι λιγότερο από το 2. Τετοια να ακουω... ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα με το note 2 βαση με την χρηση που τους κανω.Τωρα με τη δικη σου χρηση ? γιατι εμενα δεν μου κρατουσε το note 2 σχεδον ποτε δυο μερες ...... πρωτο χερι και τα δυο ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το lite το εχω 1 μηνα Καλα και εγω δεν το πολυδουλευω γι αυτο κραταει 2 μερες... wifi παντα ανοιχτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Σε ταχυτητα ειναι το ν5 αρκετα καλυτερο απο το neo??απο το note 2 γνωριζουμε?? Φυσικά, αισθητή διαφορά Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) καλησπερα... ετοιμαζομαι να παρω το νοτε 3 νεο και ψαχνομαι και για θηκη και ακουσα οτι η θηκη με μαγνητη φερνει προβληματα στο πενακι.... ισχυει;;; Edited June 7, 2014 by mona Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 εγω πηρα αυτην και προς το παρων δεν εχω προβλημα http://www.ebay.com/itm/Fashion-Flip-View-Window-ID-Card-Stand-PU-Leather-Or-Clear-Plastic-Cover-Case-/321416891692?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4ad5f08d2c Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts