iliassan Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μας έγραψες ότι στο έκανε ξαφνικά, σωστά? Δηλαδή είχες κανονικά σύνδεση δικτύου μέχρι πρόσφατα. Βάλε στο δικό σου μία άλλη sim και δες αν δουλεύει. Σωστά. Το δοκίμασα με άλλη sim...η ίδια κατάσταση με τη δική μου. Κάτι έχει "χτυπήσει" στη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού πάρεις backup τα αρχεία σου. Αν δεν αλλάξει και πάλι κάτι, εγώ στη θέση σου θα περνούσα πάλι τη ρομ κι αν έβλεπα ότι το πρόβλημα παραμένει θα το έστελνα στο service. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliassan Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού πάρεις backup τα αρχεία σου. Αν δεν αλλάξει και πάλι κάτι, εγώ στη θέση σου θα περνούσα πάλι τη ρομ κι αν έβλεπα ότι το πρόβλημα παραμένει θα το έστελνα στο service. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Πρόβλημα και εγώ με την αντιπροσωπία Smartec. Έχω το Samsung Note 3 Neo Ευρωπαϊκό μοντέλο, Βουλγαρικό συγκεκριμένα, η εγγύηση του έληξε τον Ιούλιο, και προχώρησα σε Root εφόσον έχει λήξει η εγγύηση. Πριν ένα μήνα μου παρουσίασε πρόβλημα η υποδοχή της micro sd card,στράβωσαν τα pins συγκεκριμένα. Δεν θα επεκταθώ στο τι ταλαιπωρία τράβηξα τις τελευταίες δύο μέρες που έχω αφήσει την συσκευή στην Smartec, και έχοντας μόνο τηλεφωνική επικοινωνία μέχρι στιγμής μαζί τους αναμένοντας την τελική απάντηση τους... Μετά από 3 φορές που επικοινώνησα μαζί τους σήμερα πήρα την τελική τους απάντηση. Δεν αναλαμβάνουν να μου επισκευάσουν το Note 3 Neo γιατί του έχω κάνει Root, ενώ είναι εκτός εγγύησης όπως τους έχω ενημερώσει από την αρχή, και αναλαμβάνω εννοείται την πληρωμή του ανταλλακτικού και την επισκευής, με την αιτιολογία ότι επειδή έχω κάνει Root σε περίπτωση που κάνει κάποιο λάθος στην επισκευή ο τεχνικός τους, γιατί είναι με κόλληση η υποδοχή της Micro sd στην πλακέτα, θα πρέπει να αλλαχτεί ολόκληρη η πλακέτα. Να σημειώσω εδώ μόνο ότι στην πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία μου έβγαλαν κατευθείαν ότι χρειάζεται αντί κατάσταση της πακέτας με κόστος 200€, για μια εργασία που κανονικά στους ίδιους θα μου κόστιζε 40-45€,σύμφωνα με την αρχική επικοινωνία μαζί τους. Και μόλις κατάλαβαν ότι έχω βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών και οτι γνωρίζω ακριβώς την επισκευή που χρειάζεται να κάνει ο τεχνικός τους εκεί άρχισαν να μου εξηγούν πιο "αναλυτικά"... Με τα πολλά μου έχουν πει ότι μπορώ να περάσω να πάρω το smartphone μου αύριο, και αν ήθελα να παραγγείλουν το ανταλλακτικό για να βρω δικό μου τεχνικό να το επισκευάσει. Ρε παιδιά, σαν επίσημος αντιπρόσωπος η Smartec δεν είναι υποχρεωμένη να επισκευάζει κάθε συσκευή της Samsung, ανεξάρτητα αν είναι στην εγγύηση ή όχι ή εγώ έχω χάσει επεισόδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ρε παιδιά, σαν επίσημος αντιπρόσωπος η Smartec δεν είναι υποχρεωμένη να επισκευάζει κάθε συσκευή της Samsung, ανεξάρτητα αν είναι στην εγγύηση ή όχι ή εγώ έχω χάσει επεισόδια; Επίσημη θέση δεν έχουν τα αναγνωρισμένα service όπως γνωρίζω, αλλά από τα πολλά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, αν τους δώσεις rooted συσκευή δεν στο αναλαμβάνουν εύκολα ακόμα και αν πληρώνεις. Ίσως πρόκειται για κάποια άτυπη γενικότερη γραμμή της εταιρίας. Επίσης δεν κάνουν μικροεπεμβάσεις (...), ή πλακέτα ή τίποτα εν ολίγοις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλησπέρα σας, μου εσπασε η οθονη από το neo.Λειτουργει κανονικα,δεν υπαρχει κανενα ραγισμα στην οθονη αλλα ωρα με την ωρα γεμιζει πρασινες κηλιδες και γινεται μη λειτουργικο. Εχετε να προτείνετε καποιο κατάστημα για αλλαγη οθονης; Αν και σκοπευω να το πουλησω για ανταλλακτικα,οσο δεν πωλειται,θα ψαξω την πιθανοτητα επισκευης του γι'αυτο και ρωτω. Ευχαριστω για τον χρονο σας, Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Για πείτε καμία καλή Rom για το NOTE 3 neo. Έβαλα την note 4 mini αλλά με βγάζει ότι δεν κάνει mount την εσωτερική. Send From Note 3 With Note 7 Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VATOLOCO13 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Καλησπέρα σας και Καλη Χρονία σε όλους σας Με λένε Αναστασιο και γράφω πρώτη φορά έχω θέμα με το κινητο μου( 2 χρόνια ) είναι μοντελο 5.1.1 και όταν παταω όποιδήποτε εικονιδιο ( είτε παιχνιδι -είτε μνμ- κτλ ) με πεταει στο internet και συγκεκριμενα σε site όπως gamifive .... Εχω δοκιμάσει τα περισσότερα antivirus αλλά τίποτα. μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VATOLOCO13 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 σε ευχαριστώ για την ανταποκριση σου. θα χαθουν επαφες-φοτο-μουσικές???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Επειδή έχω πολύ καιρό να κάνω φορμάτ από το μενού του κινητού, δεν θυμάμαι ακριβώς τι θα σου σβήσει. Βάζεις φωτό, τραγούδια, βίντεο και αρχεία στην καρτα sd ή στον Η/Υ. Αν έχεις ενεργοποιημενους τους συγχρονισμούς στο gmail σου, οι επαφές, τα μηνύματα, οι εφαρμογές και κάποιες ρυθμίσεις σου θα επανέλθουν μετά το φορματ αφού ξανασυνδεθείς στον λογαριασμό gmail σου. Να κάνεις τικ την επαναφορά δεδομένων πριν προχωρήσεις. Επίσης με το kies μπορεις να τα σώσεις όλα στον Η/Υ σου. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Βγήκαν και συνεχίζουν να βγαίνουν καινούργιες roms της Lollipop τις τελευταίες ώρες με νέο build date!! :rolleyes: Όποιος τις δοκιμάσει ας ενημώσει αν έχουν διορθώσει το κόλλημα της Lock screen, γιατί ήταν και το μόνο πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης αν θυμάμαι καλά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Βγήκαν και συνεχίζουν να βγαίνουν καινούργιες roms της Lollipop τις τελευταίες ώρες με νέο build date!! :rolleyes: Όποιος τις δοκιμάσει ας ενημώσει αν έχουν διορθώσει το κόλλημα της Lock screen, γιατί ήταν και το μόνο πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης αν θυμάμαι καλά... ;) Βελτιώθηκε αλλά δεν διορθώθηκε το κόλλημα της Lock screen Αλλά και γενικά το κινητό με την Lollipop δεν ρολάρει όπως με την Kit Kat. Λέω πάντως να του κάνω ένα Hard Reset και να το ξαναστήσω απ την αρχή (ίσως μέσα στο μήνα) μήπως φτιάξει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Βελτιώθηκε αλλά δεν διορθώθηκε το κόλλημα της Lock screen Αλλά και γενικά το κινητό με την Lollipop δεν ρολάρει όπως με την Kit Kat. Λέω πάντως να του κάνω ένα Hard Reset και να το ξαναστήσω απ την αρχή (ίσως μέσα στο μήνα) μήπως φτιάξει. :rolleyes: Αν έχεις την Kitkat με root, θα σε συμβούλευα να ξανά φλασάρεις της Kitkat να κάνεις επανειλημμένα Resets και μέσα από την συσκευή από τα options όσο και από την recovery και μετά να φλασάρεις την Lollipop. Ποιας χώρας συσκευή έχεις; Η Lollipop που την είχα δουλέψει αρκετό διάστημα, ρολάρει μια χαρά, απλά δίνει διαφορετική αίσθηση λόγω των πολλών και έντονων animations που έχει. Αυτό το λύνεις εύκολα από το developer menu όπου αυξάνεις την ταχύτητα των animations. Όσο για το πρόβλημα με το κόλλημα της lock screen απ'όσο το έψαξα είναι κυρίως πρόβλημα της Lollipop, απλά μήπως εκεί στην Samsung έκαναν κάνα τέχνασμα και το βελτίωσαν. Διορθώνεται βέβαια με ένα προγραμματάκι, που δεν το θυμάμαι τώρα, το βρίσκεις στο XDA. Αν δεν είχα υπερσετάρει το δικό μου, θα της δοκίμαζα της τελευταίες εκδόσεις... Πες μας άποψη όταν της δοκιμάσεις αρκετά!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Είναι Ιταλικό. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με root-άρισμα και δεν το σκέφτομαι προς το παρών. Το developer menu (που αυξάνεις την ταχύτητα των animations) είναι στα root-αρισμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Είναι Ιταλικό. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με root-άρισμα και δεν το σκέφτομαι προς το παρών. Το developer menu (που αυξάνεις την ταχύτητα των animations) είναι στα root-αρισμένα? Το developer menu είναι κρυμμένο, δεν έχει να κάνει με το root, ψάξε στο Google για το πως ενεργοποιείται, και αν δεν το βρεις πες μου. Εκεί θα βρεις και την ταχύτητα 3 επιλογών για τα animations, τα αλλάξεις και τα 3 όπως θέλεις, και θα την δεις τότε πως ανταποκρίνεται η Lollipop... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το developer menu είναι κρυμμένο, δεν έχει να κάνει με το root, ψάξε στο Google για το πως ενεργοποιείται, και αν δεν το βρεις πες μου. Εκεί θα βρεις και την ταχύτητα 3 επιλογών για τα animations, τα αλλάξεις και τα 3 όπως θέλεις, και θα την δεις τότε πως ανταποκρίνεται η Lollipop... ;) :thanks: Έβαλα προς το παρόν και τα τρία στο 0,5.... Αφού το δοκιμάσω μερικές μέρες θα επανέλθω με νεότερα :) Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 (edited) :thanks: Έβαλα προς το παρόν και τα τρία στο 0,5.... Αφού το δοκιμάσω μερικές μέρες θα επανέλθω με νεότερα :) Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σιγά μωρέ, οτι χρειαστείς εδώ είμαστε... :rolleyes: Και εγώ στο 0.5 τις είχα και τις τρεις επιλογές... ;) Είναι ένα άλλο "αρνητικό" τα πολλά και υπερβολικά animations... Και για το κόλλημα με την Lock screen, αν υπάρχει ακόμα, που φοβάμαι οτι θα υπάρχει, γιατί είναι της Lollipop και αυτό... Στο XDA κυκλοφορεί ένα προγραμματάκι από το Google play store, δεν είναι κάποιο patch ή κάτι τέτοιο το οποίο διωρθώνει το πρόβλημα, θα το βρεις στις πειραγμένες Lollipops που κυκλοφορούν εκεί μέσα, αν δεν πες μου... ;) Δούλεψε το αρκετό καιρό και μετά πες μας άποψη!! :D (να σημειώσω οτι κάποιοι ανάφεραν οτι το πρόβλημα με την Lock screen διορθώθηκε και με χρήση άλλης lock screen από to Google play store, δεν ξέρω αν ισχύει, τσέκαρε πρώτο αυτό κατά την γνώμη μου... ;) ) Edited April 13, 2017 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 :thanks: Έβαλα προς το παρόν και τα τρία στο 0,5.... Αφού το δοκιμάσω μερικές μέρες θα επανέλθω με νεότερα :) Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τελικά την πέρασα και εγώ, δεν άντεξα... :p Πέρασα την Βουλγάρικη, μιας και είναι Βουλγάρικο το δικό μου. Την δουλεύω ένα 24ωρο, της έχω φορτώσει καμιά 60αριά εφαρμογές. Μου δίνει την εντύπωση οτι την έχουν τελειοποιήσει. (το build της είναι τον Δεκέμβριο που μας πέρασε) Και μου δίνει την εντύπωση οτι έχουν διορθώσει και την lock screen. Δεν θέλω να βγάζω γρήγορα συμπεράσματα, αλλά επειδή την είχα ξανά δοκιμάσει πριν περίπου ένα χρόνο, ναι δεν έχω βρει ακόμα κάποιο αρνητικό. Εσένα πως πάει; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Τελικά την πέρασα και εγώ, δεν άντεξα... :p Πέρασα την Βουλγάρικη, μιας και είναι Βουλγάρικο το δικό μου. Την δουλεύω ένα 24ωρο, της έχω φορτώσει καμιά 60αριά εφαρμογές. Μου δίνει την εντύπωση οτι την έχουν τελειοποιήσει. (το build της είναι τον Δεκέμβριο που μας πέρασε) Και μου δίνει την εντύπωση οτι έχουν διορθώσει και την lock screen. Δεν θέλω να βγάζω γρήγορα συμπεράσματα, αλλά επειδή την είχα ξανά δοκιμάσει πριν περίπου ένα χρόνο, ναι δεν έχω βρει ακόμα κάποιο αρνητικό. Εσένα πως πάει; :) Ποια πέρασες; Εγώ αφού έκανα κάποιες δοκιμές με lock screen τελικά καταστάλαξα στην GO Locker και πάει αρκετά καλύτερα το κινητό. Κολλάει αρκετά πιο σπάνια. Βέβαια μπορεί να συμβεί μερικές φορές να ανοίξει άμεσα η lock screen και να μείνει παγωμένη για μερικά δευτερόλεπτα η αρχική οθόνη μέχρι να λειτουργήσει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Ποια πέρασες; Εγώ αφού έκανα κάποιες δοκιμές με lock screen τελικά καταστάλαξα στην GO Locker και πάει αρκετά καλύτερα το κινητό. Κολλάει αρκετά πιο σπάνια. Βέβαια μπορεί να συμβεί μερικές φορές να ανοίξει άμεσα η lock screen και να μείνει παγωμένη για μερικά δευτερόλεπτα η αρχική οθόνη μέχρι να λειτουργήσει. :rolleyes: Λοιπόν τις roms να τις κατεβάζεις μόνο από Sammobile! Και ανάλογα την χώρα να κατεβάζεις την πιο πρόσφατη έκδοση! (Στην δική μας περίπτωση προσέχεις το build date να είναι τον Δεκέμβριο που μας πέρασε!!) Για lock screen και μετά από δοκιμές και πολύ ανάγνωση θα σου πρότεινα την Next Lock Screen. Ένας άλλος τρόπος για να εξαλείψεις το μικρό κόλλημα που υπάρχει πλέον πολύ σπάνια είναι να κατεβάσεις το Wake Lock - PowerManager και σου δίνω τις οδηγίες για το τι θα κάνεις στα Αγγλικά. (Download from play store wakelock-powermanager open it select partial wakelock pull down the statusbar long press on the notification that has just appeared press on the i turn off : "show in the lockscreen" you are done) Εγώ μέχρι στιγμής απλά έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις που σου είπα πιο πριν στο developer menu σε "απενεργοποιημένο, 0.5, 0.5" κατά σειρά και είμαι μια χαρά!!Γιατί θέλω το Google smart lock που συνεργάζεται μόνο με την default lock screen. Γενικά την rom την έχουν κάνει WOOOW!! Και είναι και η τελευταία έκδοση της Lollipop (5.1.1) :up: Και τέλος στο XDA ο FireLord έχει βγάλει σε beta βέβαια ακόμα την LineageOS 14.1 που βασίζεται στο Android 7... :yahoo: Edited April 27, 2017 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) Thank you :up: Θα τα δοκιμάσω και αυτά και τα ξαναλέμε, (πάντως για να περάσω Rom ακόμα δεν το σκέφτομαι :rolleyes: ) Υ.Γ. Μπαταρία έχεις αλλάξει, ή έχεις την δική του; Εγώ έχω ακόμα την δική του που όμως της έχει πέσει η απόδοση, πάντως ακόμα μου κρατάει σε κάθε περίπτωση πάνω από μια μέρα Edited April 28, 2017 by NovaLacertae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Thank you :up: Θα τα δοκιμάσω και αυτά και τα ξαναλέμε, (πάντως για να περάσω Rom ακόμα δεν το σκέφτομαι :rolleyes: ) Υ.Γ. Μπαταρία έχεις αλλάξει, ή έχεις την δική του; Εγώ έχω ακόμα την δική του που όμως της έχει πέσει η απόδοση, πάντως ακόμα μου κρατάει σε κάθε περίπτωση πάνω από μια μέρα Καλά για την custom rom δεν σου το είπα για την περάσεις, εξάλλου είναι ακόμα σε beta δεν δουλεύει η κάμερα και οι κλήσεις, απλά είναι πολύ δυνατή rom και από αξιόπιστο developer, απλά να την έχουν όλοι στο myphone υπόψη τους... ;) Μπαταρία επειδή προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ το smartphone σχεδόν πάντα στον ενάμιση χρόνο αγοράζω μία δεύτερη, έτσι έχω ήδη δύο. Θα σου πρότεινα όταν πάρεις να πάρεις από επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung!! (για να κάνει :rocket: ) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Βγήκαν και συνεχίζουν να βγαίνουν καινούργιες roms της Lollipop τις τελευταίες ώρες με νέο build date!! :rolleyes: Όποιος τις δοκιμάσει ας ενημώσει αν έχουν διορθώσει το κόλλημα της Lock screen, γιατί ήταν και το μόνο πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης αν θυμάμαι καλά... ;) Βελτιώθηκε αλλά δεν διορθώθηκε το κόλλημα της Lock screen Αλλά και γενικά το κινητό με την Lollipop δεν ρολάρει όπως με την Kit Kat. Λέω πάντως να του κάνω ένα Hard Reset και να το ξαναστήσω απ την αρχή (ίσως μέσα στο μήνα) μήπως φτιάξει. :rolleyes: Τώρα το πρόσεξα, :rolleyes: εσύ έγραψες για ROM και εγώ για UPDATE...!!! :lol: Έτυχε κανα-δυο μέρες πριν το ποστ σου να μου έρθει νέα αναβάθμηση από την Samsung, (νομίζω ήταν καμιά 60 ΜΒ) και δεν καλοπρόσεξα τι έγραφες :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Τώρα το πρόσεξα, :rolleyes: εσύ έγραψες για ROM και εγώ για UPDATE...!!! :lol: Έτυχε κανα-δυο μέρες πριν το ποστ σου να μου έρθει νέα αναβάθμηση από την Samsung, (νομίζω ήταν καμιά 60 ΜΒ) και δεν καλοπρόσεξα τι έγραφες :O Ε λογικά performance improvements θα έλεγε... ;) Αν πέρασες την rom μέσω του ODIN έχεις κρατήσει το αρχείο της rom? Ήθελα το όνομα της rom για να τσεκάρω κάτι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts